|
|
| by Morgan. | |
|
+34Densho Klaudyś Morgan Adria Rołs Kotna halotukarolka Degrassi Ann. Dulczamara KATEE91 Unbridled Jaszka being Akayoru merllo ars_amandi moneyhoney Bexy Aid_than Woofy totallymystery Smee. szomeone Mozbi Izotka87 paos Miss_Lena Eleena_ Rashel Lynette resetka evans. Farey 38 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
ars_amandi Wilkołak
Liczba postów : 1063 Punkty : 0 Join date : 17/10/2013 Age : 31
Beacon Hills Imię i nazwisko: Stiles Stilinski Wiek: 17 Rasa: Człowiek
| Temat: Re: by Morgan. 1/1/2014, 12:58 | |
| Szczęśliwego nawzajem ;******** !!!!! I chociaż rymu złożyć nie umiem, to chciałabym ci za życzenia podziękować, wspaniałego charakteru i talentu powinszować, z całej siły wyściskać i-- okay, naprawdę nie potrafię rymować . Kiedyś zdarzyło mi się napisać ze dwa białe wiersze, ale właśnie, białe xDD. Mam nadzieję, że mi wybaczysz, kochanie, cieszę się, że jesteś, że mogę podziwiać twoją grafikę i że trafiłam na to forum do was -- a teraz... chcesz coś na kaca po wczorajszym?? ;DD | |
| | | Morgan Betha
Liczba postów : 957 Punkty : 29 Join date : 25/06/2012 Age : 27
| Temat: Re: by Morgan. 3/1/2014, 20:15 | |
| | |
| | | ars_amandi Wilkołak
| Temat: Re: by Morgan. 3/1/2014, 20:22 | |
| Hahahah, widzę, że dorwałaś vine Dylana . Tak, teraz dzieciom tylko dać Maca i już się cieszą ..co prawda, on i tak nie przebije mojego wielkiego uśmiechu na widok nowej dostawy : : Będzie łatwiej, jak wstawię te, które absolutnie kocham - kocham wszystkie, ale te zwłaszcza - KOOOOOL!! Stęskniłam się za jego pyszczkiem :)Myślałam, że zaduszę Elenę, jak go zabiła -.- A Stefana i naszą cudowną Kath shippujesz ? Aw, yes, i te szarości <33333 I napis! Stiles zdecydowanie stał się zagrożeniem i gdyby miał zginąć, to tylko z hukiem i ściągając ze sobą wszystkich swoich wrogów Team Human !! Cudownie, moja kochana xDD. Jeszcze więcej takiej weny w przyszłości ;******* P.S. To z Dennifer ładne, ale nawet mi o niej nie przypominaj . Nawet ich seks nie był za zgodą Dereka, jako że był półprzytomny, ranny i pod wpływem zaklęcia | |
| | | Morgan Betha
| Temat: Re: by Morgan. 3/1/2014, 20:46 | |
| Od teraz ten Dylan będzie na początku każdej mojej dostawy Jako jej znak rozpoznawczy I. Gdy Elena zabiła Kola, to myślałam, że mój komputer wyleci przez okno. Kogo jak kogo, ale Kola? Chociaż w sumie dobrze, że to nie Elijah II. Powiem Ci jak to jest z moimi shipami w tvd Całą sobą od pierwszego sezonu, pierwszego odcinka jestem z Steleną, ale.. na samym początku takiego Demona i Elcię oglądało się z rumieńcem [tak jak teraz Kasie i Stefka], a teraz jest to [ było ] nudne i za cukierkowe i to nawet Dejmyn nie jest. ... Odpowiadając na pytanie Kasie i Stef są fajni tacy zdystansowani. III. Szczerze mówiąc to średnio zadowolona jestem z tej dostawy, ale dziękuje :* IV. Mimo, że na samym początku Dennifer uśmiechałam się do tego [przyznaję] to z czasem i to nawet dość szybko - wymiotowałam tym. xD Derek to nie Derek z dziewczyną. Może to egoistyczne, że nie toleruje go z laską, ale prawdziwy Derek to ten niezależny, twardy, a nie słodki - zakochany misiu-pysiu Jemu ma zależeć tylko na stadzie! i trochę na Stilesie V. btw. Mam czasem tak, że wpadam na forum tvd [ nie udzielam się ani nic, po prostu przeglądam] i szperam, szperam i widzę swój komplet i normalnie uśmiech od ściany do ściany, TAK MI BYŁO MIŁO | |
| | | Jaszka Ugryziony
Liczba postów : 324 Punkty : 9 Join date : 30/12/2013 Skąd : W-w
| Temat: Re: by Morgan. 3/1/2014, 23:00 | |
| Przejrzałam sobie wszystkie Twoje graficzki od początku i jestem pod wrażeniem Twoich postępów od pierwszej strony do tej ostatniej! Naprawdę tworzysz świetne prace Tutaj wklejam moje faworyty (pewnie byłoby ich więcej, ale widziałam, że hosting nie był litościwy… więc trochę mnie pewnie ominęło): - Spoiler:
I życzę dużo weny | |
| | | Akayoru Wtajemniczony
Liczba postów : 125 Punkty : 4 Join date : 25/10/2013 Age : 30 Skąd : okolice Krakowa
| Temat: Re: by Morgan. 4/1/2014, 10:24 | |
| LuccaGrafiki są rewelacyjne Każda z nich jest niezwykle piękna Fandom TVD mało co kojarzę jedynie przez opowiadanie ars_amandi, dlatego pewnie bardziej zwracałam uwagę na TW. Chyba jestem do niego bardziej przywiązana, ale czemu mam tego w najbliższej przyszłości nie zmienić Z TW najbardziej podobała mi się grafika jak Stiles i Lydia siedzą w autobusie, natomiast z TVD to ta, która rozpoczyna się Tired of my life.Oczywiście, wszystkie są bezsprzecznie piękne i cieszące oko | |
| | | Lynette Wilkołak
Liczba postów : 768 Punkty : 0 Join date : 12/05/2012 Age : 28
Beacon Hills Imię i nazwisko: Allison Argent Wiek: 17 Rasa: Łowca
| Temat: Re: by Morgan. 4/1/2014, 12:42 | |
| Po pierwsze: Dylaaaaaaan. I jak mu się fajnie japka cieszy, bo on już wie, że nowa dostawa się pojawiła. Po drugie: TVD! I Kol, i Kalijah *.* Ciekawie oglądało się ich razem, ale po ostatnim fanficku mózg mi się już wypaczył i teraz widzę tylko Katherine i Mutta. A gdzie tu OUAT się pojawia, hm? ;>Po trzecie: Tak, tak, kojarzę ten komplet i chyba przypominam sobie nawet, kto go nosił. Pozdrawiam i ściskam mocno, wróć na forum! Po czwarte a w sumie pierwsze, pierwsze miejsce! ;p : Booooooszeee, jak ja kocham ten komplet. :serce:Ma w sobie to coś. *.* Po piąte: Świetny efekt. *.* Po szóste: You got something I need! In this world full of people there’s one killing me. And if we only die once I wanna die with you! Uwielbiam tę piosenkę i dzięki temu przypomniałaś mi, że muszę ją sobie ściągnąć. Poza tym, kiedy Jennifer się pojawiła, to rzeczywiście na początku nawet ciekawie się patrzyło na ten ship z Derekiem, ale potem przestali mi do siebie w pracować i ona robiła się coraz dziwniejsza, a potem wyszło szydło z worka. Po siódme: Komplet ze Stydią - taki urokliwy, prosty, ale urokliwy. *.* Po ósme: Weny, weny, weny do dalszego tworzenia, mordko. | |
| Temat: Re: by Morgan. 4/1/2014, 16:09 | |
| - Cytat :
- Od teraz ten Dylan będzie na początku każdej mojej dostawy Jako jej znak rozpoznawczy
Piękniejszego i bardziej rozradowanego znaku rozpoznawczego już nie mogłaś wybrać - Cytat :
- I. Gdy Elena zabiła Kola, to myślałam, że mój komputer wyleci przez okno. Kogo jak kogo, ale Kola? Chociaż w sumie dobrze, że to nie Elijah
Właśnie wiem, ja ją zwyzywałam przez ekran xD. A potem naszą cudowną Julie Plec, bo to ona wpadła na pomysł, że Pierwotny może być pokonany przez takiego, który ma zaledwie parę dni i ludzkiego nastolatka Ale Elijah wybył sobie do The Originals, a ja już tego nie oglądam .. - Cytat :
- II. Powiem Ci jak to jest z moimi shipami w tvd Całą sobą od pierwszego sezonu, pierwszego odcinka jestem z Steleną, ale.. na samym początku takiego Demona i Elcię oglądało się z rumieńcem [tak jak teraz Kasie i Stefka], a teraz jest to [ było ] nudne i za cukierkowe i to nawet Dejmyn nie jest. ... Odpowiadając na pytanie Kasie i Stef są fajni tacy zdystansowani.
Uwierzysz, że ja byłam za Deleną xDD? Kiedyś pewnie byłybyśmy z tego powodu zaciekłymi wrogami (toż to jest jeszcze większa wojna między tymi shipami niż między Destielem/Wincestem albo Sterekiem/Stydią ), ale - jak sama bardzo dobrze powiedziałaś - Damon zrobił się strasznym pantoflarzem przy Elenie ;/. To wygląda, jakby scenarzyści nie potrafili udźwignąć związku, tylko samo droczenie się, ech.. A i tak teraz zerwali xD. A dla Stefcia ja chcę wszystkiego, co najlepsze, dlatego wolałabym, by Elena (za którą zbytnio nie przepadam) trzymała się z daleka od niego . Stelenę też lubiłam na początku s1, ale średnio lubię te "miłości od pierwszego wejrzenia", które robią się "epickie" już w 1x01, bo to mało wiarygodne.. Jednak, jeśli to jest potem dobrze poprowadzone, to czemu nie ? Btw, nie załamał cię Silas i Amara ? Znaczy, nie oni jako postaci, tylko ten cały wątek mnóstwa sobowtórów xDD? - Cytat :
- III. Szczerze mówiąc to średnio zadowolona jestem z tej dostawy, ale dziękuje :*
Nie bądź skromna ;*** - Cytat :
- IV. Mimo, że na samym początku Dennifer uśmiechałam się do tego [przyznaję] to z czasem i to nawet dość szybko - wymiotowałam tym. xD Derek to nie Derek z dziewczyną. Może to egoistyczne, że nie toleruje go z laską, ale prawdziwy Derek to ten niezależny, twardy, a nie słodki - zakochany misiu-pysiu
Jemu ma zależeć tylko na stadzie! i trochę na Stilesie To nie do końca egoistyczne, w sumie ja też chcę Dereka silnego i niezależnego ;D (i żeby przestał być ciągle traktowany jako worek treningowy Jeffa ;/..). A tak na serio, to wiesz, że Derek zachowywał się jak roztopiony cukierek (czyli praktycznie jak Damon, lol xDD), bo był pod wpływem zaklęcia Jennifer z tej ofiary z dziewic ? To było celowe, by zachowywał się jak nie on ;D. Plus, zauważ, kto przełamał ten urrrrrrok, yeeees : : ? Hahah, Derek broni Stilesa nawet bardziej niż swoje stado, co zawsze mnie rozwalało xD. Isaac tylko zerknął na niego na posterunku i Derek jakby zobaczył czerwoną płachtę. Potem Kanima zaatakowała Ericę na basenie i ona upadła, nieprzytomna, ale czy któryś z chłopaków chociaż się na nią obejrzał ? "Bby, run, RUN! I'll protect you!"; "No, bby, I won't leave you" - Cytat :
- V. btw. Mam czasem tak, że wpadam na forum tvd [ nie udzielam się ani nic, po prostu przeglądam] i szperam, szperam i widzę swój komplet i normalnie uśmiech od ściany do ściany, TAK MI BYŁO MIŁO
Jest tak śliczny, że musiałam go ze sobą zabrać . Oczywiście, podpisany, kto zrobił i wszystko . Cieszę się, że to ci sprawiło taką radość, ja czuję się zaszczycona, że mogę go nosić . Btw, jaki masz nick na forum tvd : : ? | |
| | | Morgan Betha
| Temat: Re: by Morgan. 4/1/2014, 20:56 | |
| Ok to na sam początek naprawdę, bardzo chce wam podziękować za te komentarze! Uczucie jak wchodzę w ten temat i jak czytam te długie komentarze - jest po prostu nie do opisania. Wiem, wiem, że znów się rozczulam itp, ale no kocham was i to forum I to dzięki wam ten temacik ma to 16 stron -Dziękuję! Jaszka - Też wczoraj przeglądałam od początku swój temat. Szczerze mówiąc gdy zaczynałam nigdy nie sądziłam, że może mi to zacząć wychodzić Całe graficzkowanie nie było łatwe, ale lubiłam to. Dziękuję, że chciał Ci się to wszystko przeglądać [haha] i, że chciało ci się potem wklejać w komentarz te wszystkie komplety Bardzo mi było miło - czytać i oglądać to co zrobiłam kiedyś. Te wspomnienia. Niestety często bywa tak, że moje hostingi nawalają i moje prace znikają, ale obecny - póki co się sprawdza Dziękuję za komentarz i vene Akayoru - Niezmiernie cieszę się, że prace się podobają! Ja na forum TVD też nie wpadam. Zarejestrowałam się na obu forach w praktycznie tym samym czasie, ale jednak zostałam tutaj i udzielam się, zostałam modem i pokochałam całym sercem Może dlatego, że ten już był duży natłok, dużo użytkowników, tematów - nie mogłam się tam jakoś odnaleźć, a tu ludzie mili i wszystko było fajne Lynette - Gdzie ta Sme? :C Ej tego Kola robiłam wieki temu dla Ann Kto to Mutt, bo nie kojarzę, albo zapomniałam. To nie komplet ma w sobie to coś tylko Dylan! I ten kolejny efekt też mi się podoba *w* - Dziękuję MORDECZKO TY MOJA! <3 ars_amandi - Uwielbiam twoje komentarze są zawsze takie długie - aż chce je szybko przeczytać! The Oryginals też nie oglądam. Co prawda zastanawiam się, ale fakt, że [chyba] parują Elijah + Heyley - cóż no to mnie odpycha. Ale tęsknię za nim i Rebeką i głosem Klausa. Wiesz połączyli Demona z Eleną i nie mogli ciągle obstawać przy jego charakterku, bo jak? Jak dla mnie w TVD chodziło właśnie o to, że Stef jest z Elą, a Demon to ten co miesza, ale też ile można by ciągnąć coś takiego. A co do Silesa i Amary to - no ja łapałam się za głowę xD Stwierdziłam do mojego brata, że jeszcze trochę i po jednej Elenie będzie dla każdego. Jednak gratki dla Niny, bo postać Amary zagrała fantastycznie jak dla mnie , a takiego Silesa lubiła, miał świetne teksty i było mi trochę szkoda jak zginął, weź np. akcję na przystanku , hahaha Wrócę jeszcze do tych miłości od pierwszego wejrzenia Nienawidzę tego w książkach, jak to czytam to odkładam xD W serialach też tak mam, ale gdy leciał pierwszy sezon TVD to byłam jeszcze młoda, a potem to już nie wyobrażałam sobie, że oni nie będą kiedyś razem. Ciągle wierzę, że się zejdą Coś mi świta z tym : Jen + dziewce = Pysku Derek. Ale to nie zmienia faktu, że taki był z klątwą czy bez. Nie powinien jej wtedy ratować, a może wściekły Boyd i Cora by ją zjedli i nie było by problemów I na koniec: jako, że na obu forach rejestrowałam się w podobnym czasie tam też byłam - Lucca - tu nastąpiła mała zmiana Na tvd miałam też swój temat w grafice, ale nie zaglądajcie tam, bo się spalę ze wstydu ! | |
| Temat: Re: by Morgan. 5/1/2014, 15:25 | |
| Och, zmieniłaś nick xD? Co cię skłoniło do tak drastycznej zmiany w twoim życiu : : ? - Cytat :
- Uwielbiam twoje komentarze są zawsze takie długie - aż chce je szybko przeczytać!
Aww, you're too kind - Cytat :
- The Oryginals też nie oglądam. Co prawda zastanawiam się, ale fakt, że [chyba] parują Elijah + Heyley - cóż no to mnie odpycha. Ale tęsknię za nim i Rebeką i głosem Klausa.
Moja koleżanka ogląda i mi o tym czasem opowiada i zdaje się, że masz rację, bo ona też na to bardzo narzeka ;/. Że Elijah ma serduszka w oczach za każdym razem, gdy mówi o Hayley i dziecku, ech.. Hahah, jeśli chodzi o brytyjski akcent, to ja właśnie z tego powodu oglądam Sherlocka i DW i mam aż w nadmiarze - Cytat :
- Wiesz połączyli Demona z Eleną i nie mogli ciągle obstawać przy jego charakterku, bo jak? Jak dla mnie w TVD chodziło właśnie o to, że Stef jest z Elą, a Demon to ten co miesza, ale też ile można by ciągnąć coś takiego. A co do Silesa i Amary to - no ja łapałam się za głowę xD Stwierdziłam do mojego brata, że jeszcze trochę i po jednej Elenie będzie dla każdego. Jednak gratki dla Niny, bo postać Amary zagrała fantastycznie jak dla mnie , a takiego Silesa lubiła, miał świetne teksty i było mi trochę szkoda jak zginął, weź np. akcję na przystanku , hahaha
Wrócę jeszcze do tych miłości od pierwszego wejrzenia Nienawidzę tego w książkach, jak to czytam to odkładam xD W serialach też tak mam, ale gdy leciał pierwszy sezon TVD to byłam jeszcze młoda, a potem to już nie wyobrażałam sobie, że oni nie będą kiedyś razem. Ciągle wierzę, że się zejdą No, ale właśnie powinni obstawiać, bo to, że miłość nas zmienia, nie do końca jest prawdą ;D. Znaczy - wiem, że Damon nie jest zły i że wewnątrz jest skrzywdzonym przez los, biednym chłopcem i że normalnie lubi się poświęcać dla innych. I okay, nie mam nic przeciwko temu, lubię takich bohaterów (Derek jest identyczny), ale bycie taką osobą w związku nie oznacza, że nagle, co tylko Elena nie powie i rozkaże, jest święte ;/. Dlatego mi się to nie podoba, bo Damon nagle nie ma własnego zdania Masz całkowitą rację, i to jest odrobinę przerażające, jak wyobraziłam sobie takie zatrzęsienie Elen Tak, tak, Amara i Silas byli świetni - to na przystanku to też moja ulubiona scena z nim xD! A Amara przypominała mi trochę Stilesa przez te wszystkie spojlery xDDD Widzę, że myślimy tak samo, co do tej miłości od pierwszego wejrzenia . A co do tego... to myślę, że się zejdą, w końcu to epic love - Cytat :
- Coś mi świta z tym : Jen + dziewce = Pysku Derek. Ale to nie zmienia faktu, że taki był z klątwą czy bez. Nie powinien jej wtedy ratować, a może wściekły Boyd i Cora by ją zjedli i nie było by problemów
To, że Derek poszedł ratować Jennifer, to wiąże się z jego charakterem . Derek był wychowany, by być silny, lojalny, bezinteresowny, bohaterski i by zawsze, ale to zawsze bronił niewinnych i słabszych od siebie . Za to właśnie Dereka kocham . Dlatego poszedł ratować kobietę, która była zamknięta z dwoma krwiożerczymi wilkołakami, jego wielkie serce i sumienie by mu nie pozwoliły nie pójść . Przecież Derek zawsze się poświęca dla innych, co mnie odrobinę wkurza, bo nikt mu nigdy porządnie nie dziękuje, zwłaszcza Scott ;/. A poza tym Jeff traktuje go okropnie - Derek nigdy nie wygrywa, zawsze wszystko obraca się przeciwko niemu i od pierwszego odcinka w każdym kolejnym coś przytrafiało mu się złego i jeszcze bardziej tragicznego. I szczerze, patrząc na to wszystko? Jak ktoś powiedział, to dziwne, że Derek jeszcze nie próbował się zabić ;/. Ale prawdopodobnie uznał, że on nie jest ważny, a tak może jeszcze przydać się innym.. W końcu tak naprawdę, on nie wie, co powinien robić, stracił rodzinę zbyt wcześnie, zbyt wcześnie został sam i musiał dorosnąć. Plus, jest niewiele starszy ode mnie i ja nie potrafiłabym udźwignąć tego, co na niego zrzucają, więc naprawdę podziwiam go za tę siłę i upór, z jaką idzie przez życie . A to, że ma problemy z gniewem i agresją czasem.. Po tym, co przeszedł, to się nie dziwię. Zwłaszcza po tym, co musiała mu zafundować Kate, ughr, zabiłabym ją jeszcze raz, gdyby żyłą . On po prostu nie lubi innych ludzi dopuszczać do siebie, bo ma problemy z zaufaniem. ....... *idzie się popłakać nad jego losem w kącie*Sorki za ten rant, ale to przez studia psychologiczne i Tumblr | |
| | | Lynette Wilkołak
Liczba postów : 768 Punkty : 0 Join date : 12/05/2012 Age : 28
Beacon Hills Imię i nazwisko: Allison Argent Wiek: 17 Rasa: Łowca
| Temat: Re: by Morgan. 5/1/2014, 16:01 | |
| No właśnie nie wiem, gdzie jest i smutno mi. ;c Mutt - Mały Umie Tylko Trajkotać. ^^ To z TVD wersji książkowej, Damon mówił tak na Matta. No i nie ma za co, kocie. Ale dziewczęta, obawiam się, że zaraz z tego tematu zrobi się spam, więc prosiłabym o przeniesienie rozmowy albo na PW, albo TU. | |
| | | Morgan Betha
| Temat: Re: by Morgan. 5/1/2014, 19:19 | |
| | |
| Temat: Re: by Morgan. 5/1/2014, 20:49 | |
| Szczerze xD? Wszystkie są piękne jak zawsze, ale po prostu zakochałam się w czterech pierwszych Uwielbiam kolory i napis u Dereka, żywe barwy u Adelaide, ujęcie u Eleny, a to jest moje ulubione zdjęcie z sesji Crystal ! I kocham grę światła na nim! Jesteś genialna, dziewczyno, ot co | |
| | | Jaszka Ugryziony
Liczba postów : 324 Punkty : 9 Join date : 30/12/2013 Skąd : W-w
| Temat: Re: by Morgan. 5/1/2014, 22:51 | |
| - Cytat :
- Jaszka - Też wczoraj przeglądałam od początku swój temat. Szczerze mówiąc gdy zaczynałam nigdy nie sądziłam, że może mi to zacząć wychodzić Całe graficzkowanie nie było łatwe, ale lubiłam to. Dziękuję, że chciał Ci się to wszystko przeglądać [haha] i, że chciało ci się potem wklejać w komentarz te wszystkie komplety Bardzo mi było miło - czytać i oglądać to co zrobiłam kiedyś. Te wspomnienia.
Niestety często bywa tak, że moje hostingi nawalają i moje prace znikają, ale obecny - póki co się sprawdza Dziękuję za komentarz i vene Nie ma sprawy, to mi było miło móc przeglądać Twoją twórczość I graficznie da się polubić, co nie Czasami hostingi sprawiają takie niemiłe psikusy, mnie do tej pory nie zawiódł jeszcze imgur. A z nowej dostawy ten komplecik jest najgenialniejszy: pozostałe też są śliczne! | |
| | | Aid_than Przemieniony
Liczba postów : 505 Punkty : 12 Join date : 18/07/2013 Age : 27 Skąd : Śląsk
| Temat: Re: by Morgan. 6/1/2014, 01:07 | |
| | |
| | | Annie Wilkołak
Liczba postów : 1040 Punkty : 7 Join date : 03/07/2012 Age : 28 Skąd : Tajlandia ^^
| Temat: Re: by Morgan. 8/1/2014, 23:48 | |
| Jeeeju, jakie piękne napisy <3 A Cora jaka cudna ^^ i ta Lydia na białym, aż się zastanawiam czy czegoś nie podkraść ;o Ojajajaj! Ale wiesz, kochanie, co bym bardzo chciała? *.* Kirę albo Isaaca mogę, mogę, mogę? <3 | |
| | | Morgan Betha
| Temat: Re: by Morgan. 9/1/2014, 17:57 | |
|
Ostatnio zmieniony przez Morgan dnia 9/1/2014, 18:12, w całości zmieniany 3 razy | |
| | | Rashel Ugryziony
Liczba postów : 422 Punkty : 28 Join date : 19/07/2012
| Temat: Re: by Morgan. 9/1/2014, 18:10 | |
| Eksperymenty zdecydowanie najlepsze! Miodzio! Więcej takich proszę Może coś Stydiowego w tym stylu? <3 Oprócz tego Stydia i Isaac *__* | |
| | | Morgan Betha
| Temat: Re: by Morgan. 9/1/2014, 18:14 | |
| A coś Stydiowego zaraz się pokombinuje Stydię - zawszę I cieszę się, że ci się podoba. Btw. mam taki śliczny komplet Stydiowe Cośie dla Rashel I moja the best scena z TW [jedna z wielu xd] | |
| | | Annie Wilkołak
Liczba postów : 1040 Punkty : 7 Join date : 03/07/2012 Age : 28 Skąd : Tajlandia ^^
| Temat: Re: by Morgan. 9/1/2014, 20:14 | |
| hahahaha, ejj to jest takie genialne *.* Ładne eksperymenty, ładna dostawa i biorę, co moje <3 | |
| | | Morgan Betha
| Temat: Re: by Morgan. 9/1/2014, 20:15 | |
| Hahaha takie śmieszne Oczywiście nie bierz tego co jest dla ciebie przypisane tylko to co się podoba | |
| Temat: Re: by Morgan. 9/1/2014, 20:51 | |
| Ooooo, nowa dostawa, yay xD!!! ^ najcudowniejsze *____________* Zwłaszcza Lydia, gdzie zamazane błękitem oczy stanowią mocny akcent utrzymanej w szarościach sygnatury <3 Eksperymenty baaaaaaaardzo mi się spodobały, eksperymenty są fajne ! Inny styl i ciekawy ^^ Co prawda - Stydia -> nie mój koszyczek, nie moje jabłuszko . Ale bardzo ładnie ci wyszły Weny, skarbie ;***** | |
| | | Rashel Ugryziony
Liczba postów : 422 Punkty : 28 Join date : 19/07/2012
| Temat: Re: by Morgan. 9/1/2014, 22:02 | |
| Ehehehe *.* Podkradam! Teraz do siebie pasujemy sygami | |
| | | being Stały Bywalec
Liczba postów : 59 Punkty : 0 Join date : 12/12/2013
| Temat: Re: by Morgan. 10/1/2014, 09:22 | |
| boże kochana jak ja tu dawno nie byłam i tyle wspaniałości dla mnie jest nie moge sie napatrzeć, przepraszam za zaniedbanie lekkie ale teraz jestem w takim pozytywnym szoku, cuda tu są same cuda!!
buziaki:*:* | |
| | | Aid_than Przemieniony
Liczba postów : 505 Punkty : 12 Join date : 18/07/2013 Age : 27 Skąd : Śląsk
| Temat: Re: by Morgan. 10/1/2014, 09:27 | |
| Genialne o.0 , a zwłaszcza te eksperymenty !. I ta Lydia!! 10/10 | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: by Morgan. | |
| |
| | | | by Morgan. | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |