Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Wywiad z Megan Tandy(Breaden)

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Solve
Betha
Betha
Solve

Liczba postów : 1337
Punkty : 98

Wywiad z Megan Tandy(Breaden) Empty
PisanieTemat: Wywiad z Megan Tandy(Breaden)   Wywiad z Megan Tandy(Breaden) Icon_minitime3/9/2014, 20:45

Rozmawialiśmy z Megan Tandy na temat jej hardkorowej postaci- Breaden, i pracowaniu z Tyler Hoechlinem przy Teen Wolfie.

Pytanie: Myśleliśmy, że Breaden została zabita przez Deucaliona w ten sam sposób, w jaki wydawało nam się, że Kate zginęła z rąk, a raczej pazurów Petera. Łowczyni została przemieniona dzięki rozdarciu gardła pazurami alfy. Gdyby Breaden miała zostać przemieniona w taki sam sposób, to jaka istota najlepiej odzwierciedlała by jej charakter?

Megan: Właściwie to badassołak nie jest nawet prawdziwą istotą, ale sądzę, że najlepiej by do niej pasowała. Jeśli natomiast mam być poważna, to uważam, że jakiś rodzaj istoty, którą dałoby się określić mianem "obrońcy" pasowałaby najlepiej. Nie sądzę, aby Breaden miała przemienić się w coś złego, ponieważ to nie leży w jej prawdziwej naturze.

Pytanie: W Wolf Watchu Tyler Hoechlin powiedział, że Derek ufa Breaden. Jak sądzisz, co wzbudza to zaufanie u Dereka, osoby z głębokimi i zrozumiałymi problemami z zaufaniem?

Megan : Derek wie, że ona uratowała Isaaca jak i samego Dereka i Petera. Było wiele sytuacji, w których Breaden mogła pokazać całkowicie inne motywy swoich działań, jednak nigdy do tego nie doszło. Ona po prostu wpadła, zrobiła co do niej należało i poszła dalej. Sądzę, że Derek zauważył, że jej działania się po prostu szczere.

oryginał
Powrót do góry Go down
ars_amandi
Wilkołak
Wilkołak
ars_amandi

Liczba postów : 1063
Punkty : 0

Beacon Hills
Imię i nazwisko: Stiles Stilinski
Rasa: Człowiek

PisanieTemat: Re: Wywiad z Megan Tandy(Breaden)   Wywiad z Megan Tandy(Breaden) Icon_minitime4/9/2014, 08:03

Cytat :
Derek wie, że ona uratowała Isaaca jak i samego Dereka i Petera. Było wiele sytuacji, w których Breaden mogła pokazać całkowicie inne motywy swoich działań, jednak nigdy do tego nie doszło. Ona po prostu wpadła, zrobiła co do niej należało i poszła dalej. Sądzę, że Derek zauważył, że jej działania się po prostu szczere.
Nie mam nic do Megan, ale bez przesady. Braeden zrobiła to, bo jej zapłacono, a nie z dobroci serca. Scottowi powiedziała, że zabiłaby go, gdyby dostała za to dobrą kasę. Gdyby kazano jej zabić "Isaaca, jak i samego Dereka i Petera" wcześniej, również by to zrobiła, więc to, że Megan dość często na Twitterze i w wywiadach robi z Braeden "rycerza na białym koniu" mnie dziwi. Dereka i Petera kazał jej np. uratować Deucalion, nie jej szlachetne motywy.
Mówiąc zaś o płaceniu - Der i Peter dali jej pieniądze za znalezienie Kate -> ona już jej nawet nie szuka, tylko seksi się z Derekiem O.o! Peter i Chris Argent znaleźli jakoś Kate, a ona nie ;D. Średnio dobry płatny zabójca, nah ;p? Miała potencjał, ale Jeff zrobił z niej zwykły love interest i nic ponadto
Powrót do góry Go down
Solve
Betha
Betha
Solve

PisanieTemat: Re: Wywiad z Megan Tandy(Breaden)   Wywiad z Megan Tandy(Breaden) Icon_minitime4/9/2014, 12:19

Mnie ten wywiad śmiesyzł Very Happy Zwłaszcza moment z badassołakiem xdd

Ale faktycznie, powiedziała dokładnie to co ty, gdyby jej zapłacono to by zrobiła wszystko. Ale....w jednym momencie ma rajcę, nie ma ukrytych motywów. Robi to co do niej należy. Szkoda mi będzie jeśli umrze, ale.... Dreaden śmiesznie było poprowadzone, znikąd wzięte i wgl. ale szkoda, że nawet takie zniką wzięte pannice Dereka umierają.
Powrót do góry Go down
Adria
Wilkołak
Wilkołak
Adria

Liczba postów : 827
Punkty : 37

PisanieTemat: Re: Wywiad z Megan Tandy(Breaden)   Wywiad z Megan Tandy(Breaden) Icon_minitime4/9/2014, 13:02

Nooo, troszkę wybieliła Braeden. A szkoda, bo w Braeden najbardziej interesujące jest to, że jest właśnie najemniczką i za kasę zrobi wszystko. Powinni iść w tę stronę z jej rozwojem, a nie robić z niej materac Dereka. Jedyna na dzień dzisiejszy naprawdę interesująca (poza Lydią) postać kobieca została sprowadzona do roli love interest. Naprawdę mam wrażenie, że w S4 Jeffa bardziej interesują shipy niż cała reszta. Stalia, Scira, Braeden x Derek, Marrish. Tylko czekać na jakiś trójkąt miłosny. Rolling
Powrót do góry Go down
http://little-bitch-of-kol.tumblr.com
Solve
Betha
Betha
Solve

PisanieTemat: Re: Wywiad z Megan Tandy(Breaden)   Wywiad z Megan Tandy(Breaden) Icon_minitime4/9/2014, 14:15

Nie strasz mnie tymi trójkątami Razz Zaraz jeszcze zaczną rysować równoboczne od linijek na sezon 5 xdd

Wgl. A ona przyjęła kasę za szukanie Kate? Bo mi się wydawało, że to jest jak z przesyłką za pobraniem. Znajdzie Kate-Dostaje kasę.
Powrót do góry Go down
Adria
Wilkołak
Wilkołak
Adria

Liczba postów : 827
Punkty : 37

PisanieTemat: Re: Wywiad z Megan Tandy(Breaden)   Wywiad z Megan Tandy(Breaden) Icon_minitime4/9/2014, 20:45

Wg mnie - skoro Liam to taka kiepska podróba Isaaca - wcisną motyw Liama i Kiry. On na nią patrzył parę razy takim baranim wzrokiem. Może jak jej kupi bransoletkę i skrobnie kucyka, to Kira zdecyduje się z nim bawić w geometrię. Laughing

Mi też się wydaje, że Braeden dostaje jakąś zaliczkę, a resztę - za skuteczność. Ale kto wie, nie jestem najemniczką. xD
Powrót do góry Go down
http://little-bitch-of-kol.tumblr.com
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Wywiad z Megan Tandy(Breaden)   Wywiad z Megan Tandy(Breaden) Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Wywiad z Megan Tandy(Breaden)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Wywiad z Davisem i Posey
» K2K - Colton Haynes wywiad
» Wywiad z nowym czlonkiem obsady Stephen Lunsford
» Wywiad z Holland Roden
» Wywiad Glamour z Dylanem O’Brienem

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach