Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Co wydarzy się w związku Stilesa&Malii? 20/8/2014, 15:55 | |
| Czy możesz nam powiedzieć, co wydarzy się w związku Stilesa&Malii, poza dwuznaczną wypowiedzią Jeffa Przed nimi jest teraz wyboista droga. Nie chcę aby wszystko było jaśniutkie i cukierkowe, ale czy jest to związek, który będzie rzeczywiście rozwijany, gdy Malia ze Stilesem starają się przeżyć/kochać w niebezpiecznym teraz Beacon Hills czy zostanie pod nich rzucony zawodu miłosnego, od którego nie ma już powrotu?(Jennifer) Cóż, Jennifer, obiecuję nie używać określenia "wyboista droga". Wiem jedynie, że w 10 odcinku, zatytułowanym "Monstrous", Stiles będzie miał sceny z Malią, ale skupiają się raczej one na odkrywaniu początków Puli Śmierci, nie mogę wiec ci obiecać, że będzie to coś romantycznego. Potem przychodzi odcinek 11, w którym wszysyc raczej powinni się martwić, gdyż Scott i jego stado angażują się w walkę z kimś opisanym jako "stary wróg". Jakieś pomysły kto to może być(poza Peterem oczywiście)? źródło | |
|