| Jaszkowe randewu | |
|
+20Aid_than Klaudyś Jaszka Morgan Adria Solve evans. Lynette Rołs Doma112 Vampurr Stalia Degrassi Rashel being merllo KATEE91 Annie ars_amandi Black Rebel 24 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Jaszka Ugryziony
Liczba postów : 324 Punkty : 9 Join date : 30/12/2013 Skąd : W-w
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 16/4/2014, 13:51 | |
| Morgan, dziękuję ślicznie kochana Annie, cieszę się, że Ci się podobają, dziękuję being, dziękuję za wizytę i komentarz Pewnie, jeśli prace są wolne, to możesz podkraść, co tylko Ci przypadnie do gustu. Widzę, że nawet już porwałaś Allison, miło mi | |
|
| |
Morgan Betha
Liczba postów : 957 Punkty : 29 Join date : 25/06/2012 Age : 27
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 23/4/2014, 17:26 | |
| JAK TO! DOSTAWA BYŁA 16 KWIETNIE I NIKT NIE SKOMENTOWAŁ?! Jako, że przez najbliższy dłuugi czas nie będzie dostaw - to sobie ten zaklepe [ciężko mi zrezygnować z mojego obecnego, póki co ] Piękny T.T - biedny Scottie ;C GOD! To światło!! Czegoś by w sumie można było się spodziewać innego po Jaszce. Na pewno nie byle czego, pięknie kochana! Pięknie ;* | |
|
| |
Ann. Wtajemniczony
Liczba postów : 189 Punkty : 4 Join date : 05/06/2014 Skąd : Shreveport
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 7/6/2014, 10:57 | |
| Kochana, wiesz, że kocham wszystkie Twoje prace.*__* Piękne, piękne, piękne. Komentowałam już wszystko na forum vd, więc teraz czekam na nowości | |
|
| |
Jaszka Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 17/6/2014, 14:02 | |
| Morgan, ale cieszę się, że Ty skomentowałaś pierwsza Jasne, możesz go zaklepać Dziękuję kochana za to, że jesteś, za komentarz i tyle ciepłych słów ;* Ann., kochana moja, miło mi to słyszeć, dziękuję ;* Z TW nie robiłam nic nowego poza dostawą dla Ciebie, może teraz jak będzie nowy odcinek to coś zrobię
Ostatnio zmieniony przez Jaszka dnia 17/6/2014, 17:13, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Ann. Wtajemniczony
Liczba postów : 189 Punkty : 4 Join date : 05/06/2014 Skąd : Shreveport
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 17/6/2014, 16:43 | |
| I znowu się podjarałam tą dostawą. No i żeby nie było wątpliwości ja wszystko zaklepuję Ty jesteś taka utalentowana <3 | |
|
| |
Morgan Betha
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 18/6/2014, 09:31 | |
| Kochana, jestem z zawszę będę <3 Co do grafik [jak zawsze bezbłędnych ..] Genialny! <3 Ten to już w ogóle mistrzostwo świata *.* Nie mogę się na niego napatrzeć i aż żałuje, że jest zajęte edit. Kurde, kurde, kurde, kurde! Tak widziałam twojego nowego Petera z nową Lydią robionego do Bexy *.* Jeśli tak to ja też chcę taką dostawę dla siebie I gdyby Ci nie przeszkadzało robienie grafiki z serialu, którego nie oglądasz to mogła być mi zrobić Lincolna z Octavią z the 100, ale jeśli nie lubisz tak robić to to nie szkodzi :* | |
|
| |
Jaszka Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 29/6/2014, 23:24 | |
| Ann., dziękuję jeszcze raz ;* Morgan, kochana nie zauważyłam wcześniej Twojego editu Nie wiem, kiedy go dodałaś, więc przepraszam najmocniej, że nie odpowiedziałam wcześniej… Z Pydią może być kłopot, bo mam na nich nawet następne zamówienie, a nie mam totalnie pomysłu, co mogłabym jeszcze z nimi zrobić, bo mają tak mało wspólnych scen, ale zobaczę, co da się zrobić. The 100 to prawda nie oglądam, ale nie przeszkadza mi zrobienie coś z tego serialu, zresztą na dniach na fTVD będę wrzucać z tą dwójką zamówienie, więc zrobię ich więcej Dziękuję pięknie za komentarz! ;* | |
|
| |
Morgan Betha
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 30/6/2014, 12:54 | |
