Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Jaszkowe randewu

Go down 
+20
Aid_than
Klaudyś
Jaszka
Morgan
Adria
Solve
evans.
Lynette
Rołs
Doma112
Vampurr
Stalia
Degrassi
Rashel
being
merllo
KATEE91
Annie
ars_amandi
Black Rebel
24 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next
AutorWiadomość
Kotna
Zaatakowany
Zaatakowany
Kotna

Liczba postów : 284
Punkty : 10

Beacon Hills
Imię i nazwisko:

Jaszkowe randewu - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime28/8/2014, 23:02

O mój niespełniony ship, jeszcze tak świetne wykonany. Morgan jest szczęściarą. Może też kiedyś zamówię tu jakąś Stydię.
Jaszkowe randewu - Page 5 QwKWfVU - ładny cytat o więzi, pasuje do nich.
Jaszkowe randewu - Page 5 K8BkFxA - kolorki pierwsze zwracają uwagę. Niby lekko zgaszone, z elementami czerwieni. Cytat można interpretować jako wsparcie albo coś więcej. Perełka dostawy.
Jaszkowe randewu - Page 5 CQ4NTHq - Stiles jakby pomagający Lydii, odsunąć się od czarnych myśli.Kolejna znakomita praca.
Jaszkowe randewu - Page 5 JLoo6LG - a tu już bardziej przyjacielsko. Lubię ich współpracujących, czcionkę dobrałaś fantastycznie, kolorystykę też.
Powrót do góry Go down
http://stilyds.tumblr.com/
Bexy
Ugryziony
Ugryziony
Bexy

Liczba postów : 449
Punkty : 4

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime28/8/2014, 23:11

Aż się chcę shippować Stydię, patrząc na takie piękne dostawy. I love you

Bardzo długo się wahałam nad wskazaniem faworyta, ale w końcu zdecydowałam się na ten komplecik:
Jaszkowe randewu - Page 5 CQ4NTHq
jest po prostu idealny. Kolorki przepiękne, bardzo wpasowane w moje gusta, tak samo jak śliczna czcionka spowita klamrą albo raczej nawiasem I love you Jakbym miała zdefiniować komplet doskonały, opisałabym ten powyższy. *.*

Jaszkowe randewu - Page 5 K8BkFxA
Kocham takie prace. Świetna koloryzacja i jedna z moich najukochańszych czcionek. I love you

Jaszkowe randewu - Page 5 QwKWfVU
Jaszkowe randewu - Page 5 JLoo6LG
A tutaj strasznie mi się podoba operowanie rudo-pomarańczową kolorystyką. Pomysł na napis pod kolor włosów Lydii jest wyjątkowo udany. Świetnie to wygląda. <3
Powrót do góry Go down
http://sexybexy19.tumblr.com/
Morgan
Betha
Betha
Morgan

Liczba postów : 957
Punkty : 29

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime28/8/2014, 23:47

I love you I love you I love you
Tak jestem szczęściarą, uwielbiam wszystkie i na szczęscie wszystkie są moja
Jaszkowe randewu - Page 5 QwKWfVUTakie świetne kolory i taki świetny napis i to jeszcze mówiący o połączeniu! Aj ten komplet poleci na profil w drugiej kolejności, o tak na 100 pro Very Happy
Jaszkowe randewu - Page 5 K8BkFxAA mnie w całym komplecie najbardziej urzekł napis. Uwielbiam gdy używasz jej w kompletach i wplatasz jako jeden przewodzący tekst Smile No i jeszcze oczywiście trzeba zwrócić uwagę na kolory, bo są raczej 'niespotykane' - przynajmniej dla mnie i bardzo fajnie wkomponował się czerwony po bokach. 
Jaszkowe randewu - Page 5 CQ4NTHqAch, miałam nadzieję, że wykonasz coś z tej sceny! Leci jako pierwszy, moja perełka. Uwielbiam ich i to była taka piękna scena. Przypominała ten pamiętny buziak Stydii, tylko z odwróconą rolą. Gdy to Lydia starała się skupić Stilesowi gdy miał 'atak paniki'. I ten cytat! Smile 
Jaszkowe randewu - Page 5 JLoo6LGZa to tu podobają mi się kolory Smile

Dziękuję Ci bardzo, bardzo  I love you
Powrót do góry Go down
http://see-rome-and-die.tumblr.com/
Adria
Wilkołak
Wilkołak
Adria

Liczba postów : 827
Punkty : 37

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime28/8/2014, 23:49

Jaszkowe randewu - Page 5 JLoo6LG
Dwa najlepsze. Stydiowe takie, do tego w jednym jest ta słownikowa definicja, a drugi jest mega świetnie zrobiony. Wink
Powrót do góry Go down
http://little-bitch-of-kol.tumblr.com
ars_amandi
Wilkołak
Wilkołak
ars_amandi

Liczba postów : 1063
Punkty : 0

Beacon Hills
Imię i nazwisko: Stiles Stilinski
Rasa: Człowiek

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime29/8/2014, 08:37

Hahah, kochanie ty moje, ty też nie bądź taka skromna, bo twoje komentarze przy moich opowiadaniach też od zawsze były przecudownie długie i przynoszące ogromniasty uśmiech na twarz I love you !

O, dziękuję Jaszkowe randewu - Page 5 1844036096 !! Nie do końca byłam pewna, czy można, bo pamiętam, że kiedyś - jeszcze przy forum TVD - wrzucałaś tutaj tylko prace z TW, bez twoich innych małych arcydzieł Wink

Co zaś do dzisiejszej dostawy ze Stydią, to zdaje się, że będę musiała wszystkie prace przekopiować (mam nadzieję, że to nie za dużo Embarassed ), bo są aż tak cudowne *______*. W ogóle tęsknię za ich scenami i żałuję, że ostatnio nie ma ich więcej, bo przynajmniej przy Lydii Stiles zachowuje się jak dawny on, nie tak OOC, a samej naszej kochanej Lydii nigdy nie jest za dużo I love you

Jaszkowe randewu - Page 5 QwKWfVU - po pierwsze, uwielbiam, że słowo "connection" ma ten sam kolor, co włosy Lyds i jednocześnie bluzka Stilesa, bo to właśnie też daje takie kolorystyczne połączenie między nimi <3. Po drugie, jestem całkowitą fanką słownikowych definicji w grafikach i gifach już od dawna, więc tutaj moja miłość tylko wzrasta, zwłaszcza od kiedy tak umiejętnie je wplatasz ;***. Po trzecie, lubię jeszcze to, że "connection" zostało użyte w scenie, gdzie oni oboje stoją przed tablicą z wieloma, wieloma połączeniami i starają się odgadnąć to właściwe Wink. Moja dwójka detektywów, aww <3

Jaszkowe randewu - Page 5 K8BkFxA - omg, jakie piękne *______*. Tekstura, kolory i cały pomysł... Te plamy czerwieni wraz z podkreślonymi ustami Lydii i półprzezroczysty napis w odcieniu tła - no i jego treść w połączeniu z tym, że na siebie patrzą <3. Naprawdę, naprawdę ślicznie to wyszło..

Jaszkowe randewu - Page 5 CQ4NTHq - o matko, strasznie się cieszę, że się tu znalazła jedna z moich ulubionych scen :Rolling Eyes: . Cytat Stilesa pięknie obramowany i pogrubiony - dzięki temu mamy wrażenie, że do nas też mówi z naciskiem, by wykonać jego polecenie, co jest absolutnie naprawdę świetnym pomysłem, jak to wychwycić i ująć w grafice <3. I do tego jeszcze cudne barwy ze skupieniem na twarzy Lydii i jej bólu Crying or Very sad ... Jestem oczarowana, kochana ;*****...

Jaszkowe randewu - Page 5 JLoo6LG - a tu już coś weselszego Jaszkowe randewu - Page 5 3932743711 . Znowu dopasowanie kolorystyczne do włosów Lyds i różne, żywe barwy w całej sygnaturze ;D. Podoba mi się zwłaszcza treść napisu, bo oni faktycznie zawsze będą drużyną, nawet jeśli rzeczy, z którymi się mierzą, będą stawać się stopniowo coraz gorsze Wink. Dlatego tak fajnie dobrałaś kadr z tym ich wspólnym odgadywaniem kodu i rozwiązywaniem zagadki, bo oni już tworzą genialny zespół detektywistyczny Jaszkowe randewu - Page 5 575276571 . Cudneeeeeeeee I love you

Prześliczna dostawa, moje ty utalentowane kochanie cheers ! Wakacje zdecydowanie służą wenie, nie :Rolling Eyes: ? I oby służyły dalej, hah xD. Buziakiiiiiiiiii, sunshine ;*****
Powrót do góry Go down
Solve
Betha
Betha
Solve

Liczba postów : 1337
Punkty : 98

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime29/8/2014, 18:57

Fajna ta Stydia, prawie żałuje, że nie shipuję xd

Masz talenta, masz Very Happy
Mam nadzieje, że zrobisz coś niezamawianego, abym mógł sobei zgarnąć Very Happy
Powrót do góry Go down
Annie
Wilkołak
Wilkołak
Annie

Liczba postów : 1040
Punkty : 7

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime29/8/2014, 23:02

Ładne te komplety Smile szczególnie dwa ostatnie! Wink
Powrót do góry Go down
Rołs
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Rołs

Liczba postów : 90

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime30/8/2014, 18:31

Piękne, bardzo lubię takie definicje! Very Happy

Jaszkowe randewu - Page 5 CQ4NTHq
Jejciu, jak mi ich było szkoda w tej scenie. ;( Piękne, piękne! <3
Powrót do góry Go down
http://rosemariewaldorf.tumblr.com/
Jaszka
Ugryziony
Ugryziony
Jaszka

Liczba postów : 324
Punkty : 9

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime31/8/2014, 00:39

Ann., zgadza się, w pierwszym komplecie zauważyłaś dokładnie takie nawiązanie z connection, jakie miałam na celu pokazać, a z rudymi włosami przyznaję Ci, że bardzo fajne wydobywa się i podkręca ich kolor Wink Dziękuję kochana za te miłe słowa ;*
Kotna, jasne, w razie, czego możesz śmiało zamawiać Wink Dziękuję ogromnie  Jaszkowe randewu - Page 5 1844036096
Bexy, z tego kompletu, który wybrałaś, jako najlepszy z dostawy, jestem właśnie najbardziej zadowolona, więc podobnie tu myślimy Wink Oczywiście kochana, dziękuję Ci ;*
Morgan, na wstępie chciałam Cię przeprosić, że dałam Ci tylko taki mały wybór Stydii, ale capsy były dość podobne do siebie i nie chciałam powielać scen, ale cieszę się, że te Ci się spodobały, że trafiłam z tą sceną i że jeszcze zabierasz wszystkie cztery, to już w ogóle jestem w siódmym niebie Wink Dziękuję serdecznie  Jaszkowe randewu - Page 5 1844036096
Adria, widzę, że słownikowe definicje przypadły Ci do gustu Very Happy I dziękuję bardzo!  Jaszkowe randewu - Page 5 1844036096
ars_amandi, widziałam, że dodałaś BaD  :dance:  Tak, tak, wrzucałam tutaj tylko TW, ale od miesiąca wrzucam tu już wszystko, co robię. Absolutnie nie za dużo, dla mnie to wielka radość, że wklejasz całą czwórkę Very Happy Z Twoimi odczuciami oraz spostrzeżeniami trafiłaś w dyszkę, po prostu wszystko to, co chciałam zawrzeć w tych kompletach, Ty zwieńczyłaś opisem. Powiem Ci, że lipiec bardzo służył mojej wenie i jakby od razu zagarnął tą z sierpnia, bo właśnie w sierpniu nie mam za grosz weny ;/ Dziękuję za wszystko i również ślę buziaki ;*
Solve, cieszy mnie to bardzo, że uważasz, że mam tego talenta Very Happy Dziękuję bardzo za opinię <3
Annie, dziękuję serdecznie!   Jaszkowe randewu - Page 5 1844036096
Rołs, bardzo dziękuję!  Jaszkowe randewu - Page 5 1844036096

Stiles dla Rołs:

Jaszkowe randewu - Page 5 HzKfNV6 Jaszkowe randewu - Page 5 OZcvNBu
Jaszkowe randewu - Page 5 YsV1uOJ Jaszkowe randewu - Page 5 HWfBZU6
Jaszkowe randewu - Page 5 9SJx7gv Jaszkowe randewu - Page 5 ICaylm5
Jaszkowe randewu - Page 5 SbGVa8H Jaszkowe randewu - Page 5 2aBSRcO
Jaszkowe randewu - Page 5 Pa5AMUK Jaszkowe randewu - Page 5 SAtzQxW
Powrót do góry Go down
Morgan
Betha
Betha
Morgan

Liczba postów : 957
Punkty : 29

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime31/8/2014, 13:46

Jaszkowe randewu - Page 5 HzKfNV6 Ten Stiles to zdecydowanie najładniejszy Stiles jakiego widziałam. A już sam avatar podoba mi się jeszcze bardziej. Ma świetne kolory, efekt i teksturę. Całości oczywiście dopełnia napis niby prosty, ale jednak nie. Genialny gdyby nie był na zamówienie to mimo wielu Stydii, które czekają w kolejce - rezerwowała bym :*

Jaszkowe randewu - Page 5 Pa5AMUKJedna z wielu moich ulubionych scen ze Stilinskim. Strasznie 'fajnie' go wtedy ucharakteryzowali - jakkolwiek brutalnie to z mojej strony brzmi. Gdybym miała wymieniać co mi się w nim podoba to skopiowała bym komentarz do poprzedniej wymieniowej przeze mnie pracy. Choć tamta zdecydowanie bardziej leży w moim guście, ta posiada 'klimacik' :*
Powrót do góry Go down
http://see-rome-and-die.tumblr.com/
Kotna
Zaatakowany
Zaatakowany
Kotna

Beacon Hills
Imię i nazwisko:

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime31/8/2014, 13:49

Jaszkowe randewu - Page 5 HzKfNV6 - klimatyczne. Stiles w ciemności, nieco zaniepokojony, jakby zastanawiał się czy odejść czy zostać.
Jaszkowe randewu - Page 5 YsV1uOJ - ładna czcionka, pod kolor koszulki. Stiles wygląda w kadrze na nieśmiałego, ale mającego nadzieje na to, że samotność związana z tym, go opuści.
Jaszkowe randewu - Page 5 SbGVa8H - ta sala w której się znajduje przypomina mi las. Cytat znakomicie odzwierciedla sytuacje.
Jaszkowe randewu - Page 5 Pa5AMUK - jak dla mnie perełka dostawy. Mimo, że prosta kupiła mnie całkowicie.

To w takim razie mogę zamówić u ciebie Stydię i może Scisaaca (jako przyjaźń)? Oczywiście jak będziesz mogła, nie spieszy mi się.
Powrót do góry Go down
Adria
Wilkołak
Wilkołak
Adria

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime31/8/2014, 19:15

Znowu mniam-mniam dostawa. I love you Ale wybiorę faworytów dwóch:
Jaszkowe randewu - Page 5 HzKfNV6
to jest takie fajne - wyraźny Stiles, tło takie rozmazane, super czcionka - no małe arcydzieło.
I jeszcze wyróżnię to:
Jaszkowe randewu - Page 5 9SJx7gv
niby proste, ale piękne kolory, cudzysłów współgra z koszulą Stilesa, i fajny cytat. Wink
I super ta czcionka pisana z kompletu nr 2!
Powrót do góry Go down
Rołs
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Rołs

Liczba postów : 90

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime31/8/2014, 19:16

Aww! I love you Nie masz pojęcia, jak strasznie spodobała mi się ta dostawa! <3 Piękne, piękne, piękne! Bardzo Ci dziękuję, nie masz pojęcia, jak mi się podoba! ;**

Najbardziej mi się rzuciła w oczy ta pracka. Jakoś najbardziej przypadła mi do gustu. Bardzo mi się podoba ta czerń z teksturą wokół Stilesa, no i świetny napis, idealnie dobrany. Wink Na dodatek mega mi się podoba sam Stiles na tym ujęciu, także.. *__*

Kocham tą zieleń tutaj! <3 I bardzo mi się podoba to wyostrzenie (?) czy coś. ;pp Cytat Lydii świetnie pasuje do Stilesa. Very Happy

Jaszkowe randewu - Page 5 SbGVa8H
W całości kupiła mnie tutaj tekstura! Świetnie to wygląda + ta zieleń. Wielki plus za cytat, bo wręcz idealnie pasuje do kadru. I love you

Rezerwuję powyższe trzy, dwie pozostałe mogę zostawić wolne, nie będę taka zachłanna. ^^ Jeszcze raz ślicznie dziękuję!!! I love you I love you
Powrót do góry Go down
http://rosemariewaldorf.tumblr.com/
Degrassi
Odwiedzający
Odwiedzający
Degrassi

Liczba postów : 48

Beacon Hills
Imię i nazwisko: Derek Hale
Rasa:

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime31/8/2014, 19:38

Skardłem Ci pracę z Derekiem. :3
Powrót do góry Go down
Ann.
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Ann.

Liczba postów : 189

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime31/8/2014, 20:33

Ten Stiles jest boski! <3 Świetna tekstura, napis, kolorki! Jak zwykle idealna pracka. *_*

Genialny efekt, ta zieleń. ♥️ Urzekła mnie ta praca i od razu wpadła mi w oko. Wielki plus za świetnie dobrany napis - zarówno pod względem czcionki itp., jak i treści. Wink

Jaszkowe randewu - Page 5 Pa5AMUK
To jest świetne, bardzo klimatyczne. Ogólnie bardzo lubię tą scenę Stilesa z "I'm not hero". Genialne. <3

Weny! ;**
Powrót do góry Go down
http://brief-flicker-of-light.tumblr.com
Annie
Wilkołak
Wilkołak
Annie

Liczba postów : 1040
Punkty : 7

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime31/8/2014, 20:52

Jaszkowe randewu - Page 5 HzKfNV6 Jaszkowe randewu - Page 5 9SJx7gv

Te dwa mi się najbardziej podobają! Smile A ten pierwszy taki... taki trochę wilczy a zarazem tak bardzo Stilesowy ;d za to w drugim kolorystyka, tonacja i ujęcie mi się bardzo podoba Smile
Powrót do góry Go down
Bexy
Ugryziony
Ugryziony
Bexy

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime31/8/2014, 22:30

OMG! Tradycyjnie same cudowności, ale te dwie sygnaturki spodobały mi się odrobinę bardziej:
I love you
Powrót do góry Go down
ars_amandi
Wilkołak
Wilkołak
ars_amandi

Beacon Hills

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime1/9/2014, 08:39

Haha, nie, nie, te słowa o komentarzach nie były przypominajką, tylko tym, że nie masz co mi dziękować za długie komentarze, skoro ja się jedynie ci odwdzięczam, kochana I love you . I zawsze cieszy mnie strasznie, jeśli mówisz, że dobrze zinterpretowałam sygi <33. A co do BaD, to ostatnio wrzucam jedynie po rozdziale na miesiąc i aż mi wstyd Embarassed . Kobietooo, jak na brak weny, to świetnie ci idzie :O! Ja bym chciała mieć taki brak weny, sunshine Laughing

Tymczasem przechodząc do przepięknej dostawy z moim niegdysiejszym ulubieńcem Rolling Eyes ...

Jaszkowe randewu - Page 5 HzKfNV6 - cytat kojarzy mi się z tym mash-upem "Radioactive in the dark", dobrze zgadłam ;D? A raczej z tą drugą z piosenek, z których został zmiksowany xDD. Podoba mi się tu niesamowicie tło, bo ten nocny las jest taki rozmazany i miejscami rozświetlony, jak coś kompletnie magicznego i tajemniczego <3. I to tym bardziej sprawia, że te życzenia wypowiedziane w złą chwilę mogą się spełnić... Do tego twarz Stilesa i podkreślone na niej cienie jeszcze bardziej uwydatniają grozę i powagę sytuacji: i wygląda też na zdziwionego - ale nie aż tak; jakby trochę się spodziewał - swoim urzeczywistnionym strachem/życzeniem <3. Cudne ;D

Jaszkowe randewu - Page 5 YsV1uOJ - omggggggggg :O!! NAJPIĘKNIEJSZE! Przepiękny światłocień na buzi Stilesa i ten wyraz jego twarzy, spuszczone oczy... O rany, świetny kadr. Pamiętam tę scenę: to z terapii u Ms. Morrell w szkole, nie Wink? Śliczna czcionka i wspaniale dopasowany oliwkowy kolor "samotności" do koszulki Stilesa i tła, przez co zarówno się z nim łączy, jak i podkreśla, że - w tym sezonie - dla wszystkich oprócz Scotta i jego taty wtapiał się w to tło Crying or Very sad ..

Jaszkowe randewu - Page 5 9SJx7gv - aww, detektywistyczny, skupiony Stiles! (ze sceny z wprowadzeniem postaci Rafaela, nie xD?) Uwielbiam ten cudzysłów, serio ;D. Jego kolor i kształt <3. A cytat Lydii wspaniale się tu wpasowuje, podkreśla ostrość umysłu (i spojrzenia) Stilesa <3

Jaszkowe randewu - Page 5 SbGVa8H - tekstura i zieleń - rewelacja! Dają takie surrealistyczne wrażenie, co przecież jest bardzo na miejscu, skoro "znajdujemy się" wewnątrz umysłu Stilesa Rolling Eyes . Dodatkowo świetne kolorystyczne wyróżnienie postaci Stilesa i Nogitsune, zwłaszcza przy tym napisie: Stiles rzeczywiście był zamknięty w swoim ciele jak w klatce, pozbawiony kontroli i błagający o wolność, ale klucz do uwolnienia się był w tej rozgrywce Go <3. Naprawdę genialnie dobrana metafora I love you

Weny i buziaki, kochanie ;DDDDDD!!
Powrót do góry Go down
Solve
Betha
Betha
Solve

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime1/9/2014, 10:36

Ej, to jest nie fair, że ja nie potrafię zamówić niczego konkretnego ,bo bym już coś zamawiał xdd

chyba, że chciałoby ci się zrobić Scotta?xdd Teraz wiem kogo zamówić Very Happy Moją postać z RPG xdd
Byłbym wdzięczny jakby ci isę nudziło xdd
Powrót do góry Go down
Jaszka
Ugryziony
Ugryziony
Jaszka

Liczba postów : 324
Punkty : 9

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime2/9/2014, 00:02

Morgan, dziękuję Ci ogromnie za tyle ciepłych słów ;*
Kotna, jak najbardziej trafiłaś z przemyśleniami odnośnie prac Wink Dziękuję za komentarz i przyjmuję zamówienie <3
Adria, dziękuję serdecznie ;*
Rołs, niezmiernie mnie to cieszy, że komplety dla Ciebie ze Stilesem przypadły Ci do gustu, dziękuję  Jaszkowe randewu - Page 5 1844036096 Naprawdę, nie ma sprawy Wink
Degrassi, jest mi bardzo miło z tego powodu Very Happy
Ann., dziękuję kochana i wena się ogromnie przyda ;*
Annie, dziękuję serdecznie!   Jaszkowe randewu - Page 5 1844036096
Bexy, dziękuję stokrotnie ;*
ars_amandi, wiem, wiem, ale skojarzyło mi się po prostu Wink Nom, borykam się z tą weną, ale cieszę się, że tego tak nie widać w pracach. Cytat pochodzi z piosenki Fall Out Boy - My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up), a scen Ci niestety nie potwierdzę, bo przy szukaniu capsów rzadko zwracam na to uwagę, gdyż bardziej skupiam się na samych postaciach i że tak powiem caps musi mi wpaść w oko od pierwszego wejrzenia Wink Tradycyjnie wszystko odszyfrowałaś i dziękuję Ci za te cenne słowa, wenę i buziaki ;*
Solve, jasne, będzie i Scott dla Ciebie Wink

Will Graham dla ars_amandi:

Jaszkowe randewu - Page 5 KyvwG47 Jaszkowe randewu - Page 5 Y63M9Cg
Jaszkowe randewu - Page 5 CfU03Fz Jaszkowe randewu - Page 5 EciryRP
Jaszkowe randewu - Page 5 F0fIrDQ Jaszkowe randewu - Page 5 EDj4H9f
Jaszkowe randewu - Page 5 VXh3kpL Jaszkowe randewu - Page 5 JrLOgni
Jaszkowe randewu - Page 5 6V21aWm Jaszkowe randewu - Page 5 Pnb0kXx
Jaszkowe randewu - Page 5 OQkS5KB Jaszkowe randewu - Page 5 U15mrsZ
Powrót do góry Go down
ars_amandi
Wilkołak
Wilkołak
ars_amandi

Beacon Hills

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime2/9/2014, 08:15

Czyli to faktycznie druga część mash-upu xD! Nawet powiem ci, że ten mix dwóch piosenek podoba mi się bardziej niż one obie oddzielnie Laughing

Co do Willa, to widzę, że wzięłaś na warsztat pierwszą połowę pierwszego sezonu Rolling Eyes - i wyszło ci fan-ta-sty-cznie I love you ! Teraz zabieram komplecik nr 2 i rezerwuję nr 1, 3, 4, jeśli można tak dużo za jednym zamachem, ale są piękne <333

Jaszkowe randewu - Page 5 KyvwG47 - ten jest absolutnie fantastyczny *______*. I normalnie ustawiłabym go od razu, ale najpierw muszę się napatrzeć na kochaną buzię Willa, stąd #2, bo pierwsze trzy odcinki s3 mają być bez niego ;/. Pewnie się gdzieś będzie upijał do nieprzytomności ;p. Okay, okay, przechodzę już do prawdziwego omówienia, bo nie ma mowy, żebym ominęła coś tak pięknego rolll ! Po pierwsze, uwielbiam, jak do tego artystycznie podeszłaś - sam pomysł, połączenie i tekstura... niesamowite! Przypomina mi to te duże zdjęcia, jakie są na wystawach w galeriach - naprawdę masz ogromny talent, kochana ;**. Zbliżenie na umazane krwią okulary, w których odbija się Abigail z nożem przy gardle jest świetnie dobrane do treści napisu, jeśli zważyć na to, że Willowi śniło się, że ją zabija w ten sposób. Dziewczynę, którą wcześniej uratował, a potem wspólnie z dr-em Lecterem dostał prawa do opieki. Faktycznie, on stał się ciemnością - wystarczyło jedynie ją z siebie wypuścić i pozwolić sobą zawładnąć, by nie było już odwrotu Wink. Uwielbiam też półprzezroczysty napis - kolor jedynie by zaburzał harmonię sygnatury, a teraz jest tak, że aż brak mi słów -> całość jest po prostu perfekcyjna I love you

Jaszkowe randewu - Page 5 CfU03Fz - ta gra światła na jego twarzy i włosach - w ogóle sylwetce - jest wręcz niesamowita Surprised. Tworzysz z niego taką woskową laleczkę, marionetkę w rękach Lectera, która rzeczywiście potrzebuje pomocy, by zerwać sznurki dyktujące jej ruchy. Zwróciłam też uwagę na podkreślony błękit (lazur?) oczu i wyszło wspaniale - w ten sposób jeszcze bardziej widać, jak Will jest tu nierzeczywisty <3. Napis się świetnie wpasowuje w kompozycję, odcinając od ciemnego tła. Piękne ;***. P.S. Takie małe pytanko, co do napisu: to cytat czy wzięłaś na warsztat hasło fandomu ;D? S1 trochę mi się zatarł w pamięci, to dlatego Wink

Jaszkowe randewu - Page 5 F0fIrDQ - treść napisu jest naprawdę dobrze dobrana Rolling Eyes . Zarówno, jeśli chodzi o rozwiązywane sprawy zabójstw czy odkrycie tożsamości i grę z Chesapeake Ripperem... Will niszczył samego siebie, stawał się kimś innym, by dopiero wtedy widzieć prawdę i tylko prawdę za zasłoną kłamstw Wink. Podoba mi się tu strasznie światło i jesienne kolory tła (mój Boże, ty wiesz, że jest już drugi września Surprised? Zaraz się wakacje kończą ;(((...), a także wybranie kadru z profilem <3

Jaszkowe randewu - Page 5 VXh3kpL - o rany, skądś kojarzy mi się napis! Gdzieś go już widziałam, tylko nie pamiętam, gdzie... To z piosenki/wiersza? Jednak trzeba przyznać, że bardzo trafny Wink. Btw, zastanawiam się, co musiałaś sobie pomyśleć, robiąc kadr ze sceny, gdy idzie za nim jeleń ulicą ;p. Podoba mi się tutaj takie zielonkawe światło i to... obramowanie? tekstura? (to po bokach xD. Nie znam profesjonalnej terminologii Sad...), bo nadają lekko niezdrowy charakter całości, o co przecież chodzi. Will gorączkuje i jego najgorsze koszmary stają się prawdą + łazi za nim na jawie i we śnie jeleń (Ravenstag ^.^), ale to już inna sprawa Laughing

Jaszkowe randewu - Page 5 6V21aWm - tekstura tła jest piękna - mi się skojarzyła z przesypującym przez palce piaskiem Wink. I do tego równie piękna czcionka napisu - z kolorem mam podobne wrażenia, co przy Stilesie wcześniej: jak Stiles dla innych osób stapiał się z tłem, to Will tutaj jest podobny do tła, bo gubi swoją własną tożsamość w tysiącu innych, z którymi się mimowolnie empatyzuje. Fajnie dobrany też kadr, bo pasuje do całości i kojarzy mi się ze zdezorientowanym wyrazem jego oczu i drżącym uśmiechem, gdy był na skraju płaczu w finale, bo myślał, że zabił Abigail i próbował się nie załamać na miejscu, kiedy sprawdzano pochodzenie zaschniętej krwi za jego paznokciami. W s1 Will miał często problemy z byciem sobą Smile

Jaszkowe randewu - Page 5 OQkS5KB - śliczny, zimowy krajobraz, który łączy się z tymi "ice cold hands" Rolling Eyes . Jaka piosenka xD? Strasznie podoba mi się tu kadr i obramowanie napisu oraz to, że sprawiłaś, że śnieg/woda, wygląda, jakby była rozchlapywana <33

Znowu skomentowałam wszystko, oh God Embarassed . Jednak było za piękne, by się oprzeć Jaszkowe randewu - Page 5 3932743711 . Porywam więc moje kompleciki, ślę podziękowania i życzenia dalszej weny, mój ty talencie! ;*******
Powrót do góry Go down
Solve
Betha
Betha
Solve

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime2/9/2014, 11:02

Jaszkowe randewu - Page 5 KyvwG47
Odnośnie tej pracy Armandi chyba już wszystko napisała. Krew na okularach i to rozmycie całości. Mistrzostwo. Całkowicie oddaje osobowość tej postaci(którą znam jedynie z Brave Little Empath xd)

Jaszkowe randewu - Page 5 CfU03Fz
Lubię jak napis jest z dwóch stron postaci. Dzięki temu perspektywa centralna nie jest błędnie zastosowana. Większy odstep pomiędzy literami w HELP jest bardzo wymowny. No cóż, po prostu miodnie, albo i krwiście, w każdym razie równie smakowito Razz
Powrót do góry Go down
Kotna
Zaatakowany
Zaatakowany
Kotna

Beacon Hills
Imię i nazwisko:

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime2/9/2014, 12:38

Jaszkowe randewu - Page 5 KyvwG47 - podoba mi się ukazanie krwi na okularach, jakby podkreślająca, że ta ciemność powoduje przemoc.
Jaszkowe randewu - Page 5 CfU03Fz - prosty napis przykuwa uwagę, widać, że liczy się przekaz. Dobrze, że jest umieszczony z dwóch stron, a help jest wyszczególnione.
Jaszkowe randewu - Page 5 VXh3kpL - bajeczne kolorki, nadają taki senny klimat, choć jeleń jest lekko niepokojący
Jaszkowe randewu - Page 5 F0fIrDQ - ten jest za to znakomity kolorystycznie, jak i pod względem napisu.
Powrót do góry Go down
Bexy
Ugryziony
Ugryziony
Bexy

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime2/9/2014, 13:21

Jaszkowe randewu - Page 5 KyvwG47

GENIUSZ. Surprised Gratuluję wyobraźni, talentu i inwencji twórczej. Coś wspaniałego. I love you
Powrót do góry Go down
Adria
Wilkołak
Wilkołak
Adria

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime2/9/2014, 17:01

Wow, nie oglądam Hannibala, ale to coś z okularami miażdży. *__*
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 5 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Jaszkowe randewu
Powrót do góry 
Strona 5 z 11Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Twórczość :: Grafika-