Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Jaszkowe randewu

Go down 
+20
Aid_than
Klaudyś
Jaszka
Morgan
Adria
Solve
evans.
Lynette
Rołs
Doma112
Vampurr
Stalia
Degrassi
Rashel
being
merllo
KATEE91
Annie
ars_amandi
Black Rebel
24 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next
AutorWiadomość
ars_amandi
Wilkołak
Wilkołak
ars_amandi

Liczba postów : 1063
Punkty : 0

Beacon Hills
Imię i nazwisko: Stiles Stilinski
Rasa: Człowiek

Jaszkowe randewu - Page 7 Empty
PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime15/9/2014, 21:30

Huh xD. Zielonego pojęcia nie mam, co to za serial i postaci, ale komplety jak zwykle powaliły mnie na kolana :Rolling Eyes: !

Jaszkowe randewu - Page 7 RtbI3Zz - podoba mi się kontekst napisu <3. Co prawda, nie znam kontekstu sceny, ale wyobrażam sobie, że on podjął właśnie jakąś decyzję - o odejściu, może? - i dlatego unika jej spojrzenia, zamiast tego wybierając patrzenie w dal, a ona spogląda na niego. Świetnie uchwycony moment i strasznie podoba mi się wyostrzenie i tekstura <33333. To skupienie na jej twarzy i jego tatuażu, na pięknej czcionce i tym, że środkowa część napisu dopasowana jest do jego ubioru... Aww Wink

Jaszkowe randewu - Page 7 9TmK9WX - piękny kadr pocałunku Wink. Lubię żywe barwy: krew, kaptur, jej włosy w świetle, no i te piękne podwójne linie drobnych światełek, jakkolwiek się to profesjonalnie nazywa xDD. Strasznie podoba mi się też rozmieszczenie napisu, bo tak fajnie centruje pocałunek i skupia na nim uwagę ;D

Jaszkowe randewu - Page 7 KhKJFKG - podoba mi się połączenie szarości i różu, i tego rewelacyjnego czerwonego światła przy napisie. Jak.. wow <3. Powaga i subtelność w jednym, zwłaszcza z tym prywatnym uśmiechem dziewczyny i intymności pomiędzy nimi, jakby na chwilę przed pocałunkiem albo żartobliwym kuksańcem. Plus bardzo fajna tekstura xD. Właściwie nawet przekonałaś mnie do shippowania pary, której nie znam Laughing

Jaszkowe randewu - Page 7 RdtxW9L - genialne wyostrzenie, ale najbardziej urzekło mnie dopasowanie napisu do ujęcia: cytat jest o słowach, których nie miał odwagi wypowiedzieć i tutaj mamy doskonałą tego ilustrację - chłopak spogląda na nią z czymś specjalnym w oczach, ale milczy, nie chcąc niczego zepsuć. Zresztą ona też wydaje się dziwnie zamyślona. Świetne Wink

Wspaniałe rzeczy nam tu znowu przyniosłaś I love you . Oby tak dalej, kochana Jaszkowe randewu - Page 7 1844036096
Powrót do góry Go down
Morgan
Betha
Betha
Morgan

Liczba postów : 957
Punkty : 29

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime18/9/2014, 20:16

Na początek : PRZEPRASZAM! Zaniedbałam was wszystkie, ale już nadrabiam. WYBACZCIE MI! <3
Od początku ! :
Jaszkowe randewu - Page 7 KyvwG47Graham idealny! Oddaje wręcz zgroze jego przeżyć i charakteru. Jeszcze dobijająca się w okularach Abigail tylko dodaje klimatu. Świetnie wyostrzenie krwi i idealna czcionka. Brawo - to najlepszy Hannibalowy komplet jaki w życiu widziałam! <3
Jaszkowe randewu - Page 7 F0fIrDQ Świetny kadr i piękne, ciepłe kolory. Też mnie kupił! Się ta Amandzia obłowiła hannibalowe komplety, aż ciut zazdorszczę Razz
Jaszkowe randewu - Page 7 KRwQ7Sk Ależ mi to w oko wpadło! Nie mogę przestać na niego patrzeć! Wszystko ze sobą współgra i do tego wygląda jakby patrzyli na siebie z miłością! <3 Jedyne moje ale , to avatar, bo chyba ładniej by wyglądało, gdyby broda Stilesa była z przodu Smile
Jaszkowe randewu - Page 7 MrmzTR1 Ach! Pierwszy sezon. Podoba mi się w nim delikatność, która zatrzymuje mnie w tej jednej chwili. Wspomnienia! Smile
Jaszkowe randewu - Page 7 XJaBg08 Nie mam słów. GE-NIAL-NY! A jak nigdy nie lubiłam Scotta to na tej pracy go wprost uwielbiam! Nosiła bym! Gdyby nie Solve ;P
Jaszkowe randewu - Page 7 LkpY1A4 jejeje, czas na mojego Parrisha! Zielono mi! Ładny, delikatny, subtelny. Smile Napis przywodzi na myśl Parrisha, więc jest dobrze! Smile
Jaszkowe randewu - Page 7 SI2Iwgs A ten to zaraz będę umieszczać na profilu! Ciekawy miszmasz kolorów , który świetnie kontrastuje z jego oczami. Teksturka też mi się podoba, a napis już zwłaszcza. Aż ciesze się, że tu na mnie czekał <3
Jaszkowe randewu - Page 7 RtbI3Zz Zatęskniłam za the 100 i już mi ślinka cieknie bo 2 sezon już za pasem. Moje OTP <3 Wyodrębniłaś subtelność tej chwili Idealnie wyostrzyłaś kolory i przedewszystkim dobrałaś zajebisty kadr! Tego to już zazdroszę BARDZO. hej! zapłacę za niego Bexy! Very Happy
Jaszkowe randewu - Page 7 KhKJFKG To też była całkiem niczego sobie scena! Very Happy Kolory śliczne!

