|
|
| Jaszkowe randewu | |
|
+20Aid_than Klaudyś Jaszka Morgan Adria Solve evans. Lynette Rołs Doma112 Vampurr Stalia Degrassi Rashel being merllo KATEE91 Annie ars_amandi Black Rebel 24 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
ars_amandi Wilkołak
Liczba postów : 1063 Punkty : 0 Join date : 17/10/2013 Age : 31
Beacon Hills Imię i nazwisko: Stiles Stilinski Wiek: 17 Rasa: Człowiek
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 15/9/2014, 21:30 | |
| Huh xD. Zielonego pojęcia nie mam, co to za serial i postaci, ale komplety jak zwykle powaliły mnie na kolana : : ! - podoba mi się kontekst napisu <3. Co prawda, nie znam kontekstu sceny, ale wyobrażam sobie, że on podjął właśnie jakąś decyzję - o odejściu, może? - i dlatego unika jej spojrzenia, zamiast tego wybierając patrzenie w dal, a ona spogląda na niego. Świetnie uchwycony moment i strasznie podoba mi się wyostrzenie i tekstura <33333. To skupienie na jej twarzy i jego tatuażu, na pięknej czcionce i tym, że środkowa część napisu dopasowana jest do jego ubioru... Aww - piękny kadr pocałunku . Lubię żywe barwy: krew, kaptur, jej włosy w świetle, no i te piękne podwójne linie drobnych światełek, jakkolwiek się to profesjonalnie nazywa xDD. Strasznie podoba mi się też rozmieszczenie napisu, bo tak fajnie centruje pocałunek i skupia na nim uwagę ;D - podoba mi się połączenie szarości i różu, i tego rewelacyjnego czerwonego światła przy napisie. Jak.. wow <3. Powaga i subtelność w jednym, zwłaszcza z tym prywatnym uśmiechem dziewczyny i intymności pomiędzy nimi, jakby na chwilę przed pocałunkiem albo żartobliwym kuksańcem. Plus bardzo fajna tekstura xD. Właściwie nawet przekonałaś mnie do shippowania pary, której nie znam - genialne wyostrzenie, ale najbardziej urzekło mnie dopasowanie napisu do ujęcia: cytat jest o słowach, których nie miał odwagi wypowiedzieć i tutaj mamy doskonałą tego ilustrację - chłopak spogląda na nią z czymś specjalnym w oczach, ale milczy, nie chcąc niczego zepsuć. Zresztą ona też wydaje się dziwnie zamyślona. Świetne Wspaniałe rzeczy nam tu znowu przyniosłaś . Oby tak dalej, kochana | |
| | | Morgan Betha
Liczba postów : 957 Punkty : 29 Join date : 25/06/2012 Age : 27
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 18/9/2014, 20:16 | |
| Na początek : PRZEPRASZAM! Zaniedbałam was wszystkie, ale już nadrabiam. WYBACZCIE MI! <3 Od początku ! : Graham idealny! Oddaje wręcz zgroze jego przeżyć i charakteru. Jeszcze dobijająca się w okularach Abigail tylko dodaje klimatu. Świetnie wyostrzenie krwi i idealna czcionka. Brawo - to najlepszy Hannibalowy komplet jaki w życiu widziałam! <3 Świetny kadr i piękne, ciepłe kolory. Też mnie kupił! Się ta Amandzia obłowiła hannibalowe komplety, aż ciut zazdorszczę Ależ mi to w oko wpadło! Nie mogę przestać na niego patrzeć! Wszystko ze sobą współgra i do tego wygląda jakby patrzyli na siebie z miłością! <3 Jedyne moje ale , to avatar, bo chyba ładniej by wyglądało, gdyby broda Stilesa była z przodu Ach! Pierwszy sezon. Podoba mi się w nim delikatność, która zatrzymuje mnie w tej jednej chwili. Wspomnienia! Nie mam słów. GE-NIAL-NY! A jak nigdy nie lubiłam Scotta to na tej pracy go wprost uwielbiam! Nosiła bym! Gdyby nie Solve ;P jejeje, czas na mojego Parrisha! Zielono mi! Ładny, delikatny, subtelny. Napis przywodzi na myśl Parrisha, więc jest dobrze! A ten to zaraz będę umieszczać na profilu! Ciekawy miszmasz kolorów , który świetnie kontrastuje z jego oczami. Teksturka też mi się podoba, a napis już zwłaszcza. Aż ciesze się, że tu na mnie czekał <3 Zatęskniłam za the 100 i już mi ślinka cieknie bo 2 sezon już za pasem. Moje OTP <3 Wyodrębniłaś subtelność tej chwili Idealnie wyostrzyłaś kolory i przedewszystkim dobrałaś zajebisty kadr! Tego to już zazdroszę BARDZO. hej! zapłacę za niego Bexy! To też była całkiem niczego sobie scena! Kolory śliczne!
