|
|
| Jaszkowe randewu | |
|
+20Aid_than Klaudyś Jaszka Morgan Adria Solve evans. Lynette Rołs Doma112 Vampurr Stalia Degrassi Rashel being merllo KATEE91 Annie ars_amandi Black Rebel 24 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Bexy Ugryziony
Liczba postów : 449 Punkty : 4 Join date : 07/07/2013 Age : 30 Skąd : Bon Temps
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 30/7/2014, 22:52 | |
| Boże, ale się cieszę, że znów widzę Twoje przepiękne kompleciki. Tak się bałam, że już nigdy ich nie ujrzę. Uff. Jak dobrze, że tutaj też te wstawiasz. <3
Rozumiem, że mogę sobie coś podkraść z tej "mojej" pydiowej dostawy? ;* | |
| | | Jaszka Ugryziony
Liczba postów : 324 Punkty : 9 Join date : 30/12/2013 Skąd : W-w
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 31/7/2014, 17:09 | |
| Morgan, w takim razie bardzo się cieszę, że spodobał Ci się zamówiony Garrett i że go przygarnęłaś Dziękuję bardzo Aid_than, dziękuję serdecznie za wizytę i komentarz ars_amandi, oo, to widzę, że miałaś wybawienie na jeden dzień Powiem Ci, że czuję się zaszczycona, że wykorzystałaś krótką możliwość posiadania modemu na skomentowanie moich prac Kochana dziękuję za wspaniały komentarz oraz wenę ;**** Degrassi, widziałam, że Morgan przyjęła Twoje zamówienie, więc nie będę dublować bexy, już od paru dobrych miesiący udostępniam komplety z TW w tym temacie, więc całe szczęście, że chociaż te nie zniknęły w czeluściach neta I miło mi, że tak się ucieszyłaś na ich widok Kochana, oczywiście częstuj się Pydią, jak i innymi kompletami (jeśli będziesz chciała np. ostatnio zamówióną KC czy inne, które zrobiłam do tej pory, to mów śmiało, a ja je zalinkuję). | |
| | | Degrassi Odwiedzający
Liczba postów : 48 Punkty : 0 Join date : 30/07/2014
Beacon Hills Imię i nazwisko: Derek Hale Wiek: 23 Rasa:
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 31/7/2014, 17:32 | |
| Czemu dublować? XDD Żadne to dublowanie, ale rób jak wolisz | |
| | | Bexy Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 31/7/2014, 20:36 | |
| Bardzo Ci dziękuję, kochanie. :* Lada dzień podkradnę sobie coś z moich Pydii. *____* W takim razie, jeśli to nie problem, to mogłabyś mi wysłać na PW (tutaj albo na II forum) te moje II kc'owe dostawy (3x20, 4x13-14)? Żebyś już nie musiała sobie zaśmiecać teen-wolfowego tematu tvd-owskimi rupieciami. | |
| | | Annie Wilkołak
Liczba postów : 1040 Punkty : 7 Join date : 03/07/2012 Age : 28 Skąd : Tajlandia ^^
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 1/8/2014, 18:54 | |
| Jejku przepiękne komplety! Mogłabym wyłowić całkiem sporą ilość perełek z tej i tamtej dostawy, ale nie chce mi się kopiować linków Ale dwie Lydię wyłowię, bo naprawdę śliczne! i I ten drugi kradnę na inne forum, bo naprawdę cudowny ! A tutaj... może dla mnie zrobisz coś z Liamem? *.* | |
| | | Adria Wilkołak
Liczba postów : 827 Punkty : 37 Join date : 30/07/2014 Age : 33 Skąd : Buzolic's bed
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 1/8/2014, 21:59 | |
| Jaszka, czy mogę Cię ładnie poprosić o jakiś komplecik z Parrishem tu na forum? | |
| | | Kotna Zaatakowany
Liczba postów : 284 Punkty : 10 Join date : 25/04/2014 Age : 29
Beacon Hills Imię i nazwisko: Wiek: Rasa: Człowiek
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 4/8/2014, 18:07 | |
| Cytat jak zwykle pasuje. Bajeczne kolorki, nie mogę się napatrzeć. Do tego napis i ujęcie. Zabieram to cudo. Ładne, ma dla mnie taki refleksyjny klimat. Świetne łączenia. - fantastyczny efekt zwielokrotnienia Lydii i odcięcia jej od tła czarno-białą kolorystyką. - śliczne, umiejscowienie napisu na plus. | |
| | | Jaszka Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 4/8/2014, 21:41 | |
