Annie Wilkołak
Liczba postów : 1040 Punkty : 7 Join date : 03/07/2012 Age : 28 Skąd : Tajlandia ^^
| Temat: Gage Golightly w głównej roli w "Company Town" 16/2/2013, 23:44 | |
| - Cytat :
- Gage Golightly ("Teen Wolf") została obsadzona w głównej roli odcinka pilotowego dramatu CW "Company Town".
Projekt, napisany przez Serę Gamble i reżyserowany przez Taylor Hackford, podąża za następstwami skandalu w bazie marynarki w Wirginni, która dotyka życia zarówno cywilów jak i personelu wojskowego w tym sezonie. Wielopokoleniowy, multiklasowy, rodzinny serial o związkach koncentruje się na dwóch dwudziestokilkuletnich kobietach - Krista (Golightly) i Page - które dorastały razem, będąc kiedyś najlepszymi przyjaciółkami, a teraz są po przeciwnych stronach podziału wojskowi/miejscowi.
Krista zawsze wiodła sielankowe życie i jest szczęśliwie zaręczona z Paulem, porucznikiem Marynarki Wojennej, ale zaczyna pokazywać swoją wrażliwszą stronę, kiedy Paul jest zaangażowany w skandal.
Gamble i Hackford będą producentami wykonawczymi z Billem Haberem. Golightly niedawno zakończyła zdjęcia do "Backmask for Relativity" w reżyserii Marcusa Nispela. W ubiegłym sezonie powracała w dramacie CW "Ringer".
Read more: [You must be registered and logged in to see this link.] Ooo... No to już chyba wiemy, dlaczego postanowiła opuścić TW xd | |
|
Mozbi Wtajemniczony
Liczba postów : 152 Punkty : 0 Join date : 27/09/2012
| Temat: Re: Gage Golightly w głównej roli w "Company Town" 17/2/2013, 16:27 | |
| Szkoda, lubiłem ją jako Erice. Oczywiście życzę jej powodzenia w nowym serialu i mam nadzieję, że okaże się sukcesem, ale wystraszyło mnie nazwisko Sery Gamble. Nie cierpiałem tej kobiety jako show writera w Supernatural. | |
|
Lynette Wilkołak
Liczba postów : 768 Punkty : 0 Join date : 12/05/2012 Age : 28
Beacon Hills Imię i nazwisko: Allison Argent Wiek: 17 Rasa: Łowca
| Temat: Re: Gage Golightly w głównej roli w "Company Town" 17/2/2013, 21:53 | |
| Przynajmniej wyjaśniło się, czemu zrezygnowała z TW. Ale zaciekawił mnie ten projekt i prawdopodobnie z ciekawości nie omieszkam sprawdzić, jak Gage poradzi sobie w roli głównej. | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Gage Golightly w głównej roli w "Company Town" | |
| |
|