Tyler Hoechlin - aktor - ciekawostki ,wiadomosci i zdjecia.
+2
Lynette
Megi
6 posters
Autor
Wiadomość
Megi Stały Bywalec
Liczba postów : 70 Punkty : 0 Join date : 08/06/2012 Skąd : Mazowsze
Temat: Tyler Hoechlin - aktor - ciekawostki ,wiadomosci i zdjecia. 2/7/2012, 08:48
W 2004 r. Tyler Teen Wolf i Candice Vampire Diaries (Caroline Forbes) byli razem na premierze filmy The Terminal. Wygladali tak młodo ! A czy wiedzieliście ,że byli parą ?
EDIT: Kilka zdjęć Tylera
Kod:
Nie pisze się posta pod postem. EDIT by Lynette128
Lynette Wilkołak
Liczba postów : 768 Punkty : 0 Join date : 12/05/2012 Age : 28
Beacon Hills Imię i nazwisko: Allison Argent Wiek: 17 Rasa: Łowca
Temat: Re: Tyler Hoechlin - aktor - ciekawostki ,wiadomosci i zdjecia. 12/7/2012, 21:04
Nie miałam pojęcia, że on ma prawie 25 lat! (ur. 1987-09-11) Niezłe ciacho z niego Poza tym zaproponowano mu, by zagrał brata Edwarda z Twilight. Jednak musiał wybierać między dwoma prawdziwymi miłościami: aktorstwem a baseballem! I, oczywiście, wybrał swój ukochany sport. Zawsze chciał został profesjonalnym baseballistą. Pewnie dlatego, że dużo ćwiczy, ma taką świetną figurę.
Megi Stały Bywalec
Liczba postów : 70 Punkty : 0 Join date : 08/06/2012 Skąd : Mazowsze
Temat: Re: Tyler Hoechlin - aktor - ciekawostki ,wiadomosci i zdjecia. 12/7/2012, 22:37
YOUNG HOLLYWOOD 2011 - TEEN WOLF
nie wiedziałam gdzie to wrzucić a nie chciałam nowego tematu zakładać ... A jeśli chodzi o T to mam nadzieję że TW będzie jego przepustką to dalszej kariery ...
Izotka87 Odwiedzający
Liczba postów : 25 Punkty : 0 Join date : 30/11/2012 Age : 37
Temat: Re: Tyler Hoechlin - aktor - ciekawostki ,wiadomosci i zdjecia. 9/12/2012, 19:51
a wiecie że grał w serialu 7 niebo? Kochałam ten serial mając 12-13 lat
SkylerDewclaw Wtajemniczony
Liczba postów : 154 Punkty : 0 Join date : 09/12/2012 Age : 31 Skąd : Nie z tego świata :)
Temat: Re: Tyler Hoechlin - aktor - ciekawostki ,wiadomosci i zdjecia. 3/2/2013, 16:56
Tyler grał rolę w horrorze "Zemsta Niedźwiedzicy". Horror moim zdaniem średniej klasy choć za nimi nie przepadam W skrócie: Grupa nastolatków wyjeżdża poza miasto w wypadku samochodowym zabijają niedźwiadka,a niedźwiedzica chce się na nich zemścić, znajdują zatrute chemikaliami jezioro czy tam staw, ktoś ginie, uciekają, wypadek - psuje się samochód, kolejny ginie, pułapka, zabijają niedźwiedzice i na koniec się wydaje, że już wszystko okay a tu nagle BAM niedźwiedzica powraca jednak giną. Koniec:) Krwawe sceny polegały na tym że na ekran wskakiwały na kilka sekund plamy krwi Bardziej się śmiałam niż bałam na tym filmie, a oglądałam go z ciekawości gdyż wyczytałam, że grał w nim właśnie Hoechlin Film można oglądnąć na YT :3
Stalia Stały Bywalec
Liczba postów : 74 Punkty : 2 Join date : 04/08/2014 Age : 27 Skąd : Racibórz
Temat: Re: Tyler Hoechlin - aktor - ciekawostki ,wiadomosci i zdjecia. 15/8/2014, 17:14
Nie miałam pojęcia, że był z Candice Jacy młodzi byli , ale już wtedy z Tylera było ciacho ; ) Nie oglądałam nic innego z jego udziałem , więc na jego temat nie mam wyrobionego zdania .
Densho Stały Bywalec
Liczba postów : 99 Punkty : 18 Join date : 27/12/2014 Age : 31 Skąd : Śląsk
Temat: Re: Tyler Hoechlin - aktor - ciekawostki ,wiadomosci i zdjecia. 27/12/2014, 17:38
Awwww *_* Matko jakie ciacho <3 Znalazłam cudne zdjęcie więc się podzielę... i gif do kolekcji ^^ Widziałam go w CSI ^^ Jak się dowiedziałam, że tak grał od razu wyszukałam ten odcinek.
Sponsored content
Temat: Re: Tyler Hoechlin - aktor - ciekawostki ,wiadomosci i zdjecia.
Tyler Hoechlin - aktor - ciekawostki ,wiadomosci i zdjecia.