Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

by Morgan.

Go down 
+34
Densho
Klaudyś
Morgan
Adria
Rołs
Kotna
halotukarolka
Degrassi
Ann.
Dulczamara
KATEE91
Unbridled
Jaszka
being
Akayoru
merllo
ars_amandi
moneyhoney
Bexy
Aid_than
Woofy
totallymystery
Smee.
szomeone
Mozbi
Izotka87
paos
Miss_Lena
Eleena_
Rashel
Lynette
resetka
evans.
Farey
38 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18  Next
AutorWiadomość
ars_amandi
Wilkołak
Wilkołak
ars_amandi

Liczba postów : 1063
Punkty : 0

Beacon Hills
Imię i nazwisko: Stiles Stilinski
Rasa: Człowiek

by Morgan. - Page 9 Empty
PisanieTemat: Re: by Morgan.   by Morgan. - Page 9 Icon_minitime10/12/2013, 20:03

*_____________*!!!

Są cudowne I love you ! Najbardziej uwielbiam ten z Lydią, z rękami i ostatni ze Stilesem I love you - och, hahah, chyba wyszło na to, że uważam wyciągnięte dłonie za klimatyczne czy coś, bo to element wspólny Laughing . I bardzo podoba mi się napis, który wybrałaś dla Dereka <3.. Taki prawdziwy  Crying or Very sad ..

Świetna dostawa, talenciaro ;******
Powrót do góry Go down
Morgan
Betha
Betha
Morgan

Liczba postów : 957
Punkty : 29

PisanieTemat: Re: by Morgan.   by Morgan. - Page 9 Icon_minitime13/12/2013, 20:01

Powiem Ci, że motywujesz mnie do pracy tymi pochlebnymi komentarzami ;**
Naprawdę bardzo Ci dziękuję! I nie martw się mnie [o dziwo] też podobają się te ręce Very Happy
Coś tam jeszcze dodam, coś tam coś tam Smile
by Morgan. - Page 9 PptgZzrby Morgan. - Page 9 3fFJ4wK
by Morgan. - Page 9 P2WfTW2
by Morgan. - Page 9 GDJDQHzby Morgan. - Page 9 328oKmZ
by Morgan. - Page 9 CibzmDxby Morgan. - Page 9 6f43nre
by Morgan. - Page 9 T46HUufby Morgan. - Page 9 CgNP5dr

<3
Powrót do góry Go down
http://see-rome-and-die.tumblr.com/
Rashel
Ugryziony
Ugryziony
Rashel

Liczba postów : 422
Punkty : 28

PisanieTemat: Re: by Morgan.   by Morgan. - Page 9 Icon_minitime14/12/2013, 21:09

by Morgan. - Page 9 GDJDQHz Ale zarąbiste!
Powrót do góry Go down
http://badasscaroline.tumblr.com/
ars_amandi
Wilkołak
Wilkołak
ars_amandi

Beacon Hills

PisanieTemat: Re: by Morgan.   by Morgan. - Page 9 Icon_minitime14/12/2013, 23:55

O-M-GOD Surprised ! *grabby hands*
Co dostawa, to jeszcze wyżej poprzeczka, jak ty to robisz I love you ??

Absolutnie kocham ten z Derekiem i Chrisem Argentem (woah, serio, sama ta scena od razu daje dreszcze, a jeszcze tak świetnie zedytowana i z baaardzo dobrym napisem, to już w ogóle *___*), a także te dwa ze Stilesem - te są najlepsze ze wszystkich cudownych ^^.
Zwłaszcza podoba mi się, że wykorzystałaś motyw ze zdjęć promocyjnych z twarzami jak w popękanych lustrach, rewelacja ;D.

Zastanawiam się... czy mogłabym ci właśnie ten czerwony komplecik podwędzić I love you Embarassed ? Oczywiście, poczekam, aż (jeśli? ;**) się zgodzisz Smile

Btw, haha, wiem jak to jest z tymi komentarzami Wink. Co prawda, ja nie robię tak cudownej grafiki jak ty (ani żadnej właściwie ;D), tylko sb od czasu do czasu skrobnę jakieś opowiadanie, ale rozumiem całkowicie -> każdy komentarz daje niesamowitego kopa i entuzjazm do dalszej pracy, no i rozsadza cię radością, jakbyś co najmniej zobaczyła małego, puszystego szczeniaczka Laughing
Powrót do góry Go down
Morgan
Betha
Betha
Morgan

PisanieTemat: Re: by Morgan.   by Morgan. - Page 9 Icon_minitime15/12/2013, 15:22

Po pierwsze - oczywiście zabieraj, które ci się podoba i nawet się mnie nie pytaj ;*

Po drugie. Już od długiego czasu zabieram się za twoje opowiadanie, słyszałam o nim same dobre opinie więc jak tylko znajdę czas [środa w moich planach] to przeczytam całe Very Happy I wszystkie inne opowiadania naszych użytkowników Very Happy I na pewno zostawię po sobie piękny komentarz Smile
Powrót do góry Go down
ars_amandi
Wilkołak
Wilkołak
ars_amandi

Beacon Hills

PisanieTemat: Re: by Morgan.   by Morgan. - Page 9 Icon_minitime15/12/2013, 16:07

*squeeeee*! by Morgan. - Page 9 1844036096 Dziękuję, dziękuję, dziękuję! :serce:Już schwyciłam w swoje łapki ten cudny komplet i nie zamierzam oddać Laughing . Btw, cytat jest z piosenki zespołu Our Last Night Wink?

Whaaa-- Embarassed ? Naprawdę zamierzasz... Ale.. N-naprawdę I love you by Morgan. - Page 9 1844036096 ? Shit, absolutnie nie wiem, co słyszałaś, więc zamierzam się wszystkiego wypierać Laughing . Zwłaszcza, jeśli któreś z moich op cię rozczaruje, albo coś :/.. Teraz będę siedziała do środy czy którejś twojej wolnej chwili jak na szpilkach Razz . Dlaczego mnie uprzedziłaś Laughing Laughing ? (ale dziękuję I love you )
Powrót do góry Go down
Lynette
Wilkołak
Wilkołak
Lynette

Liczba postów : 768

Beacon Hills
Imię i nazwisko: Allison Argent
Rasa: Łowca

PisanieTemat: Re: by Morgan.   by Morgan. - Page 9 Icon_minitime15/12/2013, 17:20

Madzia! Surprised Ostatni Stiles to mistrzostwo.  I love you I w ogóle ostatnie dostawy takie świetne, jestem z ciebie dumna.  cheers
Powrót do góry Go down
merllo
Zaatakowany
Zaatakowany
merllo

Liczba postów : 215
Punkty : 1

PisanieTemat: Re: by Morgan.   by Morgan. - Page 9 Icon_minitime16/12/2013, 13:58

Podoba mi się I love you 

Allison- Przepiękne jak dla mnie idealnie nie ma się do czego przyczepić

!CUD MIÓD!

Lydia- zmoczona do suchej nitki Smile- Ładna kolorystyka

A Stiles 1 z tę rozdziabioną buźką słodziak by Morgan. - Page 9 1907024335 ale jak dla mnie troche za bardzo oświetliłaś prawy bok (te oczy boskie- ładnie je odznaczyłaś )
Powrót do góry Go down
Morgan
Betha
Betha
Morgan

PisanieTemat: Re: by Morgan.   by Morgan. - Page 9 Icon_minitime16/12/2013, 16:20

ars_amandi  -  Owszem to właśnie OLN :)Często ich cytaty znajdują się na moich obrazkach. Tak mi miło widzieć u Ciebie ten mój komplet  Embarassed. Każdy zabrany przez kogoś komlet to u mnie mniej więcej taka reakcja  :dance: by Morgan. - Page 9 4198022946 Very Happy

Lynette - mooooja  I love you Jestem dumna, że jesteś dumna :)A teraz powspominajmy czas w którym się poznałyśmy i bardzo podobała ci się taka ruda Lydia, która ci robiłam i o której teraz jak myślę to łapę się za głowę - jakie to było słabe :*

merllo - Banan na twarzy, bo ci się podoba Very Happy Ale dziwna sytuacja, bo nie wiem o których pracach mówisz. Coś mi podpowiada, że to te z pierwszej strony :DAle i tam i tu jest Allison, mokra Lydia i Stiles Very Happy

Cześć Rashel  I love you 

Dziękuje wam Kochane! <3
Powrót do góry Go down
Akayoru
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Akayoru

Liczba postów : 125
Punkty : 4

PisanieTemat: Re: by Morgan.   by Morgan. - Page 9 Icon_minitime16/12/2013, 16:36

Grafika na najwyższym poziomie ;)A każdy z kompletów jest śliczny i niepowtarzalny, aż ci zazdroszczę talentu xD
Piękne. Jest czym oczy nacieszyć Very Happy
Najbardziej podoba mi się ten z Lydią jak wyciąga rękę. Jest cudowny I love you Albo z Derekiem i Chrisem, a o Stilesie już nawet nie wspomnę bo ... I love you I love you
Kurczę, podwędziłabym ci jeden komplecik Wink
Powrót do góry Go down
Morgan
Betha
Betha
Morgan

PisanieTemat: Re: by Morgan.   by Morgan. - Page 9 Icon_minitime16/12/2013, 16:51

OO Jak się cieszę, że zajrzałaś, a tym bardziej, że ci się coś podoba by Morgan. - Page 9 4198022946 

Jak coś ci się podoba i chciała byś to będę jeszcze bardziej szczęśliwa!  I love you 
Powrót do góry Go down
Akayoru
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Akayoru

PisanieTemat: Re: by Morgan.   by Morgan. - Page 9 Icon_minitime16/12/2013, 20:21

Czyli mogę  Embarassed ??
Powrót do góry Go down
Morgan
Betha
Betha
Morgan

PisanieTemat: Re: by Morgan.   by Morgan. - Page 9 Icon_minitime16/12/2013, 20:36

A nawet się nie pytaj - będzie mi niezwykle miło Smile
Powrót do góry Go down
Akayoru
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Akayoru

PisanieTemat: Re: by Morgan.   by Morgan. - Page 9 Icon_minitime16/12/2013, 21:46

Wybrałam sobie komplet ze Stilesem wyciągającym dłoń w naszą stronę - ujął mnie za serce I love you
Arigato gozaimasu xD
Powrót do góry Go down
merllo
Zaatakowany
Zaatakowany
merllo

Liczba postów : 215
Punkty : 1

PisanieTemat: Re: by Morgan.   by Morgan. - Page 9 Icon_minitime17/12/2013, 18:41

Tak chodziło mi o te które dodałaś na samym początku-4/8/2012
a jeśli chodzi o te ostatnie to mnie również podobnie jak Akayoru ujoł Stiles wyciągający dłoń, patrząc na niego wydaje się jakby stał przed nami Smile po prostu mega
Powrót do góry Go down
Lynette
Wilkołak
Wilkołak
Lynette

Liczba postów : 768

Beacon Hills
Imię i nazwisko: Allison Argent
Rasa: Łowca

PisanieTemat: Re: by Morgan.   by Morgan. - Page 9 Icon_minitime17/12/2013, 18:55

Och, wybacz mi, ale nie pamiętam tego. ;x Ale to właśnie ten temat i nasze spamy z Anią utworzyły nasz team trzech muszkieterek, więc można powiedzieć, że właśnie w twojej grafice się poznałyśmy. *.*
Powrót do góry Go down
Morgan
Betha
Betha
Morgan

PisanieTemat: Re: by Morgan.   by Morgan. - Page 9 Icon_minitime17/12/2013, 21:26

merllo - to takie 3D Very Happy I dziękuję bardzo z miłe słowa :*

Lynette - co tam, że nie pamiętasz, ważne, że się znamy  I love you Dzięki mnie, łehehhe Very Happy
Powrót do góry Go down
being
Stały Bywalec
Stały Bywalec
being

Liczba postów : 59

PisanieTemat: Re: by Morgan.   by Morgan. - Page 9 Icon_minitime28/12/2013, 15:14

Witaj Very Happy z racji tego, że jestem nowa zapytam czy mogę ukraść kilka avatarów? robisz przepi ękne. Podoba mi się strasznie Twoja grafika:)
Powrót do góry Go down
Morgan
Betha
Betha
Morgan

PisanieTemat: Re: by Morgan.   by Morgan. - Page 9 Icon_minitime29/12/2013, 13:59

Witam nową osóbkę na forum Smile Fajnie, że dużo się udzielasz i oczywiście mam nadzieję, że zostaniesz z nami na długo, długo Wink

Więc - zabieraj co tam ci się tylko podoba. Będzie mi bardzo miło. Nawet Bardzo, bardzo Very Happy

I naprawdę strasznie się cieszę, że ci się podoba. Dowartościowujecie mnie Razz
Powrót do góry Go down
being
Stały Bywalec
Stały Bywalec
being

PisanieTemat: Re: by Morgan.   by Morgan. - Page 9 Icon_minitime29/12/2013, 22:05

A dziękuje:D jak lubię to się udzielam a co Very Happy

Zabieram już zapisane, a może zrobisz coś nowego, co? jestem za! Very Happy

Ja? Ciebie Very Happy o jezu co za zaszczyt! Very Happy
Powrót do góry Go down
Morgan
Betha
Betha
Morgan

PisanieTemat: Re: by Morgan.   by Morgan. - Page 9 Icon_minitime30/12/2013, 18:29

Mam tylko jeden - dla smaczku Very Happy
Dziś nie mam weny, ale postaram się przygotować coś na nowy rok i jeszcze przed startem 3b Wink
by Morgan. - Page 9 IQgrpIr by Morgan. - Page 9 A9AlfzL
Powrót do góry Go down
ars_amandi
Wilkołak
Wilkołak
ars_amandi

Beacon Hills

PisanieTemat: Re: by Morgan.   by Morgan. - Page 9 Icon_minitime30/12/2013, 18:40

W pierwszej chwili przeczytałam "I'm just a dream" i prawie dostałam zawału serca Laughing
Zestaw śliczny i smaczek pobudzony (zwłaszcza wyrazistymi obojczykami Stilesa) :Rolling Eyes: . Bardzo podoba mi się, jak czerń podkreśla wyraz jego oczu i cienie pod nimi <3
Aż nie mogę się doczekać, co przygotujesz na Nowy Rok by Morgan. - Page 9 3932743711
Skoro nie masz weny, to idę na jej poszukiwania, by wróciła i nie odważyła się więcej od ciebie uciekać Laughing
Buziaki ;********
Powrót do góry Go down
being
Stały Bywalec
Stały Bywalec
being

PisanieTemat: Re: by Morgan.   by Morgan. - Page 9 Icon_minitime31/12/2013, 14:47

boże cudowny jest od razu biorę i tak nie wiem jak ustawiić sygnature masakra ale ze mnie amatorka ale Stylies wygląda o boże tak świetnie pięknie ci wyszło:*Smile
Powrót do góry Go down
Morgan
Betha
Betha
Morgan

PisanieTemat: Re: by Morgan.   by Morgan. - Page 9 Icon_minitime31/12/2013, 22:50

OOO JAK MI MIŁO Very Happy
Ja chcesz mogę ci powiedzieć jak wprowadzić Sygę Smile

No i w moim temacie napiszę was wszystkim, którzy to oglądają:

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU MIŚKI!! <3
Powrót do góry Go down
being
Stały Bywalec
Stały Bywalec
being