| Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Sagasimon Odwiedzający
Liczba postów : 20 Punkty : 0 Join date : 07/10/2013 Skąd : UK
| Temat: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) 23/1/2014, 02:29 | |
| Nasze kochanie potwierdziło właśnie uczestnictwo w konwencie w Austrii (obok innych aktorów z TW). Ze względu na to, że dużo znajomych z całej Europy nie da rady pojechać, postanowiłyśmy założyć notes, do którego poprzyczepiamy/powklejamy pozdrowienia od fanów, którym nie będzie dane spotkać Dylana osobiście. Pomyślałam sobie o tym forum i zastanawiam się czy byłby ktoś chętny Pozdrowienia będę przyjmować na adres domowy do końca kwietnia. Rysunki, fotki, liściki nie większe niż format A5, no i oczywiście z umiarem, chcemy zachęcić do powrotu, nie odstraszyć Jeśli jest ktoś chętny to pisać na priv Link do posta na tumblr: Message For DylanA ktoś się może skusi na sam konwent?
Ostatnio zmieniony przez Sagasimon dnia 23/1/2014, 23:29, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Aid_than Przemieniony
Liczba postów : 505 Punkty : 12 Join date : 18/07/2013 Age : 27 Skąd : Śląsk
| Temat: Re: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) 23/1/2014, 08:47 | |
| Na sam konwent to raczej nie , ale same pozdrowienia to genialny pomysł | |
|
| |
Morgan Betha
Liczba postów : 957 Punkty : 29 Join date : 25/06/2012 Age : 27
| Temat: Re: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) 23/1/2014, 18:01 | |
| Jeśli tylko to trafi w ręce Dylana to mogę cyknąć dla niego jakąś foteczkę Niech dowie się o moim istnieniu ;P | |
|
| |
Sagasimon Odwiedzający
| Temat: Re: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) 23/1/2014, 23:27 | |
| Zalaczam link do calej akcji do glownego posta, wlasnie wrzucilam na tumblr, jesli sa jakies pytania to smialo Widze, ze kolezanki to blizniaki i Peter :DJak cos to Max Carver i Ian Bohen tez beda w Austrii - moge jakis liscik podrzucic :PJesli nie umre na widok Dylana hahaha! | |
|
| |
Aid_than Przemieniony
| Temat: Re: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) 24/1/2014, 10:52 | |
| Czyli wybierasz się na sam konwent ^^? | |
|
| |
Sagasimon Odwiedzający
| Temat: Re: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) 24/1/2014, 11:09 | |
| Tak... Byly ploty, ze Dylan ma byc i zkolezanka obiecalysmy sobie, ze jedziemy jak tylko go oglosza w ogole w tym roku to jest zatrzesienie! Az 4 konwenty w Europie robia, 2 w USA... Z jednej strony fajnie, ze serial taki popularny, z drugiej strony to siedze i placze, ze nie mam pieniedzy xD | |
|
| |
Aid_than Przemieniony
| Temat: Re: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) 24/1/2014, 11:28 | |
| W sumie czemu tu sie dziwić . Fabuła genialna , wykonanie jeszcze lepsze , o aktorach już nie wspomnę . Tylko pozazdrościć ^^ | |
|
| |
Sagasimon Odwiedzający
| Temat: Re: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) 24/1/2014, 12:52 | |
| Jakbym zostala w Polsce to w zyciu by mnie nie bylo stac... W sumie to jest glowny powod dla ktorego siedze w UK, bo sie od konwentow uzaleznilam Juz planujemy na moje urodziny w 2015 jechac do LA bo firma ktora organizuje tam najprawdopodobniej bedzie organizowac wycieczki na plan :') Matka sie wkurza tylko ze nic nie moge zaoszczedzic lol xD A z tym sie jak najbardziej zgodze! Serial jest super! A aktorzy maja nieziemska chemie Wolfsbane w zeszlym roku byl najlepszym konwentem w moim zyciu, a bylam na wielu... Oni sa cudowni i co sie ludzie dziwia ze sie chce ich ciagle spotykac Hoechlin i JR sa genialni!!!!! A w Wiedniu to bez kitu chyba umre bo Dylan to moj numer 1! Jak wydukam slabe 'hello' to bedzie dobrze... | |
|
| |
Aid_than Przemieniony
| Temat: Re: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) 24/1/2014, 13:08 | |
| Hehe Ja w sumie wiąże swoja przyszłość z podróżowaniem i też zamierzam opuścić Polskę , więc tak bardzo od siebie nie odlegamy hehe . Może i mnie w przyszłości się uda na takowy jechać ^^ .Hello to już coś hehe | |
|
| |
Sagasimon Odwiedzający
| Temat: Re: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) 24/1/2014, 14:33 | |
| Wiesz te u nas w UK to nie takie drogie a jesli sie skusiszto ja zawsze pomoge w imie fandomu xD Na razie to chyba jedyna Polka bylam na Wolfsbane... Wlasnie dlatego dolaczylam do forum, zeby zobaczyc jak serial popularny na ojczyznie Wolfsbane 2 w lipcu, bilet £98 a jak cos to w hotelu sie przemyci, nie pierwszy raz *kusi kusi* | |
|
| |
Aid_than Przemieniony
| Temat: Re: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) 24/1/2014, 14:41 | |
| Nie powiem że nie hehe co do ojczyzny to myślę że u nas też ten serial popularny , tylko ostatnio coraz mniej widuje tu osób . | |
|
| |
Sagasimon Odwiedzający
| Temat: Re: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) 24/1/2014, 14:56 | |
| Mi sie wydaje, ze to przez tumblr bo tak na dobra sprawe fandom sie glownie tam kreci. Wszystkich moich TW znajomych to albo tam znalazlam albo na twitterze, tudziez w grupie na FB Wiem, ze paru moich znajomych oglada ale nie swiruje w takim stopniu jak ja haha! Tutaj w UK buzuje! Wiem, ze Niemcy, Hiszpania, Francja i Wlochy tez. Duzo osob z tych krajow bylo na Wolfsbane. Jak cos to dodaj na FB, ja tam czesciej niz tu FB | |
|
| |
Aid_than Przemieniony
| Temat: Re: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) 24/1/2014, 15:58 | |
| Gorzej z moją frekwencją na FB hehe Nie dziwi mnie w sumie te zaangażowanie w innych krajach . Polska zawsze zacofana ;p heh. | |
|
| |
Sagasimon Odwiedzający
| Temat: Re: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) 24/1/2014, 16:46 | |
| Hmmm no w sumie w Polsce malo co dostepne tak na dobra sprawe... Tydzien temu bylam na weekend to nie dosc ze empik opanowal caly rynek to drozyzna straszna a wybir taki sobie... Nie dbaja o fandom A no szkoda haha, ja glownie na FB albo twitterze siedze, to jest w sumie jedyne forum do jakiego naleze teraz haha. Bo latwiej, wszystko na telefonie na jedno klikniecie a jak chce forum to musze na strone... Czyste lenistwo ups xD | |
|
| |
Aid_than Przemieniony
| Temat: Re: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) 24/1/2014, 17:04 | |
| Haha nad lenistwem to trzeba pracować , chociaż przyznam ci się że że siedze na kilku forach i wszędzie wieje nudą;/ Przemyślę może założenie Twittera :)w Polsce to nie jest jeszcze tak popularne jak FB , ale da się zrobić Ps. Rzeczywiście szkoda Boyda , ale oni nie mieli za dużego wyboru ... W ich stadzie nie było demokracji jak sama wiesz ;/
Ostatnio zmieniony przez TwinsWolf dnia 24/1/2014, 20:59, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Sagasimon Odwiedzający
| Temat: Re: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) 24/1/2014, 17:33 | |
| Hmm mi sie wydaje ze po prostu wszyscy sie przenosza na inne sposoby komunikacji. Mi sie przewinelo pare polsko brzmiacych nickow na tumblr albo A03 (strona z ficami) ale w sumie nigdy nie zagadalam Twittera to zalozylam zeby sledzic moich aktorow glownie czasem cos napisze od siebie ale glownie to przegladam co inni wymysla i ewentualnje skomentuje | |
|
| |
Aid_than Przemieniony
| Temat: Re: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) 24/1/2014, 17:36 | |
| a to czemu ? też z lenistwa ^^ hehe? | |
|
| |
Sagasimon Odwiedzający
| Temat: Re: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) 24/1/2014, 18:09 | |
| To bardziej dlatego, ze jestem glownie konsumentem czytam, ogladam glownie - ludzie wrzucaja mega linki czasami do swietnych tworow fanowskich No ale udalo mi sie zagadac do JR i Lindena pare razy to mialam radoche jak odpiwiedzieli Instagram jeszcze fajny ale to tez tylko ogladam fotki. Na sylwka to byl szal, Colton wrzucal jak z Hoechlinem byli w Londynie haha Ten to nawet na kacu wyglada jak marzenie pfffft... | |
|
| |
Aid_than Przemieniony
| Temat: Re: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) 24/1/2014, 18:43 | |
| Ale to fajnie że utrzymują takie kontakty z fanami . Sam postaram się pośledzić trochę Twittera . Lookne też Instagram od czasu do czasu:) | |
|
| |
Sagasimon Odwiedzający
| Temat: Re: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) 24/1/2014, 18:53 | |
| No polecam, smiechowi sa tylko nie kazdemu trzeba, ja tam jestem masakrycznym fangirlem i nie moglabym bez lol | |
|
| |
Aid_than Przemieniony
| Temat: Re: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) 24/1/2014, 19:24 | |
| Hehe , a tak z innej beczki masz może wiadomości jaki to serial bd z bliźniakami kręcić? czy to zwykła plotka ? bo już sam się pogubiłem
| |
|
| |
Sagasimon Odwiedzający
| Temat: Re: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) 24/1/2014, 19:41 | |
| Akurat ich nie sledze ale sie zapytam bo wiem ze kolezanka za nimi szaleje. Dam znac pozniej Mam do nich uraz po epizodzie 'Currents' | |
|
| |
Aid_than Przemieniony
| Temat: Re: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) 24/1/2014, 20:57 | |
| To jedyne złe charakterki , których nie znienawidziłem , a wręcz uwielbiam ^^. | |
|
| |
Sagasimon Odwiedzający
| Temat: Re: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) 24/1/2014, 21:07 | |
| Ja jakos blizniakow to nie... Aiden szczegolnie mnie denerwuje... Ethan jeszcze jakis taki przyjemniejszy. A juz w ogole znienawidzilam ich po 'Currents' - ja wiem ze byli tam zastraszeni i w ogole ale jak se przypomne placzacego Derek'a w tej wodzie to grrrr! Brawo dla Isaac'a w ostatnim odc, w koncu ktos cos powiedzial na ten temat :') Same chlopaki, aktorzy, sa super podobno. No bede miala okazje sie przekonac | |
|
| |
Aid_than Przemieniony
| Temat: Re: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) 24/1/2014, 21:19 | |
| No tak , oglądałem ich w pewnym zwykłym humorystycznym serialu pewnie ci znanym ( albo nie ) desperate housewives . Nie dość że musieli przejąć rolę i kontynuować ją po innych bliźniaczych aktorach ( dużo młodszych ) to poradzili sobie świetnie . Dobrze że chociaż przejrzeli na oczy i chcą się poprawić . Takich lubię jeszcze bardziej . Ostatni odcinek był moim najlepszym jak dotej pory ;p . Sytuacje , które przyczyniły się do tego były właśnie grane przez bliźniaków i chociaż jak ty w pierwszej kolejności stawiam na Ethana , to Aiden mnie pozytywnie do siebie przekonał i zyskał u mnie więcej respektu . | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) | |
| |
|
| |
| Dylan O'Brien w Wiedniu - zbieramy fanowskie wpisy :) | |
|