| Co myślicie? Kto matką? | |
|
+7VoidOnis Warrior Aoibakauke Solve Rashel Kotna Morgan 11 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: Co myślicie? Kto matką? 21/8/2014, 21:53 | |
| 2 odcinki temu dowiedzieliśmy się, że Malia była adoptowana(myślałem, że jej matka po prostu....miała romansik z Peterem xd), a jej matką była Pustynna Wilczyca, cyz jakoś tka, w sensie, że chyba też kojotołak. Także, to wcale nie taka bardzo zasługa Petera, że Malia to kojocik Podobno jej matkę spotkamy | |
|
| |
Adria Wilkołak
Liczba postów : 827 Punkty : 37 Join date : 30/07/2014 Age : 33 Skąd : Buzolic's bed
| Temat: Re: Co myślicie? Kto matką? 22/8/2014, 18:46 | |
| Bo pustynny wilk = poetycka nazwa kojota, tak? A ja kurczę myślałam, że ona jest nieudanym wilkołakiem po Peterze. ;/ Cóż, odpada teoria z burmistrz Lockwood, a szkoda. Myślałam, że chcą pociągnąć wątek Lydia/Malia.
Istotne jest, dlaczego wymazano Peterowi wspomnienia o tej wilczycy, którą zapłodnił... czy ona jest zła, czy martwa, czy po prostu Talia jej nie lubiła? ;p | |
|
| |
VoidOnis Wtajemniczony
Liczba postów : 188 Punkty : 1 Join date : 12/05/2014
Beacon Hills Imię i nazwisko: Wiek: Rasa:
| Temat: Re: Co myślicie? Kto matką? 22/8/2014, 20:54 | |
| Talia nie chciała by Derek zepsuł Malie dlatego usunełą mu wspomnienia. Możliwe że Desert Wolf też je usunęła | |
|
| |
Adria Wilkołak
Liczba postów : 827 Punkty : 37 Join date : 30/07/2014 Age : 33 Skąd : Buzolic's bed
| Temat: Re: Co myślicie? Kto matką? 22/8/2014, 22:51 | |
| Ale Peter został ojcem w dość młodym wieku, nie był chyba wtedy na tyle zły, by zakładać, że dziecko wychowa na potwora...? ;/ No chyba że np. Kojotka Senior była niepełnoletnia czy coś, jak ją Peter wyrwał i Talia tuszowała skandal i przestępstwo supernaturalnymi metodami... tak czy inaczej, biedny Peter. ;/ | |
|
| |
VoidOnis Wtajemniczony
Liczba postów : 188 Punkty : 1 Join date : 12/05/2014
Beacon Hills Imię i nazwisko: Wiek: Rasa:
| Temat: Re: Co myślicie? Kto matką? 23/8/2014, 09:23 | |
| Ja obstawiam przy tej hipotezie. Nawet aktor grający Petera Ian powiedział tak samo jeśli chodzi o usunięte wspomnienia. | |
|
| |
Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: Co myślicie? Kto matką? 10/9/2014, 17:46 | |
| Zgodnie ze słowami Jeffa, przed końcem sezonu dowiemy się czegoś o matce Malii....a więc Breaden poszukuje od jakiegoś czasu Desser Wolf! Jeff to potrafi nas zaskoczyć Zgodnie z tym co Jeff powiedział w wywiadzie po finale Dessert Wolf ma być dużą częscią historii 5 sezonu, tak samo jak Malia i Breaden(w tym wywiadzie mówi także, że początkowo Breaden, tak jak sądziliśmy, skończyła 3.01 martwa, ale on zbytnio ją polubił xdd) | |
|
| |
Adria Wilkołak
| Temat: Re: Co myślicie? Kto matką? 22/9/2014, 21:07 | |
| Jak dla mnie nie był to fascynujący cliffhanger, bo matka Malii niewiele mnie obchodzi. Ale cieszę się, że nie okazała się nią Kate, to byłoby dopiero lamerskie. I że Malia nie jest siostrą Lydii. Jak rozumiem, ta cała Dessert Wolf jest kojotołakiem, tak? Czyli to jest jakaś osobna rasa, a nie "zaburzenie" Malii, tak jak to było w przypadku kanimowatości Jacksona? Ciekawi mnie, czy Kojocica będzie miała instynkt macierzyński i np. pomoże Malii walczyć z Peterem, czy wręcz przeciwnie, będzie Big Bad sezonu... | |
|
| |
Scorrie Gość
Liczba postów : 8 Punkty : 0 Join date : 14/01/2015
Beacon Hills Imię i nazwisko: Cora Hale Wiek: 17 lat Rasa:
| Temat: Re: Co myślicie? Kto matką? 17/1/2015, 21:37 | |
| Wg mnie matka Malii jest gorsza niż Peter. Uważam tak z trzech powodów: 1. Braeden tak obsesyjnie ścigała Pustynną Wilczycę, że w końcu straciła posadę. Więc PW raczej nie ma miłego nastawienia do świata. 2. Peter miał zamiar " zatrudnić kogoś takiego jak Niemy, Chemik... a nawet Pustynny Wilk " . Skoro tych dwóch było tak bezwzględnych i przebiegłych, nie chcę nawet myśleć jaka jest matka Malii. 3. Malia została oddana do adopcji zaraz po narodzinach, a Pustynna Wilczyca jak dotąd nie próbowała nawiązać kontaktu z nią. A skoro własna córka jej nie obchodziła... 4. Talia wymazała z pamięci Petera wspomnienia o Malii i jej matce, ale chyba nie grzebała w umyśle swojej " bratowej " . A ona nigdy nie spotkała się już z Peterem, choć na pewno słyszała o pożarze w domu Hale'ów i śpiączce partnera. Bardzo prawdopodobne więc, że go wykorzystała do jakichś celów, a gdy przestał jej być potrzebny, zostawiła go samemu sobie. 5. Gdyby Talii zależało jedynie na ochronie bratanicy, wymazała by z pamięci Petera tylko wspomnienie jego córki, a ona sprawiła , że zapomniał również o jej matce. Wg mnie to prawdopodobnie od Pustynnej Wilczycy przejął złe nawyki, wyrachowanie i większość negatywnych cech. Talia nie chciała by jej brat dalej brał przykład z zepsutej zmiennokształtnej i odebrała mu pamięć o PW. | |
|
| |
Astra Gość
Liczba postów : 3 Punkty : 0 Join date : 16/05/2015 Skąd : Gdańsk
| Temat: Re: Co myślicie? Kto matką? 16/5/2015, 14:27 | |
| Mam taką bardzo nieprawdopodobną teorię. Może matką Malia jest Claudia Stylinski? Jestem pewna, że w piątym sezonie jakoś nawiąrzą do matki Stilesa. Wiele w tej teorii nie trzyma się kupy ale kto wie? Jeśli między Malią i Stilesem nie doszło do niczego jest to chciażby w najmiejszym stopniu prawdopodobne Patrząc na powyższe teorię, że matma Malia'i jest gorsza od Petera, a matka Stilesa była dobrą kobietą jest to mało prawdopodobne. Po za tym Claudia kochała szeryfa z tego co wiemy, więc czy dopuściła by się zdrady? Jeff ciągle nas szokuje, a komplikacja brat - siostra dostarczyłaby wrażeń na cały sezon. Już wyobrażam sobie koniec jednego z odcinków, gdy spotykają PWJ. Ujęcie na Stilesa gdy po raz pierwsze ją widzi, robi swoją minę, w stylu "O co chodzi?" i mówi: "Mama?" Szkoda, że jest to wręcz nieprawdopodobne, bo podoba mi się moja teoria Co o tym myślicie? | |
|
| |
Adria Wilkołak
| Temat: Re: Co myślicie? Kto matką? 16/5/2015, 20:25 | |
| Nie, nie sądzę, Stalia na bank się seksili, Jeff by chyba nie dał kazirodztwa. | |
|
| |
Astra Gość
Liczba postów : 3 Punkty : 0 Join date : 16/05/2015 Skąd : Gdańsk
| Temat: Re: Co myślicie? Kto matką? 17/5/2015, 17:52 | |
| No nie wiem. W końcu nigdzie nie było powiedziane, że to robili. Czytałam gdzieś, że Shelley mówiła, że w Aichen do niczego nie doszło. W czawrtym sezonie możemy zobaczyć sceny gdzie leżą razem w łóżku ale to niczemu nie dowodzi. Jedyną sceną, która może temu dowieść jest gdy Stiles pokazuje Scottowi podrapane plecy. Ale faktycznie trudno byłoby z tego wybrnąć. W końcu spali razem w łóżku, całowali się, aż tu nagle bom, jesteście rodzeństwem. | |
|
| |
Adria Wilkołak
| Temat: Re: Co myślicie? Kto matką? 17/5/2015, 22:35 | |
| #Jaime Lannister approves ;p
Seksili się, to oczywiste. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Co myślicie? Kto matką? | |
| |
|
| |
| Co myślicie? Kto matką? | |
|