Przeprszam za jakiekolwiek błędy, komputer mi się zepsuł i nie wyłapuje mi ich, a ja jestem ślepa no i za leniwa, by wszystko znów przeczytać Very Happy
Powrót do góry Go down
http://see-rome-and-die.tumblr.com/
Jaszka
Ugryziony
Ugryziony
Jaszka

Liczba postów : 324
Punkty : 9

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime19/9/2014, 21:21

evans., cieszę się, że dwa pierwsze zestawy Ci się spodobały oraz dziękuję serdecznie za komentarz i wizytę w moim temacie Wink
Bexy, bardzo mi miło, że zaklepujesz te kompleciki z Twojego zamówienia, dziękuję ślicznie ;*
Kotna, dziękuję bardzo  Jaszkowe randewu - Page 7 1844036096
Ann., dziękuję ślicznie kochana ;*
ars_amandi, to serial The 100 i tak, jak Ty nie miałam okazji go oglądać, więc w tym pierwszym komplecie użyłam takiego napisu wymyślając sobie możliwy kontekst tej sceny, ale tak samo robiłam w pozostałych zestawach Wink A wiesz, że ja również ich shippuję, choć znam jedynie z capsów i paru filmików na yt Wink  Dziękuję stokrotnie kochana ;*
Morgan, cieszę się, że Twój Parrish Ci się spodobał oraz dziękuję ogrooomnie za powrót do poprzednich dostaw i długi komentarz  Jaszkowe randewu - Page 7 1844036096

Sooric dla Ann.:

Jaszkowe randewu - Page 7 HcapFeR Jaszkowe randewu - Page 7 LvWAd0r
Jaszkowe randewu - Page 7 83PQkgz Jaszkowe randewu - Page 7 HdJjJeF
Jaszkowe randewu - Page 7 3tR2IOd Jaszkowe randewu - Page 7 Bb8paMr
Jaszkowe randewu - Page 7 ZPe7Mi5 Jaszkowe randewu - Page 7 90X3X9K
Jaszkowe randewu - Page 7 SD3zXT8 Jaszkowe randewu - Page 7 9aYGUgb
Jaszkowe randewu - Page 7 SSOH91k Jaszkowe randewu - Page 7 Qn2EINZ
Powrót do góry Go down
Adria
Wilkołak
Wilkołak
Adria

Liczba postów : 827
Punkty : 37

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime19/9/2014, 21:24

Nie znam się na TB, ale to jest takie mistrzowskie, że aż się chce shippować Soorica:

Jaszkowe randewu - Page 7 HcapFeR

I love you

A tu jest prześwietny kadr:
Jaszkowe randewu - Page 7 83PQkgz

Powrót do góry Go down
http://little-bitch-of-kol.tumblr.com
Bexy
Ugryziony
Ugryziony
Bexy

Liczba postów : 449
Punkty : 4

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime19/9/2014, 21:30

O mój Boże, zakochałam się w tej dostawie od pierwszego wejrzenia. Jak ja zazdroszczę Ann... Normalnie mam ją ochotę udusić w tej chwili. Tyle wygrać! xD

Jaszkowe randewu - Page 7 HcapFeR
Prawdziwa piękność. W tej sydze urzekł mnie zarówno kadr, jak i sama scena (jedna z moich ulubionych Sookie i Erica) oraz napis, a raczej jego treść. I love you

Jaszkowe randewu - Page 7 3tR2IOd
To jest mój ulubiony komplecik w tej dostawie. Tą scenę również kocham całym serduszkiem, kojarzy mi się ze starymi, dobrymi czasami Czystej, z moim ukochanych czwartym sezonem i szczęśliwym Soorikiem. Rolling Sygnaturka jest naprawdę przepiękna. Taka dopieszczona, idealnie wypracowana, wręcz powalająca. <3

Jaszkowe randewu - Page 7 ZPe7Mi5
Ach, aż mi się serce kraja, kiedy pomyślę, że to była ich przed-przedostatnia scena. Sad Cudowne kolory i klimat. Napis mnie oczarował. I love you

Jaszkowe randewu - Page 7 SSOH91k
I na deser kolejna przecudowna praca. Nawet gdybym nie kochała tej pary, to pokochałabym ją patrząc na Twoje śliczne kompleciki. <3
Powrót do góry Go down
http://sexybexy19.tumblr.com/
Ann.
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Ann.

Liczba postów : 189

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime19/9/2014, 21:47

AWWWW! I love you Przepiękne, wszystko, wszystko! I love you
Dziękuję Ci bardzo, kochana! ;** Nie masz pojęcia, jak bardzo mi się wszystko podoba. *.*
Jeszcze raz bardzo, bardzo Ci dziękuję! <3
Powrót do góry Go down
http://brief-flicker-of-light.tumblr.com
Kotna
Zaatakowany
Zaatakowany
Kotna

Liczba postów : 284
Punkty : 10

Beacon Hills
Imię i nazwisko:

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime19/9/2014, 21:52

Trudno się mi komentuje Soorica, bo ich sceny znam tylko z grafiki i filmików. Ale jak się na tę komplety patrzy, to aż chce się shippować.
Jaszkowe randewu - Page 7 HcapFeR - ale to śliczne I love you
Jaszkowe randewu - Page 7 ZPe7Mi5 - znakomicie dobrana czcionka do sceny. Wink
Jaszkowe randewu - Page 7 3tR2IOd - ta szczególnie mi się podoba, cudne razem wyglądają.
Jaszkowe randewu - Page 7 83PQkgz - ta też, plus niezłą tu chemie mają.
Powrót do góry Go down
http://stilyds.tumblr.com/
Solve
Betha
Betha
Solve

Liczba postów : 1337
Punkty : 98

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime20/9/2014, 21:20

Z TB nie skomentuję, bo jakoś odrzucało mnie od tego serialu po pilocie, na którym zakończyłem oglądanie xd Choć podobno potem jest lepiej, a potem jeszcze gorzej xd

A to z The 100 miodzio, nie mogę się doczekać aż zacznę nadrabiać ten serial(ale rok studencki już za niedługo, więc zacznę zaraz po rozpoczęciu studiów xdd)
Powrót do góry Go down
ars_amandi
Wilkołak
Wilkołak
ars_amandi

Beacon Hills

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime22/9/2014, 11:12

Sorki za to trzydniowe opóźnienie, ale od kiedy tydzień temu wrzuciłam ostatni rozdział BaD, to niestety, ale już coraz rzadziej i rzadziej zaglądam tu na forum Embarassed

W każdym razie biorę się już za komentowanie i zacieram rączki, bo oto moje oczęta widzą Sookie i Erica Rolling Eyes . Chociaż przyznam, że oglądanie TB stało się naprawdę przyjemne dopiero wtedy, gdy przestałam kogokolwiek ze sobą shippować, a skupiłam się jedynie na kibicowaniu poszczególnym postaciom, np. Jasonowi, który jakoś mnie ujął w późniejszych sezonach czy niezastąpionej Pam i innym moim fav Wink

Jaszkowe randewu - Page 7 HcapFeR - uwielbiam to delikatne, miękkie, ciepłe światło, które na nich pada i czyni intymną sytuację jeszcze bardziej prywatną - jakby Sookie i Eric byli zamknięci we własnym świecie, albo po prostu w tej chwili, zagubieni w swoich oczach - piękne I love you . I jeszcze to, że podkreśliłaś to czarnym tłem za łóżkiem - jakby faktycznie tylko to istniało w tym momencie, nic więcej. I tym napisem, awww, że to tylko dla niej <333 (w ogóle przepiękna czcionka)

Jaszkowe randewu - Page 7 83PQkgz - strasznie podoba mi się, kiedy Sookie zawsze tak przeciwstawia się Ericowi xD. Nie pamiętam, czy to była dokładnie ta scena (coś mi się kojarzy z aktem własności domu), ale to, jak stoją blisko siebie i jest ten napis o zatracaniu się w swoich oczach, hah. Urocze Wink. I znowu to ciemne otoczenie, jakby byli sami na całym świecie <3

Jaszkowe randewu - Page 7 SD3zXT8 - zawsze lubię, gdy skupiasz się na twarzach, gdy łapiesz w kadrach te ulotne spojrzenia i czar chwili <3. W ogóle cudny wybór cytatu I love you . Rany, pamiętam, jak dotarłam do tej sceny w książce i strasznie mnie urzekła, a w serialu też była bardzo dobrze oddana... Wtedy jakoś pomyślałam o shippowaniu ich i shippowałam przez większość serialu, póki nie odpuściłam sobie tego całkowicie Laughing

Jaszkowe randewu - Page 7 SSOH91k - czy to sezon 4? Powiedz, że to sezon 4 xD! Wtedy, kiedy Eric stracił pamięć i był tak kochany jak świeżo kupiony szczeniaczek Rolling Eyes ? Jezu, przypomniało mi się, jak ścigał krokodyle Laughing . W każdym razie tutaj rewelacyjnie oddałaś dla niego wszystko, czym wtedy była Sookie - domem I love you . Napis cudownie podkreśla zarówno całość, jak i wyraz twarzy Erica, do tego doskonale wybrane ujęcie i to oświetlenie, zmiękczające kontury ich postaci i znowu sprawiające, że dosłownie czujemy tę intymność pomiędzy nimi <3... Strasznie mi się podoba Smile

Ściskam mocnoooooooo, prześliczna dostawa Jaszkowe randewu - Page 7 1844036096
Powrót do góry Go down
Morgan
Betha
Betha
Morgan

Liczba postów : 957
Punkty : 29

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime22/9/2014, 14:05

Nie oglądam TB, bo po kilku odcinkach stwierdziła, że to nie dla mnie Very Happy Ale czytałam książkę, jednak ten jeden komplet - Jaszkowe randewu - Page 7 83PQkgz strasznie mi się podoba Smile Ma wyrazistość kolorów i idealnie dobrany napis. No jak ktoś stwierdził ocieka chemią tych dwojga + świetny kadr Smile
Powrót do góry Go down
http://see-rome-and-die.tumblr.com/
Jaszka
Ugryziony
Ugryziony
Jaszka

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime24/9/2014, 20:45

Adria, Kotna, dziękuję Wam serdecznie i cieszę się, że te komplety sprawiają, że można ich shippować bez oglądania serialu ;**
Bexy, kochana dziękuję ślicznie za tyle ciepłych słów ;*
Ann., to jest czysta radość czytać, że zamówiony Sooric tak bardzo Ci się spodobał, dziękuję po stokroć ;*
Solve, Morgan, dziękuję bardzo <333
ars_amandi, absolutnie nie przepraszaj, bo nie ma za co Wink Tak, to ten Eric-świeżo kupiony szczeniaczek z s4. Kochana dziękuję ogrooomnie i również mocno ściskam  Jaszkowe randewu - Page 7 1844036096

#w_poszukiwaniu_zagubionej_weny: Maleficent

Jaszkowe randewu - Page 7 Fn7qKk7 Jaszkowe randewu - Page 7 BNcQmiy
Jaszkowe randewu - Page 7 T4yRWKz Jaszkowe randewu - Page 7 Vr6vHma
Jaszkowe randewu - Page 7 9rN7hPr Jaszkowe randewu - Page 7 EETrYbA
Jaszkowe randewu - Page 7 AO7npbE Jaszkowe randewu - Page 7 D8lFsH2
Jaszkowe randewu - Page 7 WTpxaJx Jaszkowe randewu - Page 7 NUaa0DE
Jaszkowe randewu - Page 7 IxWg97l Jaszkowe randewu - Page 7 VbO4cHB
Jaszkowe randewu - Page 7 VJIbQLe Jaszkowe randewu - Page 7 LfVaiN6
Jaszkowe randewu - Page 7 Ni5ouyP Jaszkowe randewu - Page 7 XFEaoBd
Jaszkowe randewu - Page 7 8K6ucn8 Jaszkowe randewu - Page 7 V1vcURW
Jaszkowe randewu - Page 7 L3Nxg7l Jaszkowe randewu - Page 7 6psRaWY
Jaszkowe randewu - Page 7 KXdHvVp Jaszkowe randewu - Page 7 S5AYqP1
Jaszkowe randewu - Page 7 FlB6aVl Jaszkowe randewu - Page 7 I5z2y8Q
Powrót do góry Go down
Adria
Wilkołak
Wilkołak
Adria

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime24/9/2014, 20:52

(nie oglądałam, więc polecę czysto wizualnymi wrażeniami):

Najlepsze zdecydowanie jest to:
Jaszkowe randewu - Page 7 9rN7hPr
fantastyczne, te kontury, niebo ma super kolory, no i ten "rozmokły" napis. Super.

Drugie miejsce:
Jaszkowe randewu - Page 7 AO7npbE
śliczne, takie... baśniowe z jednej strony, a z drugiej jak te obrazki, co to się wrzuca na hipsterskie blogi z Helveticowym napisem. ;D Mi się podoba.

Co do reszty:
Jaszkowe randewu - Page 7 8K6ucn8
wyróżniam, bo przykuło moją uwagę Wink

Jaszkowe randewu - Page 7 KXdHvVp
To mi się kojarzy z okładką paranormalnego romansu <3 czarna anielica xD

Jaszkowe randewu - Page 7 WTpxaJx
A to jest smutne i nastrojowe Wink

Co do weny się nie przejmuj, bo widać, że ją masz ;*
Powrót do góry Go down
Kotna
Zaatakowany
Zaatakowany
Kotna

Beacon Hills
Imię i nazwisko:

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime24/9/2014, 21:10

Jaszkowe randewu - Page 7 AO7npbEJaszkowe randewu - Page 7 8K6ucn8

Śliczna, lekko baśniowa kolorystyka

Jaszkowe randewu - Page 7 IxWg97lJaszkowe randewu - Page 7 VJIbQLe

A u z kolei smutno i refleksyjnie jak dla mnie. Elementy pomarańczowe w drugim kojarzy mi z tymi uczuciami z cytatu.

Jaszkowe randewu - Page 7 T4yRWKz - wiosenne, romantyczne i znakomite.

Jaszkowe randewu - Page 7 9rN7hPr - tu mogę się śmiało podpisać pod słowami Adrii

W przypadku reszty spora część mi się podoba i przykuwa uwagę.
Powrót do góry Go down
Solve
Betha
Betha
Solve

Liczba postów : 1337
Punkty : 98

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime24/9/2014, 22:19

Jaszkowe randewu - Page 7 AO7npbE
Mega klimat *.*

Pierwszych kilka, z jelonkiem czy czym tam, skojarzyło mi się z 4 sezonem TVD i polowaniem Jeleny na jelenia ;D
Powrót do góry Go down
Bexy
Ugryziony
Ugryziony
Bexy

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime25/9/2014, 11:41

Ach, uwielbiam ten film. I love you

Cała dostawa jest wspaniała, ale najbardziej urzekły mnie poniższe prace:

Jaszkowe randewu - Page 7 9rN7hPr
Jaszkowe randewu - Page 7 Ni5ouyP
Jaszkowe randewu - Page 7 FlB6aVl
Jaszkowe randewu - Page 7 T4yRWKz

Dzięki Tobie pokochałam oddalone kadry. I love you
Powrót do góry Go down
Ann.
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Ann.

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime25/9/2014, 17:18

Ooo, lubię ten film. <3
Nie potrafię nawet wybrać najpiękniejszego kompletu, wszystko jest cudowne. I love you I love you
Nie dość, że w tym filmie były piękne kadry, to jeszcze Ty tak pięknie je wykonałaś. *.* Boskie wszyściuteńko.
Powrót do góry Go down
ars_amandi
Wilkołak
Wilkołak
ars_amandi

Beacon Hills

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime28/9/2014, 21:29

Najpiękniejsza dostawa, jaką dotąd stworzyłaś I love you ... Zaczęłam rozglądać się po tych sygnaturach, które wybrałabym do mojego zwykłego omówienia, ale w pewnym momencie zorientowałam się, że nie mogę wybrać paru. Musiałabym wybrać absolutnie wszystkie, bo każdy z nich dosłownie zapiera dech w piersiach... Filmu jeszcze nie oglądałam - zamierzam w przyszłości - a kadry, jakie wybrałaś, zachęcają do niego jeszcze bardziej Wink. W ogóle... wow, dziewczyno xD. Napisy są przepiękne, ujęcia jeszcze bardziej, a tekstury i aranżacje?? Jakbyś przenosiła nas w krainę baśni - te krajobrazy, tła, rozłożone skrzydła i rogi wróżki.. Z każdego obrazka - ba, arcydzieła - bije niepowtarzalny klimat i Angelina po prostu króluje na nich. Masz taki talent, kochana, że... po prostu tym razem nie jestem w stanie wyróżnić najlepszych prac, bo wszystkie, wszystkie są najlepsze. Jestem całkowicie oczarowana. Brak mi słów I love you I love you
Powrót do góry Go down
Rołs
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Rołs

Liczba postów : 90

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime4/10/2014, 19:41

A mnie jak zwykle długo nie ma. ;/ Przepraszam za nieobecność i chociaż postaram się poprawić. Rolling

Przepiękni! <3 Kocham Lincolna z Octavią, a na tym komplecie to w ogóle wyglądają świetnie. To wyostrzenie, tekstura, napis, piękne kolory. Po prostu nieziemska praca. I love you

Bellarke to już w ogóle! I love you I love you I love you Moje misiaczki, cudownie wyglądają u Ciebie. <3 Normalnie zazdroszczę Bexy tych kompletów. ;/
Jaszkowe randewu - Page 7 K1p4s2J
A to jakie #married! <3

Dalej, znowu mój ship. ♥️

Jaszkowe randewu - Page 7 83PQkgz
Uwielbiam ten moment, te ich spojrzenia, normalnie kadr kipi chemią i jeszcze ten napis - bodajże z Crazy in love? ;p

Jaszkowe randewu - Page 7 SD3zXT8
Mam ogromny sentyment do tej sceny, już wtedy zaczęłam ich shippować. Świetnie dobrany napis z piosenki Lany, kojarzy mi się trochę z właśnie Sooriciem, bo oglądałam kiedyś takich filmik do tego. Anyway - cudne. <3

Jaszkowe randewu - Page 7 SSOH91k
Bardzo lubię ten kadr i w ogóle uwielbiam to, jak Eric głaskał Sookie po włosach, aww. Piękne.

A Maleficent to już w ogóle M-A-G-I-A! <333 Naprawdę, wszystko powala na kolana.
Zacznę od tego, że w tym filmie były przepiękne kadry, więc na dodatek w Twoim wykonaniu wszystko prezentuje się po prostu idealnie.

Jaszkowe randewu - Page 7 IxWg97l
Jaszkowe randewu - Page 7 VJIbQLe
Jaszkowe randewu - Page 7 Ni5ouyP
Jaszkowe randewu - Page 7 8K6ucn8
Jaszkowe randewu - Page 7 L3Nxg7l
Jaszkowe randewu - Page 7 KXdHvVp
Te może o milimetry bardziej przypadły mi do gustu, ale naprawdę wszystkie są magiczne. <3 Urzekły mnie kolory, tekstury i to fenomenalne dobranie treści napisów do kadru, ogólnie do filmu. <3

Dużo weny! I love you
Powrót do góry Go down
http://rosemariewaldorf.tumblr.com/
Jaszka
Ugryziony
Ugryziony
Jaszka

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime14/11/2014, 19:57

Adria, dziękuję serdecznie, a film polecam  Jaszkowe randewu - Page 7 1844036096  
Kotna, Solve,  dziękuję Wam baaardzo  Jaszkowe randewu - Page 7 1844036096  Jaszkowe randewu - Page 7 1844036096
Bexy, również uwielbiam ten film i cieszę się, że przekonałam Cię do oddalonych kardów, bo sama jestem ich maniaczką Wink Oczywiście dziękuję Kochana za komentarz ;*
Ann., cieszę się, że Ci się podobają i ślicznie dziękuję ;*
ars_amandi, dziękuję z całego serduszka Sunshine za tyle miłych i ciepłych słów, rozpływam się po prostu i czerwienię z tych komplementów ;**
Rołs, absolutnie nic się nie stało i dziękuję ogroooomnie za nadrobienie oraz skomentowanie  Jaszkowe randewu - Page 7 1844036096

TVD/Arrow/OUaT/Reign/Outlander:

Jaszkowe randewu - Page 7 Uh4hX22 Jaszkowe randewu - Page 7 ZI8oYDf
Jaszkowe randewu - Page 7 EpYV7fW Jaszkowe randewu - Page 7 H1N2l3E
Jaszkowe randewu - Page 7 RpLETsN Jaszkowe randewu - Page 7 7Iu0tsf
Jaszkowe randewu - Page 7 FWj0H8W Jaszkowe randewu - Page 7 OXZE9J2
Jaszkowe randewu - Page 7 SQ6O7Lo Jaszkowe randewu - Page 7 1b0JCFO
Jaszkowe randewu - Page 7 6UNhui0 Jaszkowe randewu - Page 7 5caGyrw
Jaszkowe randewu - Page 7 Xi5LSU6 Jaszkowe randewu - Page 7 U00yK1F
Jaszkowe randewu - Page 7 K07Izse Jaszkowe randewu - Page 7 VxxR1jC
Jaszkowe randewu - Page 7 Mcljx9f Jaszkowe randewu - Page 7 H7wdiIG
Jaszkowe randewu - Page 7 CMiRS32 Jaszkowe randewu - Page 7 FqsjmGq
Jaszkowe randewu - Page 7 LFd13c6 Jaszkowe randewu - Page 7 J5wcRAz
Jaszkowe randewu - Page 7 Duu9qlJ Jaszkowe randewu - Page 7 0IRnnWT
Jaszkowe randewu - Page 7 BcRZZzA Jaszkowe randewu - Page 7 QvV6HJq
Jaszkowe randewu - Page 7 H1quMYE Jaszkowe randewu - Page 7 W4FG1lC
Jaszkowe randewu - Page 7 3Zc88uO Jaszkowe randewu - Page 7 IoBgGIp
Jaszkowe randewu - Page 7 0i58FBs Jaszkowe randewu - Page 7 HPbfjge
Jaszkowe randewu - Page 7 AXmztJo Jaszkowe randewu - Page 7 Byrrp9R
Jaszkowe randewu - Page 7 PSDUH87 Jaszkowe randewu - Page 7 WR4S5y6
Jaszkowe randewu - Page 7 A6PikBJ Jaszkowe randewu - Page 7 3AqOk6w
Jaszkowe randewu - Page 7 TI8p2bA Jaszkowe randewu - Page 7 HStkLuE
Jaszkowe randewu - Page 7 ReaWPrG Jaszkowe randewu - Page 7 KumrA1z
Jaszkowe randewu - Page 7 4ew4ciP Jaszkowe randewu - Page 7 HD5JF1J
Jaszkowe randewu - Page 7 KgLEKqC Jaszkowe randewu - Page 7 L1bVtjA
Powrót do góry Go down
Kotna
Zaatakowany
Zaatakowany
Kotna

Beacon Hills
Imię i nazwisko:

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime14/11/2014, 20:33

Jaszkowe randewu - Page 7 SQ6O7Lo - jaki cudny efekt, wszyscy rozmyci, a na Damonie i Elenie skupiona uwaga.
Jaszkowe randewu - Page 7 RpLETsN - perełka, tajemnicza i bajeczna Wink
Jaszkowe randewu - Page 7 Xi5LSU6 - świetny nastrój, taki ciepły.
Jaszkowe randewu - Page 7 FWj0H8W - wspaniały efekt
Jaszkowe randewu - Page 7 CMiRS32 - urocze Smile
Jaszkowe randewu - Page 7 H1quMYE - podoba mi się kolorystyka, kojarzy mi się właśnie z lwem.
Jaszkowe randewu - Page 7 4ew4ciP - moją pierwszą myślą, było nie wiem czemu, że wygląda to szkocko. Kolorki jesienne ładnie się dopełniają z postaciami Jamiego i Claire

Wyróżniłam te, które pierwsze przykuły moją uwagę, ale więc, że reszta jest równie świetna i na wysokim poziomie Wink. Gdybym nie zdystansowała się od Deleny, to bym pewnie którąś podkradła.
Powrót do góry Go down
Ann.
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Ann.

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime14/11/2014, 20:51

O MÓJ BOŻE, KOCHANA! I love you Wszystko jest genialne, naprawdę. Nie masz pojęcia, jak bardzo tęskniłam za Twoimi dostawami. <3 Każdy komplecik jest fenomenalny, muszę się zastanowić, które są najlepsze.

Jeśli nie miałabyś nic przeciwko, to podkrałabym sobie te dwa kompleciki Rolling :
Jaszkowe randewu - Page 7 FWj0H8W
Jaszkowe randewu - Page 7 SQ6O7Lo

Oczywiście pozostałe kompleciki z TVD są również śliczne, ale te najbardziej przykuły moją uwagę. <3

Jaszkowe randewu - Page 7 RpLETsN
Świetny efekt. I love you Również bym podkradła, gdybym nie była zła na Elenę. Very Happy

Jaszkowe randewu - Page 7 BcRZZzA
Jaszkowe randewu - Page 7 0i58FBs
Jaszkowe randewu - Page 7 AXmztJo
Chociaż Frary to nie mój paring, to te komplety są prześwietne. <3 Cudne wyostrzenie, cudne kolorki, piękne czcionki. Bardzo klimatyczne komplety i gdybym była fanką tej pary, to zabijałabym się o te kompleciki. *_*

Przyznam, że byłam W MIARĘ zadowolona z moich kompletów z Outlander, ale jak zobaczyłam Twoje cuda, to od razu zwątpiłam w siebie... GENIALNE. I love you
Jaszkowe randewu - Page 7 ReaWPrG
Ten komplecik wydaje mi się minimalnie piękniejszy, świetne kolorki. Cudowność.

Kochana, nie rób więcej takich długich przerw. <3 Wszystko piękne i życzę Ci dużo weny.
PS. Gdybyś zrobiła coś z Rain Kiss Deleny z 6x07, to w ogóle umarłabym ze szczęścia. <3
Powrót do góry Go down
Adria
Wilkołak
Wilkołak
Adria

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime14/11/2014, 21:08

to jest najlepsze z całej dostawy i foch na tego kradzieja Ann, że zabrała!!! ;(

Ale reszta DE też niesamowita, klimatyczna, aww I love you Wszystkie fajne. To jest superowe:
Jaszkowe randewu - Page 7 RpLETsN
ale też mam lekkiego focha na Elkę, bo sama sobie zrobiła pranie mózgu...

Jaszkowe randewu - Page 7 Mcljx9f
awww, defankowo I love you cudne!

Reign też cudne, najlepsze chyba to:
Jaszkowe randewu - Page 7 0i58FBs

Te.. Outlandery? fajne też, ale totalnie nie znam ;p
Powrót do góry Go down
Bexy
Ugryziony
Ugryziony
Bexy

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime15/11/2014, 11:59

Łiiiiiiiii, w końcu wróciłaś, kochana!!! Ogromnie się cieszę. <3

Jaszkowe randewu - Page 7 FWj0H8W

OMG, jakie cudowności. Po prostu delenowy raj dla moich oczu. I love you Obydwie prace są doskonałe, nie potrafię oderwać od nich wzroku, ani wskazać ładniejszej. Po raz kolejny przeszłaś samą siebie, love. <3 Nic dziwnego, że Ann podkradła takie CUDA. Wink

Jaszkowe randewu - Page 7 Mcljx9f
Ach, Defany, jedyny SHIP, w którym Stefan mnie chwilowo nie denerwuje. Rolling Śliczny komplecik.

Jaszkowe randewu - Page 7 CMiRS32
Przepiękne Felicity z przepięknej sceny. I love you Wprawdzie nie widziałam jej jeszcze w serialu, ale na tumblrze robiła ogromne wrażenie. Wink

Jaszkowe randewu - Page 7 LFd13c6
I kolejny do kolekcji zajebisty Kapitan Łabędź. I love you Uwielbiam tą scenę i ten kadr. Zawsze będę się zachwycać Twoim dalekim kadrowaniem. A pomyśleć, iż kiedyś za tym nie przepadałam. Rolling

Jaszkowe randewu - Page 7 Duu9qlJ

Jaszkowe randewu - Page 7 BcRZZzA

Jaszkowe randewu - Page 7 AXmztJo
Jenyyyyy, DLACZEGO nie jestem za Frary? ;( Toż to są - zaraz po DE - prawdziwe perełki dostawy. Ech.

Jaszkowe randewu - Page 7 A6PikBJ

Jaszkowe randewu - Page 7 4ew4ciP
Awww, Outlander i mój SHIP. I love you Nie mogę się nadziwić, jak ta dostawa jest bardzo trafiona w moje GUSTA. Aż mi się buzia śmieje, kiedy na to patrzę. I love you Zakochałam się w tych komplecikach na zabój, serio. Dlatego byłabym mega szczęśliwa, gdybym mogła podkraść:

Jaszkowe randewu - Page 7 ReaWPrG
ten komplecik. I love you MOGĘ? Rolling ;*

Życzę Ci dużo weny i obyś nas znowu tak nie zaniedbywała ze swoimi cudownymi dostawami. Wink
Powrót do góry Go down
Jaszka
Ugryziony
Ugryziony
Jaszka

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime16/11/2014, 21:06

Kotna, dziękuję serdecznie za tyle ciepłych słów Jaszkowe randewu - Page 7 1844036096 Jaszkowe randewu - Page 7 1844036096
Ann., oczywiście, że możesz podkraść te dwa kompleciki, jest mi bardzo miło Wink Postaram się już nie robić tak długich przerw. Dziękuję Kochana za wszystkie komplementy ;*
Adria, ślicznie dziękuję! Jaszkowe randewu - Page 7 1844036096 Jaszkowe randewu - Page 7 1844036096
Bexy, bardzo mi miło, że mój powrót tak Cię ucieszył, jak i to że akurat dostawa trafiła w Twój gust, a komplecik z Outlandera jest jak najbardziej Twój Wink Dziękuję bardzo za taki długi i szczegółowy komentarz Kochana ;*

Rain Kiss Deleny z 6x07 dla Ann.:

Jaszkowe randewu - Page 7 FtByHBM Jaszkowe randewu - Page 7 NOizg0X
Jaszkowe randewu - Page 7 JW4rVVR Jaszkowe randewu - Page 7 X7tgZmV
Jaszkowe randewu - Page 7 1jxt9ul Jaszkowe randewu - Page 7 Dvqxmsc
Jaszkowe randewu - Page 7 R8jaXvI Jaszkowe randewu - Page 7 ORns4ns
Jaszkowe randewu - Page 7 P4Uteea Jaszkowe randewu - Page 7 VORH0tp
Jaszkowe randewu - Page 7 5Xn5IKZ Jaszkowe randewu - Page 7 3rxdVz7
Powrót do góry Go down
Kotna
Zaatakowany
Zaatakowany
Kotna

Beacon Hills
Imię i nazwisko:

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime16/11/2014, 21:49

Jaszkowe randewu - Page 7 5Xn5IKZ - jakie śliczne  Wink, oboje tacy radośni, jak zwykła zakochana para ludzi.
Jaszkowe randewu - Page 7 FtByHBM - klimat i kadr są cudowne
Jaszkowe randewu - Page 7 P4Uteea
Jaszkowe randewu - Page 7 1jxt9ul - bajeczne I love you perełki dostawy

To wszystko aż sprawia, że mam ochotę odpalić odcinek i obejrzeć sceny. I jeszcze małe pytanko, zrealizowałabyś zamówienie z serialu, którego nie oglądasz? Nie byłoby problemu?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 7 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Jaszkowe randewu
Powrót do góry 
Strona 7 z 11Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Twórczość :: Grafika-
Skocz do: