Liczba postów : 1063 Punkty : 0 Join date : 17/10/2013 Age : 31
Beacon Hills Imię i nazwisko: Stiles Stilinski Wiek: 17 Rasa: Człowiek
Temat: Re: Nowy film z Dylanem O`Brien 25/2/2014, 15:38
Jasne, że ciekawy będzie xD. Jeśli odniesie sukces, Dylan może pójść w ślady Jennifer Lawrence :: . Shit, pamiętam, jak planowałam na to iść z okazji moich urodzin teraz w lutym, a dranie przenieśli datę premiery na 19-ego września 2014
Black Rebel Zaatakowany
Liczba postów : 245 Punkty : 1 Join date : 12/02/2014 Age : 30 Skąd : Fandom
Temat: Re: Nowy film z Dylanem O`Brien 25/2/2014, 16:23
Ja właśnie kończę czytać drugą część. Książki są świetne i warto je przeczytać <3.
No i Dylan, czy muszę mówić więcej??
Spoiler:
ars_amandi Wilkołak
Temat: Re: Nowy film z Dylanem O`Brien 25/2/2014, 16:36
Zdecydowanie, książki są genialne <3. Od wakacji czekam na trzecią część, tho ;/.. W Polsce nie śpieszą się z wydawaniem, z pięć tysięcy razy przekładali, a na chomiku nie mogę znaleźć angielskiej ...
What's cookin', good lookin' :: ?
monika2325 Odwiedzający
Liczba postów : 20 Punkty : 1 Join date : 06/02/2014
Temat: Re: Nowy film z Dylanem O`Brien 25/2/2014, 16:40
a to nawet nie widziałam ze są ksiązki, hm trzeba chyba bedzie przeczytać
Black Rebel Zaatakowany
Temat: Re: Nowy film z Dylanem O`Brien 25/2/2014, 17:32
No widzisz, czytaj czytaj.
ars_amandi, szukaj i jak znajdziesz to mi wyślij
Aid_than Przemieniony
Liczba postów : 505 Punkty : 12 Join date : 18/07/2013 Age : 27 Skąd : Śląsk
Temat: Re: Nowy film z Dylanem O`Brien 25/2/2014, 19:24
No jest na co czekać!
ars_amandi Wilkołak
Temat: Re: Nowy film z Dylanem O`Brien 25/2/2014, 21:43
Black Rebel napisał:
ars_amandi, szukaj i jak znajdziesz to mi wyślij
Jeśli znajdę, to prawdopodobnie będzie pierwszy znak nadciągającej apokalipsy, szukam tam od wakacji, bo zakończenie drugiej mnie zostawiło w nienasyceniu Ale moja przyjaciółka kupuje mi ją w przyszłym tygodniu z racji urodzin - trochę spóźniona, ale to przez Empik ;p - o ile znowu nie przełożą, więc poszukiwania ustaną xDD
Btw, co sądzisz o Thomasie? Ja na początku nie mogłam się do niego przekonać, lekko mnie irytował ;/ (i nawet średnio pomogło wyobrażanie go sb jako Dylana ). Dopiero pod koniec pierwszej książki zaczęłam na niego bardziej przyjaźnie patrzeć i wreszcie w drugiej polubiłam go całkowicie ;D. Po prostu on był... za bardzo.. rozchwiany? Raz kryjący się po kątach, co zrozumiałe, ale zaraz w stylu dajcie-mi-to-ja-to-zrobię-najlepiej-herooooo-wy-się-nie-znacie. Potem to wypośrodkował, stał się bardziej wspierający, niż hej-do-przodu i lubię jego lojalność, to na pewno . I zdecydowanie lubię to, że "nie boi się bać", że okazuje normalnie strach, a nie podąża jakimiś "męskimi stereotypami" <3
Black Rebel Zaatakowany
Temat: Re: Nowy film z Dylanem O`Brien 25/2/2014, 22:34
Ja Thomasa uwielbiam, a książkę czytałam nim się okazało, że będzie film z Dylanem. Dopiero drugą część czytałam już po ujawnieniu tej informacji i o ile Dylan jest okay w roli Thomasa, to nie mogę zdzierżyć Scodelario jako Teresy. Nienawidzę tej aktorki, gra mi na nerwach i całkowicie jej nie widzę w roli Teresy.
Ja czytając "The maze runners" przejęłam te wszytskie "klumpy" i "twarzostany" i "sztamaki" tak mi się to spodobało :3 . A najlepsze jest to, że ludzie nie ogarniają o co mi chodzi, a ja się z nich potajemnie śmieję
Ogólnie co do samego Thomasa, to uważam, że taka dynamiczna postać, która próbuje się ustabilizować i odnaleźć się w sytuacji, jest bardziej wiarygodna niżby nagle stał się ni stąd ni zowąd wspaniałym liderem czy cuś. W końcu gdy trafił do Labiryntu miał amnezje, więc tak jakby od nowa musiał stworzyć swoją osobowość i charakter.
ars_amandi Wilkołak
Temat: Re: Nowy film z Dylanem O`Brien 26/2/2014, 04:05
Dynamiczna i zgadzam się z tym, że próbuje się odnaleźć w nietypowych warunkach i określić na nowo, ale i tak wolałam go dopiero, gdy go życie trochę nauczyło pokory
Hahah, mi właśnie to słownictwo średnio przypadło do gustu ;p (może przez polskie odpowiedniki? Bo "shuck" zamiast "fuck" brzmi okay, aktualnie kojarzę, że w US używa się "shucks" w znaczeniu "oh, crap" normalnie, ale "purwa" zamiast... well, jakoś grało mi na nerwach ). Szczerze, skojarzyło mi się z neologizmami Kinga i może dlatego.. Ale potem się przyzwyczaiłam i w sumie to nadaje fajny klimat książce, taki specyficzny
Co zaś do aktorki grającej Teresę, to nie widziałam jej w innych produkcjach - albo nie pamiętam, że to była ona - więc mam neutralny stosunek xD
Btw, wiedziałaś, że reżyser postanowił wykasować wątek z telepatią pomiędzy Teresą i Thomasem?? Dylan mówił o tym na panelu
Black Rebel Zaatakowany
Temat: Re: Nowy film z Dylanem O`Brien 26/2/2014, 11:03
Grała w Skinsach :]
Wykasować?? Przecież to raczej ważny element, hę? W "Próbach ognia" nawet wracają mu wspomnienia jak się uczył telepatii z Teresą. No i dołącza do nich Aris, który umie to samo.
Damn, mam nadzieję, że to nie prawda
ars_amandi Wilkołak
Temat: Re: Nowy film z Dylanem O`Brien 26/2/2014, 11:26
Dokładnie, bardzo ważny, przecież potem dużo rzeczy jest z nim związane ;/. Ale że podobno nie wiedzieli, jak to pokazać, same zbliżenia na twarz Dylana i głos w tle wydawał im się dziwny, ugh ;/
Z wywiadu z J.D. "For example, the telepathy between Thomas and Teresa would just not work in the movie. Telepathy never works, it just looks cheesy and stupid. It works great in the book, it’s a cool way for them to be connected, but that is not in the film. But Wes Ball is a genius, and the way he creates that connection in a different way is very cool."
Czyli jakoś inaczej będą połączeni?
Black Rebel Zaatakowany
Temat: Re: Nowy film z Dylanem O`Brien 26/2/2014, 12:11
Jakoś w X-menie nie mieli z tym problemu!Sranie w banie i tyle... -_-
ars_amandi Wilkołak
Temat: Re: Nowy film z Dylanem O`Brien 5/3/2014, 23:14
TRAILER ZA 2 TYGODNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Black Rebel Zaatakowany
Temat: Re: Nowy film z Dylanem O`Brien 5/3/2014, 23:30
OMG!!! Taaak się cieszę! Z ubogich stillsów nie wiele można zobaczyć, ale Dylan wygląda tam tak tak tak tak tak fuckin'sexy <3
ars_amandi Wilkołak
Temat: Re: Nowy film z Dylanem O`Brien 5/3/2014, 23:33
Dokładnie!! Taki wybrudzony i zdeterminowany i z tymi swoimi ogromnymi sarnimi oczami ! Hahah, bawi mnie jedynie to, że oryginalna data premiery TMR miała być 14-ego lutego, a oni się nawet z trailerem wyrobili dopiero niecały miesiąc po
ars_amandi Wilkołak
Temat: Re: Nowy film z Dylanem O`Brien 17/3/2014, 19:45
A jutro będzie już pełny trailer Jeden z dwóch bodajże xDD
Black Rebel Zaatakowany
Temat: Re: Nowy film z Dylanem O`Brien 17/3/2014, 20:46
OMGOMGOMGOMG OMFG Właśnie widziałam to na fejsie i na cały dom zaczęłam krzyczeć i piszczeć "CHCĘ NA NIEGO IŚĆ! CHCĘ NA NIEGO IŚĆ! CHCĘ NA NIEGO IŚĆ!"
Chcę już cały zwiastun <3
ars_amandi Wilkołak
Temat: Re: Nowy film z Dylanem O`Brien 18/3/2014, 03:53
Oh God, oh God, oh boy, to jest wszystko, czego chciałam i jeszcze więcej *____________* To jest idealnie jak książka, oh God, oh God i Dylan perfekcyjnie gra I kocham ten moment, gdzie mówią coś w stylu, że "Jeśli masz tu zostać, musisz przestrzegać zasad" i Thomas jest jak: "Rules? What rules? Fuck rules!" i bach, do labiryntu <- fajnie ma włosy potargane w tej scenie <3, wreszcie nie ta przyklapnięta grzywka bez żelu
I W OGÓLE... TO JEST NAPRAWDĘ WYSOKOBUDŻETOWY FILM I MA SPORĄ FANBASE I WYSOKI POZIOM, I STOI ZA TYM ZNANE STUDIO FILMOWE I MA PORZĄDNY TRAILER I... OMG, ALE NASZ DYLAN TAM GRA I ON TERAZ BĘDZIE JESZCZE SŁAWNIEJSZY, FUCKFUCKFUCK, NIE OGARNIAM, NASZE MALEŃSTWO JEST JUŻ TAKIE DUŻE!!
Dulczamara Wtajemniczony
Liczba postów : 100 Punkty : 0 Join date : 24/01/2014 Age : 31
Temat: Re: Nowy film z Dylanem O`Brien 18/3/2014, 04:11
Nieee wiem czemu ja nie śpie i mój mózg na chwile obecną naprawdę jest przegrzany, ale...ale też na to czekałam Baardzo. W ogóle Dylan jako Thomas, cały jest tam fajny boskie boskie i Kaya z tym jej dramatyczny " Thooomas" haha chrypka Dylana na początku " what is this place ?" taki głeboki głos na tym "place " że och i ach ależ ja się nie mogę doczekać ^^
ars_amandi Wilkołak
Temat: Re: Nowy film z Dylanem O`Brien 18/3/2014, 04:21
Hahah, ja się niby uczę, ale bardziej to olewam na rzecz TMR . Jaką ty masz wymówkę, kochana :: ? Aww, tak, tak, dokładnie, ten jego głos <3.. Chociaż normalnie jakiś ma wyjątkowo miękki w tym filmie O.o. Hahah, tia, to "Thomas" było nawet zabawne i te spojrzenia wszystkich na niego Aww, ja jeszcze lubię to "Day one, greenie. Rise and shine", jak Tommy jest w stylu "WTF" w tej klatce Pls, pls, plsssssss, ja chcę już wrzesień
Dulczamara Wtajemniczony
Temat: Re: Nowy film z Dylanem O`Brien 18/3/2014, 04:41
Milion wymówek, żadna prawdziwa a tak powaga, to staram przebrnąć przez Silmarillion ale cięzko mi idzie ( plus w przerwach oglądam SPN bo mnie coś natchnęło ). Poza tym coś bezsenność złapała, co u mnie jest jak zjawisko paranormalne Oj kochana to wspieram cię telepatycznie w tej nauce
Ech oni wszyscy tak szybko dorastają, Kaya jeszcze niedawno zaczynała w 1s skinnsów, a teraz występuje u boku Dylana ( szczęściara), który przecież też jest takim naszym maleństwem jeszcze Strasznie chce już TMR, a tu tyle czekania.
ars_amandi Wilkołak
Temat: Re: Nowy film z Dylanem O`Brien 18/3/2014, 07:09
SPN o 4-ej rano, haha A który sezon :: ? Bo jeśli 1-2, to podziwiam odwagę, one jeszcze były całkiem straszne xDD To skoro ciężko ci się książkę czyta, dlaczego się z nią męczysz ? Ja zwykle odpuszczam, jeśli coś jest nudne
Szczerze mówiąc, ja Kayi w ogóle nie znam, więc na jej temat nie mogę się wypowiedzieć . A co do Dylana to się zgadzam, aww, jeszcze niedawno był naszym 1-sezonowym, pucołowatym Stilesem z żołnierską fryzurą, a teraz jest first-class hottie :: . I ma duży talent, bardzo duży <3 Fani TW to pewnie teraz czują się jak rodzice, oglądający, jak ich dziecko wyfruwa z rodzinnego gniazda w wielki świat
Dulczamara Wtajemniczony
Temat: Re: Nowy film z Dylanem O`Brien 18/3/2014, 07:38
Miałam nadzieje że mnie właśnie uśpi, ale nic z tego bo jak widać nadal tkwie. Czasem książka dopiero w połowie zaczyna ciekawić, warto trochę się pomęczyć Sezon 5 XD ale 1-2 rzeczywiście czasami umiał mnie przestraszyć ^^
Ja ją znam z racji własnie Skinsów( z perspektywy czasu durny serial).
Oho...
Black Rebel Zaatakowany
Temat: Re: Nowy film z Dylanem O`Brien 18/3/2014, 08:18
OMG OMFG Śnię i jeszcze nie wstałam, prawda? Dlatego Dylan jest taki perfekcyjny, a ja jestem tak daleko od niego?