Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
Temat: Walka Scotta i Liama(S5) 3/7/2015, 08:33
MTV udostępniło super trailer 5 sezonu Teen Wolfa, widać w nim interesującą scenę pomiędzy naszym Prawdziwym Alfą a jego betą, Liamem.
Jak sądzicie, co będzie powodem tej walki? Liam się przeciwko czemuś zbuntuje? A może będzie się bronił przed Scottem, tym bardziej, że Tyler P zapowiadaj o mroku nad Scottem, może to będzie dno jakiego sięgnie jako alfa? Zaatakowanie swojego bety.
Densho Stały Bywalec
Liczba postów : 99 Punkty : 18 Join date : 27/12/2014 Age : 31 Skąd : Śląsk
Temat: Re: Walka Scotta i Liama(S5) 3/7/2015, 11:26
Solve napisał:
A może będzie się bronił przed Scottem, tym bardziej, że Tyler P zapowiadaj o mroku nad Scottem, może to będzie dno jakiego sięgnie jako alfa? Zaatakowanie swojego bety.
W sumie może coś w tym być. Pamiętacie? Już kiedyś zaczął się zmieniać w "bardziej złego" osobnika. Może faktycznie szajba mu odwali i zaatakuje Liama. A może straci kontrole nad sobą? A może ten "nowy" (Theo) namiesza mu w głowie? Czuję, że to będzie ciekawy wątek.
EDIT: Dziś oglądałam sezon pierwszy. I odcinku 5 podczas rozmowy Scotta z Derekiem, Derek mówi mu, że jeżeli nie zabije Alfy to alfa zabije jego. Taki rytuał przejścia. Może tutaj też mamy taki rytuał?
VoidOnis Wtajemniczony
Liczba postów : 188 Punkty : 1 Join date : 12/05/2014
Temat: Re: Walka Scotta i Liama(S5) 3/7/2015, 20:47
AAAAAAAAAAAAAAAAAA teraz dopiero zauważyłem że w ostatniej scenie Scott ma żółte oczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ktoś mu zabrał status Alphy
Adria Wilkołak
Liczba postów : 827 Punkty : 37 Join date : 30/07/2014 Age : 33 Skąd : Buzolic's bed
Temat: Re: Walka Scotta i Liama(S5) 3/7/2015, 21:45
A tego, Deucalion chyba wciąż zyje, nie? Może namawia Scotta do wyrżnięcia watahy? ;D
Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
Temat: Re: Walka Scotta i Liama(S5) 3/7/2015, 22:03
Voidonis, jeśli masz na myśli tego skaczącego wilczka, to jestem przekonany(albo przynajmniej prawie pewien), że jest to Liam a nie Scott.
To o tym rytuale to pewnie Jeff nie pamięta Poza tym, jakoś Derek nie chciał zabić swoich bet, ani oni go. Zresztą, w pierwszym sezonie to Derek trochę mydlił Scottowi oczy, bo chciał pomścić siostrę, i to był pewnie fake.