Artykuł:
http://www.hypable.com/2014/06/03/game-of-thrones-actor-joseph-gatt-joins-season-4-of-teen-wolf/(haha, ja też padłam
. Z GoT (!!) do TW
?? Ale w sumie on w GoT nie ma dużej roli z tego, co pamiętam. W ogóle nie chcę myśleć o GoT, wtf, nie po tym, co zrobili mojemu biednemu serduszku w 4x08, noooooo
!!)
Tłumaczenie najważniejszych części:
Aktor z
Gry o Tron Joseph Gatt dołączył do obsady
Teen Wolf i obiecuje dodać swoją charakterystyczną mroczną i upiorną prezencję do serialu.
Gatt nie zdradził, kim będzie jego postać, ale powiedział, że to bardzo mroczny i upiorny charakter (
przyp. tłum.: Oni chyba lubią nadużywać słów "dark and creepy"
).
"Pojawiam się i wyrządzam sporo szkód", śmieje się aktor, zwracając uwagę, jak dobrze pasuje do tej roli. Kontynuuje, mówiąc:
"Po prostu się pojawiam i zabijam wszystkich!". Przerażająca myśl dla fanów TW, ale najwidoczniej jednak scenarzyści musieli ją pokochać, od kiedy Gatt wyjaśnia później, że jego postać pojawi się ponownie również później w sezonie.
Podejrzewamy, że mógł zostać zaangażowany jako Dobroczyńca, o którym wspominaliśmy już wcześniej. Oczywiście, to tylko nasza spekulacja. Obecnie Joseph Gatt gra w GoT, gdzie jego postać nie tylko jest pokryta bliznami zawiłych wzorów na ciele, ale też smakuje w ludzkim mięsie (
przyp. tłum.: Aww, trochę jak mój kochany dr Lecter!
). Będzie grał również w serialu
100 stacji CW, jak i występował już w takich filmach jak
Thor czy
W ciemność. Star Trek.I co, podoba wam się on xDD?