| To ja już się nie mogę doczekać na moją Linctaviovą dostawę A teraz tak : to jest po prostu największe mistrzostwo świata, graficzne, jakie widziałam. Zrobiłaś to magicznie, samo ujęcie Lydii, takiej zagubionej i jeszcze te palce *.* Genialna wklejka Normalnie wygląda jakby taka scena miała miejsce w serialu. I jeszcze kolory, oddające ich osobowości. Lydia oświetlona, Peter w cieniu, cudo A ta jest taka cieplutka. Przyznam, że na początku nie kupowoałam 'nowego chłopaka' z Lydią, mimo, że był przystojny Ale jak potem okazało się, ze to był Peter to nagle maxymalnie u mnie zapunktowało I teraz powiem prosto z mostu. Nie mam kontaktu z usherami z TVD forum, ale czy ktoś się na mnie obrazi, gdyby to na chwilkę ustawiła | |
|
| |
Annie Wilkołak
Liczba postów : 1040 Punkty : 7 Join date : 03/07/2012 Age : 28 Skąd : Tajlandia ^^
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 1/7/2014, 10:36 | |
| Awwwwwwwwwww *.* Śliczne komplety z Lydią i Peterem | |
|
| |
Jaszka Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 1/7/2014, 23:12 | |
| Annie, dziękuję bardzo Morgan, dziękuję ślicznie za ten komentarz ;* Jest mi ogromnie miło, że tak uważasz Sądzę, że chyba nie byłoby problemu z ustawieniem tej Stydii Mam już Octavię x Lincolna i wybacz, że nie dzieliłam zamówienia na pół na fTVD, jak i tutaj, bo po prostu nie wiem, co się Wam spodoba… | |
|
| |
Morgan Betha
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 1/7/2014, 23:45 | |
| I love you <3 A więc sobie na razie zabieram śliczną Stydię, a jeśli ktoś mnie zacznie za nią ścigać to będę się tłumaczyć Linctavia śliczna i nie mam Ci za złe, że nie podzieliłaś dostawy, bo wszystko mi się podoba i było by mi przykro gdyby nie było do mojej dyspozycji Kocham tę scenę <3 Perełka moja, niedługo ujrzy tu światło dzienne <3 Śliczny jest!! Ten też ujrzy światło na forum, o tak na pewno Ta scena też była mocna, ale sam pomysł i wykonanie Dziękuję pięknie za wszytko, bo wszystko śliczne ! <3 | |
|
| |
Rashel Ugryziony
Liczba postów : 422 Punkty : 28 Join date : 19/07/2012
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 2/7/2014, 17:13 | |
| o matko jaka piękna Lydia! ustawię sobie, bo mi skradła serce! <3 | |
|
| |
Jaszka Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 3/7/2014, 19:27 | |
| Rashel, dziękuję bardzo Morgan, bardzo cieszę się, że spodobała Ci się Linctavia, jak i ta Stydia i że nie masz mi za złe tego, że nie dzieliłam dostawy, bo nie chciałam w żadnym wypadku decydować za Was obie Nie ma sprawy i dziękuję ;* | |
|
| |
Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 16/7/2014, 14:50 | |
| Jakie to perfekcyjne *.* Że ja na tych forach odkryłem cię dopiero dzięki temu konkursowi z forumową drammą :/ <3 Jest potęga i narodizny tego uwielbianego crackshipu <3 | |
|
| |
Jaszka Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 18/7/2014, 13:49 | |
| przeszlus, dziękuję bardzo za odwiedziny - tutaj na forum - oraz za komentarz | |
|
| |
Annie Wilkołak
Liczba postów : 1040 Punkty : 7 Join date : 03/07/2012 Age : 28 Skąd : Tajlandia ^^
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 18/7/2014, 20:26 | |
| Pozwolę sobie ukraść, bo przepiękny! Stalia też śliczna pod względem obróbki i wgl kolorów, a mój ulubiony to ten Cudny! Zresztą 1,2 i ostatni też bardzo ładny, takie klimatyczne wszystkie są! I te 'inne' są świetne! | |
|
| |
Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 19/7/2014, 13:35 | |
| Te pracki komentowałem na innym forum Nudzi ci się może? Bo nikt nie kwapi się do robienia lacrossowych kompletów xdd A ja tak chcę mieć lacrossa w podpisie, mimo, że nigdy w niego nie grałem | |
|
| |
Morgan Betha
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 23/7/2014, 22:01 | |
| W tym komplecie Peter ma taką błogą minę Stalia Ci wyszła pięknie, a ja naprawdę nie trawię tego shippu Genialny! Na pierwszy rzut oka nie mogłam skojarzyć jaka to scena, bo myślałam, że oni są na jakimś pikniku A mogła bym pięknie poprosić o coś z Garettem - najlepiej bez tego jego laski :* | |
|
| |
Jaszka Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 25/7/2014, 13:27 | |
| Annie, dziękuję serdecznie i bardzo mi miło, że nosisz Pydię przeszlus, zgadza się, pamiętam, że komentowałeś A co do lacrosse’a widziałam, że Ann zrobiła Ci pięknie komplety, więc nie jestem pewna czy jesteś w dalszym ciągu nimi zainteresowany.. Morgan, dziękuję bardzo Jasne, będzie Garett dla Ciebie | |
|
| |
Morgan Betha
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 25/7/2014, 14:47 | |
| To ja czekam na mojego Garetta <3 Niesamowita jest ta Lydia! Zabrała bym ją sobie na poczekanie, ale zbyt podoba mi się mój obecny komplet. Może kiedyś jak nikt nie zabierze, to ja się nim udekoruję. Genialny pomysł i oczywiście wykonanie aż mi się łezka w oku kręci, jak pomyśle, że ona już nie wróci. ;/ Piękny komplet | |
|
| |
Jaszka Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 29/7/2014, 20:17 | |
| Morgan, dziękuję bardzo Oczywiście, zawsze możesz wrócić po komplet | |
|
| |
Morgan Betha
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 29/7/2014, 21:49 | |
| Zabieram trzeciego Garetta ! A co do reszty: Perełka! Kurcze uwielbiam takie komplety, które skupiają się na twarzy. Dodatkowo strasznie wzrok przyciągają tu jej oczy - genialne, nie mogę odwrócić od niego wzroku. Piękny. Wykorzystanie scen i jeszcze ten tekst Uwielbiam! | |
|
| |
Aid_than Przemieniony
Liczba postów : 505 Punkty : 12 Join date : 18/07/2013 Age : 27 Skąd : Śląsk
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 29/7/2014, 23:49 | |
| | |
|
| |
ars_amandi Wilkołak
Liczba postów : 1063 Punkty : 0 Join date : 17/10/2013 Age : 31
Beacon Hills Imię i nazwisko: Stiles Stilinski Wiek: 17 Rasa: Człowiek
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 30/7/2014, 21:48 | |
| Girrrrrrrlllllll, moja najdroższa siostra przywędrowała z pracy z modemem od swojego chłopaka ! Na jeden dzień, tho, ale akurat dam radę to wykorzystać, by móc skomentować twoje cudne prace : : ! - bardzo mi się tu podobają żywe kolory, a w ogóle blond osoba na tle nieba strasznie kojarzy mi się z Californią . Co akurat jest zabawne, skoro BH jest w Cali xD. Lubię też wybrany kadr - jak złapałaś w nim ten ruch, ten zamach kijem - oraz dopełniające niebieskie kolory czcionki <3 - strasznie słodkie <3. Takie delikatne, miękkie światło i ta a la mgła, którą są otoczeni. Fantazyjna czcionka dodaje zmysłowości *___* - baaaaaaaardzo mi się to podoba . Po pierwsze, oświetlenie, padające z góry na Lydię, wydobywające intensywność jej włosów i kul z nićmi. Po drugie, połączenie kadru i napisu <3. Z jednej strony mamy taką niedbałą, prawie że leniwą pozę, ale z drugiej została podkreślona wybitna inteligencja Lydii, cudny kontrast : : . Ponadto w ogóle świetny pomysł na napis z tymi kropeczkami i z przechodzeniem koloru xD - ta sygnatura kojarzy mi się z czymś miękkim, ale mimo to kruchym - jak wrażliwa psychika Banshee <3. Do tego cudownie dobrany cytat ^.^ - omg, jakie Lydia ma tu wielkie oczy *________*. Podoba mi się to, jak skupiłaś się na jej twarzy i dałaś ją na pierwszy plan, ale sam cytat dałaś o sercu, które zaczyna stopniowo twardnieć i stawać się niezłomne - jednak, czyż niezłomność i siła to też nie cechy umysłu, nie tylko serca? pięknie połączone <3 Kochanaaaaa, weny ! I strasznie się cieszę, że dane mi było jednak wcześniej zobaczyć te cuda | |
|
| |
Degrassi Odwiedzający
Liczba postów : 48 Punkty : 0 Join date : 30/07/2014
Beacon Hills Imię i nazwisko: Derek Hale Wiek: 23 Rasa:
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 30/7/2014, 21:53 | |
| Zrobiłabyś coś z Liamem Dunbar?? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Jaszkowe randewu | |
| |