| WAŻNE! Przeczytaj! | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Lunar Gość
Liczba postów : 19 Punkty : 0 Join date : 11/03/2014 Age : 26 Skąd : Beacon Hills
| Temat: WAŻNE! Przeczytaj! 25/3/2015, 15:19 | |
| Drodzy Wolfies! Z przyjemnością ogłaszamy że nasz fandom doczekał się oficjalnie kolorowej wstążki. A nawet trzech. Oficjalnymi barwami Fanów "Teen Wolf" będzie wstążeczka z kolorów: czerwonego, niebieskiego i złotego, z którego pleciemy warkocz. Nawiązują one do kolorów oczu wilkołaków. Mamy nadzieje że kolory się przyjmą.
Z poważaniem TEEN WOLF - POLAND
Znajdź nas na facebook'u | |
|
| |
Densho Stały Bywalec
Liczba postów : 99 Punkty : 18 Join date : 27/12/2014 Age : 31 Skąd : Śląsk
Beacon Hills Imię i nazwisko: Wiek: Rasa:
| Temat: Re: WAŻNE! Przeczytaj! 3/7/2015, 14:30 | |
| O ja!! Lubię takie rzeczy! Kiedyś była taka akcja z fanami Korei i Japonii. Też nosiłam. Zdecydowanie preferuję mulinę niż wstążki. Są wygodniejsze i mniejsze. Jak tylko kupię te kolory, to robię z nich warkoczyk <3 Jak już będę w posiadaniu, wrzucę zdjęcie! | |
|
| |
Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: WAŻNE! Przeczytaj! 3/7/2015, 21:42 | |
| No sympatycznie, sympatycznie A mulina nie jest za cienka, żeby pleść ładny warkoczyk?;D Znaczy, ja to się wgl. nie znam, dlatego pytam, koleżanka z muliny robi sobie bransoletki, i ta mulina to taka cieniuteńka jest Chyba, że to nie taka mulina xdd | |
|
| |
Densho Stały Bywalec
| Temat: Re: WAŻNE! Przeczytaj! 4/7/2015, 08:22 | |
| - Solve napisał:
- No sympatycznie, sympatycznie
A mulina nie jest za cienka, żeby pleść ładny warkoczyk?;D Znaczy, ja to się wgl. nie znam, dlatego pytam, koleżanka z muliny robi sobie bransoletki, i ta mulina to taka cieniuteńka jest Chyba, że to nie taka mulina xdd Nie. Wystarczy kilka "nitek" tej muliny połączyć w jedno. Najczęściej łączę 6-7 nitek. Jakoś wolę mulinę bo jest delikatniejsza :-) | |
|
| |
Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: WAŻNE! Przeczytaj! 4/7/2015, 09:28 | |
| Prawdę mówiąc i tak nie jestem sobie w stanie wyobraźić jak to bedzie wyglądało, ten warkocz z muliny Koniecznie pochwal się efektami! A może i ja sobie coś takiego upletę, jak zrobisz dobry poradnik | |
|
| |
Densho Stały Bywalec
| Temat: Re: WAŻNE! Przeczytaj! 4/7/2015, 09:51 | |
| | |
|
| |
Solve Betha
| |
| |
Sponsored content
| Temat: Re: WAŻNE! Przeczytaj! | |
| |
|
| |
| WAŻNE! Przeczytaj! | |
|