|
|
| Czy Stiles i Scott mają szanse na szczęśliwe związki? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Lynette Wilkołak
Liczba postów : 768 Punkty : 0 Join date : 12/05/2012 Age : 28
Beacon Hills Imię i nazwisko: Allison Argent Wiek: 17 Rasa: Łowca
| Temat: Czy Stiles i Scott mają szanse na szczęśliwe związki? 30/12/2012, 00:04 | |
| - Cytat :
- Stiles: - Naprawdę myślisz, że ona do ciebie wróci?
Scott: - Tak, wiem, że tak. A co z tobą i Lydią? Stiles: - Cóż, mój dziesięcioletni plan rozkochania w sobie Lydii rozciągnął się do 15 lat, ale plan jest ciągle w ruchu. Scott: - Dlaczego się po prostu z nią nie umówisz? Stiles: - Tak, ok. A dlaczego ty nie wejdziesz do bramki i nie pomożesz mi stać się kapitanem drużyny, jak obiecałeś, wielkoludzie? Ze spoilerów wynika też, że w Beacon Hills oprócz stada Alph pojawi się Heather - stara znajoma z dzieciństwa Stilesa. Czy uważacie, że Scott i Allison naprawdę wrócą do siebie, czy też znajdą sobie nowych partnerów? A czy Stiles będzie w 3 sezonie z Lydią? Albo może znajdzie inny obiekt westchnień i zaangażuje się w poważny związek? Jak myślicie? | |
| | | Annie Wilkołak
Liczba postów : 1040 Punkty : 7 Join date : 03/07/2012 Age : 28 Skąd : Tajlandia ^^
| Temat: Re: Czy Stiles i Scott mają szanse na szczęśliwe związki? 30/12/2012, 01:08 | |
| Scott i Allison - jasna sprawa. To najbardziej oczywista rzecz pod słońcem, jak dla mnie. Koniec końców będą razem Jak nie na początku sezonu to na jego końcu. Tak mi się wydaje ^^. Co do Stilesa. Ohh... Może w końcu coś drgnie w jego życiu prywatnym! ^^ | |
| | | Lynette Wilkołak
| Temat: Re: Czy Stiles i Scott mają szanse na szczęśliwe związki? 30/12/2012, 12:39 | |
| Scenarzysta i tzw. showrunner Teen Wolfa - Jeff Davis zapowiada, że to niekoniecznie koniec wielkiego planu Stilesa rozkochania w sobie Lydii. Ale inna pogłoska głosi, że chłopaki dadzą sobie spokój z Allison i Lydią i w następnym sezonie będzie mniej romantycznych relacji między Stilesem a Lydią. Uważam, że przez te 4 miesiące od momentu zabicia Gerarda, kiedy nastolatkowie zaczną następną klasę, trochę się zmieni w życiu Stilesa i Scotta. Czas może wpłynąć na ich uczucia. Myślę, że nieobecność Jacksona wyjaśnią tym, że wyjechał szukać swoich rodziców, co daje Coltonowi otwartą furtkę do powrotu. Dlatego związek Lydii i Jacksona na odległość nie przetrwa i wypali się w nich ten żar. Ale Stiles w tym czasie może być zaaferowany przyjazdem swojej starej przyjaciółki z dzieciństwa i mogłoby między nimi coś zaistnieć. W końcu z braku laku Stiles mógłby ulokować swoje uczucia w kimś innym. I Heather na pewno namiesza w życiu, jak nie tylko Stilesa, to może w ogóle w miasteczku (nie wiadomo, czy jest potulna i słodka, czy ma wybuchowy charakter). Lydia to oczywiście zauważy i stanie się zazdrosna. Poza tym zmiany w wyglądzie mogą wyjść mu na dobre. Kto wie? Może w szkole nie będzie mógł się opędzić od piszczących na jego widok lasek?
Co do pary Scott-Allison (btw zauważyliście, że trudno jest wymyślić jakiś pairing od ich imion?) to zgadzam się z An, że im jest po prostu pisane być razem, ale jeszcze długa, odkupieńcza (jak powiedział Davis) droga przed Alli. Także Scott podczas tej przerwy bardziej skupi się na swoich mocach i przyjaźni między nowym trójkątem: nim, Isaac'iem i Stilesem. | |
| | | Smee. Zaatakowany
Liczba postów : 237 Punkty : 5 Join date : 19/12/2012
| Temat: Re: Czy Stiles i Scott mają szanse na szczęśliwe związki? 30/12/2012, 12:51 | |
| - Lynette napisał:
- Uważam, że przez te 4 miesiące od momentu zabicia Gerarda, kiedy nastolatkowie zaczną następną klasę, trochę się zmieni w życiu Stilesa i Scotta. Czas może wpłynąć na ich uczucia.
Myślę, że nieobecność Jacksona wyjaśnią tym, że wyjechał szukać swoich rodziców, co daje Coltonowi otwartą furtkę do powrotu. Dlatego związek Lydii i Jacksona na odległość nie przetrwa i wypali się w nich ten żar. Ale Stiles w tym czasie może być zaaferowany przyjazdem swojej starej przyjaciółki z dzieciństwa i mogłoby między nimi coś zaistnieć. W końcu z braku laku Stiles mógłby ulokować swoje uczucia w kimś innym. I Heather na pewno namiesza w życiu, jak nie tylko Stilesa, to może w ogóle w miasteczku (nie wiadomo, czy jest potulna i słodka, czy ma wybuchowy charakter). Lydia to oczywiście zauważy i stanie się zazdrosna.
Dobrze gadzasz! Tak samo pomyślałam i w sumie mi by pasowało to rozwiązanie. Lydia zazdrosna i wreszcie to może ona się trochę wysili dla Stilesa. Jestem jak najbardziej na tak z twoim pomysłem - Lynette napisał:
- Poza tym zmiany w wyglądzie mogą wyjść mu na dobre. Kto wie? Może w szkole nie będzie mógł się opędzić od piszczących na jego widok lasek?
Już to widze : : Stanie się mega popularny i każda będzie chciała z nim być. Jednym słowem to nowy Stiles Ciekawie by to wyglądało | |
| | | Lynette Wilkołak
| Temat: Re: Czy Stiles i Scott mają szanse na szczęśliwe związki? 30/12/2012, 15:16 | |
| Właśnie, ciekawie byłoby zobaczyć Lydię zdobywającą Stilesa. : : A opcja Stiles-Heather? Właśnie, nie znamy charakteru tej nowej dziewczyny, więc nie możemy stwierdzić, czy mogliby stworzyć fajny związek, czy też okaże się zołzą, która tylko pokrzyżuje plany i będzie naprawdę nieznośna. Nie wiadomo też, czy jest zwykłą nastolatką, czy ma jakieś nadprzyrodzone moce, ale wykluczam to drugie, bo to byłoby... dziwne i może trochę naciągane. Więc, gdyby Heather była miłą, otwartą dziewczyną, to przecież mogłoby się im udać choć na chwilę. Sądzę, iż między nimi coś zaistnieje, ale Heather w pewnym niespodziewanym momencie zginie, bo miała pojawić się tylko w kilku pierwszych odcinkach. A sezon zapowiada się krwawo, więc... Oczywiście, Stiles rozpaczałby wtedy, a tu Lydia przyjdzie go pocieszyć. To też mogłoby być niezłe. : : | |
| | | Smee. Zaatakowany
Liczba postów : 237 Punkty : 5 Join date : 19/12/2012
| Temat: Re: Czy Stiles i Scott mają szanse na szczęśliwe związki? 30/12/2012, 18:29 | |
| Jeśli coś by powstało między Stilesem i Heather to niech już będzie. Tylko żeby jej później nie zabili bo to by rozwaliło Stilesa, jeśli naprawdę by coś do niej czuł to by się po jej śmierci załamał a ja załamanego Stilesa nie zniose. Nie wytrzymam jak to znowu on będzie miał najwięcej problemów Już go wole wersji w której każda dziewczyna za nim szaleje a on może w nich przebierać ile chce | |
| | | totallymystery Odwiedzający
Liczba postów : 38 Punkty : 0 Join date : 09/01/2013
| Temat: Re: Czy Stiles i Scott mają szanse na szczęśliwe związki? 10/1/2013, 20:21 | |
| Obaj chłopcy zasługują na piękną miłość. Ale jak to w serialach bywa, nie zawsze jest kolorowo; ktoś ma problemy w związku, ktoś się rozstaje, ktoś cierpi na niespełnioną miłość. Myślę, że to taki chwyt marketingowy, żeby tylko podsycić zainteresowanie widzów. Ale już pomijając to, naprawdę trudno jest mi wyobrazić sobie Scotta z kimś innym. Przecież do niego pasuje tylko Allison i razem stanowią niepowtarzalną parę. Scott jest opiekuńczy, dzielny, przyjazny, także z pewnością ma szanse na szczęśliwy związek. Pewnie pod koniec 3 sezonu będzie z Alli, no bo jak inaczej? Tak naprawdę nie wiemy, jak może zachowywać się Stiles w związku, bo w serialu nie spotkaliśmy się z taką sytuacją, ale wierzę, że to się niedługo zmieni. On jest na zabój zakochany w Lydii i wątpię, żeby ją sobie tak szybko odpuścił. Chyba, że rzeczywiście znajdzie sobie jakąś fajną dziewczynę, która nie będzie go wystawiała dla innego. - Lynette napisał:
- Poza tym zmiany w wyglądzie mogą wyjść mu na dobre. Kto wie? Może w szkole nie będzie mógł się opędzić od piszczących na jego widok lasek?
Naprawdę fajna wizja. Szalona, ale fajna. | |
| | | Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: Czy Stiles i Scott mają szanse na szczęśliwe związki? 10/6/2013, 19:33 | |
| Jaka jest opinia na ten temat po ostatnim odcinku ? Jestem pełen podziwu dla Scotta, że udało mu się tak długo nie kontaktować z Allison, dla Lydii, jak zwykle za to, że potrafi ukrywać (ale i zrobić wyraźną dla widza) tęsknotę do Jacksona. A Stiles w nowym fryzie wygląda ciekawie Sądze że Scott będzie z Allison, a co do Stilesa, no cóż, my na razie, nie znamy nawet jego imienia | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Czy Stiles i Scott mają szanse na szczęśliwe związki? | |
| |
| | | | Czy Stiles i Scott mają szanse na szczęśliwe związki? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|