Liczba postów : 957 Punkty : 29 Join date : 25/06/2012 Age : 27
Temat: "'Motel California" 3x06 3/7/2013, 15:08
Ja po prostu muszę go już obejrzeć! Widzę dużo miłości i buziaków. Jennifer and Derek i jakaś scena 'Ethan and Danny". Wgl co z matką Scotta. I moment Isaaca i zamknięcia w skrzyni! I o matko, Lydia odgrywa teraz taką wielką rolę w tym wszystkim .. Chce już!
Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
OMFG !!!! ja chcę już ten odcinek, jak dla mnie, to on już jest na 111, i nie będzie się mieścił w żadnej skali ocen.
Jak dla mnie, to scena śmierci matki Scotta, nie bedzie na końcu, a gdzieś tak w połowie. W każdym razie nie będzie końcowa, jak na mój gust, to tekst o nadziei będzie właśnie po jej śmierci. Chyba że ktoś jakimś sposobem mieszka Scottowi w głowie(taką mam nadzieję, jego matka jest zbyt fajna !!!).
Annie Wilkołak
Liczba postów : 1040 Punkty : 7 Join date : 03/07/2012 Age : 28 Skąd : Tajlandia ^^
Ten odcinek będzie epicki. Czuję to w kościach. Oby niczego nie zepsuli! Normalnie zwiastun wyjęty jak z jakiegoś horroru! Zdecydowanie będzie się działo. Boyd wygląda w tym zwiastunie jak wampir ;o W ogóle będzie dużo Dennifer i może Stydii :DW ogóle jak ja nienawidzę Jeffa za to torturowanie Isaaca. Ugh. W OGÓLE MATKA SCOTTA NIE MOŻE UMRZEĆ. No kurde to jedyna osoba, która została Scottowi.
Smee. Zaatakowany
Liczba postów : 237 Punkty : 5 Join date : 19/12/2012
Coś mi się wydaje, że te złe rzeczy to mogą być jakieś omamy czy coś. Bardzo bym nie chciała śmierci mamy Scotta ani torturowania Isaaca, więc liczę, że w tym motelu ktoś tylko namąci bohaterom w głowię a nie naprawdę ich tak będzie męczył.
Morgan Betha
Liczba postów : 957 Punkty : 29 Join date : 25/06/2012 Age : 27
Być może masz rację, bo same nieprzyjemności. I skąd by tak się wzięła mama Scotta i ta skrzynia od Isaaca. Może ten darach? Ojjaja chce już ten odcinek ;P
Mozbi Wtajemniczony
Liczba postów : 152 Punkty : 0 Join date : 27/09/2012
Zapowiada się naprawdę fajny odcinek, po paru słabszych moich zdaniem. Mam tylko nadzieję, że mama Scotta przeżyje. Chociaż w sumie, już tyle osób miało być martwych, a wszyscy żyją.
evans. Omega
Liczba postów : 253 Punkty : 8 Join date : 09/05/2012 Age : 32
Zabicie matki Scotta i to tuż na początku sezonu - zbyt nieracjonalne. Ale mocno wstrząsające światem Scotta i ogólnie serialem. Mieszane uczucia mam co do tego. Z jednej strony uważam tak jak i wy, że to mogą być jakieś nieprawdziwe obrazy bo chodzą pogłoski, że ma się wywiązać jakiś romans pomiędzy matką Scotta a szeryfem, no ale z drugiej strony ktoś też mówił o ojcu McCall'a, więc matka umiera pojawia się drugi prawny opiekun. Ale to byłoby takie nie w stylu Jeffa. Chyba. Wszyscy znają największą słabość Isaaca i wykorzystują to przewagę nad nim... Smutek przeogromny.