Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Jakie intencje ma Meredith, i co ją łączy z Benefactorem 20/8/2014, 21:16 | |
| W poniedziałkowym odcinku Teen Wolfa ujawnione zostało, że to Meredith jest Dobroczyńcą[ang. Benefactor], mrocznym szefem, wysyłającym opłaconych zabójców po wilkołaki, kitsune i wszystkie inne nadprzyrodzone byty w Beacon Hills. Odkładając fakt, że dzięki Meredith niewinni ludzie zostali pozbawieniu głów, Maya Eshet(aktorka wcielająca się w rolę Dobroczyńcy) jest przekonana, że odgrywana przez nią postać ma dobre serce! Uh...dlaczego by nie! W "Teen Wolf After Show" Maya Eshet rozwala wszystkie poniedziałkowe rewelacje i podkreśla, że cicha i nerwowa Meredith wcale nie musi stać się zimnokrwistą Withey Bulger. "Myślę, że ona po prostu stara się czynić dobrze", wyjaśnia aktorka, "myślę, że ona jest całkowicie zdezorientowana, ma pomysł, którego realizacja pomogłaby światu, i to właśnie stara się robić" Więc...może potrzebna jest wielka wyrozumiałość, i Meredith może zostać wyleczona?( a wszystkie nadnaturalne byty w miasteczku zostaną ocalone). Maya z całą pewnością trzyma za to kciuki! "Mam nadzieję, że Meredith trochę wytrzeźwieje[ze swojej psychozy], tego jej życzę" wyznaje aktorka. Co dalej wydarzy się w teen wolfie? Nie martw się, następny odcinek wyemitowany zostanie już w NIEDZIELĘ! źródło Na dzisiaj chyba już koniec tlumaczenia, skoro nikt tego nie czyta | |
|
Aid_than Przemieniony
Liczba postów : 505 Punkty : 12 Join date : 18/07/2013 Age : 27 Skąd : Śląsk
| Temat: Re: Jakie intencje ma Meredith, i co ją łączy z Benefactorem 21/8/2014, 10:15 | |
| | |
|
Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: Jakie intencje ma Meredith, i co ją łączy z Benefactorem 21/8/2014, 11:25 | |
| Ale nikt nie komentuje, nie odnosi się ani nic z tych rzeczy A przecież to dosyć takie ciekawe wnioski można wyciągać Np. Meredith taka się stała, bo przez yty nadnaturalne umarła Allison, i Isaac wyjechał, a on przecież byłw jej typie, i teraz się mści | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Jakie intencje ma Meredith, i co ją łączy z Benefactorem | |
| |
|