| Kotna, miło mi Cię tu widzieć Dziękuję serdecznie za komentarz i cieszę się, że porywasz Stydię Adria, kochana, bardzo chętnie zrobiłabym Ci komplet z Parrishem, ale obecnie jestem na wakacjach i nie jestem w stanie go na razie fizycznie wykonać Dopiero zabrałabym się za Twoje zamówienie w przyszłym tygodniu, ale jeśli to za późno to zrozumiem, jeśli zrezygnujesz. Annie, dziękuję bardzo Jasne, podkradaj Dobrze, przyszukuję większą dostawę z Liamem, ale dopiero, jak wrócę z wakacji, czyli w przyszłym tygodniu. bexy, śmiało podkradaj, co tylko będziesz chciała, a KC już mamy załatwione Degrassi, w najbliższych dniach nie mam możliwości zrobienia z nim kompletów, ale później wezmę Liama na tapetę i coś pokombinuję | |
| | | Stalia Stały Bywalec
Liczba postów : 74 Punkty : 2 Join date : 04/08/2014 Age : 27 Skąd : Racibórz
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 5/8/2014, 09:08 | |
| Tak w ramach wyjaśnienia chciałam ci tylko napisać, że jestem z forum o TVD (mój nick stamtąd to Wicherek ) i brałam 2 komplety ze Stalią i ten ze Scottem (niestety nie mogę podać linków ). Tu widzę też nikt ich nie wziął więc sobie ustawię ; ) Prace oczywiście świetne | |
| | | Vampurr Gość
Liczba postów : 12 Punkty : 0 Join date : 07/08/2014 Age : 30
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 7/8/2014, 13:21 | |
| Moja kochana talenciaraaaaa ♥ Kochana, czy mogłabyś mi zrobić coś z Derekiem, Stilesem z pierwszego sezonu? proszę, proszę, proszę! O Albo z przemienionym Scottem lub Derekiem! Oczywiście na spokojnie, jak wrócisz z wakacji i będziesz miała czas na graficzenie :* | |
| | | Jaszka Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 7/8/2014, 23:25 | |
| Stalia, pamiętam Twój post na tamtym forum oraz miło mi, że i Ty pamiętałaś o tych kompletach i do nich wróciłaś Dziękuję bardzo! Vampurr, oczywiście, że wykonam dla Ciebie zamówienie Cieszę się, że nie zapomniałaś o moim temacie Tak, jak pisałaś, jestem na wakacjach, więc zabiorę się za Twoje zamówienie dopiero pod koniec przyszłego tygodnia. Na ten czas w ramach alternatywy nie mam za wiele do zaproponowania, bo w tym temacie na forum wrzucałam jedynie same TW z s3 i s4, ale np. jest tutaj ten krzyczący Stiles | |
| | | Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 8/8/2014, 20:35 | |
| Szaleję za każdym razem gdy to widzę *.* Czekam aż wrócisz i zaczniesz cośnowego tworzyć Mam stary komplet założony, bo 'Lacrossy' od Ann przepadły razem z tamtym forum Ale być może je odzyskam <333 | |
| | | Kotna Zaatakowany
| | | | Doma112 Gość
Liczba postów : 11 Punkty : 0 Join date : 09/08/2014 Age : 29
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 10/8/2014, 23:21 | |
| Ach jak ja tęskniłam za tymi Twoimi kompletami z forum TVD... szkoda, że wszystko wcięło No ale przynajmniej tutaj coś jest, zawsze coś Przeglądając zaczepiłam o to, wydaje mi się, że było wolne, ale nigdy nie wiadomo, mogę podkraść?? | |
| | | Jaszka Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 11/8/2014, 22:41 | |
| Doma112, mała, bo mała, ale jakaś część mojej twórczości tutaj jest Oczywiscie, że możesz podkraść. Dziękuję za wizytę u mnie na tym forum, że o mnie nie zapomniałaś i oczywiście za komentarz Kotna, jasne i pamiętaj, że gdy tylko będziesz miała ochotę na komplet, to śmiało go podkradaj I jeśli z forum tvd brakuje Ci jakiegoś konkretnego kompletu, to ja bez problemu mogę Ci podlinkować. Solve, dziękuję bardzo za komentarz i jest mi bardzo miło, że czekasz na nową dostawę | |
| | | Rołs Stały Bywalec
Liczba postów : 90 Punkty : 0 Join date : 12/08/2014 Age : 29 Skąd : NYC
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 12/8/2014, 21:26 | |
| Ojej, jak się cieszę, że tutaj jesteś! <3 Naprawdę, martwiłam się, że więcej nie zobaczę Twoich ślicznych prac. Dużo weny, miłych wakacji i czekam na dostawę! | |
| | | Ann. Wtajemniczony
Liczba postów : 189 Punkty : 4 Join date : 05/06/2014 Skąd : Shreveport
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 13/8/2014, 21:01 | |
| Kochana, wracam po stary komplecik! <3 Miłych wakacji i również czekam na nową dostawę. | |
| | | Lynette Wilkołak
Liczba postów : 768 Punkty : 0 Join date : 12/05/2012 Age : 28
Beacon Hills Imię i nazwisko: Allison Argent Wiek: 17 Rasa: Łowca
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 17/8/2014, 21:37 | |
| | |
| | | Jaszka Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 18/8/2014, 23:54 | |
| Rołs, bardzo się cieszę, że zawitałaś do mojego tematu tutaj i dziękuję Ci ślicznie za komentarz ;* Ann., kochana, miło mi, że po niego wracasz Ach, muszę się w końcu zebrać do graficzek.. Lynette , cieszę się bardzo, że przejrzałaś mój temat i że udało Ci się znaleźć faworytów Oczywiście, możesz brać, co tylko będziesz chciała (a jest wolne), więc śmiało podkradaj Alli (i powiem Ci, że sprawiłaś mi wielką radość, że tak długo nosiłaś mój komplecik z wilczkiem ). Dziękuję za wizytę i komentarz Pamiętam o Waszych zamówieniach, ale po takiej długiej przerwie od graficzenia potrzebowałam rozgrzewki, więc: 4x07 | |
| | | Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 19/8/2014, 14:53 | |
| Geniusz <333 Naprawdę super, jest po takim wrażeniem, że aż wstać nie potrafię!!! Będziesz robiła jakieś Liamy? | |
| | | Kotna Zaatakowany
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 19/8/2014, 15:01 | |
| - Dobrze, że oboje są czarno-biali pasuje to do nastroju. Czerwień kojarzy mi się tu z bólem straty. - Podoba mi się to zwielokrotnienie zdania. - kolorystyka, kadr i napis są doskonałe - Lydia wygląda, jakby oświetlało ją światło z nieba. Kolorki tu czarują. - aż przypomniała mi się piosenka The Everly Brothers. Jest prosto, dosadnie, ale tu akurat mi się to podoba. Kolejna udana dostawa. A możesz mi zalinkować moją zamówioną dostawę z Aidenem i Emily, bo chcę do niej wrócić? | |
| | | Bexy Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 19/8/2014, 19:14 | |
| MISTRZYNI WRÓCIŁA!!! <3 Misiaczki słodziaczki. *.* To jeden z najpiękniejszych czarno-białych komplecików, jakie w życiu widziałam. Bardzo klimatyczny. *.* Wspaniały pomysł na napis. Strasznie mi się podoba to roztrojenie. Tak pasuje do Lydii i tej sceny. Prześliczne, głęboko nasycone kolorki. Podziwiam efekt, jaki uzyskałaś. Cud, miód! Weny, słońce! <3 | |
| | | Ann. Wtajemniczony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 19/8/2014, 19:32 | |
| Ojejku, ja się strasznie stęskniłam za Twoimi cudownościami! *________* To jest po prostu przepiękne, bardzo klimatyczne, w świetnych kolorkach! <3 Faworyt dostawy i jedna z lepszych czarno-białych prac, jakie widziałam. Piękna Lydia! Śliczne kolorki i napisik! <3 Czekam na kolejne dostawy! <333 | |
| | | Jaszka Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 19/8/2014, 19:57 | |
| Solve, dziękuję serdecznie Tak, będę robić Liama na zamówienie. Kotna, bardzo się cieszę, że spodobały Ci się te prace, dziękuję A Emily x Aiden już zalinkowani Bexy, Ann., dziękuję kochane ;** | |
| | | Ann. Wtajemniczony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 19/8/2014, 20:27 | |
| Emily x Aiden już widziałam, więc skomentuję tylko chłopców w TW. : : Najbardziej mi się chyba Derek podoba! <3 Ten ma takie świetnie, niebieskie kolorki! I ogólnie jestem wielką fanką tego kadru, pamiętam że sama z nim pracowałam, tylko nie wyszło mi to w połowie tak dobrze jak Tobie. ;* Śliczna pracka! Bardzo mi się tutaj podoba to, że praca jest czarno-biała, a oczy Dereka są czerwone. Świetnie to też wygląda w napisie. Ten Scott też świetny, podoba mi się bardzo ten przezroczysty napis! <3 W sumie jak teraz tak patrzę, to ten drugi Scott też jest świetny i Stiles też taki uroczy. No nie wiem, cała dostawa - jak zawsze - jest mistrzowska! <3 | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Jaszkowe randewu | |
| |
| | | | Jaszkowe randewu | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|