Temat: Re: Teen Wolf - Sezon 5 oficjalny opening 25/6/2015, 20:00
Pełnia niedługo:) Btw na forum jeszcze nie wrzucony jest trailer 5 sezonu
Adria Wilkołak
Liczba postów : 827 Punkty : 37 Join date : 30/07/2014 Age : 33 Skąd : Buzolic's bed
Temat: Re: Teen Wolf - Sezon 5 oficjalny opening 26/6/2015, 19:30
Ech, ten opening... nie podoba mi się. Scira się całuje... nie ma Dereka.. a ten koleś nowy załapał się do czołówki zamiast np. Parrisha..
Jaszka Ugryziony
Liczba postów : 324 Punkty : 9 Join date : 30/12/2013 Skąd : W-w
Temat: Re: Teen Wolf - Sezon 5 oficjalny opening 26/6/2015, 20:56
Ach, to nowy opening zrobili... W zasadzie to podpisuję się pod tym, co napisała Adria, zgadzam się w 100%. Czołówka nie wywarła na mnie jakiegoś wielkiego wrażenia, brakuje mi np. krzyczącej Lydii. A do plusów zaliczyłabym standardowo melodię, Scotta, Stilesa i nawet fajnie wg mnie wygląda przemiana Liama, i to chyba tylko tyle.
AkameS. Odwiedzający
Liczba postów : 47 Punkty : 7 Join date : 23/07/2014
Temat: Re: Teen Wolf - Sezon 5 oficjalny opening 26/6/2015, 23:36
Czołówka bez Dereka... jakoś nie mogę tego przetrawić. Może kiedyś mi przejdzie, ale na razie czuję się, jakby mnie ktoś oszukał. Jak pomyślę ilu odeszło i na ich miejsce są coraz to nowe twarze, to mam wrażenie jakby zakończyła się jaka główna część a zostało coś czego nie po prostu nie znam
Densho Stały Bywalec
Liczba postów : 99 Punkty : 18 Join date : 27/12/2014 Age : 31 Skąd : Śląsk
Temat: Re: Teen Wolf - Sezon 5 oficjalny opening 27/6/2015, 15:27
Chyba nie będę oryginalna jeśli stwierdzę, że bez Dereka to już nie to samo. Na dodatek to lizanie się... na co to komu? Szału nie ma, ale tragedii też nie. 5/10 ^^
Aid_than Przemieniony
Liczba postów : 505 Punkty : 12 Join date : 18/07/2013 Age : 27 Skąd : Śląsk
Temat: Re: Teen Wolf - Sezon 5 oficjalny opening 27/6/2015, 20:27
No to i ja się wypowiem . Mnie się osobiście nie spodobało. Podobnie jak wam, brakuje mi Dereka. Scena z pocałunkiem strasznie przypomina Scallison i choć podoba mi się Skira, to w tym momencie producenci poszli na łatwiznę. Faktycznie przemiana Liama fajna, ale i tak nie jestem za zastępowaniem starej obsady, nową...
VoidOnis napisał:
Btw na forum jeszcze nie wrzucony jest trailer 5 sezonu
Zaraz się tym zajmę
Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
Temat: Re: Teen Wolf - Sezon 5 oficjalny opening 1/7/2015, 15:15
A ja tam do tego podchodzę bez większych emocji już. W drugim sezonie jak się pojawiła czołówka, to była dla mnie naprawdę super! Czasami ją i 3 razy oglądałem xdd Ale patrzac prawdzie w oczy, przez te 4 lata niewiele się zmieniła, i poza dostawieniem nowych aktorów w miejsce starych to wciąż jedna i ta sama czołówka.
Aktorzy sami odchodzą się rozwijać w innych częściach show biznesu, gdybym był aktorem to tez nie chciał bym całe życie grać wilkołaka w serialu dla nastolatków, i mi się podoba fakt tej rotacji, wprowadzenie nowych postaci na miejsce starych.