| Dom Stilesa | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Lynette Wilkołak
Liczba postów : 768 Punkty : 0 Join date : 12/05/2012 Age : 28
Beacon Hills Imię i nazwisko: Allison Argent Wiek: 17 Rasa: Łowca
| Temat: Dom Stilesa 4/1/2013, 23:38 | |
| | |
|
| |
Smee. Zaatakowany
Liczba postów : 237 Punkty : 5 Join date : 19/12/2012
| Temat: Re: Dom Stilesa 5/1/2013, 13:22 | |
| Miałem szczęścia, że mój tata wracał zawsze do domu tak późno. Zwykle mi to przeszkadzało bo musiałem siedzieć sam, z wyjątkami kiedy wpadał Scott. Teraz jednak perspektywa pustego domu sam na sam z Ivy wydawał się bardzo kusząca. Otworzyłem drzwi i schowałem klucz do kieszeni. - Zapraszam. – wskazałem Ivy wejście. Dziewczyna uśmiechnęła się i przekroczyła próg domu
| |
|
| |
Lynette Wilkołak
| Temat: Re: Dom Stilesa 5/1/2013, 13:39 | |
| Pierwszy raz znajdowałam się w domu Stilesa. Rozejrzałam się dookoła z zaciekawieniem. Prosty, ale wydawał się bardzo przytulny, bez żadnych oznak przepychu. Jak prawdziwy dom, a nie muzeum sztuki. Z uśmiechem odwróciłam się do stojącego przy drzwiach chłopaka. - To gdzie masz kuchnię? - zapytałam, unosząc brew.
| |
|
| |
Smee. Zaatakowany
| Temat: Re: Dom Stilesa 5/1/2013, 13:45 | |
| Zdjąłem buty i rzuciłem je w kąt. - Zaraz tutaj po lewo. – wskazałem dłonią. – Tylko moja lodówka nie posiada zbyt dużej ilości produktów. Złapałem ją za rękę i zaprowadziłem do kuchni.
| |
|
| |
Lynette Wilkołak
| Temat: Re: Dom Stilesa 5/1/2013, 14:04 | |
| Stiles pociągnął mnie za rękę do następnego pomieszczenia. Na jego słowa zaśmiałam się. - Nie jestem wymagająca. Jak dla mnie wystarczy zwykła jajecznica. Przystanęłam w progu i założyłam ręce na piersi, przyglądając się pomieszczeniu. Kuchnia również sprawiała wrażenie przytulnej. Na środku stała wysepka kuchenna z kilkoma stołkami, na której blacie chłopak położył kluczyki od mieszkania. Uśmiechnęłam się w jego stronę.
| |
|
| |
Smee. Zaatakowany
| Temat: Re: Dom Stilesa 5/1/2013, 14:13 | |
| - Akurat jajecznice robię przepyszną. – powiedziałem wyjmując z lodówki kilka jajek. Otworzyłem jedną z szafek i wyjąłem z niej niebieską miseczkę. - Chciałabyś mi pomóc? – zapytałem z uśmiechem w jej stronę.
| |
|
| |
Lynette Wilkołak
| Temat: Re: Dom Stilesa 5/1/2013, 14:15 | |
| Podeszłam do niego lekkim krokiem i stając przy nim, klasnęłam w dłonie. - A co mam robić? | |
|
| |
Smee. Zaatakowany
| Temat: Re: Dom Stilesa 5/1/2013, 14:29 | |
| - Możesz rozgrzać patelnie a ja w tym czasie… - nie dokończyłem zdania bo trzymane przeze mnie jajka jedno po drugim spadły na podłogę. Stałem chwile w osłupieniu patrząc jak nasza nie zrobiona jeszcze jajecznica wygląda na podłodze. - No nie! – krzyknąłem po chwili. – Mój dzisiejszy pech zaczyna mnie przerażać.
| |
|
| |
Lynette Wilkołak
| Temat: Re: Dom Stilesa 5/1/2013, 14:44 | |
| Powstrzymałam się przed wybuchnięciem śmiechem. - Każdemu mogło się zdarzyć - pocieszyłam go. Po chwili namysłu dodałam: - Wiesz, Stiles, może lepiej odpuśćmy sobie jedzenie, żeby na wszelki wypadek nie kusić losu. Co powiesz na oprowadzenie mnie po reszcie domu, hm? | |
|
| |
Smee. Zaatakowany
| Temat: Re: Dom Stilesa 5/1/2013, 14:50 | |
| Uśmiechnąłem się do niej. Jakby czytała mi w myślach. Wolałem nie ryzykować już w kuchni. - Pewnie. Chodź. – powiedziałem i nachyliłem się dając jej całusa w policzek. – Później posprzątamy. Weszliśmy do salonu. Rzadko tu przebywałem. Była to głównie strefa taty. Ja kręciłem się miedzy swoim pokojem, kuchnią i łazienką. Mój tata jednak lubił sobie tu posiedzieć, poczytać albo pooglądać telewizje. - Jak ci się podoba salon? – zapytałem spoglądając na nią.
| |
|
| |
Lynette Wilkołak
| Temat: Re: Dom Stilesa 5/1/2013, 15:09 | |
| Rozejrzałam się z ciekawością po pomieszczeniu, w którym się znaleźliśmy. Kiedy skończyłam, odwróciłam wzrok w stronę chłopaka i uśmiechnęłam się. - Przytulny, zresztą jak wszystko tutaj. Podoba mi się to. | |
|
| |
Smee. Zaatakowany
| Temat: Re: Dom Stilesa 5/1/2013, 18:26 | |
| - Dzięki. – odpowiedziałem i uśmiechnąłem się usatysfakcjonowany. Szczerze mówiąc sam też byłem dumny z salonu. Po śmierci mamy myślałem, że nasz dom będzie wyglądał jak u typowych mężczyzn brzydko, odpychająco i nieciekawie. Bardzo zaskoczyło mnie to, że tata dawał radę, utrzymywał porządek i jeszcze czasami zaganiał do tego mnie. Byłem dumny z tego co miałem. - No to chodź dalej. – powiedziałem prowadząc ją na górę. – Teraz pora na mój pokój. | |
|
| |
Lynette Wilkołak
| Temat: Re: Dom Stilesa 5/1/2013, 19:32 | |
| Zamruczałam. - Brzmi interesująco. Poprowadził mnie po schodach na piętro. Na końcu korytarza zatrzymaliśmy się przed drzwiami, które chłopak pchnął z uśmiechem i wskazał, bym weszła do środka. Moim oczom ukazał się typowy męski pokój o różnych odcieniach szarości i atramentu. Na łóżku pościel była pognieciona, a gdzieniegdzie walały się ubrania. Uśmiechnęłam się leniwie. Przynajmniej tym nie różnił się od innych chłopców. Podeszłam do wnęki z półkami i zaczęłam się przyglądać wszystkim bibelotom i zdjęciom, aż natknęłam się na trofea baseballowe. Zmarszczyłam brwi i wskazałam na nie palcem. - Grasz? - Odwróciłam się w jego stronę. | |
|
| |
Smee. Zaatakowany
| Temat: Re: Dom Stilesa 5/1/2013, 20:33 | |
| Stałem i patrzyłem jak Ivy zwiedza mój pokój. Nie był w najlepszym stanie gdyż nie zdążyłem posprzątać i trochę się bałem, że tym wywrę na niej złe wrażenie. Stanęła przy półce z nagrodami i spytała czy gram. - Grałem. Stare czasy. Teraz gram w lacrosse, należę do szkolnej drużyny. Ostatnio idzie mi tam coraz lepiej. – powiedziałem w jej stronę. Podszedłem do niej. - Mam nadzieje, że będziesz przychodzić na mecze mi kibicować. – stanąłem naprzeciwko wpatrując się w jej oczy.
| |
|
| |
Lynette Wilkołak
| Temat: Re: Dom Stilesa 5/1/2013, 21:20 | |
| Przygryzłam wargę. - Lacrosse, tak? To brutalny sport, który polega między innymi na skupieniu. A co, jeśli nie będziesz potrafił się skupić? - zapytałam, zalotnie trzepocząc rzęsami. | |
|
| |
Smee. Zaatakowany
| Temat: Re: Dom Stilesa 5/1/2013, 21:32 | |
| Uśmiechnąłem się szeroko gdy usłyszałem jej pytanie. - A co chciałabyś podczas meczu odwrócić moją uwagę? – zapytałem ją nachylając się bliżej. – Nie wołałabyś w trakcie przerwy?
| |
|
| |
Lynette Wilkołak
| Temat: Re: Dom Stilesa 5/1/2013, 21:37 | |
| Zmrużyłam oko. - Całkiem możliwe. - Również zbliżyłam się nieco w jego stronę i zniżyłam głos. - Ale przez taką dekoncentrację nie chciałabym, żeby coś ci się później stało. | |
|
| |
Smee. Zaatakowany
| Temat: Re: Dom Stilesa 5/1/2013, 21:54 | |
| - Spokojnie dam sobie radę – powiedziałem patrząc prosto w jej oczy. Po chwili zniżyłem wzrok na jej usta i pochyliłem się odrobinę by ją pocałować. Nasze usta złączyły się w pocałunku.
| |
|
| |
Lynette Wilkołak
| Temat: Re: Dom Stilesa 5/1/2013, 22:20 | |
| Fala gorąca eksplodowała w moich żyłach. Przysunęłam się bliżej tak, by nasze ciała nie dzieliła zbędna przestrzeń. Wplotłam ręce w jego włosy, smakując jego usta i rozkoszując się zapachem jego perfum. Teraz rozpoznawałam w nich woń bergamoty i mandarynki połączonej z nutą drewna sandałowego i bursztynu. Gdybym mogła, rozpłynęłabym się w tej chwili z uniesienia, ale ciepłe i silne ręce Stilesa przytrzymywały mnie mocno, nie pozwalając na upadek. | |
|
| |
Smee. Zaatakowany
| Temat: Re: Dom Stilesa 5/1/2013, 22:39 | |
| Czułem się niesamowicie. Całe moje ciało ogarnęła fala gorąca. Nie panowałem nad tym co robiłem. Moje ręce, usta i całe ciało było kierowane przez olbrzymie podniecenie. Zapach Ivy był bardzo wyrazisty. W mojej głowie błądziła prosta myśl którą instynktownie zacząłem spełniać kładąc Ivy na łóżku i nie przestając jej w tym czasie całować. | |
|
| |
Lynette Wilkołak
| Temat: Re: Dom Stilesa 5/1/2013, 22:55 | |
| Całkowicie nie miałam pojęcia, co robię. Kierowałam się impulsem, którego w żaden sposób nie potrafiłam poskromić. W tej chwili chyba nawet nie chciałam tego robić. Poczułam pod plecami miękką pościel i ze zdziwieniem odkryłam, że znajdowaliśmy się na łóżku. Machinalnie oplotłam jego biodra swoimi nogami i nie przestawałam namiętnie całować, a w moich żyłach krążyło pożądanie. | |
|
| |
Smee. Zaatakowany
| Temat: Re: Dom Stilesa 5/1/2013, 23:04 | |
| Kiedy znaleźliśmy się na łóżku poczułem jeszcze większą potrzebę zaspokojenia pragnienia. Całowałem się z Ivy zapominając o wszystkim innym. Działała na mnie jak lekarstwo, leczyła cały smutek i żal jaki w sobie miałem. Kiedy poczułem jej nogi na swoich biodrach odruchowo ściągnąłem z siebie bluzę i rzuciłem w kąt a potem ponownie zatopiłem się w jej ustach. | |
|
| |
Lynette Wilkołak
| Temat: Re: Dom Stilesa 5/1/2013, 23:40 | |
| Widząc, jak zrzuca z siebie bluzę, uniosłam się trochę nad poduszką, bym mogła zdjąć z siebie swoją bluzkę, którą Stiles z chęcią pomógł mi ściągnąć. Rzuciłam ją na podłogę i będąc w samym staniku powróciłam do całowania. Moje dłonie powędrowały ku spodniom chłopaka i zajęły się rozpinaniem paska. Z niewielkimi problemami w końcu udało mi się go zdjąć i cisnęłam go na oślep. Potrzebowałam tego każdą swoją cząstką ciała. Chęć zaspokojenia żądzy była nie do odparcia. | |
|
| |
Smee. Zaatakowany
| Temat: Re: Dom Stilesa 6/1/2013, 12:01 | |
| Nie myślałem racjonalnie. Kiedy zobaczyłem jak Ivy zdejmuje bluzkę a następnie rozpina mi pasek zdałem sobie sprawę do czego to wszystko zmierza. Szybkim ruchem zrzuciłem z siebie spodnie i wróciłem do całowania. Moje ręce błądziły po ciele Ivy a ja czułem jak tracę kontrole nad tym co robię | |
|
| |
Morgan Betha
Liczba postów : 957 Punkty : 29 Join date : 25/06/2012 Age : 27
| Temat: Re: Dom Stilesa 6/1/2013, 12:17 | |
| Słyszałem, że był u siebie w pokoju. Mocno szarpnąłem za klamkę . - Ei Stiles, Scott prosił byś ... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dom Stilesa | |
| |
|
| |
| Dom Stilesa | |
|