|
|
| Trailer drugiej połowy 3B | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
ars_amandi Wilkołak
Liczba postów : 1063 Punkty : 0 Join date : 17/10/2013 Age : 31
Beacon Hills Imię i nazwisko: Stiles Stilinski Wiek: 17 Rasa: Człowiek
| Temat: Trailer drugiej połowy 3B 25/2/2014, 07:53 | |
| http://notanotherteenwolfpodcast.tumblr.com/post/77777406190/teen-wolf-mid-season-trailer-xBAMF!Sheriff, Allison, która wydaje się opętana na końcu, szalony, cudowny Stiles i jego "Shoot me!", DEREK, KTÓRY WYDAJE SIĘ OPĘTANY, bo podpala Chrisa... POSTRZELONY DEREK???????? ONE HERO WILL FALL????????????????? DEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKK??? DON'T YOU FUCKING HURT HIM, JEFF!!! A teraz na poważnie. Derek: " You burn my family? I burn yours" Okay. On nie mówi tego do Chrisa. To Chris jest tą rodziną, którą zamierza spalić w akcie vendetty. On mówi to do kogoś, kogo wierzy, że jest Kate. Kto widział Kate w halucynacjach? Allison. Więc albo obok stoi opętana Allison, albo Derek ma halucynacje ;p. Lydia. Nie wiem, czy zauważyliście powtarzające się z poprzednich sezonów stroje bohaterów (co normalnie się nigdy nie zdarza, chyba że to charakterystyczne dla nich rzeczy), ale Tumblr zauważył I - Lyds. To już nie może być przypadek. Ona ma na sobie ten sam strój, który miała w dniu balu w s1. CO SIĘ DZIEJE?? Szeryf Stilinski, który nie pozwala Chrisowi zastrzelić jego jedynego syna Walczący Stiles, rzucający wszystkimi po ścianach. Prześladujący wszystkich Stiles. Leżący na ziemi i umierający Stiles. Rozbawiony Stiles, machający ręką. Stiles, który wygląda, jakby od miesiąca nie widział wody i łóżka. Sssstttttttttttiiiiiiiiiiilllllllllllllllllleeeeeeeeeeeesssssssss | |
| | | Black Rebel Zaatakowany
Liczba postów : 245 Punkty : 1 Join date : 12/02/2014 Age : 30 Skąd : Fandom
| Temat: Re: Trailer drugiej połowy 3B 25/2/2014, 13:49 | |
| Czy tylko ja to widzę? ŁZY W OCZACH! Stiles jest w środku, widzi wszystko co Nogitsune, wie, że nie może się wydostać i płacze! Tak samo było w momencie, gdy dźgał Scotta. On nie może się wydostać, widzi jak jego ciało krzywdzi jego bliskich, osoby, które kocha, i nic nie może z tym zrobić. NIC! I Mellisa, taka pewna siebie i niezłomna. Ta siła aż tryska z jej zachowania! Nawet pomimo tego, że siedzi przed nią demon ona dalej traktuje go jak nastolatka, jak ich Stilesa Ten trailer to ZA DUŻO. Zdecydowanie za dużo. Jakieś retrospekcje (pewnie matki Kiry, chociaż tam chyba Kira była). No i gdzie jest PETER-FUCKIN'-NOT-ONLY-AN-UNCLE??!! Oh i Nogitsune z całkowitą kontrolą nad ciałem Stilesa <3 <3 . Niech nikt nie waży się go krzywdzić, to wciąż Stiles! Do cholery jasnej, to on prawda? *łapie się za głowę* Coraz więcej pytań, coraz mniej odpowiedzi. DEEEEEEEEEEErek!!! "ONE. HERO. WILL. FALL." To nei może być Derek, to, że dali go na sam koniec, gdy postrzelony upada nic nie oznacza! Zrobili to tylko, żeby podsycić nastroje, żeby wywołać zamieszki, rewolucję i zbrojenia wojenne przeciw Jeffowi! Derek nie umrze, a jak umrze to... to... No i co z szalonym Derekiem? Czy Nogitsune przejął nad nim kontrolę, bo ma dużo w sobie bólu, czy może prze to, że Stiles został opanowany przez Nogitsune Derek nie widzi sensu żyć, gdy jego TRUE LOVE przepadł??!! No i Nogitsune namawiający Chrisa by ten go zastrzelił. OMG> Czy mówiłam już, ze to za dużo?? Czy musze mówić, że ta scena jest świetna? +EDIT : : Czy tylko mi się wydaje, że to Peter? No bo pomyślcie jak mógł wyglądać po pożarze? Z resztą wszyscy widzieliśmy, że miał blizny. Wygląda to masakrycznie, ale może to kolejne retrospekcje? Jak z matką Kiry? Ten wzrok, jest trochę obłąkańczy, hm? Isaac wygląda, jakby miał zaraz kogoś zabić. Allison? Nie, nie wiem. Ale wygląda trochę jak wtedy, gdy Nogitsune objawiało się w postaci Stilesa. Może to właśnie w Isaacu jest Nogitsune, a nie w Allison? A może jest w nich obu? | |
| | | ars_amandi Wilkołak
| Temat: Re: Trailer drugiej połowy 3B 26/2/2014, 04:29 | |
| - Cytat :
- Czy musze mówić, że ta scena jest świetna?
Absolutnie nie, też ją kocham - a Dylan niech maszeruje wreszcie po jakąś nagrodę I te łzy w scenie, co pokazałaś wcześniej.. też, też widziałam i... moje serce pęka i nie wytrzymuje - Cytat :
- Czy tylko mi się wydaje, że to Peter? No bo pomyślcie jak mógł wyglądać po pożarze? Z resztą wszyscy widzieliśmy, że miał blizny. Wygląda to masakrycznie, ale może to kolejne retrospekcje? Jak z matką Kiry?
Hm... Ja osobiście myślę, że to flashbacki z Nogitsune, bo w końcu z jakiegoś powodu chodzi z obandażowaną twarzą - całą głową, właściwie . Ale Peter też pasuje xD - Cytat :
- Ten wzrok, jest trochę obłąkańczy, hm? Isaac wygląda, jakby miał zaraz kogoś zabić. Allison? Nie, nie wiem. Ale wygląda trochę jak wtedy, gdy Nogitsune objawiało się w postaci Stilesa. Może to właśnie w Isaacu jest Nogitsune, a nie w Allison? A może jest w nich obu?
Plot twist: Nogitsune jest w Stilesie. Nogitsune jest w Allison. Nogitsune jest w Isaacu. Nogitsune jest w Dereku. Nogitsune jest w Baracku Obamie. :lol:Serio, też zaczynam myśleć, że tam już wszystkich opętało . Isaac faktycznie wygląda, jakby coś z nim było poważnie - morderczo! - nie tak Jeff przyszalał ALE!Spójrzmy uważnie. TYLKO ODBICIE ISAACA PODNOSI GŁOWĘ. ON SAM NIE, JEST KOMPLETNIE NIERUCHOMY. "RZECZY W LUSTRACH SĄ BLIŻEJ NIŻ MYŚLISZ, STILES" Wszystkie podobieństwa: Czy Nogitsune jakoś manipuluje tym wszystkim, sięga do wspomnień naszych bohaterów? Czy w ogóle ktoś tu jest wiarygodnym narratorem? Od s1 był nim Stiles, patrzyliśmy na wszystko z jego POV, ale teraz, well, z jakiejś racji omawiali w 3A i 3B "Jądro ciemności", a tam właśnie narratorowi ufać nie można To zresztą nie koniec: np. w 3x13, gdy Stiles śnił, że jest ze Scottem w klasie, lekcję prowadził martwy nauczyciel, zabity przez Jen, w tym samym stroju i z tym samym tekstem na tablicy, co wtedy, gdy został porwany z klasy. Ale.. ..ale Stilesa wtedy nie było, nauczyciel był sam, Stiles nie mógł tego widzieć i zapamiętać. Coś się kroi : : ? | |
| Temat: Re: Trailer drugiej połowy 3B 26/2/2014, 12:08 | |
| - ars_amandi napisał:
- Plot twist: Nogitsune jest w Stilesie. Nogitsune jest w Allison. Nogitsune jest w Isaacu. Nogitsune jest w Dereku. Nogitsune jest w Baracku Obamie.
Może Dereka i Isaaca Nogitsune opętał tak jak Olivera w Echo House. Mógł wpłynąć na ich myśli, zmusić ich do swoich celów. Nie po to, żeby przejąć ich ciało, tylko żeby wywołać jeszcze większy chaos. See, the Nogitsune feeds of chaos, strife, pain...Sam Nogitsune przyznał się co go wzmacnia, sam zapowiedział, że będzie tego więcej. A jeśli Noitsune są dwa (w Stilesie i Allison) tego chaosu będą potrzebowali dwa razy więcej. Czemu nie przejąć kontroli nad Derekiem, Isaaciem, czy Malią? Chaos, chaos, chaos wszędzie <3 Co do powtórzonych strojów to całkowicie nie mam żadnej hipotezy. | |
| Temat: Re: Trailer drugiej połowy 3B 26/2/2014, 19:36 | |
| - Cytat :
- Może Dereka i Isaaca Nogitsune opętał tak jak Olivera w Echo House. Mógł wpłynąć na ich myśli, zmusić ich do swoich celów. Nie po to, żeby przejąć ich ciało, tylko żeby wywołać jeszcze większy chaos
Też tak myślę . Zresztą, w tym psychiatryku to nawet nie był tylko Oliver - chłopak, który się powiesił, recytował zagadkę, na którą odpowiedzią był "cień", a tamta przy telefonie też mówiła rzeczy związane z Nogitsune . W sumie wszyscy tam się dziwnie zachowywali ;D Ale i tak bawi mnie to, że Jeff chce wszystkim tego Nogitsune wsadzić xD. Co za dużo, to niezdrowo ;p - Cytat :
- Co do powtórzonych strojów to całkowicie nie mam żadnej hipotezy
Strojów i sytuacji.. Ja też w sumie nie, ale wydaje się to ważne.. Może on po prostu bawi się naginaniem rzeczywistości? Że nie wiemy, co jest prawdą, a co snem? Hm... Podejrzane, podejrzane | |
| Temat: Re: Trailer drugiej połowy 3B 26/2/2014, 20:44 | |
| - ars_amandi napisał:
- W sumie wszyscy tam się dziwnie zachowywali ;D
Wydaje mi się, że to był ośrodek psychiatryczny. Ludzie nie trafiają w takie miejsca, bo są normalni | |
| Temat: Re: Trailer drugiej połowy 3B 26/2/2014, 21:16 | |
| | |
| Temat: Re: Trailer drugiej połowy 3B 26/2/2014, 22:24 | |
| Straszne, ale mam takiego lenia, że aż nie chce mi się czytać. Zrobię to jutro hah | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Trailer drugiej połowy 3B | |
| |
| | | | Trailer drugiej połowy 3B | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|