|
|
| Jaszkowe randewu | |
|
+20Aid_than Klaudyś Jaszka Morgan Adria Solve evans. Lynette Rołs Doma112 Vampurr Stalia Degrassi Rashel being merllo KATEE91 Annie ars_amandi Black Rebel 24 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Morgan Betha
Liczba postów : 957 Punkty : 29 Join date : 25/06/2012 Age : 27
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 14/12/2014, 20:46 | |
| Moja piękne Kai'ie. Tego sobię zabieram na pierwszy ogień, ale żeby nie budzić zbędnych wątpliwości to nie oddam żadnego innego Owszem będę tak zachłanna, przykro mi. Po prostu wszystkie są idealne Dziękuję <3 | |
| | | Jaszka Ugryziony
Liczba postów : 324 Punkty : 9 Join date : 30/12/2013 Skąd : W-w
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 15/12/2014, 13:20 | |
| Adria, dziękuję ślicznie ;* (a z tego Mabastiana to jestem dumna, jak nigdy ) Kotna, dziękuję serdecznie! Aid_than, dziękuję bardzo za wizytę oraz za takie miłe słowa Morgan, nie ma problemu i ogromnie jestem zadowolona, że wszystkie Ci się tak spodobały, iż je zaklepujesz Dziękuję ;* | |
| | | Klaudyś Alpha
Liczba postów : 236 Punkty : 53 Join date : 03/05/2012 Age : 33
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 15/12/2014, 13:33 | |
| Justysiu przepiękne to wszystko <3 | |
| | | Aid_than Przemieniony
Liczba postów : 505 Punkty : 12 Join date : 18/07/2013 Age : 27 Skąd : Śląsk
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 15/12/2014, 13:53 | |
| Ale atmosferka mmm . | |
| | | Kotna Zaatakowany
Liczba postów : 284 Punkty : 10 Join date : 25/04/2014 Age : 29
Beacon Hills Imię i nazwisko: Wiek: Rasa: Człowiek
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 15/12/2014, 17:32 | |
| Fajne, takie klimatyczne | |
| | | Adria Wilkołak
Liczba postów : 827 Punkty : 37 Join date : 30/07/2014 Age : 33 Skąd : Buzolic's bed
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 15/12/2014, 21:13 | |
| Niny, Holland i Candice To pozwolisz, że ukradnę na forum TVD? (tam niestety na razie nie ma możliwości zaznaczania, czyje to dzieło ;/) a to kradnę tutaj na forum! Z góry dziękuję ;* | |
| | | Bexy Ugryziony
Liczba postów : 449 Punkty : 4 Join date : 07/07/2013 Age : 30 Skąd : Bon Temps
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 16/12/2014, 20:24 | |
| | |
| | | Ann. Wtajemniczony
Liczba postów : 189 Punkty : 4 Join date : 05/06/2014 Skąd : Shreveport
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 21/12/2014, 17:11 | |
| Widzę, że mam pewne zaległości. ;( Wybacz, już nadrabiam. Wszystko jest śliczne i ciężko wybrać najlepsze prace. Z dostawy z Kaiem wszystko świetne, ale chyba minimalnie bardziej spodobała mi się pierwsza pracka. <3 Avatarki wszystkie piękne, ale najbardziej wpadła mi w oko ta Nina, którą Ada podkradła na forum TVD. Piękna, zresztą reszta również. No i Twój komplet również cudowny! *__* | |
| | | Kotna Zaatakowany
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 24/12/2014, 00:40 | |
| Po obejrzeniu Outlandera, jeszcze bardziej spodobały mi się twoje komplety stamtąd. Zabieram ten, który wcześniej wyróżniłam. | |
| | | Jaszka Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 27/12/2014, 17:19 | |
| | |
| | | Bexy Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 27/12/2014, 18:26 | |
| | |
| | | Kotna Zaatakowany
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 27/12/2014, 18:30 | |
| | |
| | | Ann. Wtajemniczony
Liczba postów : 189 Punkty : 4 Join date : 05/06/2014 Skąd : Shreveport
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 27/12/2014, 20:42 | |
| | |
| | | Adria Wilkołak
Liczba postów : 827 Punkty : 37 Join date : 30/07/2014 Age : 33 Skąd : Buzolic's bed
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 27/12/2014, 20:58 | |
| Śliczności <3 nie oglądam Arrow, ale lubię Olicity (wiem, dziwne^^) to mi się podoba najbardziej to jest bardzo oryginalne i przykuwa uwagę A to jeszcze w klimatach bożonarodzeniowych, tak jakoś mi się kojarzy ;ppp | |
| | | Annie Wilkołak
Liczba postów : 1040 Punkty : 7 Join date : 03/07/2012 Age : 28 Skąd : Tajlandia ^^
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 28/12/2014, 01:00 | |
| Te świąteczne avatary są super! Kocham je wszystkie I Olicity taka piękna <3 I KAI *.* | |
| | | ars_amandi Wilkołak
Liczba postów : 1063 Punkty : 0 Join date : 17/10/2013 Age : 31
Beacon Hills Imię i nazwisko: Stiles Stilinski Wiek: 17 Rasa: Człowiek
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 28/12/2014, 16:23 | |
| Zgodnie z obietnicą pojawiam się dzisiaj i wybieram moje typy z ostatniego miesiąca, kiedy mnie nie było, chociaż wszystkie twoje arty są przepiękne . Teraz postaram się zaglądać i komentować już regularnie, kochana ty moja, bo zapuściłam się strasznie ;D - absolutnie świetna; poobijany Damon zawsze był moim ulubieńcem, a tu wspaniale podkreśliłaś jego obrażenia i jeszcze ten wyraz twarzy... aww <3! - Jezu, przepiękne . Zgarnęłabym ją z przyjemnością, gdybym miała jeszcze TVD na #1 na liście moim fav seriali (chociaż, muszę przyznać, ten sezon jest całkiem niezły, o dziwo xD. Nie licząc Steroline, ale nie można mieć wszystkiego ;p. Za to znowu shippuję Delenę, haha, sama sobie nie wierzę ;D). Bardzo podoba mi się ten jakby przygasający napis, który blednie tak samo, jak wspomnienia Eleny. I to skupienie na jej oczach i "świetliki" wokół, które również mogą przypominać ulatujące wspomnienia - genialny zamysł i wykonanie - podoba mi się mnogość i intensywność kolorów, a także to czyste szczęście, jakie promieniuje z tej sygnatury <333. Prawdopodobnie dzięki temu uśmiechowi xDD. Napis do tego jeszcze idealnie podkreśla cały moment - straaaaaaasznie zachwycam się tu napisem ! Jego przezroczystość i treść... naprawdę idealny; dopełnienie jeszcze piękniejszego kadru - i tych królewskich kolorów w tonacji ciepłego złota - oryginalne i niesamowite... Zwłaszcza ta zasłonka i jednolita tonacja kolorów, intymność i momentu, i magii w światłach, i tajemniczości z powodu zakrytych sylwetek <3... Tę też bym przechwyciła, gdybym oglądała nadal serial - przepiękny światłocień <333 I podoba mi się też to, jak wyostrzyłaś napis w porównaniu do niewyraźnych świec - brawa ;D i - KOLORYSTYKA, OMG !! - omgomgomg!!! Fantastycznie obrobiłaś tę scenę - wygląda jak... wygląda jak wyśniona. Jest idealna. Perfekcyjna. Uchwyciłaś magię tego pocałunku i jeszcze bardziej ją podkreśliłaś <3. Napis to już tylko wisienka na torcie ^.^ - uwielbiam czystość i klarowność tej sygnatury <3. Jest... o rany, pewnie to zabrzmi dziwnie, ale skojarzyła mi się z orzeźwiającym deszczem o wiosennym poranku Genialna xD - o Jezu, ConnorConnorConnor!!!!!! Jak ja tego gościa uwielbiam, to ty sobie sprawy nie zdajesz . Mój absolutny faworyt w HTGAWM - sarkastyczny, przystojny, pewny siebie, śpiewa kolędy ze stresu (haha) i stresuje się jeszcze genialniej <333. No i podoba mi się, jak zaczyna przejawiać też prawdziwe uczucia poza tą swoją dupkowatością: zależy mu na Olivierze, jest przerażony morderstwem i miał poczucie winy po samobójstwie tego kolesia od defraudacji pieniędzy czy czegoś tam. Aaa, ale dosyć zachwytów nad Connorem, miałam zachwycać się sygnaturą . Która oddaje go idealnie! Wspaniały cytat o winie (a ma powody do jej czucia), no i uchwyciłaś jego urodę <3. Te zmierzwione włosy, złote światło, spojrzenie, ostrość... Nie no, geniuszgeniuszgeniusz . Haha, przypomniało mi się, że miał jeszcze jeden niezły kadr, jak jęczał seksownie przyparty do ściany - wspaniała ta czerwień i cytat o zasychającej krwi pod paznokciami . Uchwyciłaś charakter tego gościa xD No i świetny wybór profilu . Ale jednak muszę cię jeszcze raz pochwalić za cytat, bo masz rewelacyjną rękę do ich wybierania xD Jeżeli chodzi o świąteczne avki, to z ręką na sercu, ale nie mogę żadnego wybrać jako faworyta, BO WSZYSTKIE SĄ TAK PRZEPIĘKNE I PRZECUDNE, że musiałabym dosłownie całą dostawę przekopiować, a mój komentarz i tak staje się zbyt długi już xD. Więc po prostu powiem, że szczęka mi opadła, jak je oglądałam i udowodniłaś nimi po raz kolejny swój talent, sunshine - ło matko, toż to poszalałaś ! Jestem absolutnie oczarowana! Strasznie podoba mi się to szare tło z kwiecistym wzorem po lewej i na wpół przezroczysty napis po prawej, bo dzięki temu uwaga jest skupiona na kolorowych, obramowanych nimi sylwetkach <33. Jestem... wow. WOW! - skojarzyło mi się przez kolorystykę nieco z Kill Billem xDD. Jestem tak samo zachwycona, jak przy sygnaturze powyżej, bo uwielbiam takie oryginalne zabawy sylwetkami, tłami i napisami - to naprawdę przykuwa wzrok - kolory są... tak żywe i wyraziste, że aż nie mogę oderwać od nich oczu <3! Naprawdę pięknie to wyszło, jeszcze z tym deszczem za oknem i zabawą z napisami. Po raz kolejny podbijasz poprzeczkę wyżej xD - ogromny napis w tle, morze i oni, jedyny kolor... Znowu mam powiedzieć, jak bardzo zaczarowana tym jestem ? Naprawdę uważam, że fantastycznie robisz te unikatowe sygnatury, gdzie nic nie jest zwyczajne, a wszystko to arcydzieło . Moje ty piękne, utalentowane kochanie, no! Geniusz po prostu xD! Pozdrawiam i ściskam mocarnie ;D! Weny to chyba nawet nie muszę życzyć, sushine, prawda ? Buziakuję! ;********** | |
| | | Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| | | | Jaszka Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 27/6/2015, 21:09 | |
| | |
| | | Morgan Betha
Liczba postów : 957 Punkty : 29 Join date : 25/06/2012 Age : 27
| | | | Adria Wilkołak
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 30/6/2015, 18:10 | |
| Ach, Jaszko, moje serce krwawi <3 ten odcinek był taki denny, scena DE wyszła niestety bardzo sztucznie, ale u Cb wygląda magicznie, tak, jak powinna była wyglądać w serialu, za co Ci bardzo dziękuję ;* I od razu zaklepuję to, jeśli można: i to: (tak, jestem zachłanna^^) Co do innych: to zdecydowanie najciekawsze A to jest takie Twoje, że z zamkniętymi oczami bym rozpoznała^^ PS - świetna Bexy na Twoim podpisie! | |
| | | Bexy Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 30/6/2015, 19:38 | |
| Super, że wróciłaś, kochana!!! Bardzo udana dostawa. Wprawdzie TVD już nie oglądam, ale Delenki bardzo mi się spodobały. To moje TOP 3, ale wszystkie prace są świetne. PS. Twój komplecik również jest cudowny. | |
| | | Kotna Zaatakowany
| | | | Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 1/7/2015, 15:25 | |
| Jezu, skoro nawet dla was ta Delena była denna, to faktycznie miazga.... Ale kompleciki spoko czekam na coś fajnego z Liamem z TW | |
| | | Jaszka Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 14/7/2015, 16:32 | |
| Miło mi, że tu zaglądacie Morgan, dziękuję Ci ślicznie Adria, bardzo się cieszę, że udało mi się wycisnąć z tej sceny coś więcej, bo zabrakło mi w serialu jakiejś magii przy tym tańcu... I oczywiście zaklepuj, ile tylko będziesz chciała. Dziękuję stokrotnie za wszystkie komplementy Bexy, kochana, dziękuję serdecznie ;* Kotna, dziękuję Ci baardzo Solve, dziękuję A co do TW, na razie nie ruszyłam jeszcze s5, a w razie czego będę pamiętać, że Liam ma wzięcie Po lekturze "Obcej" natchnęło mnie na Outlandera: | |
| | | Klaudyś Alpha
Liczba postów : 236 Punkty : 53 Join date : 03/05/2012 Age : 33
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 14/7/2015, 16:35 | |
| wszystko piękne chociaż nie oglądam serialu i wołam na czata ;p | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Jaszkowe randewu | |
| |
| | | | Jaszkowe randewu | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |