| Ulubione sceny w serialu! | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Ulubione sceny w serialu! 1/9/2014, 10:58 | |
| Mamy prawie 4 pełne sezony, w serialu scen było wiele, na pewno każdy z nas ma jakąś sowją czołówkę ulubionych Ja zacznę Po prostu uwielbiam, no uwielbiam scenę tańca Kiry i Malii w 4.01 No shippowałbym, nie powiem, że nie Uwielbiam też tańczącego Stilesa xd Uwielbiam też scenę z 2.09, kiedy Stiles mówi -Scott, przeproś ją -Dlaczego mam ją przepraszać? Nic złego nie zrobiłem -Scott, kiedy facet sądzi, że nic złego nie zrobił, to z całą pewnością zrobił coś złego xdd Z tego samego odcinka wizja Allison, i strzał do samej siebie. Scott mówi do Liama "We'are brothers now" +miny Stilesa w tle xdd | |
|
| |
VoidOnis Wtajemniczony
Liczba postów : 188 Punkty : 1 Join date : 12/05/2014
Beacon Hills Imię i nazwisko: Wiek: Rasa:
| Temat: Re: Ulubione sceny w serialu! 1/9/2014, 11:28 | |
| Scena Maliry Sterekowe są fajne Oni w finale 3b Mellisa Scott i Isaac i'might to be the watch last Scott Stiles Issac I;m the hot girl Sceny otwartych umysłów Peter-Stiles Coach Stiles-Scott
| |
|
| |
Adria Wilkołak
Liczba postów : 827 Punkty : 37 Join date : 30/07/2014 Age : 33 Skąd : Buzolic's bed
| Temat: Re: Ulubione sceny w serialu! 1/9/2014, 12:05 | |
| Ulubione? Dużo tego. Generalnie wszystko zawierające Stilesa.^^ 1. S3 - Stiles & Isaac & szalik 2. S2 - Sterek na basenie 3. S3 Stiles & Scott & Isaac - hot girl 4. 3x23 - śmierć Allison w ramionach Scotta i krzyk Lydii 5. S3 - Peter & Lydia - "I'm the spark that lit your fire, sweetheart" 6. randka - łyżwy 7. Stiles & Scott tulący się po tomografii Stilesa 8. Scott & Matt - po ile te bilety? Mina Matta bezcenna <3 9. obiad u Allison - Scott & Chris 10. Erica - jabłko To tak naprędce tylko. Jest ich duuuużo więcej. | |
|
| |
Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: Ulubione sceny w serialu! 1/9/2014, 19:18 | |
| Tomografia to w sensie rezonans tak? Przypomnieliście mi o kilku scenach Wczoraj oglądałem 2.03 i sceny na łyżwach były genialne! Zwłaszcza rozmowy Stydii xdd I scena w automacie do zdjęć! To było osom. I Stiles u Morrel w 2.11, scena niemal jak z filmu. Zrobiona genialnie! | |
|
| |
Adria Wilkołak
Liczba postów : 827 Punkty : 37 Join date : 30/07/2014 Age : 33 Skąd : Buzolic's bed
| Temat: Re: Ulubione sceny w serialu! 1/9/2014, 19:55 | |
| Szczerze? Nie wiem, czy to był rezonans, czy tomografia (to podobno dwie różne rzeczy), ale chodzi mi o to, jak mu nogitsune mózg zlasował, a Scott go tulił i.. #feels
Zapomniałam jeszcze wcześniej o takich perełkach, jak: 1. taniec Danny'ego i Scotta na balu :serc: mina Trenera... *__* czy 2. Stiles & Scott przyłapani pod gay-clubem przez Szeryfa oraz 3. zajebista scena, jak szeryf i Stiles rozmawiają pod garażem, bodaj o tym, że szeryfa zawiesili za cyrki, jakie robił Stiles #feels
| |
|
| |
Solve Betha
| Temat: Re: Ulubione sceny w serialu! 1/9/2014, 19:59 | |
| Tamta scena była osom <3 Miałem z tego zestaw!! Ahahaha xdd Będę musiał sobie bal odświeżyć Twoja 3....jej. Ci Stilinscy mnie rozczulają xdd To jeszcze dopisuję jedną.... Stiles przynosi Lydii prezent na urodziny, i nie może się zmieścić w drzwiach, do tego ten tekst "Złap z drugiej strony, może się uda"xdd A potem 2 odcinki później Lydia odwiedza Stilesa i ogląda inne prezenty, w tym telewizor(Plus tekst "On idzie do oddania..."). No i jedna z najlepszych scen w serialu.... Stiles, Scott, Lydia i Allison pod motelem. Załamka Scotta, Stiles ratujący sytuację i Lydia ratująca wszystkich.... | |
|
| |
Dulczamara Wtajemniczony
Liczba postów : 100 Punkty : 0 Join date : 24/01/2014 Age : 31
| Temat: Re: Ulubione sceny w serialu! 5/9/2014, 17:17 | |
| Ostatnio wielbię wszystkie scenki z Parrishem. A tak poza nim to : 1. Scena Lydia/Scott kiedy razem byli przywiązani do łóżek w szpitalu (lubię relacje Scotta z Lydią ^^) 2. Scott/ Stiles i ich Hug w sezonie 3. 3 Lydia i młody Peter - scena w opuszczonym domku. 4. Sceny z Miguelem<3 5. Krzyk Lydii kiedy Allison zmarła 6 Stiles i rozróba w szpitalu przy piosence Bad Moon Rising (klaaasyk) 7. I wszystkie sceny Stiles/Scott które są bezcenne.
A edit: Scena kiedy Melissa w szpitalu dostaje furii gdy powiadamiają ją o śmierci Scotta. | |
|
| |
Adria Wilkołak
| Temat: Re: Ulubione sceny w serialu! 5/9/2014, 21:42 | |
| Taaaak, Scott/Lydia! To ja dorzucam ich kissa w S1! no i Young!Pydia - lubię, jak Peter jej daje widmowy tojad i ona potem go szuka w biurku #feels I Sovle, racja, ta z Motelem California scena była nieziemska. | |
|
| |
Dulczamara Wtajemniczony
Liczba postów : 100 Punkty : 0 Join date : 24/01/2014 Age : 31
| Temat: Re: Ulubione sceny w serialu! 5/9/2014, 22:00 | |
| Young Peter i Lydia to moje ciężkie schorzenie ;/ To ja dorzucę jeszcze jedną niesamowitą dla mnie scenę : - Lydia i Jackson na boisku i ich hug | |
|
| |
Bexy Ugryziony
Liczba postów : 449 Punkty : 4 Join date : 07/07/2013 Age : 30 Skąd : Bon Temps
| Temat: Re: Ulubione sceny w serialu! 17/9/2014, 10:17 | |
| - Piotruś i jego I'AM THE ALPHA!!! Dalej kolejność przypadkowa: - Stiles i Derek w basenie, - Stiles i Scott w gejowskim klubie, - Scena pocałunku young!Petera i Lydii oraz ogółem wszystkie scenki tej dwójki w drugim sezonie, - Peter i Lydia w 3x22 - rączki - Pierwszy raz Scallison w 2x06, - Scena Stilesa i Dereka z "Miguelem", - Stiles i Derek w 4x02, - Odmieniona Erica jedząca jabłuszko, - Większość scen z odcinka "Motel California", - Dark!Stiles dokonujący mordu w szpitalu w rytm piosenki "Bad Moon Rising", - Pierwsza kolacja Scotta z Argentami (choć właściwie pozostałe też były świetne), - Taniec Stilesa i Lydii w 1x11, - Stiles i Lydia w 2x11, - Peter i Lydia w 3x11 - "YOU-ME", - Urodziny Lydii w 2x09. | |
|
| |
CrystalizeMoon Odwiedzający
Liczba postów : 33 Punkty : 0 Join date : 05/02/2015 Age : 27 Skąd : Lubelskie
Beacon Hills Imię i nazwisko: Wiek: Rasa:
| Temat: Re: Ulubione sceny w serialu! 21/2/2015, 17:41 | |
| A więc tych scen jest naprawdę ale to naprawdę bardzo dużo...
- sceny Stereka - urodziny Lydii - upadek Kiry - Scott pomaga Liamowi wydostać się ze studni - sceny z odcinka "Motel California" - sceny z Miguelem - Lydia i Peter - Stiles i Peter - wejście odmienionej Ericy | |
|
| |
Adria Wilkołak
| Temat: Re: Ulubione sceny w serialu! 11/7/2015, 19:17 | |
| SPOILER Z 5X01:
Scott piszący AA na półce. Zmiażdżyło mnie to. Jak Stiles patrzył na DH, to sobie pomyślałam "szkoda, że nie ma Allison" - ale nie spodziewałam się.. a wtedy Scott patrzy, i patrzy, i pisze... i wybuchnęłam płaczem. Jedna z najlepszych scen Scallison. Niech ona wróci... | |
|
| |
Solve Betha
| Temat: Re: Ulubione sceny w serialu! 12/7/2015, 00:46 | |
| - Adria napisał:
- SPOILER Z 5X01:
Scott piszący AA na półce. Zmiażdżyło mnie to. Jak Stiles patrzył na DH, to sobie pomyślałam "szkoda, że nie ma Allison" - ale nie spodziewałam się.. a wtedy Scott patrzy, i patrzy, i pisze... i wybuchnęłam płaczem. Jedna z najlepszych scen Scallison. Niech ona wróci... Ta scena też mnie kupiła....i ten ich sentyment i żal w oczach. Wgl. ten sezon obfituje w super sceny. Dużo humoru jest przepisem na dobry odcinke TW, no i lacrosse. Nawet jeśłi sam serial stał się poważny, to kropla humoru go tylko doprawia do doskonałego smaku. Do tego jeszcze: -Malia jako kierowca i tekst Kena Yukimury "There's room for improvement" xdd -Stiles i jego tekst do ojca przed randką "Tato, facet w twoim wieku powinien się cieszyć, że wgl. ma włosy do ścinania" xdd | |
|
| |
AkameS. Odwiedzający
Liczba postów : 47 Punkty : 7 Join date : 23/07/2014
| Temat: Re: Ulubione sceny w serialu! 13/7/2015, 23:18 | |
| Tyle tych scen było, że pewnie 90% nie pamiętam xD - Stiles rysujący kluczem samochód, aby sprawdzić czy Scott opanował swojego wilczka. - Derek i Stiles sparaliżowani na podłodze - ich miny, bezcenne - Derek robiący tatuaż Scottowi i oczywiście wyraz twarzy Stilesa. - Scena Danny, Stiles i Miguel. - Łańcuch w szafce Stilesa i komentarz trenera xD - Stiles nawijający o swoim dziewictwie i zagrożeniu życia w szatni i Danny oferujący pomoc xD - Stiles w szpitalu - czytający ulotkę dla kobiet, wywracający szafkę, śniący o Lydii. - Stiles&Nogitsune w szpitalu - "Bad Moon Rising" - Stiles&Nogitsune płaczący i Melissa litująca się nad nim. - Śmierć Allison. - Stiles, Derek i Braeden w jednej z ostatnich scen 4 sezonu. - Isaac udający luzaka w ciemnych okularach xD - Śmierć Boyda. - Erica i jabłko. - Scena gdy Chris powstrzymuje Kate przed zabiciem Scotta i Dereka. - Szeryf i Stiles przed Jungle. - Szeryf w momencie gdy zorientował się, że nastolatek przed nim to Derek xD - Szeryf i kanima - Melissa zabraniająca Scottowi wizyt Stilesa. - Tańczący Stiles. - Danny w ostatniej jego scenie gdy rozmawia z Ethanem. - Scena w basenie. - Scena Derek-Stiles w pokoju Stilesa i szeryf za drzwiami. - Scott wyjący do mikrofonu szkolnego xD - Stails i XXL wypadająca w klasie ;P I duuuużo więcej, których teraz nie pamiętam ;D | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Ulubione sceny w serialu! | |
| |
|
| |
| Ulubione sceny w serialu! | |
|