traugottt Gość
Liczba postów : 6 Punkty : 0 Join date : 18/05/2014 Age : 28 Skąd : Szczecin
| Temat: Re: Dręczące nas pytania 18/5/2014, 21:15 | |
| Zgadzam się z Tobą Liviett co do Malii - ja także kompletnie nie rozumiem po co się pojawiła, do tego w tak idiotyczny sposób, kojotowilk? Dajcie spokój. Nie rozumiem czemu nam to robią, skoro nie możemy mieć Stereka to czemu chociaż nie Stydia? Ja mam za to inne pytanie - myślicie, że Jackson pojawi się jeszcze w serialu? Podejrzewam, że coś wiecie na ten temat i pewnie zaraz mnie oświecicie czemu tak nagle zniknął | |
|
ars_amandi Wilkołak
Liczba postów : 1063 Punkty : 0 Join date : 17/10/2013 Age : 31
Beacon Hills Imię i nazwisko: Stiles Stilinski Wiek: 17 Rasa: Człowiek
| Temat: Re: Dręczące nas pytania 18/5/2014, 21:29 | |
| Dokładnie, popieram opinię o Malii . I chociaż sama nie przepadam za Stydią, to tu przynajmniej byłyby jakieś podwaliny związku, nie to co w przypadku Stalii, którą najwyraźniej nam Jeff chce zaserwować w s4 ;/. Ugh. Ale wciąż trzymam kciuki, że Malia okaże się Jennifer 2.0 - Cytat :
- myślicie, że Jackson pojawi się jeszcze w serialu? Podejrzewam, że coś wiecie na ten temat i pewnie zaraz mnie oświecicie czemu tak nagle zniknął
Szczerze wątpię, że Colton wróci - a jeśli tak, to najwyżej na gościnny występ, niestety ( strasznie mi szkoda, bo kochałam Jacksona i Lydię razem...). Historia jest taka, że Colton miał początkowo normalnie występować w 3A (który to sezon miał być skupiony na nim i jego backstory), ale w ostatnim momencie, gdy Jeff już miał napisaną większość scenariuszy, Colton dał mu znać, że odchodzi do "Arrow" (serial stacji CW)... I powiadomił fanów przez Twitter. Um. Chociaż naprawdę lubię Coltona, to tu się zachował trochę nieprofesjonalnie . A Jeff przez całą tę akcję wynalazł ten niezbyt logiczny i oryginalny wątek z True Alphą, bo musiał przepisywać scenariusze od nowa ;/.. | |
|
traugottt Gość
Liczba postów : 6 Punkty : 0 Join date : 18/05/2014 Age : 28 Skąd : Szczecin
| Temat: Re: Dręczące nas pytania 19/5/2014, 10:40 | |
| Rozumiem, dzięki za informację To faktycznie masz rację, że strasznie nieprofesjonalne zachowanie i szkoda, bo bardzo byłam ciekawa przemiany wewnętrznej Jacksona po tych wydarzeniach... No nic, pozostało mi oglądać Arrowa i oczekiwać pojawienia się Coltona | |
|
CrystalizeMoon Odwiedzający
Liczba postów : 33 Punkty : 0 Join date : 05/02/2015 Age : 27 Skąd : Lubelskie
Beacon Hills Imię i nazwisko: Wiek: Rasa:
| Temat: p y t a nie 25/2/2015, 16:59 | |
| Ja tak w ogóle z innej beczki się urwałam, ale.... czy nie zastanawialiście się nigdy skąd Stiles znał lub wiedział jak wygląda Derek? Nie wiem czy to dobry temat, ale prawdopodobnie | |
|
Adria Wilkołak
Liczba postów : 827 Punkty : 37 Join date : 30/07/2014 Age : 33 Skąd : Buzolic's bed
| Temat: Re: Dręczące nas pytania 25/2/2015, 19:38 | |
| Stiles wyhaczył go już dawno temu, śliniąc się na widok jego tyłka i mięśni #potwierdzone info ;D
A poważnie - jego ojciec jest szeryfem. Myślę, że gdy Derek wrócił do miasta, szeryf zwracał na niego uwagę i może powiedział coś do Stilesa "oo, wrócił ten, co mu spalili hacjendę z całą rodzinką w środku". | |
|
Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: Dręczące nas pytania 26/2/2015, 19:52 | |
| Nie znał go z jakiejś gazety przypadkiem? W której był artykuł o pożarze?
| |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Dręczące nas pytania | |
| |
|