Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Rezerwat Beacon Hills

Go down 
4 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
Lynette
Wilkołak
Wilkołak
Lynette

Liczba postów : 768
Punkty : 0

Beacon Hills
Imię i nazwisko: Allison Argent
Rasa: Łowca

Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime16/1/2013, 22:31

Gwałtownie odwróciłam się za siebie na dźwięk nieznajomego, zachrypniętego głosu, a serce diametralnie przyspieszyło swe bicie.
Na końcu pomostu stał wysoki, dobrze zbudowany chłopak o kruczoczarnych włosach do ramion i równie czarnych oczach. Przypatrywał mi się z nieodgadnionym wyrazem twarzy. Nigdy wcześniej go nie widziałam. Zapewne przybył niedawno.
- Właściwie ja też nie spodziewałam się, że kogoś tu spotkam - odparłam niepewnie, wyrwana z zamyślenia. Przechyliłam głowę i przyjrzałam mu się. - Wybacz, ale chyba się nie znamy...
Powrót do góry Go down
Cthulu
Zaatakowany
Zaatakowany
Cthulu

Liczba postów : 249

PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime16/1/2013, 22:46

Obrzucił ją krótkim spojrzeniem
Śliczna, mogła by być szkolną pięknością.Taką która nigdy nie zwraca uwagi na nikogo i nie obchodzi jej nikt kto nie jest równy jej.Ale to nie urodę podziwiał lecz lekkie bruzdy przy ustach(takie które powstają od śmiechu) i oczy w których krył się ból i jakieś nieprzeniknione uczycie którego nie mógł rozpoznać.
Jon mruknął cicho po czym wyciągnął rękę by się przywitać.
Kiedyś mieszkałem tu przez 2 miesiące ,postanowiłem odświeżyć wspomnienia.
Przyjechałem wczoraj ,benzyna mi się skończyła wiec postanowiłem się przespać w lesie.Tutaj czuje się zawsze spokojny i wolny.Chyba nie mogę się przyzwyczaić do obecności innych wokół mnie.

Kto był sam zawsze pozostanie sam.

Przepraszam pewnie cie zanudzam.Ale skoro już tyle powiedziałem ,zaspokoisz mą ciekawość i powiesz mi co sprowadza cie tu o tak wczesnej porze ?
Powrót do góry Go down
Lynette
Wilkołak
Wilkołak
Lynette

Beacon Hills

PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime16/1/2013, 23:05

Wzruszyłam ramionami, po czym założyłam ręce na piersi i spojrzałam w dal.
Nie dałam po sobie poznać, że zaintrygował mnie ten tajemniczy chłopak.
- Właściwie sama nie wiem. Od zawsze coś mnie tu przyciąga. Ten spokój i cisza pozwalają poukładać wszystkie myśli. Tutaj mogę czuć się swobodnie i nie liczę na to, że znajdę sobie tu jakieś towarzystwo - zerknęłam w jego stronę, lecz po chwili ponownie odwróciłam wzrok na jezioro. - Całkowicie cię rozumiem. Czasami dobrze jest pobyć w odosobnieniu z dala od rzeczywistego świata.
Powrót do góry Go down
Cthulu
Zaatakowany
Zaatakowany
Cthulu

PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime16/1/2013, 23:14

Przemyśleć parę spraw,większość ludzi woli przeważnie zaprzeczać okrutnej prawdzie, niż spojrzeć jej w oczy.
Cieszy mnie że do nich nie należysz.
-Zauważył lekkie drżenie i szybkie kurczenie mięśni w okolicy karku dziewczyny.
No tak pewnie jest jej zimno.Ostrożnie narzucił jej swoją kurtkę na plecy.
Powinna cię ogrzać, mnie nie jest potrzebna.I nie wypieraj się że jest ci ciepło.

Mieszkasz w tej okolicy ?
Powrót do góry Go down
Lynette
Wilkołak
Wilkołak
Lynette

Beacon Hills

PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime16/1/2013, 23:41

Posłałam mu delikatny uśmiech. Rzeczywiście o tej porze było jeszcze zbyt zimno na takie przechadzki po lesie, a ja nie pomyślałam o cieplejszym ubraniu dla siebie.
Jego kurtka rzeczywiście od razu dostarczyła przyjemnego ciepła. Owionął mnie jego niespotykany zapach. Z przyjemnością rozluźniłam swoje napięte mięśnie.
Usłyszawszy jego pytanie pokiwałam głową.
- Praktycznie od dziecka. Jedynie dwa lata temu musiałam wyjechać z Beacon Hills, wróciłam całkiem niedawno.
Powrót do góry Go down
Cthulu
Zaatakowany
Zaatakowany
Cthulu

PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime16/1/2013, 23:54

Uniósł brew do góry.
Ciekawe przed czym lub przed kim uciekała.
-Nowe miasto nowy początek?Przynajmniej w moim przypadku.
-Wybacz ale dalej nie wiem jak ci na imię, chyba że nie chcesz go zdradzać.
-Może to i lepiej,szybciej zapomnisz iż mnie spotkałaś.
Uśmiechnął się cynicznie i przymrużył oczy, słońce wschodziło coraz wyżej.
Spojrzał lekko w dół i zauważył pierścionek na prawej dłoni.
No tak ma chłopaka,trudno się dziwić.
-Wybacz mówiłaś iż jak masz na imię?
Powrót do góry Go down
Lynette
Wilkołak
Wilkołak
Lynette

Beacon Hills

PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime17/1/2013, 00:08

- Ivy. Mam na imię Ivy - powiedziałam pośpiesznie.
Zauważyłam, jak zerknął na mój pierścionek. Jego mina wyrażała zrozumienie.
- Spokojnie, to nie zaręczynowy - odparłam ze śmiechem. - Rodzinna pamiątka. Tak jak to. - Podniosłam srebrny medalion z motywami kwiatowymi i flakonikiem z ziołami w środku, przed siebie, po czym zawahałam się. - Otrzymałam go całkiem niedawno. Nawet nie pytaj, co jest w tej maleńkiej buteleczce, bo nie będę w stanie odpowiedzieć. - Uśmiechnęłam się. - Babcia wiedziała, co stanowi dobry dodatek do kobiety.
Powrót do góry Go down
Cthulu
Zaatakowany
Zaatakowany
Cthulu

PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime17/1/2013, 00:17

Zaśmiał się jak dziecko, od tak dawna tego nie robił,wspaniałe uczycie.
-Ładne ,szkoda ze nie mam takich rzeczy.Dzięki nim wiesz chociaż gdzie przynależysz i gdzie szukać domu.Chociaż z drugiej strony bycie obieżyświatem tez nie jest takie złe.
Mogę obejrzeć medalion ,kiedyś dawno temu moja matka miała podobny dawno nie widziałem takiego.
Usiadł przy krawędzi mostku.
-Co robiłaś po wyjeżdzie stąd? Jeżeli wolno mi pytać?
Uśmiechnął się trochę szerzej,
Powrót do góry Go down
Lynette
Wilkołak
Wilkołak
Lynette

Beacon Hills

PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime17/1/2013, 18:34

Pokręciłam głową z uśmiechem.
- Uczyłam się w prestiżowej szkole z internatem. Właściwie nie było tam tak źle, ale tęsknota za wszystkim sprowadziła mnie z powrotem do rodzinnej miejscowości. - Zerknęłam na niego, zagryzając wargę. - Jakie kraje udało ci się dotąd zwiedzić, będąc obieżyświatem?
Powrót do góry Go down
Cthulu
Zaatakowany
Zaatakowany
Cthulu

PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime18/1/2013, 16:48

-Jeżeli by się zastanowić to w wszystkich krajach w Europie,trochę w Afryce.
O reszcie nie mogę mówić obowiązuje mnie tajemnica zawodowa.
Ale mogę ci powiedzieć iż w dolinach Amazonki i niektórych częściach czarnego lądu znajduje się więcej państw niż można by pomyśleć.

-Szkoła z internatem ,hę?Całe moje życie to jedna wielka podróż w zasadzie nie mam nawet za czym tęsknić nigdy nie nawiązałem z kimś aż tak wystarczającej relacji by móc go nazwać przyjacielem.

Wzruszył ramionami po czym wyciągnął z kieszeni jeansów paczkę papierosów i odpalił jednego zippo.
-Palisz?Pewnie nie wyglądasz na grzeczną dziewczynkę ,taką która słucha się rodziców.
Zaciągnął się i wypuścił dym nosem.
-W zasadzie też nie powinienem palić, tyle się teraz mówi że to nie zdrowe ,powoduje cierpienie i łatwo umrzeć.Być może ludzie decydują się na nie , nie z faktu iż mają nałóg ale dlatego ze podświadomie zmierzamy ku destrukcji.
Lubimy to uczycie gdy palimy i czytamy że mozemy od niego umrzeć.
To jak wyścig z śmiercią.
My jedziemy nowym mustangiem a ona na koniu.Lecz w mustangu kiedyś benzyna się skończy .
A wtedy śmierć zapuka do naszych drzwi.

-Chyba trochę się rozgadałem Ivy.
-Podoba mi się twoje imię,krótkie ,proste ma ładny wydzwięk.
Powrót do góry Go down
Lynette
Wilkołak
Wilkołak
Lynette

Beacon Hills

PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime19/1/2013, 16:13

Spojrzałam na niego z delikatnym uśmiechem.
- Próbowałam kiedyś palić, ale nie spodobało mi się to. Co nie oznacza, że jestem grzeczną córeczką rodziców. To tylko taka plakietka, którą się przyczepia po pierwszym rzucie oka. Ale to nie ja - odparłam, patrząc nad jezioro. Pierwsze promyki słońca zaczęły wychylać się zza horyzontu.
- Moje imię pochodzi z natury. Oznacza wiecznie zieloną, dekoracyjną roślinę prezentującą wieczność i wierność. Podobno to babcia wpadła na to, by tak mnie nazwać. Dlatego jestem Ivy.
Uwielbiałam obcować z naturą. Jakby babcia była w stanie przewidzieć moje upodobania i zaproponowała mamie to oto imię, które doskonale do mnie pasowało.
Powrót do góry Go down
Cthulu
Zaatakowany
Zaatakowany
Cthulu

PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime19/1/2013, 16:25

Zaciągnął się papierosem
-Nigdy nie zastanawiałem nad miejscem w którym lubię przybywać.
Miała byś może chęć opowiedzenia mi o tym mieście?
Może nawet oprowadzenia jeżeli to nie będzie duży kłopot.

-Pierwszego papierosa zapaliłem w Bejrucie.Zrzucono nas na terytorium wroga , była to moja pierwsza misja i byłem tak podekscytowany że nie mogłem usiedzieć na miejscu. Miałem wtedy 15 może 16 lat.Mój oficer rozdawał każdemu po parę paczek ,mi też rzucił.Mieliśmy siedzieć na pozycji przez 48h aby komputery wojskowe określiły trasę którą mieliśmy zwiedzać.
Jak to w wojsku ktoś wyjął karty ktoś gorzałę ,grało się najczęściej o papierosy.
Pamiętam do dziś ,gdy tylko się zaciągnąłem zaczęło mi się kręcić w głowie ,myślałem ze zwymiotuje i zasnę w jednym momecie.

Zaśmiał się gardłowym głosem.

-Jesteś pierwszą osobą od 3 może 4 lat .Z którą rozmawiam więcej niż 10 minut.
Powrót do góry Go down
Morgan
Betha
Betha
Morgan

Liczba postów : 957
Punkty : 29

PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime19/1/2013, 17:39

Nie ma to jak samotny spacer po kochanym Rezerwacie. Można wsłuchać się w świerszcze czy co tam. Jakoś tak było mi ..nudno. Aż dziwiło mnie to, że rezerwat jest pusty. Co ci ludzie śpią? I wtedy doszły mnie głosy. Ivy i ...jakiś facet, którego chyba nie znam. No cóż, po co samemu przechadzać się po rezerwacie skoro można zawrzeć nową znajomość, chyba, że ten ktoś nie był miłym kolesiem, a Ivy znalazła się w złym miejscu o złej godzinie. Bądź co bądź musiałem tam zajrzeć. Minąłem ostatnią przeszkodę i pełnym śmiałości głosem.
- Ktoś ty? Znam Cię? - i zmierzyłem faceta wzrokiem z szerokim uśmiechem na gębie.
Powrót do góry Go down
http://see-rome-and-die.tumblr.com/
Lynette
Wilkołak
Wilkołak
Lynette

Beacon Hills

PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime19/1/2013, 18:04

Na dźwięk znajomego głosu, pojawiającego się znikąd, podskoczyłam wystraszona. Niespodziewanie straciłam przy tym równowagę i poczułam, jak spadam do tyłu. Zdążyłam jedynie wydać z siebie krótki krzyk, zanim zderzyłam się z zimną taflą jeziora. Przenikliwe zimno zalało moje ciało, paraliżując wszystkie mięśnie. Nie czując pod sobą dna, zaczęłam panikować. Resztki trzeźwego umysłu podpowiadały mi, że jezioro było o wiele głębsze, niż wcześniej przypuszczałam.
Zaczęłam wierzgać odrętwiałymi rękami i nogami, ale w żaden sposób nie potrafiłam wydostać się na powierzchnię. Płuca zaczęły mnie palić z braku powietrza, ale instynkt za wszelką cenę walczył, powstrzymując usta przed wpuszczeniem do środka organizmu wody.
Powrót do góry Go down
Cthulu
Zaatakowany
Zaatakowany
Cthulu

PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime20/1/2013, 01:22

-A służ...
Nie dokończył zdania ,usłyszał głośny plusk.
Jednym ruchem ściągnął koszulkę ,zrzucił buty kopnięciem i wskoczył do wody.
Będąc pod wodą myślał o tym ,jak mógł dać tak blisko podejść komuś bez naruszenia jego uwagi.
No cóż jak to mawiał Generał ,kobiety zawsze najskuteczniej odwracają uwagę.
Znalazł Ivy na dnie jakieś 5 m od pomostu,szamotającą się i walcząca o oddech, spłynął poniezej jej kostek pociągnął ją w dół chwycił za kark i podusił aby się nie szamotała i łatwiej było ją wyłowić z wody.dopłynął do brzegu kraulem ratowniczym wiedząc że bez sensownie było by próbować wejść na pomost.Zostało mi coś z wojska jednak.
-Dzięki Bogu
Mruknął wyciągając ją na brzeg.
Wyciągnął bagnet po czym rozciął jej koszulkę i stanik.
Przyłożył ucho do nosa i ust a rękę położył na przeponie
10 sekund minęło,przystąpił do masażu serca

Ostatnio zmieniony przez Cthulu dnia 20/1/2013, 15:09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Lynette
Wilkołak
Wilkołak
Lynette

Beacon Hills

PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime20/1/2013, 13:56

Zaczynało brakować mi sił na wstrzymywanie oddechu. Przez myśl przemknęły mi obrazy dobrze znanych osób, ważnych w moim życiu. Rodzice, dziadkowie, Lydia, Stiles...
Czułam się, jakby głowa miała mi zaraz eksplodować i to zagłuszało mój rozsądek. Ból był tak palący, że wolałam już umrzeć, niż utrzymywać się przy życiu. Dlatego postanowiłam przestać walczyć z otchłanią wody. Nie mogąc dłużej znieść cierpienia zrobiłam wdech, jakby próbując złapać powietrze i poczułam, jak woda przedostała się do płuc. Wtedy mój umysł zaczął odpływać i poczułam się o wiele spokojniejsza.

Nagle poczułam uciski na klatce piersiowej. Coś próbowało mnie obudzić z leniwego snu. Nie chciałam tego, wolałam zostać w tej niesamowitej nicości, jednak coś nadal przyciągało mnie na zewnątrz, a otoczenie wokół mnie stawało się coraz jaśniejsze.
Z ogromnym trudem zarejestrowałam w mózgu, że znajdowałam się na powierzchni i nagle zaczęłam odczuwać przenikliwe zimno, jakby niewidoczna powłoka oblekała całe moje ciało. Coś wyrwało mnie z błogiego letargu i niespodziewanie uniosłam się o kilka centymetrów nad gruntem, mocno się krztusząc i wypluwając z płuc zimną wodę, po czym opadłam bezsilnie na twardą ziemię.
Oddychałam szybko, próbując się uspokoić. Czułam się jak wrak. Odrętwiała, nie mogłam się poruszyć. Próbowałam otworzyć oczy, ale ciężar powiek sprawiał, że było to bardzo trudne. Gdy tylko zdołałam je otworzyć, ujrzałam niewyraźny obraz nieznanego mi mężczyzny. Pochylał się nade mną niebezpiecznie blisko, co sprawiło, że poczułam strach, który pobudził moje krążenie.
Nagle usłyszałam ochrypły krzyk i ze zdziwieniem odkryłam, że wydobywał się z mojego własnego gardła. Poczułam nagły przypływ sił i poderwałam się na rękach z miejsca, jednak rozmyty obraz nadal przeszkadzał mi w orientacji i ponownie upadłam na plecy.
Powrót do góry Go down
Cthulu
Zaatakowany
Zaatakowany
Cthulu

PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime20/1/2013, 15:29

Ivy gwałtownie się poderwała do góry.Zbyt szybka reakcja ,po 2 sekundach znowu leciała w dół na plecy.Złapał ją i ułożył w pozycji bocznej.
-Spokojnie ,jesteś bezpieczna nikt nic ci nie zrobi.A teraz z łaski swojej leż nieruchomo i powoli oddychaj.
Zostawił ją na minute po czym wrócił z koszulką zostawioną na pomoście.
-Masz załóż ją ,odwrócę się.
Jak powiedział tak też zrobił.
-Posłuchaj teraz pójdę po herbatę i drewno na opał.
Oddalił się biegiem, wpadł do zagajnika zebrał z ziemi uprzednio zebrane liscie mięty i tymianku po czym podniósł chrust i drewno ułożył je 5m od lini brzegu.
-Powinno wystarczyć
Podbiegł znowu do Ivy..
-Za chwile będzie ci cieplej.
Podniósł ją i przerzucił bez trudu przez barki.Powoli ułożył ją na liściach świerku i zaczął rozpalać ognisko.
-Kurcze lubiłem tę kurtkę .
Powrót do góry Go down
Morgan
Betha
Betha
Morgan

PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime21/1/2013, 16:36

Nie zdążyłem się nawet ruszyć, a nieznajomy już wyciągał Ivy na brzeg. Kurde aż tak straszny jestem? Wyciągnął ją z wody, a ona cała się trzęsła. Prawda raz przeszył mnie dreszcz gdy facet wskoczył za nią do wody, pewnie zrobił bym to samo, ale w pierwszej chwili nie widziałem co się dzieje.
Gdy już dziewczyna była bezpieczna na brzegu sam czułem jak jej zimno. No tak woda pewnie nie była zby ciepła, poza tym temperatura wysoka też nie była i był środek nocy. W pewnej chwili Ivy poderwała się, ale nie zdążyła upaść nieznajomy znów wkroczył do akcji. Kto to w ogóle był?
W następnej chwili rozpalił ognisko i otulił ją swoją kurtką. Dobra pora bym wkroczył do akcji.
- Hej miło z twojej strony, że pomagasz, ale Ivy potrzebne jest teraz ciepłe łóżko i suche ubranie. - powiedziałem spokojnym tonem. I powoli zacząłem podchodzić do dziewczyny sprawdzając jej reakcję. Mogła być w szoku i mogła na przykład rzucić się na mnie z pazurami. - Wezmę ją do domu. Wiem gdzie mieszka. - kucnąłem obok Ivy i spokojnym tonem powiedziałem - Zabiorę cię teraz do domu. - Wziął ją powoli na ręce i gdy stałem już wyprostowany powiedziałem do mężczyzny. - Dobry z ciebie facet skoro jej tak pomogłeś, ale wiesz jaka jest sytuacja. Wszystko dla jej dobra. - powiedziałem i spojrzałem na rozdygotaną Ivy. Nie wyglądała za dobrze.
Powrót do góry Go down
Cthulu
Zaatakowany
Zaatakowany
Cthulu

PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime21/1/2013, 21:12

-Jasne nie ma problemu.
Muszę się tylko upewnić czy nie jesteś jakimś szemranym typem, różnie bywa w swiecie ,sam pewnie wiesz brachu.
Zagramy w 2 pytania odpowiadasz szybko .
Imię:
Gdzie była przez ostatnie 2 lata.

Sprawdził reakcji oraz zrenice.
Nie kłamie.

-Droga wolna brachu
Miałbym tylko prośbę ,mógłbyś wyrzuć mnie gdzieś koło miasta?Jeżeli to nie problem.Musze kupić nowe ciuchy ,te już się do niczego nie nadają.I rozglądnąć się za jakąś metą.
Powrót do góry Go down
Morgan
Betha
Betha
Morgan

PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime21/1/2013, 22:27

- Jasne - powiedziałem i kiwnąłem na faceta głową by szedł za mną. Jak tylko facet się od nas odłączy będę musiał najszybciej jak się da dotrzeć do domu Ivy. Matko co ja powiem jej rodzicom. Ivy zatrzęsła się w moich ramionach więc przyspieszyłem kroku .
Powrót do góry Go down
Cthulu
Zaatakowany
Zaatakowany
Cthulu

PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime21/1/2013, 22:32

Poczuł na sobie wzrok chłopaka.
-Nie musisz mnie odwozic daleko, najpierw zajmij się Ivy.
Ona teraz jest najważniejsza.
Przy okazji jestem Jon.Dość kiepska okazja aby się zapoznać ale od czegoś trzeba zacząć.
Powrót do góry Go down
Morgan
Betha
Betha
Morgan

PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime21/1/2013, 22:43

- Isaac. Prawda dość kiepska. - powiedziałem. - Bez obrazy, ale myślę, że to nie jest dobry pomysł. Nie chcę zostawiać jej samej, bo wiesz może się okazać, że nie ma jej rodziców. Poza tym jest środek nocy. Nie masz nic przeciwko jeśli odłączysz się gdzieś po drodze?
Powrót do góry Go down
Cthulu
Zaatakowany
Zaatakowany
Cthulu

PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime21/1/2013, 22:55

-Wysadzisz mnie gdzie uznasz za słuszne, nie będę sprawiał problemu.
Doszli na skraj lasu, w oddali pojawiła się droga i zarys auta.
-To twoje?Ładne musiałeś włożyc nie duzo pracy.
Powiedział po czym zamilkł gdyż usłyszał wycie.
-Zmiana planów biegiem do auta ,ja tu zostanę i będę obstawiał was.
Po czym wyciągnął deserta przeładował i zajął pozycję za drzewem.
Powrót do góry Go down
Lynette
Wilkołak
Wilkołak
Lynette

Beacon Hills

PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime21/1/2013, 23:11

Wszystko działo się jak przez mgłę. Byłam tak zmęczona, że nie miałam siły się odezwać. Wszystko mnie bolało i nadal przenikliwe zimno smagało moje ciało. Nie do końca byłam pewna, co się ze mną dzieje.
Poruszyłam się nieznacznie. Czułam, że znajdowałam się w ciepłych, dość umięśnionych ramionach i kołysałam się w rytm kroków osoby niosącej mnie. Nie miałam pojęcia, w czyich ramionach teraz byłam. Instynkt podpowiadał mi, bym jakoś zareagowała, ale w tej chwili jedyną rzeczą, jaką byłam w stanie zrobić, było wyłapywanie szczątków rozmowy. Jakby z oddali dochodziły mnie znajome głosy. Po chwili rozpoznałam jeden z nich i na tyle, ile było mnie stać, delikatnie wtuliłam się do jego piersi, poczułam się bezpieczniej.
Nagle usłyszałam podniesiony głos. Wyczułam, że coś się działo, jednak nie mogłam się w żaden sposób ruszyć. Zadrżałam.
- Isaac - jęknęłam ochryple i spróbowałam otworzyć oczy.
Powrót do góry Go down
Morgan
Betha
Betha
Morgan

PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime21/1/2013, 23:22

Usłyszałem głos Ivy i nie byłem pewny co robić. Słyszałem ich wiem, że tu byli.
- Spokojnie. Jesteś bezpieczna - powiedziałem i spojrzałem przez ramie. - Powiedzmy. - przyspieszyłem kroku i prawie wpadłem na swój samochód. Otworzyłem tylne drzwiczki i ułożyłem wygodnie Iv. - Leż spokojnie. Nie wiem.. śpij czy co tam. Zaraz wracam. - powiedziałem i podszedłem do Jona.
- Dasz sobie radę? - zapytałem gotowy się do niego przyłączyć. Byłem gotowy by w każdej chwili wysunąć pazury i skoczyć na tego, kto chciał skoczyć na nas.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Rezerwat Beacon Hills   Rezerwat Beacon Hills - Page 3 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Rezerwat Beacon Hills
Powrót do góry 
Strona 3 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Basen Beacon Hills
» Rezerwat Beacon Hills [Nowe zadanie: strona 1]
» Bar w Beacon Hills
» Szkoła Beacon Hills
» Lodowisko w Beacon Hills

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach