| Liam Dunbar | |
|
+4Terraflora Aoibakauke Morgan Solve 8 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Liam Dunbar 19/7/2014, 22:35 | |
| Liam to jedna z nowych postaci w sezonie 4. Biorąc pod uwagę fakt, że pojawił się na plakatach i zdjęciach promujących, można mieć nadzieję, że go nie ubiją, i będzie częścią stałej obsady serialu. Liam- Nowy uczeń w Liceum Beacon Hills, freshmen. Już na samym początku dał się poznać jako świetny zawodnik lacrossa. W wyniku skomplikowanych wydarzeń zostaje ugryziony przez Scotta i w efekcie zostaje przemieniony w wilkołaka. Posiada dużą siłę, co może wiązać się z jego utrzymywaną wewnątrz agresją. Kocha swoich rodziców, i nie chce ich zawieźć. Moja nowa ulubiona postać. [You must be registered and logged in to see this image.]A wy co o nim sądzicie? Liam w serialu ma 15 lat, a aktor zaledwie o rok więcej
Ostatnio zmieniony przez Solve dnia 13/8/2014, 10:07, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Morgan Betha
Liczba postów : 957 Punkty : 29 Join date : 25/06/2012 Age : 27
| Temat: Re: Liam Dunbar 19/7/2014, 22:50 | |
| DEFINITYWNIE SĄDZĘ IŻ JEST ON SYNEM PETERA I MÓWIĘ TO PO RAZ KOLEJNY! Lubię go, jest słodki mimo, że już na wstępie przyczepiono mu "Jacksonową" metkę. Jest dla mnie mieszanką wybuchową, gdyż z jednej strony potrafi sypnąć bezczelnym tekstem, a z drugiej jest kochającym synem i dobrym przyjacielem. I dobrym człowiekiem, który jako jedyny ruszył do Kiry, która w bardzo sexowny sposób walnęła ze schodów. Ciekawi mnie jego wątek, jak będzie przez to przechodził, czy zobaczymy coś nowego czy zrobią nam powtórkę ze Scotta. Ogólnie rzecz biorąc jestem pozytywnie nastawiana do nowych postaci
A dlaczego jest synem Petera? Bo ma przybranego ojca. Jest młody przez co Peter mógł go spłodzić w późniejszym nieco wieku. Nie widzieliśmy jeszcze jego matki, może być szok gdy spotka Petera | |
|
| |
Aoibakauke Stały Bywalec
Liczba postów : 61 Punkty : 4 Join date : 04/02/2014 Age : 32 Skąd : Aoiland
| Temat: Re: Liam Dunbar 20/7/2014, 13:19 | |
| ja na razie jest mi obojętny, troszkę taki Jacksonowaty na początku był, mam nadzieje że nie będzie beznadziejnym wilkołakiem jak Scott tylko takim bardziej jak Peter/Derek. Bo Scott to najgorszy wilkołak/beta/alfa jakiego matka ziemia serialowa nosiła. | |
|
| |
Terraflora Odwiedzający
Liczba postów : 23 Punkty : 4 Join date : 20/08/2013
| Temat: Re: Liam Dunbar 22/7/2014, 22:35 | |
| Jako aktor: Straszny młodzik ale uroczy z wyglądu. Za te kilka lat będzie z niego fajne ciacho Jako postać: zapowiada się fajnie. Mam nadzieję, że dobrze poprowadzą jego postać i dadzą mu ciekawe wątki bo szkoda marnować potencjału. | |
|
| |
Adria Wilkołak
Liczba postów : 827 Punkty : 37 Join date : 30/07/2014 Age : 33 Skąd : Buzolic's bed
| Temat: Re: Liam Dunbar 30/7/2014, 23:43 | |
| Nie spodobał mi się na początku, wydawał się taki Jacksonowaty, ale bez uroku właściwego kanimie. ;/ W 4x06 zrobił się jakiś taki... do polubienia. Wydaje mi się, że ma nam zastąpić niezastąpionego Isia. Tak czy inaczej chłopak nie jest taki zły, na jakiego wyglądał podczas prób do lacrosse'a. Na pewno go nie hejtuję i nie skreślam i mam nadzieję, że tendencja do lubienia go będzie u mnie zwyżkowa. No i brawa dla aktora, młodziutki, a radzi sobie naprawdę nieźle. I te mięśnie. *__* | |
|
| |
Ann. Wtajemniczony
Liczba postów : 189 Punkty : 4 Join date : 05/06/2014 Skąd : Shreveport
| Temat: Re: Liam Dunbar 14/8/2014, 20:49 | |
| Na początku nie przypadł mi do gustu, jakoś anti byłam na niego nastawiona. Ale z biegiem odcinków zaczęłam go nawet darzyć sympatią, spodobał mi się ten wątek z jego agresją itd. Nawet mi go było szkoda, gdy był w tej studni. Na tą chwilę mi nie przeszkadza. | |
|
| |
Bexy Ugryziony
Liczba postów : 449 Punkty : 4 Join date : 07/07/2013 Age : 30 Skąd : Bon Temps
| Temat: Re: Liam Dunbar 14/8/2014, 21:15 | |
| Bardzo lubię Liama. Polubiłam go już na samym początku i nie rozumiałam tych wszystkich najazdów na niego, gdyż od razu wydał mi się naprawdę interesującą postacią. Chociażby sam wątek jego agresji. Przemiana w wilkołaka i spotęgowanie jego problemu. Stopniowe oswajanie się z sytuacją, przekonywanie się do Scotta i przyzwyczajanie się do nowego życia. Widzę dużą zmianę w postawie Liama - mam wrażenie, że ostatnio jest taki mniej rozwydrzony, bardziej opanowany, przyjacielsko nastawiony do paczki Scotta, dojrzalszy itd. Jestem bardzo ciekawa, jak dalej poprowadzą wątek Liama i cieszę się, że będzie miał spory udział w piątym sezonie. | |
|
| |
Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: Liam Dunbar 4/7/2015, 10:12 | |
| Liam jest przegenialny! W sezonie 5 jest jeszcze fajniejszy niż był w czwartym Premiera i... pierwsza scena, taki biedny przywiązany do drzewa xdd Scott sobie gada ze Stilesem a tu nagle takie zdziwiko, z tyłu przywiązany do drzewa Liam sobie krzyczy No i jak Scott się pyta '' co tutaj robiliście?" a Liam "Wpadłem do dziury" xdd [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Densho Stały Bywalec
Liczba postów : 99 Punkty : 18 Join date : 27/12/2014 Age : 31 Skąd : Śląsk
Beacon Hills Imię i nazwisko: Wiek: Rasa:
| Temat: Re: Liam Dunbar 4/7/2015, 10:29 | |
| Na początku go nie lubiłam... teraz jednak jest inaczej. Sympatyczny z niego osóbka, ładnie się uśmiecha i jest przystojny (ale i tak wole Stilesa!) Ma cudowny oczy. Nawet podoba mi się jego wygląd gdy jest zmieniony w wilkołaka (nie każdy wygląda dobrze). Pierwsze odcinki 5 sezonu również na plus! Jak już napisał Solve - scena z drzewem miażdży system, a potem ta dziura! Teraz to coraz bardziej intryguje mnie ta walka Scotta z Liamem! [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Solve Betha
| Temat: Re: Liam Dunbar 4/7/2015, 10:40 | |
| Faktycznie naprawdę dobrze wygląda jako wilkołak, jako jeden z niewielu zresztą. Scott aż tak dobrze się w tej formie nie prezentuje Wgl. moim ulubionym odcinkiem drugie sezonu jest 3(no i 4), było wtedy dużo humoru, Liama i lacrossa, a to przepis na dobry odcinek Czy tylko mi się wydaje, czy Liam na poczaktu miał przerwę miedzy jedynkami od góry?o.O | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Liam Dunbar | |
| |
|
| |
| Liam Dunbar | |
|