|
|
| Jaszkowe randewu | |
|
+20Aid_than Klaudyś Jaszka Morgan Adria Solve evans. Lynette Rołs Doma112 Vampurr Stalia Degrassi Rashel being merllo KATEE91 Annie ars_amandi Black Rebel 24 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Kotna Zaatakowany
Liczba postów : 284 Punkty : 10 Join date : 25/04/2014 Age : 29
Beacon Hills Imię i nazwisko: Wiek: Rasa: Człowiek
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 19/8/2014, 20:39 | |
| - kadr pasuje, oderwany kawałek kojarzy mi się z sercem Dereka. Początkowo zastanawiałam się nad znaczeniem blue, ale sprawdziłam i już wiem, pasuje do kontekstu. - czerwone D i oczy Dereka fajnie odcinają się od czarno-białej kolorystyki. - Scott jak nie Scott. Podoba mi się umieszczenie księżyca. - świetnie zrobiony Stiles. | |
| | | Rołs Stały Bywalec
Liczba postów : 90 Punkty : 0 Join date : 12/08/2014 Age : 29 Skąd : NYC
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 19/8/2014, 21:01 | |
| Ojej, aż dwie nowe dostawy! <3 Bardzo mi się podoba! Piękna kolorystyka, ładny kadr, świetny napis! *__* Fenomenalna praca, nie mogę się napatrzeć. <3 Świetna Lydia, bardzo mi się podoba pomysł na napis. Piękna Stalia! Ten Derek to po prostu jest boski! <3333 Zresztą ten pierwszy też jest genialny, ale ten jakoś tak pierwszy rzucił mi się w oczy z tej dostawy. Genialna czerwień i szarości! Śliczna praca, podoba mi się ten księżyc. I jeszcze napis z jednej z moich ulubionych piosenek z soundtracku TW. <3 Jaki słodziutki Stilesik! Emily i Aidena już widziałam na starym forum, ale raz jeszcze powtórzę, że ślicznie to wyszło. <3 Mogłabym mieć małą prośbę? *_* Jeśli to nie problem, to mogłabyś dla mnie zrobić jakiegoś Stilesa? Nie mam szczególnych życzeń - obojętnie, który sezon, obojętnie czy normalny, czy dark. ;p Chyba, że masz już dużo zamówień, to nie będę zawracać głowy. | |
| | | Bexy Ugryziony
Liczba postów : 449 Punkty : 4 Join date : 07/07/2013 Age : 30 Skąd : Bon Temps
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 19/8/2014, 22:00 | |
| Dwie dostawy jednego dnia. Nie wierzę we własne szczęście! Moje oczy są w niebie!!! <3 Wspaniały Derek. Aż mi szczena opadła! Taki seksiasty, że ja Cię kręcę. Generalnie jestem wielką miłośniczką urody Hoechlina, ale na tej sygnaturce jaram się nią jeszcze bardziej niż zazwyczaj. Poza tym kocham połączenie czerni i czerwieni u Ciebie. Zawsze uzyskujesz w ten sposób zajebisty efekt. *_____* Obydwie prace ze Scottem mnie oczarowały, a ta powyższa całkowicie zmiotła mnie z nóg. Fenomenalnie oddałaś wilczy wygląd Scotta. Nawet nie zdawałam sobie sprawy, że podczas przemiany tak imponująco się prezentuje. GENIUSZ! <3 Tak jak zwykle, wszystkie prace bardzo mi się podobają, ale te dwie najbardziej podbiły moje serce. Oby wena nadal Ci dopisywała. <3 | |
| | | Jaszka Ugryziony
Liczba postów : 324 Punkty : 9 Join date : 30/12/2013 Skąd : W-w
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 21/8/2014, 13:34 | |
| Ann., dziękuję kochana serdecznie ;* I Twój komplet z tym kadrem pamiętam i bzdur nie gadaj, bo przecież wyszedł Tobie świetnie Kotna, dziękuję ślicznie Rołs, dziękuję baaardzo ;* Jasne, przyjmuję zamówienie Bexy, wtedy dopisała mi wena, więc wystarczyło mi jej, aż na dwie dostawy I oczywiście dziękuję kochana za komentarz ;* | |
| | | Kotna Zaatakowany
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 21/8/2014, 13:56 | |
| - wygląda jak namalowany. Ryan ma bardzo ładne oczy, więc trudno się nie zgodzić z cytatem. - czerwień z boku kojarzy mi się z ogniem. Feniks to chyba jedna z niewielu istot, która pasuje mi na Parrisha. - podoba mi się zastosowanie definicji do słowa. - oj chciałoby się wiedzieć. Świetna kolorystyka. - cytat ładnie się komponuje z pistoletem, który wymierza. Znowu podoba mi się kolorystyka. - a to jest bardzo ładne. Lacrossowe trochę ciężej ocenić - to mój faworyt | |
| | | Morgan Betha
Liczba postów : 957 Punkty : 29 Join date : 25/06/2012 Age : 27
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 21/8/2014, 16:49 | |
| | |
| | | Annie Wilkołak
Liczba postów : 1040 Punkty : 7 Join date : 03/07/2012 Age : 28 Skąd : Tajlandia ^^
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 21/8/2014, 20:18 | |
| | |
| | | Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 21/8/2014, 20:49 | |
| Zaklepuję sobie : Cuda i cudeńka <33 | |
| | | Ann. Wtajemniczony
Liczba postów : 189 Punkty : 4 Join date : 05/06/2014 Skąd : Shreveport
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 21/8/2014, 22:02 | |
| | |
| | | Bexy Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 21/8/2014, 23:08 | |
| | |
| | | Adria Wilkołak
Liczba postów : 827 Punkty : 37 Join date : 30/07/2014 Age : 33 Skąd : Buzolic's bed
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 22/8/2014, 18:40 | |
| Ooo, dziękuję Ci bardzo, wszystkie Parrishiątka są takie śliczne, że się nie mogę zdecydować, od którego zacząć noszenie. ;D Ale chyba od Feniksowego. ;D bo najbardziej mi sie podoba teoria o Feniksie. xD Dalej, to: - czy to jest cytat z piosenki Matta Kearney'a "Nothing left to lose"? Bo jak tak to kolejny raz umieściłaś cytat z jakiejś piosenki, którą lubię od ho-ho, jakiego czasu. Uwielbiam Twoje sygnaturki z definicjami słów. <3 "green eyes" i "who you really are" - fajne tekstury, czy jak to się tam nazywa - chodzi mi o efekty. No śliczne. <3 Dziękuję Ci bardzo-bardzo. ;*** To teraz skomentuję poprzednie dostawy, a nieobecność w Twoim temacie od razu usprawiedliwiam - pojechałam w góry i nie było internetu *kołysze się na wspomnienie traumy*. Wyróżnię best of the best, bo tyle cudeniek: Lydia! <3 ostatnio ich związek coś mi śmierdzi Dennifer, ale liczę na happy ending. ;D mistrzowski pomysł i wykonanie <3 Scott nie alfowy, aż dziwnie tak.^^ | |
| | | ars_amandi Wilkołak
Liczba postów : 1063 Punkty : 0 Join date : 17/10/2013 Age : 31
Beacon Hills Imię i nazwisko: Stiles Stilinski Wiek: 17 Rasa: Człowiek
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 23/8/2014, 01:09 | |
| Sorki za poślizg, ale ostatnio nie mam czasu na fora i dość rzadko tu zaglądam . Postaram się jednak wpadać częściej dla ciebie, bo widzę, że już wróciłaś do grafiki z wakacji - mega śliczny komplet . Ten delikatny motyw tła jest fantastyczny i strasznie kojarzy mi się z kwiatowymi zdobieniami na japońskich kimonach <3. W ogóle sam pomysł jest rewelacją z tak wplecionym i powiększonym napisem i sylwetką Lydii wraz z tymi głośnikami... mrrr, szczęka opada z wrażenia po prostu ;D! - podoba mi się wyraz twarzy Dereka w połączeniu z treścią napisu i tym efektem jakby... deszczu? Gdy on ją niesie i zupełnie jakby zacinała ulewa, co dodaje dodatkowego dramatyzmu. No i jeszcze te czerwone prześwity na czarnym tle, świetne - tak samo, jak cała biało-czarna tonacja <3. Jeszcze miałam powiedzieć, że umieszczenie napisu jest baaaaaardzo dobre;) - uwielbiam. UWIELBIAM. To złotoczerwone światło z góry, jakby sam Bóg odpowiadał na jej modlitwy o zabranie bólu i zwielokrotniona twarz Lydii, gdzie każda kolejna odsłona jest jeszcze bardziej zdesperowana i zrozpaczona. Po prostu... naprawdę, brak słów . CUDO. Emily x Aiden komentowałam już wcześniej, oczarowana zwłaszcza dwoma pierwszymi i ostatnim, więc teraz tylko TW xD - podoba mi się taka twarda... surowa czcionka i podobnie zedytowana twarz Dereka. Wygląda, jakby był wyrzeźbiony, jakby był gniewem i niebezpieczeństwem zaklętym w kamień, bo tym stało się jego serce po takiej ilości bólu, jaką przeżyło. A treść napisu przy tym jest jeszcze mocniejsza <333 - Stiles jest taki słodziakowy na tym obrazku . Przypomniał mi te czasy, kiedy jeszcze miał wątek i mnie momentami nie irytował . Czcionka i kolor "happy" dobrany do tego z liter na jego koszulce jest naprawdę fajny xD Btw, w obu Scottach mega podobają mi się napisy ! Zwłaszcza ten półprzezroczysty, ale i ten cytat z piosenki na księżycu w kolorze krwi przykuł moją uwagę xDD Omg, Parrish, mój książę ! Dostawa tak piękna, jak i on, ehehe <3 - lubię tutaj tę mieszaninę kolorów tła i zwrócenie uwagi, że faktycznie można się utopić w zieleni jego oczysk xDDDD - bardzo fajny pomysł na napis z podkreśleniem i wytłumaczeniem jednej z cech jego charakteru i zobrazowanie tego jego sylwetką z komputerem ;D. Zrobiłaś kiedyś coś podobnego z Lyds, ale tam na zasadzie kontrastu, nie : : ? - prawie jak efekt 3D : : ! Świetna czcionka i tekstura tła i ten zdeterminowany wyraz twarzy Parrisha przy treści cytatu - naprawdę cudny kadr wybrałaś <3 Z lacrosse'a wyróżniam absolutnie wszystkie ! - oczywiście, że to zespołowa gra <3! I podoba mi się, że wyróżniłaś naszą drużynę kochaną - Kirę, Stilesa i Scotta, podczas gdy reszta jest zamazana w tle. W ogóle boska czcionka!! - kolory czcionki i cytat Petera - boski wybór : : ! I ta para z oddechu Scotta też bardzo fajnie wygląda, bo widać, jak dyszy przed przemianą i to już tworzy ten nastrój oczekiwania i ekscytacji xD i - FANTASTYCZNE KOLORY . Uwielbiam te żywe, intensywne odcienie zieleni w obu i teksturę w drugiej sygnaturze <3! Ta druga w ogóle jest strasznie słodka z tym "friends" i naszymi bffs ^.^. A pierwsza ma genialnie wybrany kadr ----- i cytat xD! Przyznam, że omal nie padłam ze śmiechu, jak go przeczytałam po raz pierwszy . Rewelacja ;D! Jestem zachwycona jak zawsze, co już się stało tradycją : : ! I wątpię, że kiedykolwiek się zmieni ;*** - weny, kochana ! | |
| | | Jaszka Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 23/8/2014, 18:19 | |
| Kotna, dziękuję baaaardzo i miło mi, że wymieniłaś tyle prac Morgan, nic się nie stało i dziękuję za komentarz ;* Jasne, że zrobię Stydię dla Ciebie Annie, dziękuję ślicznie Solve, jasne, bardzo mi miło, że znalazłeś u mnie coś dla siebie Dziękuję! <3 Ann., Bexy, dziękuję Wam ogromnie moje kochane ;** Adria, z zamówieniem nie ma problemu i bardzo się cieszę, że Parrish tak Ci się spodobał Ten cytat pochodzi z piosenki Mikky Ekko - Who Are You, Really?, ale może też znasz Dziękuję Ci pięknie za komentarz i nadrobienie poprzednich dostaw ;* ars_amandi, ale się stęskniłam! Bo faktycznie coraz rzadziej widzę Cię na forum ;/ Oczywiście absolutnie nie przejmuj się poślizgiem ;* Jeśli chodzi o słownikowe definicje to u Lyds użyłam bodajże tej do słowa intellect. Dziękuję Ci przeogromnie za ten długi, piękny, szczegółowy komentarz, za ciepełko na serduszku i wenę ;* | |
| | | Adria Wilkołak
Liczba postów : 827 Punkty : 37 Join date : 30/07/2014 Age : 33 Skąd : Buzolic's bed
| | | | Kotna Zaatakowany
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 23/8/2014, 18:42 | |
| - etapuje taką pewnością siebie. Ładna nasycona żółć. - podoba mi się efekt w postaci i napisie, nadaje to charakteru pracy - a tu fajnie, że można na dwa sposoby odczytywać napis jako całość i kolorami. Liam wygląda tak niepewnie. - uwielbiam tu kolorystykę - niepokojąco, ale nastrój jest. Wiesz trudno nie było mi wymienić większości dostawy, skoro Parrish to mój nowy ulubieniec, jeszcze tak świetnie zrobiony. | |
| | | Annie Wilkołak
Liczba postów : 1040 Punkty : 7 Join date : 03/07/2012 Age : 28 Skąd : Tajlandia ^^
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 23/8/2014, 19:12 | |
| Ajajaj, przepiękne i aż mam dylemat, bo kilka mi się podoba *.* Ale to biorę - bo jakoś najbardziej mi się dzisiaj podoba Jednakże zaklepuje sobie jeszcze ten komplet - i ten - A resztę może sobie wziąć ktoś jak chce Dziękuję | |
| | | Ann. Wtajemniczony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 23/8/2014, 19:20 | |
| | |
| | | Bexy Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 23/8/2014, 21:39 | |
| Och jej, ile mojego przystojniaczka. Przepiękny ten komplecik, mimo iż nie znoszę żółtego kolorku. ^^ Ach, uwielbiam takie efekty u Ciebie. Ta trójwymiarowość zawsze robi na mnie ogromne wrażenie. A to mój faworyt. Bardzo mi się podoba ujęcie, kolorki, napis, wszystko. <3 | |
| | | Rołs Stały Bywalec
Liczba postów : 90 Punkty : 0 Join date : 12/08/2014 Age : 29 Skąd : NYC
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 23/8/2014, 23:51 | |
| | |
| | | Morgan Betha
Liczba postów : 957 Punkty : 29 Join date : 25/06/2012 Age : 27
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 24/8/2014, 13:27 | |
| Na wstępie zauroczył mnie ten właśnie komplet. Genialny miałaś pomysł na napis i wgl ten cytat to pierwsza rzecz, która pojawia mi się w głowie, gdy myślę o naszym Liamie ;P A ten ma bardzo ładne kolory I bardzo fajną czcionkę, której chyba nie znam... | |
| | | Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 24/8/2014, 13:43 | |
| Adria, ta piosenka byłą w pierwszym sezonie Teen Wolfa, jak Kate pokazuje Allison Dereka Jak otwierał drzwi to zaczynał się właśnie tekst Who, who are you really? xdd Te Liamy dla Annie są genialne o.O A ten z Derekiem o Liamie to już wgl. geniusz | |
| | | Adria Wilkołak
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 24/8/2014, 17:53 | |
| Serio...? Ja w TW uwagę na soundtrack zaczęłam bardziej zwracać w 3b, bo generalnie to te wszystkie techniawy to nie moje klimaty... ;p ale jak będę robić re-watch, to na bank zwrócę uwagę, dzięki.^^ | |
| | | ars_amandi Wilkołak
Liczba postów : 1063 Punkty : 0 Join date : 17/10/2013 Age : 31
Beacon Hills Imię i nazwisko: Stiles Stilinski Wiek: 17 Rasa: Człowiek
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 25/8/2014, 19:54 | |
