| Dom Stilesa | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Lynette Wilkołak
Liczba postów : 768 Punkty : 0 Join date : 12/05/2012 Age : 28
Beacon Hills Imię i nazwisko: Allison Argent Wiek: 17 Rasa: Łowca
| Temat: Re: Dom Stilesa 27/1/2013, 20:36 | |
| Kiedy go zobaczyłam, serce momentalnie mi przyspieszyło. Tylko spokojnie, pomyślałam i z uśmiechem zbliżyłam się do niego na nieznaczną odległość. Wspięłam się na palce, objęłam dłońmi jego policzki i delikatnie złożyłam na jego ustach pocałunek. - Hej - szepnęłam i obdarzyłam go lekkim uśmiechem. - Tęskniłeś za mną? - Zatrzepotałam rzęsami. | |
|
| |
Smee. Zaatakowany
Liczba postów : 237 Punkty : 5 Join date : 19/12/2012
| Temat: Re: Dom Stilesa 27/1/2013, 23:26 | |
| - Bardzo. – odpowiedziałem Ivy całując ją lekko w usta. – Zapraszam do środka. – dodałem po chwili ciągnąc ją za rękę. Stanąłem w przedpokoju i dałem Ivy chwile na zrzucenie z siebie kurtki i butów. - To co chcesz robić? – spytałem kiedy skończyła i stanęła z uśmiechem patrząc w moją stronę.
| |
|
| |
Lynette Wilkołak
| Temat: Re: Dom Stilesa 28/1/2013, 20:07 | |
| Podeszłam do niego i położyłam dłonie na jego biodrach. - Może... - Skierowałam wzrok na salon, w których dostrzegłam kanapę i telewizor z odtwarzaczem płyt. - ...obejrzymy jakiś film? - zapytałam, uśmiechając się do chłopaka promiennie. - Masz jakieś DVD? | |
|
| |
Smee. Zaatakowany
| Temat: Re: Dom Stilesa 29/1/2013, 13:56 | |
| - Mam całe mnóstwo. – powiedziałem uśmiechając się w stronę Ivy. Podszedłem do półki na której znajdowały się płyty i przesunąłem palcem po kilku tytułach. - Chcesz komedie, dramat? – spojrzałem na nią pytająco. – A może horror? Mam ich najwięcej.
| |
|
| |
Lynette Wilkołak
| Temat: Re: Dom Stilesa 29/1/2013, 18:57 | |
| - Jak dla mnie horror brzmi świetnie. - Uśmiechnęłam się od ucha do ucha, po czym podeszłam do Stilesa i stanęłam przy półce, przypatrując się kolejnym pozycjom. Nagle moje oczy spoczęły na obiecującym tytule i szybkim ruchem wzięłam płytę do ręki. - Co powiesz na "Wilka"? - powiedziałam podekscytowana, kierując wzrok na chłopaka. - Podobno Jack Nicholson doskonale się wykazał, grając główną rolę w tym filmie. - Odwróciłam wzrok z powrotem na okładkę płyty. - Taki klasyk... Nie mogę uwierzyć, że jakimś dziwnym trafem umknął mojej uwadze. Dostrzegając zaskoczoną minę chłopaka, uśmiechnęłam się do niego najładniej, jak potrafiłam. - Proszę? | |
|
| |
Smee. Zaatakowany
| Temat: Re: Dom Stilesa 30/1/2013, 08:28 | |
| - Dobra. – powiedziałem po chwili w stronę Ivy i podszedłem bliżej aby dać jej całusa w policzek. „Wilk” był jednym z moich ulubionych filmów. Sam widziałem go z pięć razy. Był to też pierwszy film który obejrzałem kiedy dowiedziałem się o przemianie Scotta. Fajnie, że Ivy chciała oglądać to co i mi odpowiada. - Usiądź sobie. – wskazałem Ivy kanapę. – Ja zrobię nam popcorn. – powiedziałem i skierowałem się do kuchni.
| |
|
| |
Lynette Wilkołak
| Temat: Re: Dom Stilesa 30/1/2013, 18:14 | |
| Usiadłam zadowolona na kanapie. Po chwili czasu Stiles powrócił z dużą miską pełną popcornu i z uśmiechem usiadł koło mnie. Pocałowałam go czule, po czym oparłam się wygodnie o jego ramię. Przez moment rozkoszowałam się jego wspaniałym zapachem. - Zaczynamy? - zapytałam. | |
|
| |
Smee. Zaatakowany
| Temat: Re: Dom Stilesa 5/2/2013, 19:22 | |
| - Jasne. – odparowałem i nacisnąłem pilotem włącznik DVD. Po chwili na ekranie telewizora pojawił się obraz. Uśmiechnąłem się w stronę Ivy. - Jak będziesz się bała to powiedź. – wyszeptałem jej do ucha i odwróciłem się w stronę telewizora gotowy oglądać film.
| |
|
| |
Lynette Wilkołak
| Temat: Re: Dom Stilesa 7/2/2013, 18:48 | |
| Przygryzłam wargę, uśmiechając się pod nosem. Na pewno nie będę starała się tego okazywać. Nie chciałam wyjść na histeryczkę, która z byle powodu wpada umyślnie w ramiona chłopaka, by ją ochronił przed tzw. "wielkim niebezpieczeństwem". Zaczęła się pierwsza scena. Ze skupieniem oglądałam jazdę samochodu po ośnieżonej drodze, a ścieżka dźwiękowa mimowolnie przyprawiała mnie o ciarki. Nagle na drodze znikąd pojawił się wilk i gdy samochód uderzył w zwierzę drgnęłam. Kiedy główny bohater wybiegł z samochodu i pochylił się nad zwierzęciem, byłam pewna, że stanie się coś złego, ale i tak raptowne zachowanie zwierzęcia wystraszyło mnie. Podskoczyłam w miejscu, wydałam zduszony okrzyk i schowałam twarz w dłoniach. No, pięknie. To nie miało być tak. | |
|
| |
Smee. Zaatakowany
| Temat: Re: Dom Stilesa 27/2/2013, 19:20 | |
| - A jednak się boisz. – powiedziałam widząc reakcję Ivy. Szczerze mówiąc na to właśnie liczyłem. Był to dobry pretekst by ją przytulić i ucałować co po chwili uczyniłem. - Nie ma się czego bać, to tylko film. – powiedziałam obejmując Ivy i chcąc dodać jej otuchy
| |
|
| |
Lynette Wilkołak
| Temat: Re: Dom Stilesa 16/3/2013, 22:56 | |
| Poczułam wypieki na twarzy. Zaśmiałam się sama z siebie, jednocześnie wtulając się w Stilesa bardziej. - Wiem. Zachowuję się jak przestraszona dziewięciolatka. To żenujące - powiedziałam wstydliwie. | |
|
| |
Smee. Zaatakowany
| Temat: Re: Dom Stilesa 20/3/2013, 17:21 | |
| - Wcale nie. – zaprzeczyłem przytulając Ivy mocniej. Nigdy nie pomyślałbym, że coś co robi jest żenujące. Dla mnie zawsze była słodka, urocza i piękna. – Pewnie wszystkie dziewczyny by się bały. – dodałem posyłając jej szeroki uśmiech. | |
|
| |
Lynette Wilkołak
| Temat: Re: Dom Stilesa 20/3/2013, 20:35 | |
| Przekręciłam lekko głowę, by spojrzeć w jego oczy i po raz kolejny odkryłam, że miał naprawdę bardzo ładne oczy. Nie mogłam się powstrzymać przed podzieleniem się swoim spostrzeżeniem. - Ale ja nie jestem jak wszystkie dziewczyny - powiedziałam z wyzywającym uśmiechem. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dom Stilesa | |
| |
|
| |
| Dom Stilesa | |
|