Dulczamara Wtajemniczony
Liczba postów : 100 Punkty : 0 Join date : 24/01/2014 Age : 31
| Temat: Re: Ulubione cytaty. 30/1/2014, 11:24 | |
| - TwinsWolf napisał:
- Mnie za to z ostatnich odcinków zapadł w pamięć taki tekst od Aidena do Ethana :
- Cytat :
- A:We're not just betas anymore, we're omegas. The bitches...remember?
Miałam go właśnie napisać ;pp A dalej : - Cytat :
- Aiden: We’re dead on our own.”
Ethan: “That’s still better than being back in high school.” i jeszcze ten - Cytat :
- Stiles: “You’re like the hot girl that every guy wants.”
Scott: “The hot girl?” Stiles: “You are the hottest girl.” Scott: “I’m the hot girl.” Isaac: Yes, you are. | |
|
Wolfie Gość
Liczba postów : 3 Punkty : 0 Join date : 24/04/2014
| Temat: Re: Ulubione cytaty. 9/6/2014, 09:36 | |
| Dość śmieszna scenka - Cytat :
- - Więc jesteśmy sami?
- Znowu tracisz pozę. - Wiesz, gdy powiedziałaś, że chcesz, abym ci pozował, nie sądziłem, że akurat to miałaś na myśli. - Doprawdy? - Jeśli myślisz o pozowaniu nago, to zwykle zachodzi bez spodenek.
Tutaj jeszcze znalazłam parę cytatów Cytaty z filmu | |
|
halotukarolka Stały Bywalec
Liczba postów : 65 Punkty : 3 Join date : 28/07/2014 Skąd : Szczecin
| Temat: Re: Ulubione cytaty. 28/7/2014, 16:47 | |
| - Cytat :
- Dr Deaton: Czy kiedykolwiek słyszałeś termin ,,powrotu do średniej'' ?
Scott: Nie D: To trochę techniczny sposób, aby powiedzieć, że wszystko zawsze się wyrównuje. S: Czyli, że wszystko się polepszy? D: Bardziej, jak zawsze może być gorzej S: Niezależnie od tego jak jest źle... D: Albo jak dobrze... S: Zawsze wracają do średniej. D: ,, Powrót do średniej '' | |
|
Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: Ulubione cytaty. 5/8/2014, 16:49 | |
| To genialne: - Cytat :
- Sweetheart, let me tell you something no teenager ever believes, but I guarantee you is the absolute truth. You fall in love more than once. It will happen again. It will be just as amazing and extraordinary as the first time and maybe just as painful. But it'll happen again. I promise. But until then, be your own anchor
Tym bardziej, że w tych młodzieżówkach tłucze się dzieciom do głowy, że najprawdziwsza miłość to ta z gimnazjum tudzież liceum, że ona zawsze będzie szła za tobą, że w życiu najważniejsze są związki szkolne, nawet 300 lat później. Albo, że jeśli kocha się teraz mega mocno osobę ,to poprzednie zwiazki nie były prawdziwe, tudzież uczucie szczere, tudzież "pierwszy raz czuję takie coś". To się Teen Wolfowi udało. Zrobiono ze Sciry super związek, a przy tym nie umniejszano Scallison, i podkreślano, że to tez był super związek. Malia: Wiem, że jestem na lisćie Stiles: Um....tak Malia: Więc ile? Stiles: Co ile? Malia: Ile wartuję Scott: 4 | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Ulubione cytaty. | |
| |
|