| Haha, długie komentarz to mus przy tylu przegapionych dostawach .. Wiesz, że zawsze nadrabiam każdą : : . Ja tak samo się stęskniłam, kochana <3! Ale widzę, ze wyjazd absolutnie przysłużył się twojej wenie, bo prace są jak zwykle na genialnym poziomie ;*** Btw, tak z ciekawości, czy zamówienia dot. tylko TW? Bo zastanawiałam się nad Willem Grahamem (jakiejkolwiek wersji: zaszczutego i przerażonego słodziaka z s1 albo pewnego siebie manipulanta i mordercy z s2. Murder Husbands w 2x12 i 2x10 !), ale jeśli nie można albo nie masz czasu, to absolutnie nic się nie dzieje Co zaś do dostawy z Liamem - awesome ! - lubię to, że Liam jest tu taki poobijany i po części zniechęcony, ale jak patrzy na ten kijek od lacrosse'a, to wie, że jeśli to sprawia mu radość, to jest warte poświęceń i wyrzeczeń . Doskonale dobrany kadr i światło ;*** - podoba mi się takie żółte, słoneczne tło i duża, fajna czcionka napisu, bo tworzą takie przebojowe wrażenie xD. Razem z pewnym siebie, zadowolonym uśmieszkiem Liama mamy połączenie, dzięki którego widać, że Liam zaczął właśnie podbijać świat i nic go nie zatrzyma, bo tenże świat należy do niego . To w sumie chyba nastawienie większości młodych ludzi u progu kariery ;p - podoba mi się to rozdwojenie, bo w ten sposób uchwyciłaś ruch - jakby wył tak głośno, że wszystko wokół drżało.. wow <33.. Ten sam zabieg przy słowie "scream" podkreśla to jeszcze bardziej. Czerwień w tle daje intensywność pulsującej w skroniach krwi. Bardzo, bardzo mi się podoba ;*** - a tu jak z horroru ! Błyszczące, żółte oczy w półmroku, lśniące kły, wyłaniający się z ciemności wściekły wilkołak i zawał na miejscu murowany ;D! Bardzo, bardzo fajny klimat : : Piękności jak zawsze ! | |
| | | Jaszka Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 28/8/2014, 22:43 | |
| Adria, początkowo też kojarzyłam Ekko jedynie ze Stay, ale od razu obcykałam jego pozostałą twórczość i wiele jego piosenek przypadło mi do gustu A z samego tekstu Who Are You, Really? skorzystałam w trzech kompletach. Naprawdę, nie ma sprawy z Parrishem i dziękuję za komentarz ;* Kotna, również uwielbiam Parrisha <3 Dziękuję baaardzo Annie, Twój dylemat dotyczący wyboru bardzo mnie ucieszył Cała przyjemność po mojej stronie Ann., Bexy, Rołs, dziękuję ogromnie kochane ;*** Morgan, ten cytat również szczególnie kojarzy mi się z Liamem, a czcionkę faktycznie użyłam po raz pierwszy Dziękuję serdecznie Solve, dziękuję stokrotnie <3 ars_amandi, jaki tam mus, mi wystarczy tu Twoja obecność, choć nieskromnie powiem, że Twoje długaśne komentarze uwielbiam od zawsze ;* Absolutnie, zamówienia nie dotyczą tylko TW, po prostu jest na nie zapotrzebowanie, a z Hannibala dla Ciebie chętnie coś wykombinuję Dziękuję kochana z całego serduszka ;* | |
| | | Ann. Wtajemniczony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 28/8/2014, 22:51 | |
| Kurczę, chyba nie umiem nawet wyróżnić najpiękniejszych. <3 Cała dostawa jest przepiękna, aż żałuję, że na zamówienie i że nie jestem za Stydią. Bardzo mi się podoba oczywiście napis - uwielbiam u Ciebie te "definicje". Na dodatek ta czerwona nitka kojarzy mi się właśnie z tym słowem "connection". Do tego oczywiście świetne kolory. Świetne! Urzekły mnie te lekko "przydymione" kolory, tekstura, napis! Wyszło mega klimatycznie i pięknie. *__* Śliczna czcioneczka. Ale najbardziej mnie kupiły tutaj kolory, pięknie to wyszło. Znowu - kolory! <3 Bardzo mi się podobają tutaj rude włosy Lydii, chociaż ogólnie z rudymi postaciami się bardzo fajnie robi, bo można ładnie podkreślić ten kolorek włosów. ^^ Fajnie wykonany i umieszczony napis, no i użyłaś w nim właśnie tego rudego koloru. Wszystko jest piękne i nie mogę się doczekać kolejnej dostawy! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Jaszkowe randewu | |
| |
| | | | Jaszkowe randewu | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|