|
|
| Kto z głównych bohaterów umrze w 3B? | |
|
+10Black Rebel Mozbi sinnerxx Solve merllo being Morgan Aid_than Annie ars_amandi 14 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
BoginiSkarpety Odwiedzający
Liczba postów : 47 Punkty : 1 Join date : 01/03/2014
| Temat: Re: Kto z głównych bohaterów umrze w 3B? 1/3/2014, 19:27 | |
| 1. Lydia może umrzeć. "Postać banshee, początkowo pośredniczki między krainą zaświatów a ludźmi" O ile rozumiem, twórcy kierują się właśnie tą mityczną istotą. (Chociaż ona niezbyt mi podchodzi) Może ona umrze, a potem będzie "straszyć" jako upiór nasze postacie? Łazić po lesie i lamentować, czy coś. Albo zostanie "zabita", a potem się odrodzi i zacznie mieć kilkanaście razy większe schizy? 2. Isaac nie jest w najlepszej sytuacji... Chociaż całe moje serduszko mu kibicuje, żeby znalazł się w intrze serialu! 3. Stiles, biedny Stiles... Uwielbiam go, ale on też jest na jednej z gorszych pozycji. Niech umrze śmiercią bohatera, lub żyje i nadal zachwyca mnie swoją pomysłowością. 3. Ali... Niech żyje! Jedna z najbardziej rozwiniętych postaci. Po prostu nie potrafię się nie uśmiechać jak gada z Isaac'em (Best para forever ), rzuca nożami, lub wyrabia coś innego. Naprawdę będzie mi żal gdy umrze... 4. Bliźniacy? Czemu nie? Nie lubię w sumie tego co się kręci u Lydii, niech umiera. (Bez urazy dla fanów, ale oni mi nie podchodzą.) 5. Ktoś z Hale'ów? Czemu nie? Peter ma uroczy charakterek, ale niech już umrze. Żyje o sezon zza długo. A Derek pokazał już dużo, dlatego jego strata może być dobrym kopniakiem dla bohaterów, czego niestety w finale 2 sezonu nie było. 6. Rodzice? Nie, oby nie. 7. Nauczyciele / Driady? Weterynarz i trener mają przeżyć, resztę mogą wybić. Kiary i Scotta nie dawałam, ale to dla mnie oczywiste że przetrwają. PS. Nie oglądałam jeszcze 20 odcinka, tak jakby co, ale już się za to zabieram. | |
| | | ars_amandi Wilkołak
Liczba postów : 1063 Punkty : 0 Join date : 17/10/2013 Age : 31
Beacon Hills Imię i nazwisko: Stiles Stilinski Wiek: 17 Rasa: Człowiek
| Temat: Re: Kto z głównych bohaterów umrze w 3B? 1/3/2014, 20:40 | |
| 1. Zgadzam się . To by pasowało do tweetu Lindena o przesadzonej śmierci - wiemy, że wokół Lydii ma się toczyć s4, a Banshee w oryginalnej mitologii była duchem żądnym zemsty, krzyczącym przy jej mordercach... 2. Przy Isaacu też się zgadzam, jest zagrożony ... 3. Stiles nie umrze . On właśnie jako jedyny jest na bezpiecznej pozycji . Jak już mówiłam, Dylan będzie w s4, jako że zostały przesunięte z tego powodu zdjęcia do "Glimmera", on sam jest ulubieńcem widzów i samego Jeffa i Davis nigdy nie strzeliłby sb samobója, zabijając osobę, która trzyma 85% ludzi przy tym serialu i najbardziej utalentowanego aktora w obsadzie xD. Chociaż jest opcja, że ta "śmierć" będzie dotyczyła jego, jeśli.. jeśli założymy, że nie chodzi o śmierć- śmierć, ale o stan do niej podobny, czyli uśpienie czy coś w tym stylu. Albo... co dla mnie jest możliwie najgorszym wyjściem osobiście ;/... Stiles zostanie "zabity" jako człowiek, ale będzie żył jako wilkołak.. 4. Allison jest na najgorszej pozycji w tym momencie (z powodu podejrzeń fandomu, że jest drugim Nogitsune), ale może dlatego, że wszyscy obstawiają ją, to właśnie nie umrze? 5. Bliźniacy nie umrą . Carverowie odchodzą do HBO wraz z końcem 3B, ale Jeff zapowiedział, że zostawi im otwartą furtkę powrotu 6. Derek nie może umrzeć !! Peter jest prawdopodobny, tak, ale jeśli chodzi o tę doniosłą śmierć, to Derek jednak nie jest w tej "paczce przyjaciół", jak to określiła Crystal w wywiadzie. No i... to jest możliwe, zgadzam się, ale spójrzmy. Derek został postrzelony w trailerze? Czy Jeff naprawdę pokazałby osławioną śmierć w trailerze? Guess not . Ponadto Hoechlin wraz z Dylanem i Sterekiem przyciągnął i trzyma większość widzów przy serialu, więc to kolejny ryzykowny ruch, który może kosztować Jeffa spadek oglądalności 7. Nie miałabym nic przeciwko śmierci Rafaela McCalla ;p. Ale od Papy Stilinskiego i Melissy wara, Jeff! 8. Druidzi/emisariusze, nie driady xD. To ma być ważna śmierć, z głównych bohaterów, soł żaden nauczyciel nie jest teraz w świetle reflektorów, a Deaton jest na tyle podejrzany, że na pewno przeżyje | |
| | | BoginiSkarpety Odwiedzający
| Temat: Re: Kto z głównych bohaterów umrze w 3B? 1/3/2014, 21:48 | |
| 8. Ups. xD No cóż, ale o to mi chodziło. A jeśli zabili by trenera to sama bym obraziła się na kilka tygodni, jest jednym z moich ulubionych bohaterów. | |
| | | monika2325 Odwiedzający
Liczba postów : 20 Punkty : 1 Join date : 06/02/2014
| Temat: Re: Kto z głównych bohaterów umrze w 3B? 3/3/2014, 11:13 | |
| a ja chyba zmieniam zdanie i zaczynam obstawiać Isaaka niestety, jakoś tak nie widzę dla niego dalszych losów, teraz nie dość że wpakowali go do szpitala to ostał się on jako ostatni z trójki starej watahy Dereka...ej tam obojętnie kto umrze i tak będzie płacz... | |
| | | Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: Kto z głównych bohaterów umrze w 3B? 11/3/2014, 20:42 | |
| Ale był spoiler, że po śmierci bohatera, bedzie trzeba zmienić intro, bo będzie dziura, prawda ?? Więć poszukiwania się zawężają, i dla mnie w najgorszej pozycji jest Derek i Ali. Nie chcę śmierci żadnego z nich, ale wolę, żeby Ali przeżyła Poza tym, strata Hale to żadna strata, ostatnio tyle się ich narobiła, to podobno ostał siętylko 2, a tutaj Peter siecałkiem leczy, odnajduje jakaś siostra, tutaj Peter ma jednak dziecko Mieszają Reszta moim zdaniem bezpieczna ;P | |
| Temat: Re: Kto z głównych bohaterów umrze w 3B? 11/3/2014, 20:52 | |
| No cóż, Derek przeżyje, było potwierdzone przez fanów, że Hoechlin gra na planie s4, był widziany razem z Dylanem i Posey'em Wg mnie umrze albo Allison, albo Isaac - jeśli ktoś w ogóle z głównych bohaterów, znając Jeffa I strata Hale'a to zawsze wielka strata O.o. Została ich tylko czwórka na tym świecie Stay away from my bby Der | |
| | | Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: Kto z głównych bohaterów umrze w 3B? 11/3/2014, 21:00 | |
| Mam nadzieję, że Ali przeżyje Zbyt ładna buźka xdd I co ważniejsze, wciąż coś robi Derek przynudza ;P Zapomniałem, Jeff lubi dawać dosyć dziwne spilery xdd Gdzieś czytałem wywód, że pewnie okaże się, że Stiles rozwali auto, i to bedzie zmiana w openingu xdd | |
| Temat: Re: Kto z głównych bohaterów umrze w 3B? 11/3/2014, 21:04 | |
| Wypluj te słowa ! Już, a fe, a fee ! A co do Dereka, to się trochę zgadzam, ale tylko w tym sezonie i to z powodu Jeffa, bo widziałeś, ile moje maleństwo dostało czasu ekranowego na cały 3B? Z 20 minut w sumie, o ile w ogóle ;/? Co on miał się wykazać... I Derek musi być, to połowa mojego shipu ze Stilesem ! Heh, no cóż, dla mnie Derek to ładna buzia xD. Ale faktycznie, też chciałabym, by Allison przeżyła, bo jest ciekawą, silną kobiecą postacią... W sumie Isaac nie ma żadnego celu w serialu... Chociaż go lubię, to byłam zdolna go poświęcić No właśnie, biedny Roscoe ! Ale właściwie nie wiem, czy nie płakałabym po tym Jeepie bardziej, niż po niektórych bohaterach xDD | |
| | | Solve Betha
| Temat: Re: Kto z głównych bohaterów umrze w 3B? 11/3/2014, 21:11 | |
| Derek takie maleństwo xddd No, obecnie lahey nie jest moją ulubioną postacią, spadł naprawdę nisko w rankingu ULUBIONYCH postaci(czyli na dobrasprawę wszystkich z TW ), nawet nie zauważyłem, że ostatnio nie było go w Teen Wolfie. Mam nadzieję, że nie bedzie to żaden Argent, bo no cóż, co sezon jakiś ginie. Chyba, że Jeff nas zaskoczy i w finale umrze....Gerard Albo ten gośćiu, co zawsze mi go szkoda, kiedy trener go wyśmiewa o.O Którego nawet nie widzieliśmy Albo niech umrze Grzybiarz, wtedy może drugi się wyniesie ?? xddd | |
| | | Black Rebel Zaatakowany
Liczba postów : 245 Punkty : 1 Join date : 12/02/2014 Age : 30 Skąd : Fandom
| Temat: Re: Kto z głównych bohaterów umrze w 3B? 11/3/2014, 21:40 | |
| Ogólnie to nie widzę większego sensu w planie Jeffa. Tylko po to chce kogoś zabić chyba dla samego faktu śmierci i wkurzenia fanów | |
| | | monika2325 Odwiedzający
Liczba postów : 20 Punkty : 1 Join date : 06/02/2014
| Temat: Re: Kto z głównych bohaterów umrze w 3B? 12/3/2014, 12:39 | |
| - Black Rebel napisał:
- Ogólnie to nie widzę większego sensu w planie Jeffa. Tylko po to chce kogoś zabić chyba dla samego faktu śmierci i wkurzenia fanów
dokładnie...czy zawsze ktoś musi ginąć w końcówce sezonu, niech zrobią raz tak, że wszyscy przeżyją;P | |
| | | Solve Betha
| Temat: Re: Kto z głównych bohaterów umrze w 3B? 12/3/2014, 14:19 | |
| No, ale mógłby w końcu ktoś umrzeć, dla samej zasady. Widać Jeff własnie nie lubi nikogo zabijać. Bo kto z WAŻNYCH postaci umarł ? Peter, ożył, Jenn ? NIe ożyła, i to chyba na tyle, bo matka Alli nie była wazną postacią. Z kolei Erica umarła, bo aktorka chciałą się dalej rozwijać.
Z głównych postaci jeszcze nikt nie umarł,i choć będzie mi szkoda, sadzę, że to dobry pomysł. | |
| | | Annie Wilkołak
Liczba postów : 1040 Punkty : 7 Join date : 03/07/2012 Age : 28 Skąd : Tajlandia ^^
| Temat: Re: Kto z głównych bohaterów umrze w 3B? 12/3/2014, 22:08 | |
| Ja tak samo sądzę, że to dobry pomysł. Musi być jakieś urozmaicenie śmiercią xD. Wiem, okrutna jestem. | |
| | | Terraflora Odwiedzający
Liczba postów : 23 Punkty : 4 Join date : 20/08/2013
| Temat: Re: Kto z głównych bohaterów umrze w 3B? 15/3/2014, 08:09 | |
| Bohaterowie serialu mieli już tyle niebezpiecznych wydarzeń iż cudem jest że nie zginęła już połowa załogi ;-) Odstrzał jednego z głównych bohaterów (Derek mam nadzieję) da trochę powiewu świeżości i moim zdaniem to dobre posunięcie. W Grey's Anatomy co chwilę ginie/odchodzi ktoś z głównej obsady i jest dobrze. Fakt, czasem fabuła na tym traciła, jednak serial ma się bardzo dobrze. | |
| | | Black Rebel Zaatakowany
Liczba postów : 245 Punkty : 1 Join date : 12/02/2014 Age : 30 Skąd : Fandom
| Temat: Re: Kto z głównych bohaterów umrze w 3B? 17/3/2014, 00:38 | |
| | |
| | | cabello Odwiedzający
Liczba postów : 28 Punkty : 0 Join date : 26/02/2014 Age : 28
| Temat: Re: Kto z głównych bohaterów umrze w 3B? 18/3/2014, 06:42 | |
| Śniło mi się że Jackson powróci. T^T | |
| | | BoginiSkarpety Odwiedzający
| Temat: Re: Kto z głównych bohaterów umrze w 3B? 18/3/2014, 06:55 | |
| I wrócił? | |
| | | Terraflora Odwiedzający
Liczba postów : 23 Punkty : 4 Join date : 20/08/2013
| Temat: Re: Kto z głównych bohaterów umrze w 3B? 18/3/2014, 08:14 | |
| - Spoiler:
No i już wiemy kto zginął - Allison. - Kod:
-
Następnym razem, gdy zamieszczasz informacje, krótko po emisji odcinka - oznaczaj ją w spoilerze. Nie wszyscy oglądali od razu, a to niszczy całą przyjemność. | |
| Temat: Re: Kto z głównych bohaterów umrze w 3B? 18/3/2014, 16:04 | |
| Ma umrzeć jeszcze jeden bohater I widać, że tą pierwszą śmierć udało nam się odgadnąć, bo większość obstawiała właśnie tę osobę | |
| | | Aid_than Przemieniony
Liczba postów : 505 Punkty : 12 Join date : 18/07/2013 Age : 27 Skąd : Śląsk
| Temat: Re: Kto z głównych bohaterów umrze w 3B? 18/3/2014, 16:53 | |
| Siedząc wczoraj na tumblr coś mi się o oczy obiło. Mianowicie wyczytałem że ktoś umrze, ktoś powróci i ktoś umrze raz jeszcze. Wszystkiego się można po Jeffie spodziewać... A teraz ide odreagować śmierć Allison. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Kto z głównych bohaterów umrze w 3B? | |
| |
| | | | Kto z głównych bohaterów umrze w 3B? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|