| Spoilery dot. finałowego odcinka! | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
halotukarolka Stały Bywalec
Liczba postów : 65 Punkty : 3 Join date : 28/07/2014 Skąd : Szczecin
| |
| |
Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: Spoilery dot. finałowego odcinka! 2/9/2014, 19:17 | |
| Jak już wspominałem ci w PW.... w pierwszym sezonie Kate lubiłem, ale w 4 mnie irytuje. Już nawet nie jest bad ass bitch czy coś.... a kim Kate teraz jest? Nie wiadomo za bardzo. Wiem tylko, że ona zasługuje na oderwanie głowy i spalenie w kominku.
Poza tym, Jeff....nie wydaje mi się aby Derek był postacią, która koniecznie potrzebuje kopniaka w tyłek na wynos. Gdyby tak traktowano moją postać, to ja bym na wynos stamtąd uciekał. | |
|
| |
Dydia Gość
Liczba postów : 11 Punkty : 0 Join date : 02/07/2014
| Temat: Re: Spoilery dot. finałowego odcinka! 3/9/2014, 09:05 | |
| Co za ulga że to Brenden zginie nie lubiłam jej odkąd się pojawiła mam nadzieje że lydia i reszta jest bezpieczna no i Chris że przeżyje bardzo lubię tą postać już nie mogę doczekać się finału | |
|
| |
Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: Spoilery dot. finałowego odcinka! 3/9/2014, 10:21 | |
| Teraz tak sobie myślę.... Czy oni dawali aby aż takie spoilery? Nie chodzi o samą Breaden, ale o fakt odzyskania mocy. Jeśli chodzi o walkę to była wiadoma od czasu ujawnienia PROMO 2 części sezonu. | |
|
| |
Annie Wilkołak
Liczba postów : 1040 Punkty : 7 Join date : 03/07/2012 Age : 28 Skąd : Tajlandia ^^
| Temat: Re: Spoilery dot. finałowego odcinka! 3/9/2014, 19:17 | |
| Derek przynosi kobietom pecha ;x kochanek tragiczny. W każdym razie lipa, bo już się przyzwyczaiłam do Braeden nawet ;o Co do odzyskania mocy, możliwe, że podali taki spoiler, bo i tak wszyscy na to liczą i raczej... wiedzą, że prędzej czy później Hale odzyska moce, nie no chyba, że znów jakaś ściema o.O | |
|
| |
Solve Betha
| Temat: Re: Spoilery dot. finałowego odcinka! 3/9/2014, 19:49 | |
| No ale wypuszczenie aż 2 takich spoilerów?xd Albo to fałszywy spoiler, a umrze ktoś inny? Wciąż boję się o Lyds. | |
|
| |
VoidOnis Wtajemniczony
Liczba postów : 188 Punkty : 1 Join date : 12/05/2014
Beacon Hills Imię i nazwisko: Wiek: Rasa:
| Temat: Re: Spoilery dot. finałowego odcinka! 5/9/2014, 10:21 | |
| Smoke and Mirrors Episode Synopsis: In order to save the pack from Kate, Scott and Stiles return to La Iglesia. W Wolf Watch po finale nie ma Holand Roden Lydii | |
|
| |
Solve Betha
| Temat: Re: Spoilery dot. finałowego odcinka! 5/9/2014, 17:35 | |
| Tłumaczac na nasz: W celu uratowania stada z rąk Kate, Scott i Stiles powracają do La Iglesia(Ten kościół).
Znaczy....Scott ucieknie tego kosciała, ale okaże sie, że Kate ma resztę, wiec wracają? Czy to możliwe aby zapomnieli o Malii, Kirze i innych?
A może....Oni nawieją w poszukiwaniu pomocy? Może u Meksykańskiej Baby Jagi i jej łowców?
| |
|
| |
Adria Wilkołak
Liczba postów : 827 Punkty : 37 Join date : 30/07/2014 Age : 33 Skąd : Buzolic's bed
| Temat: Re: Spoilery dot. finałowego odcinka! 5/9/2014, 21:40 | |
| Trochę dziwne nazwać porwanie Scotta "powrotem" do La Iglesia, ale wierzę, że ludzie w MTV znają się na rzeczy i po prostu Scott wcale nie będzie berserkiem, tylko zaraz się oswobodzi, a potem poleci ze Stilesem ratować Kiłę (i pytanie, po co... ;/ ) | |
|
| |
Dulczamara Wtajemniczony
Liczba postów : 100 Punkty : 0 Join date : 24/01/2014 Age : 31
| Temat: Re: Spoilery dot. finałowego odcinka! 5/9/2014, 22:13 | |
| To, że Derek znowu zostanie sam to chyba klasyk i tradycja w TW. Ech, Jeff lubi się bawić jego postacią, żebyśmy lamentowali jaki to z niego biedaczek. No ale jak tu nie smutać nad jego losem? Co do Braedon, zawsze kojarzyła mi się z takim nocnym łowcą, chodzi własnymi ścieżkami, dba o siebie, zjawia się znikąd... Dlatego średnio mi pasowała do Dereka...no ale nie musi z tego powodu umierać ; /. Nieee! Peter, nawracaj się szybko, jeśli dojdzie do starcia czuje że to się źle dla niego skończy . :/ | |
|
| |
Solve Betha
| Temat: Re: Spoilery dot. finałowego odcinka! 7/9/2014, 15:13 | |
| Seria obrazków opatrzona tagiem #TeenWolfFinale Malia ma miecz Kiry, a Liam śmiesznie obcisłe spodnie. Na zdjęciu oprócz tego jest Breaden, Derek, Stiles i(najprawdopodobniej) Peter. Zdjęcie przedstawia Parrisha z naprawdę śmieszną miną. Oprócz tego Tureccy Fani(irytujący swoją drogą, jak pod każdym wpisem jest miliard komentarzy Turkye Fans!) skleili sceny z PROMO, których nie było w serialu, a więc siłą rzeczy powinne być w finale. W przypadku niewczytywania się zdjęć zaloguj się na konto FB i odśwież stronę. | |
|
| |
Adria Wilkołak
Liczba postów : 827 Punkty : 37 Join date : 30/07/2014 Age : 33 Skąd : Buzolic's bed
| Temat: Re: Spoilery dot. finałowego odcinka! 7/9/2014, 15:35 | |
| 1. Liam wygląda z daleka jak Isaac, myślałam, że marnotrawny Daniello wrócił. ;( 2. Malia zapewne lepiej sobie poradzi z mieczem niż Kiła. 3. Parrish wygląda cholernie seksownie w skórze i z bronią. 4. Czy na pierwszym obrazku tureckich fanów Lydia jest w objęciach Petera? | |
|
| |
VoidOnis Wtajemniczony
| Temat: Re: Spoilery dot. finałowego odcinka! 7/9/2014, 15:51 | |
| To jest Lydia i Mason Lydia , Parish , Deaton,Mason ,Liam i Sherrif będą w BH próbowali się uporać z jednym z berserkeró Kate, a Malia , Derek,Peter ,Stiles i Breaden będą walczyć z Kate, berserkerem i Scottem bersekerem a potem Peter spróbuje odebrać status Alphy Scottowi | |
|
| |
Solve Betha
| Temat: Re: Spoilery dot. finałowego odcinka! 7/9/2014, 17:42 | |
| kolejne zdjęcie z finału sezonu. Tym razem nikt nie ma śmiesznej miny! Co do fightu, to Scott dowie się, że Peter miał spisek z Kate, i od tego się zacznie. Garstka spoilerów: 1. Odcinek nie nazywa się "The Broken spell" a Smoke&Mirrors2. Czy powinnam przygotować dużo chusteczek na poniedziałkowy odcinek: Tak,tak,tak i jeszcze raz tak! Kiedy wczoraj obejrzałam odcinek, to przez godzinę siedziałam w gabinecie i płakałam... ;( 3. Najnowszy obrazek(tym razem udostępniony na tumblra) W ramach zbliżajacego się finału ekipa podzieliła się tym, jak tworzono make up do sceny z 4.01 . Powiedziano jako stworzono widocnzy powyżej efekt. W skrócie było dużo kurzu, było duszno, i wykorzystywano różnobarwne "brudy" ay uzyskać satysfakcjonujący efekt. Wszystkie powyższe spoilery pochodzą prosto od ekipy TV+człowieka który miał mozliwość przedpremierowego oglądania. 4.Tutaj z postprodukcji finału: Praca nad dzwiękiem
Ostatnio zmieniony przez Solve dnia 7/9/2014, 18:10, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
VoidOnis Wtajemniczony
| Temat: Re: Spoilery dot. finałowego odcinka! 7/9/2014, 18:04 | |
| To zdjęcie z Derekiem to z 1 odcinka bo takie same ubrania chyba ma | |
|
| |
Solve Betha
| Temat: Re: Spoilery dot. finałowego odcinka! 7/9/2014, 18:07 | |
| Wkradł się błąd xd Po prostu jak zpaytali "Co stanie się z Derekiem w finale?", i głupio założyłem, że to z finału, a to po prostu gadają o robieniu tego widoczku. Poprawiam, aby nikogo w błąd nie wprwoadzać.
Na poprzedniej stornie garść spoilerów i obrazków z finału, nie przegapcie tego! | |
|
| |
VoidOnis Wtajemniczony
| |
| |
Solve Betha
| Temat: Re: Spoilery dot. finałowego odcinka! 8/9/2014, 20:10 | |
| Kolejna fotka promującca odcinek: Dosyć bogato go promują, orpócz powyższej fotki dali jeszcze takie obrazeczki: Oglądacie w nocy? To byłby mój pierwszy finał live, i nie wiem czy się skusić ;D
Ostatnio zmieniony przez Solve dnia 8/9/2014, 20:18, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
VoidOnis Wtajemniczony
| Temat: Re: Spoilery dot. finałowego odcinka! 8/9/2014, 20:14 | |
| też nie wiem czy oglądać o 4 w nocy jest odcinek jest | |
|
| |
Adria Wilkołak
| Temat: Re: Spoilery dot. finałowego odcinka! 8/9/2014, 20:16 | |
| Ja poczekam na napisy - to jest finał i chcę wszystko zrozumieć, 100% i ani procenta mniej. ;p Po prawdzie napisy są jakie są, ale trochę pomagają. Obrazki fajne, ciekawe, czy to jakiś przejęty z tumblra fanart, czy coś, co marketingowcy TW zrobili. Trochę niepokoi, że Alfa jest przy triskelionie, który jest atrybutem Petera... | |
|
| |
Solve Betha
| Temat: Re: Spoilery dot. finałowego odcinka! 8/9/2014, 20:20 | |
| To jeszcze kolene sneek peak, tym razem z Dreaden I mój ulubiony, najzabawniejszy komentarz pod filmikiem: Yeah! You could count on one hand the people who care about this relationship. And you would have to include Jeff Davis and Meagan Tandy.Taa.... Na palcach jednej ręki mógłbyś policzyć ludzi, których ineterseuje ten "związek". I musiałbyś wliczyć w to Jeffa i Megan(Breaden" Wracając do sceny....to cóż, moim zdaniem jest naprawdę smutna, i mega szkoda mi, że Derek nie umrze, a sami-podejrzewacie-kto, i to jeszce po ograniczeniu się do materacowania ;(Obrazek jest opatrzony tagiem Smoke&Mirrors(nazwa odcinka, nie The Broken Spell, jak ktoś puścił plotkę w świat, już im przeczono z miliard razy xdd. Kolejny boski fanart udostępniony przez TW na ich tumblrze. Czyli darmowe promowanie ;D ;D | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Spoilery dot. finałowego odcinka! | |
| |
|
| |
| Spoilery dot. finałowego odcinka! | |
|