|
|
| Nowe postacie w s4! | |
|
+12Jaxie Alice666 Aid_than Kayatsuki merllo Enigma76 Paramore KATEE91 Solve Dulczamara Black Rebel ars_amandi 16 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
ars_amandi Wilkołak
Liczba postów : 1063 Punkty : 0 Join date : 17/10/2013 Age : 31
Beacon Hills Imię i nazwisko: Stiles Stilinski Wiek: 17 Rasa: Człowiek
| Temat: Nowe postacie w s4! 17/3/2014, 01:56 | |
| Okay, dochodzi do nas sześć nowych postaci! Starałam się zawsze też podawać imiona aktorów, jeśli zostali już obsadzeni, to w razie czego będziecie mogli sprawdzić sb w Googlach zdjęcia xD 1. O Liamie już wiecie . Został opisany jako przynoszący kłopoty, pewny siebie i przystojny pierwszoklasista (15 lat - aktor, Dylan Sprayberry, też jest w tym samym wieku O.O). Ma duże serce pomimo swojej brawury. Nieprzygotowany na znalezienie się w środku nadnaturalnej burzy xD 2. Violet - śliczna szestnastolatka, która może być niepozorna, ale okaże się dużo twardsza, niż ktokolwiek mógł przypuszczać. 3. Mason - czarnoskóry sportowiec, który nie wstydzi się swojej orientacji seksualnej. Jest zabawny, sarkastyczny i przystojny. Grany przez Khylina Rhambo. Niemieckie spojlery mówią również, że: "Mason zwłaszcza zakręci w głowie Stilesowi Stilinskiemu. Niezdarny syn szeryfa i bystry Mason mogą ze sobą zaszaleć, Mason będzie do tego dążył, ale MTV jeszcze nie sprecyzowała dokładnie, kto będzie podrywał kogo/kto wykona pierwszy ruch" OMGGGGG, oby Niemcy mieli dobre źródła!!! Ostatecznie potwierdzona biseksualność Stilesa <3...... *umiera szczęśliwa* Co prawda, ten Khylin coś strasznie młodo wygląda (czyli też postać w wieku 15/16), ale od kiedy wiek jest przeszkodą ;p? Na pewno nie dla kogoś, kto shippuje Sterek <3, am I right or am I right ? Plus, Stiles ma tylko 17-stkę ;D ...z drugiej strony.. Stiles powinien mieć PTSD, a nie pakować się w żadne związki z kimkolwiek ;/... Ale samo zauroczenie nikomu nie szkodzi ^.^ 4. Garrett - nowy uczeń i członek drużyny lacrosse'a BH. Grany przez Masona Dye 5. Zastępca szeryfa Haigh - "dupek gorszy niż agent McCall, nie zamierza nikomu pobłażać z mieszkańców BH" <- tak, tak go w skrócie opisali, lol xD. Niech uważa, żeby go szeryf nie zwolnił ;p 6. Pani Fleming - nowa nauczycielka matematyki. I co sądzicie ? Meagan Tandy, grająca Braeden, też została potwierdzona na s4 i z tego, co się również orientuję, Malia też ma w nim być. Nie uważacie, że... Jeff powinien się trochę skupić na bohaterach, których już ma, a nie dorzucać całą masę nowych?.. Już dodał Kirę i Yukimurów, i Malię, powinno wystarczyć... Ale Mason brzmi ekscytująco, haha, oby się to sprawdziło, bo wiadomo, jak to jest ze spojlerami EDIT. - prawdopodobnie jednak się nie sprawdzi, bo jedyny związek Stilesa w s4, o jakim mówi Jeff, to Stiles/Malia ;/
Ostatnio zmieniony przez ars_amandi dnia 20/6/2014, 13:12, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | Black Rebel Zaatakowany
Liczba postów : 245 Punkty : 1 Join date : 12/02/2014 Age : 30 Skąd : Fandom
| Temat: Re: Nowe postacie w s4! 17/3/2014, 09:15 | |
| 1. Kolejny Jackson? Niech lepiej wrócą Coltona, co mnie obchodzi Arrow (nie dobra, obchodzi, bo oglądam xD). Ale wydaje mi się, że mięśniaczek arogancki wcale nie jest nam potrzebny. Choooociaż, z bólem muszę przyznać, że każde HS amerykańskie takiego posiada. 2. Czy to opis Lydi? Serio. Jeff masz już taką osóbkę w swoim gronie, ogarnij 3. Ogólnie lubię tego aktora z "Gry Endera". Nie wiem czy pasuje mi do naszego Stilesiątka. I przecież nikt po takiej traumie nie będzie się pakował w związek, jakikolwiek związek, więc tu się zgadzam z ars_amandi. No i faktycznie wygląda na młodego. Taki suchy jest. Ale wydaje mi się, ze jeśli pozostanie na dłużej to może wyrobi się jak reszta obsady, hm? 4. Mniam. Przystojniak. Ale wydaje mi się, że jest strasznie podobny do jednego typa z 1D. 5. Gorszy dupek niż McCall? OMFG. To będą jazdy, mówię wam 6. Spoko. Ogólnie mam nadzieję że to nie będzie tak jak w Glee, gdy połowa uczniów pokończyła szkołę i odeszła, a wspominani są jedynie pobocznie. To, że Jeff przygruchał sobie tyle nowych postaci nie musi znaczyć że od razu wyjdą one na pierwszy plan. Mam taką nadzieję! Powybija nam pół ulubionej/starej obsady i będzie próbował zapchać dziury niekoniecznie lepszymi wersjami? Temu panu już podziękujemy. | |
| | | Dulczamara Wtajemniczony
Liczba postów : 100 Punkty : 0 Join date : 24/01/2014 Age : 31
| Temat: Re: Nowe postacie w s4! 17/3/2014, 12:56 | |
| Ogólnie bez większego komentarza, jeśli chodzi o nowych ( tak naprawdę okaże się w 4s jak się zaprezentują), ale... Ale... - Cytat :
- Mason - czarnoskóry sportowiec, który nie wstydzi się swojej orientacji seksualnej.
No i mamy postać, o której mówiłyśmy, ktoś, kto weźmie sprawy w swoje ręce i zacznie bajerować naszego Stilesa . Hihihi sama nie wiem czemu tak cieszę się z tego powodu : p Plus zgadzam się, Khylin wygląda młodo ale całkiem fajnie. Pewnie sobie jeszcze sporo czasu poczekamy na to by cokolwiek z tych relacji wynikło, ale sam fakt na tę chwilę mi wystarcza. - Cytat :
- "Mason zwłaszcza zakręci w głowie Stilesowi Stilinskiemu. Niezdarny syn szeryfa i bystry Mason mogą ze sobą zaszaleć, Mason będzie do tego dążył, ale MTV jeszcze nie sprecyzowała dokładnie, kto będzie podrywał kogo/kto wykona pierwszy ruch"
Stiles możliwe, że wykona pierwszy ruch, aby zainteresować Masona, swoją osobą, a Mason chwyci haczyk, pójdzie na całość i...i.. . Poza tym, Stiles też jest tym bystrym, więc ta relacja może się ciekawie zacząć : : Reasumując: ...dobrze, że będzie kilka nowych postaci. Ad 6. Ta nowa nauczycielka matematyki pewnie okaże się kolejną magiczną osobą, albo seryjną morderczyni pragnącą przejąć władzę nad światem... Ja wierzę, że wprowadzone nowe charaktery nie będą na tyle ważne by spychać główną obsadę na bok. Chyba, że Jeff znowu postawi na akcja, akcja, akcja i jeszcze raz akcja! | |
| | | ars_amandi Wilkołak
| Temat: Re: Nowe postacie w s4! 18/3/2014, 21:00 | |
| - Black Rebel napisał:
- 2. Czy to opis Lydi? Serio. Jeff masz już taką osóbkę w swoim gronie, ogarnij
Teraz wychodzi, że Violet to nie tyle druga Lydia, co Allison 2.0 - Dulczamara napisał:
- No i mamy postać, o której mówiłyśmy, ktoś, kto weźmie sprawy w swoje ręce i zacznie bajerować naszego Stilesa
hahahah, właśnie, właśnie xD! Mówiłyśmy o tym dosłownie dzień bodajże przed pojawieniem się spojleru i przewidziałyśmy to jak nic ! Hah, ale też mnie rozbawiło, że opisali Stilesa jako niezdarę włażącą na wszystkie możliwe drzwi i krzesła, a Masona jako tego bystrego, skoro Stiles od s1 jest mózgiem większości operacji ;p. Aww, już nie mogę się doczekać ich kręcenia ze sobą : : I zauważ, że w tym odcinku też nam dali " nudge, nudge, wink, wink" do biseksualizmu Stilesa z tym #OpenMinded xD A nauczycielka faktycznie pewnie okaże się zła, ech... A szkoda, mogłaby się dobrać z Finstockiem i byłoby niezręczne zalecanie się, no i Greenberg by wszystko sabotażował z zazdrości | |
| | | Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: Nowe postacie w s4! 18/3/2014, 21:15 | |
| | |
| Temat: Re: Nowe postacie w s4! 18/3/2014, 23:07 | |
| Sterek forever, wy się jaranie nowym romansem na horyzoncie, ale nie zapominajcie o naszych gołąbkach <3 . Może gdy Derek zobaczy Stilesa z jakimś innym misiem to się ogarnie :3 | |
| Temat: Re: Nowe postacie w s4! 18/3/2014, 23:16 | |
| Sterek forever, ale akurat Mason/Stiles są dla Stereka bardzo dobrą wieścią a) po pierwsze, wiadomo, że ich związek nie przetrwa próby czasu i prawdopodobnie będą tylko się spotykać, Stiles będzie poznawał nowe tereny dla sb i w ogóle, jako że nigdy z nikim nie chodził b) po drugie i najważniejsze, w ten sposób telewizja zwykle sprawdza grunt : : . Daje Stilesowi chłopaka, potwierdza jego biseksualność... czeka i obserwuje reakcję widzów . Jeśli jest negatywna, może się z tego wycofać, Stiles może uznać, że to nieudany eksperyment; jeśli jest zaś pozytywna... wtedy można wytoczyć cięższe działa, dać coś bardziej stałego xDD. Stiles przekona się, że to nie to, że nie chce Masona, że zawsze chciał Dereka ;D c) Stiles np. może z Derekiem rozmawiać o Masonie i uznać, że Derek - jako starszy i doświadczony - może mógłby mu coś doradzić i wtedy Derek będzie miał okazję powiedzieć kanonicznie to, co Jeff w wywiadzie. Że chodził z Laurą do gejowskich klubów w NY . Udzieli Stilesowi paru wskazówek, może nawet powie otwarcie, że sam jest bi, co już zdecydowanie otworzy furtkę dla Stereka Sam Sterek się ze sobą nie zejdzie, bo obaj są tak ślepi, że zajęłoby im to więcej sezonów niż Moda na Sukces ma . Oni właśnie potrzebują tego pchnięcia, tego sprawdzenia - z własnej strony i ze strony MTV - by pójść na właściwą ścieżkę <3 | |
| Temat: Re: Nowe postacie w s4! 18/3/2014, 23:54 | |
| No a jak oni mają się zejść jak w ciągu sezonu ich interakcje nie zajęły nawet 5 minut? -_- Jeff jest na prawdę mistrzem w zawodzeniu fandomu | |
| Temat: Re: Nowe postacie w s4! 19/3/2014, 00:07 | |
| Masz rację, niestety - za co nienawidzę Jeffa - ale pomyślmy o pozytywach W 3A Stiles udowodnił, że dba o Dereka - w 3B Derek udowodnił, że dba o Stilesa, każdy jego dialog, każda scena praktycznie dotyczyła jego <3. To też coś znaczy I ja wciąż wierzę, do ostatniej minuty 3B będę wierzyła, że brak ich interakcji miał prowadzić do jednej genialnej sceny między nimi, która zrzuci nas z krzeseł : : A jeśli... jeśli jej nie będzie... To cóż I'm gonna flip my shit | |
| Temat: Re: Nowe postacie w s4! 19/3/2014, 00:27 | |
| | |
| Temat: Re: Nowe postacie w s4! 19/3/2014, 00:55 | |
| Dulczamara, - Cytat :
- o kurdę, zgadzam się w stu procentach co napisałaś. Stiles jest za roztrzepany żeby samemu wpaść w ramiona Dereka mimo swojego geniuszu, a Derek wydaje się być jak na razie tylko na polu walki i nawet jeśli coś by mu tak świeciło w głowie w postaci lampki Stilesa, to wieki zajemie mu przełamanie się jako pierwszemu... Haha chociaż mi by tam Moda Na Sukces w wydaniu Stereka jak najbardziej pasowała
Mi teeeeeeeż , ale shhh Hahah, też tak uważam, doskonale to podsumowałaś - Derek zawsze będzie gotował się na kolejny niespodziewany atak, a Stilesa właściwie nikt nigdy nie chciał z wzajemnością (oprócz, ugh, Malii ;/.. Bo nawet Heather chciała go wykorzystać do własnych celów), więc on w ogóle może nie brać pod uwagi możliwości, że tutaj mogłoby być coś inaczej . Dlatego potrzebujemy takiego Masona, by wszystkim porozjaśniał w głowach, dodał trochę zazdrości i pikanterii i by przetarł drogę dla Stereka ! - Cytat :
- OMG...... co chodzi ze mną i z tym Sterekiem, wszystko przez was, teraz siedze i pronaganduje Stereka na Tumblr...
