| Scott i Alisson | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Konrad Gość
Liczba postów : 2 Punkty : 0 Join date : 06/03/2014
| Temat: Scott i Alisson 6/3/2014, 16:47 | |
| Czy myślicie, że wrócą do siebie jeszcze? Ja mam wielką nadzieje, że tak się stanie bo dla mnie są idealną parą, taka mieszanka wybuchowa! A jak wy myślicie? Czy już wiecie coś na ten temat? | |
|
| |
Black Rebel Zaatakowany
Liczba postów : 245 Punkty : 1 Join date : 12/02/2014 Age : 30 Skąd : Fandom
| Temat: Re: Scott i Alisson 6/3/2014, 17:43 | |
| Ja wgl Scotta z nikim nie widzę, nie wiem czemu. Jeszcze o ile Scallison na początku lubiłam to teraz nie wydaje mi się żeby byli dobrą parą. Ich postacie rozwinęły się od pierwszego sezonu i każdy poszedł jakby w swoją stronę. Isaac i Allison to świetna para, szkoda, że dostaliśmy ich tak mało. To samo tyczy się Kiry i Scotta. Mieli kilka momentów, ale żeby powiedzieć, że to jaaaakaś wielka miłość to nie wydaje mi się. Sccot i Allison podobają mi się jako przyjaciele i nie wiem czy widzę ich znowu jako parę. | |
|
| |
Morgan Betha
Liczba postów : 957 Punkty : 29 Join date : 25/06/2012 Age : 27
| Temat: Re: Scott i Alisson 6/3/2014, 20:32 | |
| Jeśli Allison przeżyje 3 sezon - to myślę, że mogą mieć jakieś tam jeszcze momenty Bo to w sumie miało miejsce od pierwszego sezonu i powinno być i zakończeniem Też shippuję od samego początku ^^ | |
|
| |
Aid_than Przemieniony
Liczba postów : 505 Punkty : 12 Join date : 18/07/2013 Age : 27 Skąd : Śląsk
| Temat: Re: Scott i Alisson 6/3/2014, 20:54 | |
| W sumie jeżeli okaże się że uśmiercą Isaaca, to coś czuje że 4s będzie swego rodzaju wyścigiem pomiędzy Kirą, a Allison. Która zyska jego względy !!?? XD | |
|
| |
Konrad Gość
Liczba postów : 2 Punkty : 0 Join date : 06/03/2014
| Temat: Re: Scott i Alisson 7/3/2014, 18:44 | |
| Mam nadzieję po tym jak spojrzeli na siebie podczas imprezy, ten wzrok jasno sugerował, że jednak coś do siebie nadal czują, a potem ta rozmowa Allison z tatą Stilesa!! | |
|
| |
Black Rebel Zaatakowany
Liczba postów : 245 Punkty : 1 Join date : 12/02/2014 Age : 30 Skąd : Fandom
| Temat: Re: Scott i Alisson 7/3/2014, 21:17 | |
| Z tego wzroku mogliśmy wywnioskować, że między nimi jest wszystko okay, ponieważ Scott przyszedł z Kirą, a Allison z Isaackiem. I Alli i Sccot wymienili między sobą takie porozumiewawcze spojrzenie, nic romantycznego. | |
|
| |
BoginiSkarpety Odwiedzający
Liczba postów : 47 Punkty : 1 Join date : 01/03/2014
| Temat: Re: Scott i Alisson 7/3/2014, 23:53 | |
| Mój organizm jest z deka wykończony chorobą, ale wypowiedzieć się muszę. - Black Rebel napisał:
- Isaac i Allison to świetna para, szkoda, że dostaliśmy ich tak mało. To samo tyczy się Kiry i Scotta. Mieli kilka momentów, ale żeby powiedzieć, że to jaaaakaś wielka miłość to nie wydaje mi się.
Sccot i Allison podobają mi się jako przyjaciele i nie wiem czy widzę ich znowu jako parę. Ja zawsze nie znosiłam Scotta (Zaczęłam oglądać ze względy na Lydię i Stilesa. ), a Allison uwielbiałam, więc zawsze przewijałam ich wspólne sceny. A przynajmniej przeważnie. Ale wiadomo, jest to SERIAL. Czyli znów będą i tak razem, nie ważne że wyglądają razem lekko beznadziejnie. Tak było w LOST, OUaT i w wielu innych serialach. Takie życie, pogodzić się trzeba. (Co nie oznacza że w każdej możliwej sytuacji rozstrzelałam by Scotta, albo kopnęła do Kiry. Cuuuudownie razem wyglądają, ale ja mam takie zboczenie do skośnookich aktorów.. ) | |
|
| |
Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: Scott i Alisson 11/3/2014, 20:38 | |
| Nope. Scott ma być z kirą To jest taka urocza parka <3 <3 I Ali z Isaaciem tez fajnie wyglądają, musze dostać więcej uroczych scenek, takich gdzie nie zabiją, nie walcza, nie gadają o Scotcie, i po prostu się bawi. - Cytat :
- W sumie jeżeli okaże się że uśmiercą Isaaca, to coś czuje że 4s będzie swego rodzaju wyścigiem pomiędzy Kirą, a Allison. Która zyska jego względy !!?? XD
Mnie to nie bawi. To w serialach raczej czesty zabieg, i jeżlei tak bedzie i w tym sserialu, to bym pacnasię gorącą patelnią w twarz. Jeżeli Isaac umrze, a moim zdaniem on nie umrze, to na pewno nie bedzie czegostakiego, bo to zniesmaczy wszystkich dookoła. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Scott i Alisson | |
| |
|
| |
| Scott i Alisson | |
|