|
|
| Jaszkowe randewu | |
|
+20Aid_than Klaudyś Jaszka Morgan Adria Solve evans. Lynette Rołs Doma112 Vampurr Stalia Degrassi Rashel being merllo KATEE91 Annie ars_amandi Black Rebel 24 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Kotna Zaatakowany
Liczba postów : 284 Punkty : 10 Join date : 25/04/2014 Age : 29
Beacon Hills Imię i nazwisko: Wiek: Rasa: Człowiek
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 5/8/2015, 20:10 | |
| Liam ma bardzo fajny, dynamiczny efekt. Marrish bardzo ładny, podoba mi się, że akurat jest uchwycony moment gdy on na nią patrzy. Pierwsza i druga Lydia są moimi faworytami, podkradam drugą Theo też mi się podoba, napis pasuje do kadru, a do samego Theo...cóż nie będę spoilerować. A tu Stilesa siła kompletu tkwi w prostocie. | |
| | | Adria Wilkołak
Liczba postów : 827 Punkty : 37 Join date : 30/07/2014 Age : 33 Skąd : Buzolic's bed
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 6/8/2015, 23:35 | |
| ależ dostawa <3 chyba mój faworyt dostawy. Kolorki i tekst z "Unbreakable" obie Lydie super: tu świetne "rozrzucenie" a to jest po prostu sliczne świetny pomysł z Liamem, a Theo śliczny i nastrojowy Ja juz wróciłam na stałe (mniej więcej) do domu, więc nadrabianie seriali wchodzi trochę malo w grę, bo mam limit transferu, po prostu tylko zostaje mi to, co będzie na bieżąco (obecnie Teen wolf, Reign, może OUaT; Hannibal sie kończy, a i tak na axn oglądam). To czekam cierpliwie na Parrisha w ogniu ;D | |
| | | Morgan Betha
Liczba postów : 957 Punkty : 29 Join date : 25/06/2012 Age : 27
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 8/8/2015, 21:39 | |
| Wyjechałam na wakacje, wracam a tu aż dwie dostawy *.* Wikingów niestety nie oglądam, ale mój brat bardzo pozytywnie się o nim wypowiada , do tego stopnia, że zrzucił mi na dysk cały pierwszy sezon, może się skuszę
Oba są genialne. W pierwszym podobają mi się kolory i jednolite tło. Za to w tym drugi, napis mi sugeruje parę po przejściach i jeszcze scena z czułym gestem, magia
Przechodząc do tw : Korci mnie. Korci bardzo, ale tak się zastanawiam, nadrabiasz tw, więc pewnie jak pojawią się jakieś Stydiowe sceny, to może coś byś stworzyła, specjalnie z myślą o mnie. No i nie wiem czy wypadało by mi tak ciągle zmieniać.. Choć po zastanowieniu, biorę go, a na Stydię i tak poczekam ^.^
Albo mnie się zdaje, albo ze Stilesem, bardzo dobrze wychodzą komplety. | |
| | | Jaszka Ugryziony
Liczba postów : 324 Punkty : 9 Join date : 30/12/2013 Skąd : W-w
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 13/8/2015, 18:09 | |
| Solve, zgadzam się w 100%, że w tym sezonie aktorzy robią bardzo dziwne miny, co najlepiej widzę na screencapsach, bo od razu dyskwalifikuję takie na starcie, a jest tego spooro... Z Liamem miałam właśnie dokładnie taki zamiar, jak to opisałeś, więc cieszę się, że to widać Dziękuję serdecznie za tyle miłych słów, a szczególnie za te o Lydii Kotna, miło mi, że odniosłaś się do każdego kompletu, a jeszcze bardziej, że jeden z nich porwałaś do profilu, dziękuję! Adria, dobrze wychwyciłaś "Unbreakable" Aha, rozumiem, to faktycznie musisz dobrze selekcjonować oglądanie danych seriali. Dziękuję bardzo za komentarz Morgan, o, to ja popieram Twojego brata, bo osobiście połknęłam prawie 30 odc. "Wikingów" w szalonym tempie Absolutnie nie mam nic przeciwko jakimś częstym zmianom kompletów, więc śmiało możesz nosić Lydię, a Stydiowych scen będę wyglądać, jak i będę je mieć na uwadze w kolejnej dostawie Dziękuję za nadrobienie obu dostaw | |
| | | Kotna Zaatakowany
Liczba postów : 284 Punkty : 10 Join date : 25/04/2014 Age : 29
Beacon Hills Imię i nazwisko: Wiek: Rasa: Człowiek
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 13/8/2015, 19:09 | |
| 1, 3, 5 i 6 mają naprawdę zachwycające kolory, pełne intensywności, że aż trudno oderwać wzrok Ujęło mnie to, że napisy są skromne, ale ładnie wkomponowały się w całość. W 2 i 4 również podoba mi się kolorystyka, która kojarzy mi się z popiołem, a w 4 również to, że twarz Parrisha jest widoczna w połowie, a jej druga strona jest pogrążona w czerni. Wyjątkowo udana dostawa. | |
| | | Adria Wilkołak
Liczba postów : 827 Punkty : 37 Join date : 30/07/2014 Age : 33 Skąd : Buzolic's bed
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 13/8/2015, 21:31 | |
| o raju, dziękuję! Jak ja wybiorę???? te ogniste są takie intensywne, dokładnie pokazują naturę parrisha (nadal nam nieznaną ;p) tutaj jest taki... odczlowieczony, obcy, straszny, mamy się go bać. Ale już tutaj jest smutny, zagubiony i samotny i mu wspólczujemy i our poor fire puppy <3 : tu i tu: jest w transie, hinpotyzujące! moje smutne biedactwo ;( świetnie wykadrowane: tu jest strasznie creepy, jak nie nasze parrishątko: Trudny wybór, dziękuję Ci z całego serduszka! ;*** Na razie biorę to: a na później zaklepuję to: i to: (tak, jestem zachłanna!) | |
| | | Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 14/8/2015, 18:07 | |
| 3,4 i ostatni Jordana jest POWALAJĄCY! Opłacało się Adrii czekać tyle na te komplety! Naprawdę są doskonałe. Szkoda, że Adria zaklepała sobie wszystkie te, które z checią bym sobie od niej podkradł No, ale należy jej się za to cierpliwe oczekiwanie | |
| | | Bexy Ugryziony
Liczba postów : 449 Punkty : 4 Join date : 07/07/2013 Age : 30 Skąd : Bon Temps
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 2/10/2015, 19:03 | |
| Chyba przegapiłam kilka dostaw, ale mogę Ci powiedzieć, że niczym mnie szczególnie nie zaskoczyłaś, bo... jak zwykle wszystko jest zajebiste. Jestem urzeczona tym płomiennym Parrishem, mimo iż za nim nie przepadam. Gdybym była fanką pewnie bym się chciała "podpiąć" pod zamówienie Ady, hahaha. xD Kochana, a mogłabyś zrobić coś dla mnie w wolnej chwili z nowym Olicity? ^^ Mam na myśli sceny ze zwiastuna, mogę Ci podesłać link, jeżeli chcesz i jeżeli w ogóle chce Ci się to dla mnie robić. xD Weny, sweetie! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Jaszkowe randewu | |
| |
| | | | Jaszkowe randewu | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|