Bo Sterek jest bardzo zaraźliwą chorobą I -- no spójrz na tych słodziaków, sami siebie shippują, to jaki my, biedni, mamy wybór ?? | |
| Temat: Re: Nowe postacie w s4! 19/3/2014, 08:21 | |
| | |
| | | KATEE91 Wtajemniczony
Liczba postów : 151 Punkty : 0 Join date : 02/03/2014 Age : 33 Skąd : Starachowice/Bydgoszcz
| Temat: Re: Nowe postacie w s4! 19/3/2014, 15:26 | |
| Szóstka nowych postaci, tak? Dużo jak dla mnie... I sądzę, że jedna w zupełności, by wystarczyła. No oczywiście Mason, bo skoro on ma zawrócić Stilesowi w głowie to ja jestem za, a później niech Derek zrobi się zazdrosny i odbije naszego Stilesa Och, mój Boże oni są tacy słodcy razem Że to normalnie niemożliwe, by coś między nimi się nie zdarzyło. - ars_amandi napisał:
- I ja wciąż wierzę, do ostatniej minuty 3B będę wierzyła, że brak ich interakcji miał prowadzić do jednej genialnej sceny między nimi, która zrzuci nas z krzeseł Rolling Eyes
Ja chcę już, teraz w tej sekundzie taką scenę | |
| | | Paramore Stały Bywalec
Liczba postów : 55 Punkty : 0 Join date : 04/02/2014
| Temat: Re: Nowe postacie w s4! 19/3/2014, 20:32 | |
| Alli odeszła i jej miejsce Jeff próbuje wypełnić nową szóstką postaci? No bo miałoby to sens, za dużo może się dziać z nimi i pamięć o Ali może jakoś troszkę zejść na boczny tor. Mason? Na początku myślałam, że to będzie jakaś nagroda pocieszenia dla Danny'ego..Oj biedny on.. xD Znów będzie tłem korytarzy xD Sterek forever! Też mam nadzieje, że Mason tylko będzie zapalnikiem w głębszej relacji Dereka i Stilesa, nie wyobrażam sobie, by Jeff mógłby Stilesa wyswatać z kimś innym ;o toć doskonale jest świadomy, że większość fanów przyciąga Sterek i to na ich zejście ludzie czekają tupocząc przed monitorami ;o | |
| Temat: Re: Nowe postacie w s4! 20/3/2014, 11:59 | |
| - Cytat :
- Tak to właśnie wygląda i się z tym pogódź słońce ;P . Wchodzisz w to całym ciałem albo w ogóle
Hell yeah, wchodzę ciałem i duszą! - Cytat :
- Bo Sterek jest bardzo zaraźliwą chorobą Laughing
I -- no spójrz na tych słodziaków, sami siebie shippują, to jaki my, biedni, mamy wybór Laughing ?? Bardzo zaraźliwą chorobą, która u mnie zdążyła się już rozprzestrzenić i chyba trudno będzie się jej pozbyć Hahaha uwielbiam ich takich, niech podobne sceny dostaną im się w TW. ( ta sexy noga Dylana ) Czy ja wiem, TW potrzebuje kilka nowych twarzy, a Ci podani wyżej nie są tacy źli, i na pewno Jeff nie skupi aż tyle uwagi żeby ich wykreować. Potrzebni są po to by trochę przygasić ten nastrój obecnych bohaterów ( wszyscy wiemy, że nie ciekawy). Zresztą, zobaczy się w 4s Jak na razie to oczywiście Mason mnie najbardziej zainteresował i mam nadzieje, że nie zawiedzie - u know what i mean : : (a nie będzie miał łatwego zadania). | |
| | | Enigma76 Gość
Liczba postów : 6 Punkty : 0 Join date : 20/03/2014
| Temat: Re: Nowe postacie w s4! 20/3/2014, 21:17 | |
| Ja przepraszam bardzo. Dopiero trafiłam na to forum, ale mam pytanie czy ja jakiś inny serial oglądam niż Wy? Niech mi ktoś wytłumaczy od kiedy to Stiles jest biseksualny? A Derek? A Derek i Stiles razem? Co jest grane? Czy mi się wydaje czy do tej pory Stiles był przez wszystkie sezony zakochany w Lydii? A teraz nagle ma być gejem? | |
| Temat: Re: Nowe postacie w s4! 20/3/2014, 21:28 | |
| Enigma76, - Cytat :
- Czy mi się wydaje czy do tej pory Stiles był przez wszystkie sezony zakochany w Lydii? A teraz nagle ma być gejem?
Po pierwsze -> skoro biseksualny, to nie gej. I jego zauroczenie w Lydii (które wygląda, jakby mu w s3 aktualnie przeszło, bo się z nią zaprzyjaźnił i poznał naprawdę, a nie tylko jego własne wyobrażenie o niej) nie przeszkadza zauroczeniu w chłopaku . - Cytat :
- Ja przepraszam bardzo. Dopiero trafiłam na to forum, ale mam pytanie czy ja jakiś inny serial oglądam niż Wy?
Haha, nie przejmuj się, tak to jest, gdy się wkracza w świat fandomu - Cytat :
- Niech mi ktoś wytłumaczy od kiedy to Stiles jest biseksualny? A Derek? A Derek i Stiles razem? Co jest grane?
Od pierwszego sezonu. Jeff potwierdził na Comic-Con, że wszystkie wskazówki o jego biseksualizmie są prawdziwe i zagrane na poważnie i to samo powiedział Dylan w wywiadzie, że to celowe. Jeff powiedział również, że Derek chodził w Nowym Jorku z Laurą do gejowskiego klubu, więc też może być bi. I... czekaj.. Chcesz mi powiedzieć, że NIGDY nie słyszałaś o Stereku O.o? Poczekaj, poznasz toto i ci się spodoba ;D. To największy ship fandomu, dzięki któremu ten serial aktualnie został rozpoznawalny w sieci xDD. Dotychczasowe wskazówki o bi!Stilesie:a) Stiles wykonuje identyczne gesty do czarnoskórej dziewczyny przy stoliku, jak i do Danny'ego b) który hetero chłopak wrzeszczy na korytarzu do przyjaciela, czy podoba się gejom : : ? Na dodatek jest tym tak zaabsorbowany, że w ogóle nie słucha, co Scott mówi (i wzajemnie, haha) c) pytanie jest dla niego tak ważne, że zadaje je Danny'emu, którym zresztą wygląda, że jest zainteresowany (identyczny upadek jak przy Lydii. W serialach takie zachowania są celowe) d) gdy w gejowskim barze Scottowi został postawiony drink, a jemu nie, Stiles się obraził w momencie, gdy Scott na niego zerknął i zaczął się śmiać w rodzaju: "pierwszy raz jesteśmy w klubie, który odpowiada twoim upodobaniom i ty nadal nie masz powodzenia, tylko ja" e) gdy Derek zwijał się na ziemi bez koszulki, Scott był jak "GROSS!", a Stiles nie mógł od niego oderwać wzroku i oblizywał usta - kilkukrotnie, : : - nawet mogę ci pokazać gifsety, gdzie dokładnie widać tę różnicę w reakcjach f) ten wzrok, gdy Derek zdjął koszulkę u niego w pokoju g) Stiles nadal ma numery drag queens z klubu i utrzymuje z nimi kontakt h) gdy szedł z Lydią w s2, obejrzał się dwukrotnie za ładnym chłopakiem i) zachowanie Stilesa podczas pierwszego spotkania z Derekiem - otwarta buzia, nerwowy, nieśmiały ("fuck, this guy is hot!") - w porównaniu ze Scottem j) jak zażartował do Scotta, że ten heroizm sprawia, że ma ochotę się z nim całować i czy mogliby naprawdę spróbować k) przy "I'm the Alpha" z Isaakiem wyglądał, jakby miał się zaraz spytać, czy Derek weźmie go teraz czy ma się mu dostarczyć do domu ;p l) wykrzyczał w szatni dla chłopców, że ktoś musi go przelecieć i rozglądał się wtedy po chłopakach, nie patrząc na Scotta m) gdy Danny zgodził się, a potem przyznał, że żartuje, Stiles był rozczarowany n) który hetero chłopak wystartowałby do ojca z przemową, że jest gejem xD? I jeszcze oburzył się "I could be!"? o) żarty na temat fistingu z Derekiem w s3 i to mruganie na niego xD p) gdy Derek przycisnął go wtedy do ściany i był moment ciszy, Stiles patrzył się mu na usta, kiwając ledwo dostrzegalnie głową (zresztą Derek też zrobił klasyczny trójkąt uwagi - oboje oczu i usta, mwahaha) r) najbardziej znacząca scena z Caitlin, gdzie ona została sprowadzona jedynie do tego, by poruszyć ze Stilesem temat biseksualizmu. I zadała mu pytanie, czy lubi chłopców, a Stiles nie zaprzeczył, tylko wyglądał, jakby mu się żaróweczka nad głową zapaliła . I do tego oficjalny Tumblr TW podkreślił tę scenę i kazał ją przedyskutować fanom. Ciekawe dlaczego, nie ? s) Stiles nie miał nic przeciwko insynuacji trójkąta z Meredith i Isaakiem i, co najważniejsze, MTV ustawiło przy tej scenie hashtag #OpenMinded t) Mason. Jak widać, media dyskutują, że może być możliwym love interest dla Stilesa w s4, czyli ostateczne potwierdzenie jego biseksualizmu ? u) jego esej nt. historii męskiego obrzezania na sprawdzianie z ekonomii - czyżby obsesyjna fascynacja tematem ?
Ostatnio zmieniony przez ars_amandi dnia 21/3/2014, 09:48, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Enigma76 Gość
| Temat: Re: Nowe postacie w s4! 20/3/2014, 21:44 | |
| O.k sporo tego Ale szczerze mówiąc to większość wydaje mi się po prostu zabawnymi sytuacyjkami między kumplami, znajomymi i wszystko w stylu Stiles a nie przesłanki że jest bi. I nic z tego nie wyglądało mi na to, że Stiles leci na Dereka. Albo na odwrót. No dobra ale co z wątkiem z Malia? Ich małą przygodą w zakładzie? | |
| Temat: Re: Nowe postacie w s4! 20/3/2014, 21:58 | |
| Ale przecież napisałam wyżej, że JEFF I DYLAN POWIEDZIELI, ŻE TO NIE BYŁY ZABAWNE SYTUACJE, TYLKO NA POWAŻNIE xD. Sorki za Caps Lock, ale piszę z telefonu i nie mam dostępu do kursywy itd. . A sarkazm i poczucie humoru to standardowa obrona Stilesa przed światem, dlatego ludzie mogą nie brać jego zainteresowania na poważnie . Co do Malii - co to ma do rzeczy? BISEKSUALIZM - POCIĄG DO DZIEWCZYN I CHŁOPCÓW. Malia to raczej przekreśla miłość do Lydii, bo to go nie powstrzymało ;p. Na dodatek prawie nikt w fandomie nie lubi tej sceny, bo jest na brudnej kanapie w szpitalu psychiatrycznym, bez prezerwatyw, pomiędzy opętanym chłopcem, a dziewczyną, która ostatnie 8 lat spędziła jako kojot i jeśli nie jest czarnym charakterem, to powinna być na poziomie rozwoju mentalnego 9-latki i mówię to jako studentka psychologii . Zresztą się dopiero poznali, ugh. Tak czy inaczej, dubious consent A co do tego, że Stiles i Derek mają między sobą coś więcej niż przyjaźń, to jest kolejna tak długa lista wskazówek, jaką dałam poprzednio . Najprościej poszukaj jej na Tumblrze | |
| | | Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: Nowe postacie w s4! 21/3/2014, 19:56 | |
| - Cytat :
- gdy Derek zwijał się na ziemi bez koszulki, Scott był jak "GROSS!", a Stiles nie mógł od niego oderwać wzroku i oblizywał usta - kilkukrotnie, Rolling Eyes - nawet mogę ci pokazać gifsety, gdzie dokładnie widać tę różnicę w reakcjach
Pamiętam scenę, ale Stilesowego oblizywania się po ustach już nie xddd soł....chętnie zobaczę te gify xddd Stiles był wtedy rozczarowany, bo był prawiczkiem, z których wtedy składano ofiary dla starego drzewa xdd Ja to odebrałem wtedy, jako zwykła troska o życie ;D ;D | |
| Temat: Re: Nowe postacie w s4! 21/3/2014, 20:04 | |
| | |
| | | Solve Betha
| Temat: Re: Nowe postacie w s4! 21/3/2014, 21:02 | |
| Gościu od Dereka faktycznie jest przypakowany xdd No dobra, zauwazyłem to wcześniej, ale dopiero teraz zwróciłem jakośtak więcej uwagi. Reakcja Stilesa naprawdę jest dosyć specyficzna, zwłaszcza ostatni gif ;P Ja bym coś zmienił w tym: - Cytat :
- w serialach nie ma rzeczy, miejsc czy sytuacji przypadkowych
W wielu są xdd TVD, obecne Glee Dla mnie tylko w TW nie ma żadnej przypadkowej rzeczy Załóż temat o Stilese i jego biseksualizmie, tam powrzucasz więcej gifów, pośmiejemy, pogadamy, i spamu nie zrobimy | |
| | | merllo Zaatakowany
Liczba postów : 215 Punkty : 1 Join date : 11/11/2013 Age : 34 Skąd : Kraków
| Temat: Re: Nowe postacie w s4! 21/3/2014, 22:35 | |
| 1)Liamie -> pierwsza myśl Jackson 2 (no proszę waz czyżby Jeff chciał zastąpić Coltona? ->Nie da rady kochany!) 2)Violet -> Allison 2 3)Mason-> Jeśli on uświadomi Stilesa o jego biseksualiźmie a przy okazji popchnie Dereka do działania to jestem ZA! Choć trochę mnie raźi szybkość z jaką scenarzyści chcą popchnąć Stilesa w związek, bo pszeciesz po tym co przeżył w 3B to trochę nie realne (nikt po takiej traumie nie będzie szukał 2 połówki) 4)Garrett -> Śliczny jest, a jego oczy hipnotyzują 5)Zastępca szeryfa Haigh-> czyli będzie strasznie czepialski i może zaszkodzić stadku Scotta 6)Pani Fleming-> Jeśli zrobią z niej drugą Blake to padnę (mam nadzieje że nie zamierzają parować jej z Derekiem) | |
| | | Enigma76 Gość
| Temat: Re: Nowe postacie w s4! 21/3/2014, 22:49 | |
| Odbiegam od pierwotnego tematu wiem, ale powiem szczerze że akurat potencjalny biseksualizm Stilesa czy Dereka to dla mnie nowość O.k rozumiem, że fakt takich przesłanek jest potwierdzony i nie jest to jakiś tam czyjś wymysł Scenę z gifu pamiętam, ale jakoś zawsze odbierałam ją jako obrzydzenie czy coś podobnego do tego co się z Derekiem dzieje na zasadzie "kurdę Stary mało Ci ręki nie upierd... wtf??", a nie "mmmrrr z chęcią bym Cię skonsumował" czy coś takiego. No dobra ale jak tak to o.k, ale z Derekiem? Jakoś mi pokolenia nie pasują. | |
| Temat: Re: Nowe postacie w s4! 21/3/2014, 23:04 | |
| przeszlus, - Cytat :
- Gościu od Dereka faktycznie jest przypakowany xdd No dobra, zauwazyłem to wcześniej, ale dopiero teraz zwróciłem jakośtak więcej uwagi.
Z jednej strony rozumiem, że mogłeś nie zwrócić uwagi na Hoechlina, ale.. ja np. szukam pod ręką śliniaczka za każdym razem, gdy Tyler zdejmuje koszulkę Słowa Dylana podsumują wszystko, lol xDD - Cytat :
- Reakcja Stilesa naprawdę jest dosyć specyficzna, zwłaszcza ostatni gif ;P
No nie ? Zwłaszcza w porównaniu z zachowaniem Scotta, bo Stiles jest już we własnym wyśnionym świecie sześciopaku Dereka - Cytat :
- W wielu są xdd TVD, obecne Glee Dla mnie tylko w TW nie ma żadnej przypadkowej rzeczy
Glee nie oglądam, ale podobno sam fandom baardzo narzeka na ten serial, więc to taki średni przykład xD. Hm, ja bym powiedziała, że to raczej te seriale, które wskazałeś, to są wyjątki potwierdzające regułę, bo... Widziałeś Sherlocka? Game of Thrones? Hannibala? Supernatural? Doctora Who? Czy tam kiedykolwiek była jakakolwiek przypadkowa rzecz? NIE A TVD to już powinni wreszcie zakończyć, błagam, i ja się nie dziwię, że tam są przypadki, od kiedy scenarzystką jest Julie Plec - Cytat :
- Załóż temat o Stilese i jego biseksualizmie, tam powrzucasz więcej gifów, pośmiejemy, pogadamy, i spamu nie zrobimy
Z jednej strony to by ułatwiło sprawę, fakt, bo część osób, które nieuważnie oglądają serial/biorą te wskazówki jako żart, bo nie oglądają również wywiadów z Jeffem i obsadą (o co nie winię, bo sama nie wszystkie oglądam xD. Np. nie chciało mi się czytać tego o historii Cory ...), mogłyby być tam po prostu odsyłane, gdyby miały wątpliwości do orientacji Stilesa... ..ale z drugiej strony, tych gifów jest mnóstwo . Prościej sobie samemu poszukać na Tumblrze niż wrzucać tutaj I z drugiej strony to nie spam, skoro możemy powiedzieć, że rozmawiamy o jego biseksualizmie od kiedy ma kręcić z chłopakiem w s4, jeśli te niemieckie spojlery się sprawdzą merllo, - Cytat :
- Choć trochę mnie raźi szybkość z jaką scenarzyści chcą popchnąć Stilesa w związek, bo pszeciesz po tym co przeżył w 3B to trochę nie realne (nikt po takiej traumie nie będzie szukał 2 połówki)
Mnie też ;/.. Dlatego mam nadzieję, że to będzie jedynie zauroczenie, a nie pełnoprawny związek ;/. I że też trochę przystopują Scotta i Kirę po śmierci Allison.. - Cytat :
- Pani Fleming-> Jeśli zrobią z niej drugą Blake to padnę (mam nadzieje że nie zamierzają parować jej z Derekiem)
Omg . Mam nadzieję, że nie xDD. To by się dopiero nazywało powtórką z rozrywki i brakiem nauki na błędach ;p Enigma76, - Cytat :
- Scenę z gifu pamiętam, ale jakoś zawsze odbierałam ją jako obrzydzenie czy coś podobnego do tego co się z Derekiem dzieje na zasadzie "kurdę Stary mało Ci ręki nie upierd... wtf??", a nie "mmmrrr z chęcią bym Cię skonsumował" czy coś takiego.
Hahahah, jako obrzydzenie ? Ja się w podobnym stylu patrzę na mojego chłopaka, jak on się rozbiera xDD. Przesuwanie językiem po wargach, nieodrywanie wzroku od mięśni... Dosyć jednoznaczne - Cytat :
- Odbiegam od pierwotnego tematu wiem, ale powiem szczerze że akurat potencjalny biseksualizm Stilesa czy Dereka to dla mnie nowość
O.k rozumiem, że fakt takich przesłanek jest potwierdzony i nie jest to jakiś tam czyjś wymysł Nie przejmuj się . Głównie jest tak, że jak się nie jest w fandomie, to ogląda się ot tak, nie zwracając szczególnej uwagi na takie rzeczy, a tym bardziej nie ogląda się dodatkowych wywiadów z obsadą i twórcami, gdzie rozszerzają i wyjaśniają rzeczy . Tak samo w podobnym wywiadzie była opowiedziana historia Cory, albo potwierdzona diagnoza Stilesa z ADHD I tak, tak, potwierdzony. W razie czego: Jeff Davis to główny scenarzysta i twórca Teen Wolfa, a Dylan O'Brien to aktor od Stilesa xD. - Cytat :
- No dobra ale jak tak to o.k, ale z Derekiem? Jakoś mi pokolenia nie pasują
Ale pokolenia, że różnica wieku między nimi? Po pierwsze, nikt nie mówi, że będą razem, mamy tylko nadzieję, bo sama obsada, zwłaszcza Hoechlin i Dylan to shippują xD. A po drugie... we współczesnym świecie jest całkiem dużo par, gdzie jedna osoba jest młodsza, druga starsza . W TW jakoś matka Kiry ma 900 lat, a jej ojciec 40-coś, więc tam też na luzie jest :lol; | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nowe postacie w s4! | |
| |
| | | | Nowe postacie w s4! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|