Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Co myślicie? Kto matką?

Go down 
+7
VoidOnis
Warrior
Aoibakauke
Solve
Rashel
Kotna
Morgan
11 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Solve
Betha
Betha
Solve

Liczba postów : 1337
Punkty : 98

Co myślicie? Kto matką?  - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Co myślicie? Kto matką?    Co myślicie? Kto matką?  - Page 2 Icon_minitime21/8/2014, 21:53

2 odcinki temu dowiedzieliśmy się, że Malia była adoptowana(myślałem, że jej matka po prostu....miała romansik z Peterem xd), a jej matką była Pustynna Wilczyca, cyz jakoś tka, w sensie, że chyba też kojotołak. Także, to wcale nie taka bardzo zasługa Petera, że Malia to kojocik Very Happy

Podobno jej matkę spotkamy Very Happy
Powrót do góry Go down
Adria
Wilkołak
Wilkołak
Adria

Liczba postów : 827
Punkty : 37

PisanieTemat: Re: Co myślicie? Kto matką?    Co myślicie? Kto matką?  - Page 2 Icon_minitime22/8/2014, 18:46

Bo pustynny wilk = poetycka nazwa kojota, tak? A ja kurczę myślałam, że ona jest nieudanym wilkołakiem po Peterze. ;/
Cóż, odpada teoria z burmistrz Lockwood, a szkoda. Myślałam, że chcą pociągnąć wątek Lydia/Malia.

Istotne jest, dlaczego wymazano Peterowi wspomnienia o tej wilczycy, którą zapłodnił... czy ona jest zła, czy martwa, czy po prostu Talia jej nie lubiła? ;p
Powrót do góry Go down
http://little-bitch-of-kol.tumblr.com
VoidOnis
Wtajemniczony
Wtajemniczony
VoidOnis

Liczba postów : 188
Punkty : 1

Beacon Hills
Imię i nazwisko:

PisanieTemat: Re: Co myślicie? Kto matką?    Co myślicie? Kto matką?  - Page 2 Icon_minitime22/8/2014, 20:54

Talia nie chciała by Derek zepsuł Malie dlatego usunełą mu wspomnienia. Możliwe że Desert Wolf też je usunęła Smile
Powrót do góry Go down
Adria
Wilkołak
Wilkołak
Adria

PisanieTemat: Re: Co myślicie? Kto matką?    Co myślicie? Kto matką?  - Page 2 Icon_minitime22/8/2014, 22:51

Ale Peter został ojcem w dość młodym wieku, nie był chyba wtedy na tyle zły, by zakładać, że dziecko wychowa na potwora...? ;/
No chyba że np. Kojotka Senior była niepełnoletnia czy coś, jak ją Peter wyrwał i Talia tuszowała skandal i przestępstwo supernaturalnymi metodami... tak czy inaczej, biedny Peter. ;/
Powrót do góry Go down
VoidOnis
Wtajemniczony
Wtajemniczony
VoidOnis

Liczba postów : 188
Punkty : 1

Beacon Hills
Imię i nazwisko:

PisanieTemat: Re: Co myślicie? Kto matką?    Co myślicie? Kto matką?  - Page 2 Icon_minitime23/8/2014, 09:23

Ja obstawiam przy tej hipotezie. Nawet aktor grający Petera Ian powiedział tak samo jeśli chodzi o usunięte wspomnienia.
Powrót do góry Go down
Solve
Betha
Betha
Solve

Liczba postów : 1337
Punkty : 98

PisanieTemat: Re: Co myślicie? Kto matką?    Co myślicie? Kto matką?  - Page 2 Icon_minitime10/9/2014, 17:46

Zgodnie ze słowami Jeffa, przed końcem sezonu dowiemy się czegoś o matce Malii....a więc Breaden poszukuje od jakiegoś czasu Desser Wolf! Jeff to potrafi nas zaskoczyć Wink

Zgodnie z tym co Jeff powiedział w wywiadzie po finale Dessert Wolf ma być dużą częscią historii 5 sezonu, tak samo jak Malia i Breaden(w tym wywiadzie mówi także, że początkowo Breaden, tak jak sądziliśmy, skończyła 3.01 martwa, ale on zbytnio ją polubił xdd)
Powrót do góry Go down
Adria
Wilkołak
Wilkołak
Adria

PisanieTemat: Re: Co myślicie? Kto matką?    Co myślicie? Kto matką?  - Page 2 Icon_minitime22/9/2014, 21:07

Jak dla mnie nie był to fascynujący cliffhanger, bo matka Malii niewiele mnie obchodzi. Ale cieszę się, że nie okazała się nią Kate, to byłoby dopiero lamerskie. I że Malia nie jest siostrą Lydii.
Jak rozumiem, ta cała Dessert Wolf jest kojotołakiem, tak? Czyli to jest jakaś osobna rasa, a nie "zaburzenie" Malii, tak jak to było w przypadku kanimowatości Jacksona?
Ciekawi mnie, czy Kojocica będzie miała instynkt macierzyński i np. pomoże Malii walczyć z Peterem, czy wręcz przeciwnie, będzie Big Bad sezonu...
Powrót do góry Go down
Scorrie
Gość
Gość
Scorrie

Liczba postów : 8
Punkty : 0

Beacon Hills
Imię i nazwisko: Cora Hale
Rasa:

PisanieTemat: Re: Co myślicie? Kto matką?    Co myślicie? Kto matką?  - Page 2 Icon_minitime17/1/2015, 21:37

Wg mnie matka Malii jest gorsza niż Peter. Uważam tak z trzech powodów:
1. Braeden tak obsesyjnie ścigała Pustynną Wilczycę, że w końcu straciła posadę. Więc PW raczej nie ma miłego nastawienia do świata.
2. Peter miał zamiar " zatrudnić kogoś takiego jak Niemy, Chemik... a nawet Pustynny Wilk " . Skoro tych dwóch było tak bezwzględnych i przebiegłych, nie chcę nawet myśleć jaka jest matka Malii.
3. Malia została oddana do adopcji zaraz po narodzinach, a Pustynna Wilczyca jak dotąd nie próbowała nawiązać kontaktu z nią. A skoro własna córka jej nie obchodziła...
4. Talia wymazała z pamięci Petera wspomnienia o Malii i jej matce, ale chyba nie grzebała w umyśle swojej " bratowej " . A ona nigdy nie spotkała się już z Peterem, choć na pewno słyszała o pożarze w domu Hale'ów i śpiączce partnera. Bardzo prawdopodobne więc, że go wykorzystała do jakichś celów, a gdy przestał jej być potrzebny, zostawiła go samemu sobie.
5. Gdyby Talii zależało jedynie na ochronie bratanicy, wymazała by z pamięci Petera tylko wspomnienie jego córki, a ona sprawiła , że zapomniał również o jej matce. Wg mnie to prawdopodobnie od Pustynnej Wilczycy przejął złe nawyki, wyrachowanie i większość negatywnych cech. Talia nie chciała by jej brat dalej brał przykład z zepsutej zmiennokształtnej i odebrała mu pamięć o PW.
Powrót do góry Go down
Astra
Gość
Gość
Astra

Liczba postów : 3

PisanieTemat: Re: Co myślicie? Kto matką?    Co myślicie? Kto matką?  - Page 2 Icon_minitime16/5/2015, 14:27

Mam taką bardzo nieprawdopodobną teorię. Może matką Malia jest Claudia Stylinski? Very Happy Jestem pewna, że w piątym sezonie jakoś nawiąrzą do matki Stilesa. Wiele w tej teorii nie trzyma się kupy ale kto wie? Jeśli między Malią i Stilesem nie doszło do niczego jest to chciażby w najmiejszym stopniu prawdopodobne Smile Patrząc na powyższe teorię, że matma Malia'i jest gorsza od Petera, a matka Stilesa była dobrą kobietą jest to mało prawdopodobne. Po za tym Claudia kochała szeryfa z tego co wiemy, więc czy dopuściła by się zdrady? Jeff ciągle nas szokuje, a komplikacja brat - siostra dostarczyłaby wrażeń na cały sezon. Już wyobrażam sobie koniec jednego z odcinków, gdy spotykają PWJ. Ujęcie na Stilesa gdy po raz pierwsze ją widzi, robi swoją minę, w stylu "O co chodzi?" i mówi: "Mama?" Szkoda, że jest to wręcz nieprawdopodobne, bo podoba mi się moja teoria Smile Co o tym myślicie?
Powrót do góry Go down
Adria
Wilkołak
Wilkołak
Adria

PisanieTemat: Re: Co myślicie? Kto matką?    Co myślicie? Kto matką?  - Page 2 Icon_minitime16/5/2015, 20:25

Nie, nie sądzę, Stalia na bank się seksili, Jeff by chyba nie dał kazirodztwa.
Powrót do góry Go down
Astra
Gość
Gość
Astra

Liczba postów : 3

PisanieTemat: Re: Co myślicie? Kto matką?    Co myślicie? Kto matką?  - Page 2 Icon_minitime17/5/2015, 17:52

No nie wiem. W końcu nigdzie nie było powiedziane, że to robili. Czytałam gdzieś, że Shelley mówiła, że w Aichen do niczego nie doszło. W czawrtym sezonie możemy zobaczyć sceny gdzie leżą razem w łóżku ale to niczemu nie dowodzi. Jedyną sceną, która może temu dowieść jest gdy Stiles pokazuje Scottowi podrapane plecy. Ale faktycznie trudno byłoby z tego wybrnąć. W końcu spali razem w łóżku, całowali się, aż tu nagle bom, jesteście rodzeństwem.
Powrót do góry Go down
Adria
Wilkołak
Wilkołak
Adria

PisanieTemat: Re: Co myślicie? Kto matką?    Co myślicie? Kto matką?  - Page 2 Icon_minitime17/5/2015, 22:35

#Jaime Lannister approves ;p

Seksili się, to oczywiste.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Co myślicie? Kto matką?    Co myślicie? Kto matką?  - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Co myślicie? Kto matką?
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Serial :: Spekulacje :: Starocie-
Skocz do: