| Wyraź opinię | |
|
+28AkameS. Adria Solve Stylia KATEE91 Black Rebel Oswin Bratka10 Smee. SkylerDewclaw Izotka87 Nobody soulmate Eleena_ paos Isaasm trollik Ccaadice Rashel Lynette Annie Chandra Morgan szmaercia cann Woofy Nadie evans. 32 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
evans. Omega
Liczba postów : 253 Punkty : 8 Join date : 09/05/2012 Age : 32
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Wyraź opinię 15/5/2012, 17:25 | |
| |
|
| |
Nadie Gość
Liczba postów : 3 Punkty : 0 Join date : 14/05/2012 Skąd : ja się tu wzięłam?
| Temat: Re: Wyraź opinię 15/5/2012, 18:45 | |
| Moim zdaniem najbarwniejsza postać serialu. Na początku mnie lekko irytowałam, ale potem go pokochałam. Jest słodki i zabawny, a przy tym mądry. Również chciałabym dowiedzieć się o nim czegoś więcej! | |
|
| |
Woofy Stały Bywalec
Liczba postów : 55 Punkty : 0 Join date : 10/06/2012 Age : 29 Skąd : Płońsk
| Temat: Re: Wyraź opinię 10/6/2012, 22:22 | |
| Powiem tak: TW bez niego byłoby strasznie nudne! Stiles dodaje temu serialowi takiego posmaczku, nie da się go nie lubić :] I zgadzam się, jest najzabawniejszą postacią w całym serialu. | |
|
| |
cann Gość
Liczba postów : 15 Punkty : 0 Join date : 15/06/2012 Skąd : Warszawa
| Temat: Re: Wyraź opinię 17/6/2012, 22:16 | |
| nie no, ja go uwielbiam. za totalne nieogarnięcie, idiotyczną miłość czy co to jest do rudej wariatki i za lojalność wobec Scotta. I za teksty. Cholera, za to najbardziej! | |
|
| |
szmaercia Wtajemniczony
Liczba postów : 176 Punkty : 0 Join date : 25/06/2012 Age : 26 Skąd : Małopolska
| Temat: Re: Wyraź opinię 25/6/2012, 20:02 | |
| Zgodzę się z wami wszystkimi, że TW nie było by takie samo bez naszego ukochanego Stiles'a. Jego humor sprawia, że jeszcze milej się ogląda odcinki. Jest jedną z moich najulubieńszych postaci. Opisując go krótko: zabawny, słodki, lojalny wobec swoich przyjaciół i nieziemsko zakochany w Lydii. Fajnie by było widzieć ich razem, jako parę rzecz jasna.
Ostatnio zmieniony przez szmaercia dnia 25/6/2012, 21:09, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Morgan Betha
Liczba postów : 957 Punkty : 29 Join date : 25/06/2012 Age : 27
| Temat: Re: Wyraź opinię 25/6/2012, 20:51 | |
| Stiles jest jedną z tych postaci dzięki którym aż chce się oglądać dalej Teen Wolf. Jest mądry ,zabawny i prze słodki <3 i też ciekawi mnie to jego imię | |
|
| |
Chandra Wilczy tłumacz
Liczba postów : 65 Punkty : 1 Join date : 24/06/2012
| Temat: Re: Wyraź opinię 28/6/2012, 16:18 | |
| OMG. To mój monsz *____________* On jest genialny, a jego teksty i nieogarnięte zachowanie wymiata. Jest słodki, lojalny wobec przyjaciół i na zabój zakochany w rąbniętej Lydi. Nie da się go nie kochać. Gdyby mi go uśmiercili, to już bym tego serialu nie oglądała. Ponieważ to by było nudne jak flaki z olejem. On jest głównym składnikiem serialu, który nadaje wyjątkowy smak, a bez niego jest niesmaczną potrawą. | |
|
| |
Annie Wilkołak
Liczba postów : 1040 Punkty : 7 Join date : 03/07/2012 Age : 28 Skąd : Tajlandia ^^
| Temat: Re: Wyraź opinię 3/7/2012, 12:40 | |
| Za to ja jestem szaleńczo zakochana w nim. Stiles po prostu rządzi. I wiem, że powtórzę po Was, ale serial bez niego... Byłby nieciekawy! I też niezmiernie intryguje mnie jego imię. Może w końcu kiedyś ktoś je wyjawi. :> Poza tym... Co można powiedzieć? Stiles to po prostu Stiles i wszystko jasne. | |
|
| |
Lynette Wilkołak
Liczba postów : 768 Punkty : 0 Join date : 12/05/2012 Age : 28
Beacon Hills Imię i nazwisko: Allison Argent Wiek: 17 Rasa: Łowca
| Temat: Re: Wyraź opinię 15/7/2012, 09:39 | |
| Zgadzam się, jest najzabawniejszy i dodaje uroku serialowi. Jego teksty mnie powalają. I jest przy tym taki słodki. Kilka przykładów: - Cytat :
- Scott: What did you tell her?
Allison: That we were part of an online gaming community that battles mythical creatures. Stiles: I am part of an online gaming community that battles mythical creatures. Allison: Oh. Great. I ta mina. - Cytat :
- Dad: Listen into all of my phone calls?
Stiles: No, at least not the boring ones. - Cytat :
- Sheriff Stilinsky: So you lied to me?
Stiles: That depends on what you define lying. Sheriff Stilinsky: Well I define it as not telling the truth, how do you define it? Stiles: Pff… reclining your body in a horizontal position. | |
|
| |
Rashel Ugryziony
Liczba postów : 422 Punkty : 28 Join date : 19/07/2012
| Temat: Re: Wyraź opinię 19/7/2012, 10:43 | |
| Moja ulubiona męska postać. Jest strasznie zabawny, gdyby nie on to prawdopodobnie serial nie byłby tak dobry. Uwielbiam jego przyjaźń ze Scottem, która jest naprawdę godna podziwu. A i jeszcze jego relacje z ojcem! Ich wspólne dochodzenie do tego kto jest mordercą i w ogóle. No po prostu uwielbiam go. | |
|
| |
Ccaadice Wtajemniczony
Liczba postów : 138 Punkty : 10 Join date : 18/07/2012
| Temat: Re: Wyraź opinię 20/7/2012, 22:01 | |
| Nie mogłabym zrozumieć jak ktoś po obejrzeniu pierwszego odcinka nie wiedział by kto to jest Stiles . Jest najfajniejszą postacią TW według mnie oczywiście xD Kocham jego teksty , bez niego TW nie było by takie samo ale to już wie każdy Jest moim mentorem On i jego ojciec jest najlepszą składnią serialu . | |
|
| |
trollik Stały Bywalec
Liczba postów : 90 Punkty : 0 Join date : 09/08/2012 Age : 29 Skąd : Warszawa
| Temat: Re: Wyraź opinię 9/8/2012, 19:11 | |
| Moja ulubiona postać. Stiles to taki uroczy misiek, którego nie można nie kochać. Jest zawsze pełen humoru, optymizmu, no i jego teksty są powalające. Poza tym, bardzo mnie poruszyła pierwsza scena z ostatniego odcinka, gdzie pokazał się trochę z innej strony- jako wrażliwy, trochę samotny chłopak (zmarła mu matka, jego ojciec często jest zapracowany; jako jadna z niewielu postaci w serialu nie był dotąd w żadnym związku). Mimo tego wszystkiego wciąż patrzy na wszystko z poczuciem humoru. I podziwiam jego przyjaźń ze Scottem- zawsze go wspiera; przyjął o wiele lepiej fakt, że Scott stał się wilkołakiem niż jego własna matka. Mam nadzieję, że już niedługo znajdzie prawdziwą miłość i będzie mógł być szczęśliwy, bo taki wspaniały chłopak zasługuje na to, co najlepsze. | |
|
| |
Isaasm Gość
Liczba postów : 10 Punkty : 0 Join date : 07/08/2012 Age : 30
| Temat: Re: Wyraź opinię 9/8/2012, 19:30 | |
| - trollik napisał:
- Moja ulubiona postać. Stiles to taki uroczy misiek, którego nie można nie kochać. Jest zawsze pełen humoru, optymizmu, no i jego teksty są powalające.
Poza tym, bardzo mnie poruszyła pierwsza scena z ostatniego odcinka, gdzie pokazał się trochę z innej strony- jako wrażliwy, trochę samotny chłopak (zmarła mu matka, jego ojciec często jest zapracowany; jako jadna z niewielu postaci w serialu nie był dotąd w żadnym związku). Mimo tego wszystkiego wciąż patrzy na wszystko z poczuciem humoru. I podziwiam jego przyjaźń ze Scottem- zawsze go wspiera; przyjął o wiele lepiej fakt, że Scott stał się wilkołakiem niż jego własna matka. Mam nadzieję, że już niedługo znajdzie prawdziwą miłość i będzie mógł być szczęśliwy, bo taki wspaniały chłopak zasługuje na to, co najlepsze. THIS. W stu procentach się z Tobą zgadzam, zwłaszcza z tym, że Stiles jest uroczym miśkiem, którego nie można nie kochać, i że zasługuje na to, co najlepsze | |
|
| |
paos Wilkołak
Liczba postów : 1302 Punkty : 3 Join date : 22/06/2012 Age : 28 Skąd : Suwałki
| Temat: Re: Wyraź opinię 10/8/2012, 07:33 | |
| według mnie bez niego teen wolf nie byłby taki sam. | |
|
| |
Eleena_ Stały Bywalec
Liczba postów : 70 Punkty : 0 Join date : 23/08/2012 Age : 25 Skąd : Nowy Sącz
| Temat: Re: Wyraź opinię 24/8/2012, 12:49 | |
| Moja ulubiona postać w serialu Jest bardzo zabawy | |
|
| |
soulmate Odwiedzający
Liczba postów : 25 Punkty : 0 Join date : 07/08/2012 Age : 31
| Temat: Re: Wyraź opinię 24/8/2012, 17:52 | |
| Ja pokochałam Stiles'a od pierwszego odcinka. Jak tylko zaczęłam oglądać, to wciągnęłam się chyba głównie przez niego. Uwielbiam jego humor i sarkazm. I odwagę. I ADHD też myślę, że można śmiało powiedzieć, że to najlepsza postać w serialu | |
|
| |
Nobody Gość
Liczba postów : 13 Punkty : 0 Join date : 30/08/2012
| Temat: Re: Wyraź opinię 30/8/2012, 22:17 | |
| Uwielbiam Stilsa! <3 Jest najbarwniejszą i najzabawniejszą postacią w serialu. Nadaje mu uroku i doprowadza do tego, że jest jednym z powodów oglądania TW. | |
|
| |
Izotka87 Odwiedzający
Liczba postów : 25 Punkty : 0 Join date : 30/11/2012 Age : 37
| Temat: Re: Wyraź opinię 9/12/2012, 16:53 | |
| Jest obłędny! Zabawny i pomysłowy. Wspaniały przyjaciel i chłopak. Jego sceny z Derekiem sprawiają że padam ze śmiechu. Lydia nie zasłużyła na niego | |
|
| |
SkylerDewclaw Wtajemniczony
Liczba postów : 154 Punkty : 0 Join date : 09/12/2012 Age : 31 Skąd : Nie z tego świata :)
| Temat: Re: Wyraź opinię 10/12/2012, 18:43 | |
| Zgadzam się z przedmówcami Zanim dotarło do mnie coś takiego jak Teen Wolf spotkałam się kilkakrotnie ze zdjęciami z tego serialu... Jako że moja ciekawość nie zna granic, a mnie zaczęło irytować 'Co to takiego?' i 'Czemu ja nic o tym nie nie wiem, a ludzie się tym zachwycają?!' Zaczęłam szperać po internecie i w końcu zajrzałam na ulubioną stronę z filmami i obejrzałam pierwszy odcinek. Od razu pokochałam Stiles'a i jego teksty :3 I w ten oto sposób w ciągu czterech dni obejrzałam 2 sezony Teraz czekam na sezon trzeci | |
|
| |
Smee. Zaatakowany
Liczba postów : 237 Punkty : 5 Join date : 19/12/2012
| Temat: Re: Wyraź opinię 27/12/2012, 16:29 | |
| Stiles jest moją ulubioną postacią z serialu. Właściwie to ulubioną postacią ze wszystkich seriali jakie do tej pory oglądałam. No a było ich woohoohoohoo dużo xD Jeśli miałabym wybrać, który z męskich postaci serialu byłyby najlepszym chłopakiem to od razu powiedziałabym Stiles. Jest zabawny, potrafi się śmiać z siebie, nie skacze z jednej dziewczyny na drugą tylko nawet jeśli dziewczyna go odrzuca to nie daje za wygraną i nadal się stara. Gdy kupuje prezent to na całego, długo wybiera, szuka odpowiedniego. Stiles jest najwspanialszym chłopakiem pod słońcem bo potrafi powiedzieć dziewczynie, że wszyscy inni mogą sobie ginąć tylko nie ona, bo ona potrafi spędzić całą noc w szpitalu z balonem czekając aż dziewczyna się obudzi. Gdybym usłyszała coś takiego: "Nie chce stać na twoim pogrzebie i zastanawiać się czy moje życie bez ciebie ma jakiś sens." to chyba bym się popłakała ze wzruszenia. Właśnie za to kocham Stilesa za tą jego szczerość, otwartość no i poświęcenie. Stiles jest najlepszym kumplem pod słońcem to on zawsze jest przy innych gdy tego potrzebują. Pomagał Scottowi jak tylko mógł nawet gdy ten pocałował mu dziewczyne. Wszystkich wspiera. Pomógł Erice podczas jej ataku mimo iż ona chciała zabić Lydie i ogólnie jego znajomych. Dla dobra przyjaciół często okłamuje ojca. Taki kumpel to skarb. Jest mi szkoda Stilesa bo zwykle to on obrywa. Jest tylko człowiekiem w serialu a robi najwięcej i często dużo poświęca. Ma trudną sytuacje bo zmarła mu mama, tata jest zapracowany, jego kumpel zgarnia całą popularność i sławe ale on w jakiś sposób mimo tego wszystkiego co się wokół niego dzieje nadal pozostaje sobą i to jest piękne Na dodatek Stiles ma boskie teksty, gesty, mimike. On nawet drzwi zamyka po swojemu. No i świetnie wyjmuje batoniki z automatu (ta scena w szpitalu gdy czekał na Lydie) xD Jest the best Nie ma co ukrywać Stiles jest idealny i tyle : Nawet gdyby pozabijał wszystkich w serialu nie potrafiłabym go nie kochać | |
|
| |
Bratka10 Odwiedzający
Liczba postów : 33 Punkty : 11 Join date : 10/08/2013 Age : 25 Skąd : Sz-wa
| Temat: Re: Wyraź opinię 10/8/2013, 19:41 | |
| | |
|
| |
Oswin Odwiedzający
Liczba postów : 27 Punkty : 0 Join date : 29/01/2014
| Temat: Re: Wyraź opinię 29/1/2014, 12:28 | |
| ommmmg, Stiles *__* jedna z moich ukochanych postaci. jest przezabawny, ale i wgl jest dobry, uroczy, kochany, lojelany, pomysłowy, noo, świetna postać, świetny przyjaciel. mega się cieszę, że to Dylan go gra, nikt nie zrobiłby tego lepiej c; | |
|
| |
Black Rebel Zaatakowany
Liczba postów : 245 Punkty : 1 Join date : 12/02/2014 Age : 30 Skąd : Fandom
| Temat: Re: Wyraź opinię 21/2/2014, 17:15 | |
| Uwielbiam w nim ten entuzjazm, radość z życia (co z tego, ze to ADHD). Nie wiem czemu, ale im bardziej mu się przyglądam, im więcej czytam ff, czy spekuluję to widzę, że za tym pięknym uśmiechem i iskrzącymi oczami, wciąż jest zraniony chłopiec, który stracił swoją mamę. I jest mi go tak, tak, tak strasznie żal i szkoda. Pomimo tego jest świetną postacią i moją ulubioną. | |
|
| |
KATEE91 Wtajemniczony
Liczba postów : 151 Punkty : 0 Join date : 02/03/2014 Age : 33 Skąd : Starachowice/Bydgoszcz
| Temat: Re: Wyraź opinię 9/3/2014, 13:07 | |
| Uwielbiam go, ale co się dziwić skoro to dla niego zaczęłam oglądać TW Nie wyobrażam sobie serialu bez niego, tak samo jak nie wyobrażam sobie, że mógłby go zagrać ktokolwiek poza Dylanem. To jego ADHD, inteligencja i urok osobisty sprawiają, że nie sposób go nie pokochać | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wyraź opinię | |
| |
|
| |
| Wyraź opinię | |
|