Przeprszam za jakiekolwiek błędy, komputer mi się zepsuł i nie wyłapuje mi ich, a ja jestem ślepa no i za leniwa, by wszystko znów przeczytać
| |
| | | Jaszka Ugryziony
Liczba postów : 324 Punkty : 9 Join date : 30/12/2013 Skąd : W-w
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 19/9/2014, 21:21 | |
| evans., cieszę się, że dwa pierwsze zestawy Ci się spodobały oraz dziękuję serdecznie za komentarz i wizytę w moim temacie Bexy, bardzo mi miło, że zaklepujesz te kompleciki z Twojego zamówienia, dziękuję ślicznie ;* Kotna, dziękuję bardzo Ann., dziękuję ślicznie kochana ;* ars_amandi, to serial The 100 i tak, jak Ty nie miałam okazji go oglądać, więc w tym pierwszym komplecie użyłam takiego napisu wymyślając sobie możliwy kontekst tej sceny, ale tak samo robiłam w pozostałych zestawach A wiesz, że ja również ich shippuję, choć znam jedynie z capsów i paru filmików na yt Dziękuję stokrotnie kochana ;* Morgan, cieszę się, że Twój Parrish Ci się spodobał oraz dziękuję ogrooomnie za powrót do poprzednich dostaw i długi komentarz | |
| | | Adria Wilkołak
Liczba postów : 827 Punkty : 37 Join date : 30/07/2014 Age : 33 Skąd : Buzolic's bed
| | | | Bexy Ugryziony
Liczba postów : 449 Punkty : 4 Join date : 07/07/2013 Age : 30 Skąd : Bon Temps
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 19/9/2014, 21:30 | |
| O mój Boże, zakochałam się w tej dostawie od pierwszego wejrzenia. Jak ja zazdroszczę Ann... Normalnie mam ją ochotę udusić w tej chwili. Tyle wygrać! xD Prawdziwa piękność. W tej sydze urzekł mnie zarówno kadr, jak i sama scena (jedna z moich ulubionych Sookie i Erica) oraz napis, a raczej jego treść. To jest mój ulubiony komplecik w tej dostawie. Tą scenę również kocham całym serduszkiem, kojarzy mi się ze starymi, dobrymi czasami Czystej, z moim ukochanych czwartym sezonem i szczęśliwym Soorikiem. Sygnaturka jest naprawdę przepiękna. Taka dopieszczona, idealnie wypracowana, wręcz powalająca. <3 Ach, aż mi się serce kraja, kiedy pomyślę, że to była ich przed-przedostatnia scena. Cudowne kolory i klimat. Napis mnie oczarował. I na deser kolejna przecudowna praca. Nawet gdybym nie kochała tej pary, to pokochałabym ją patrząc na Twoje śliczne kompleciki. <3 | |
| | | Ann. Wtajemniczony
Liczba postów : 189 Punkty : 4 Join date : 05/06/2014 Skąd : Shreveport
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 19/9/2014, 21:47 | |
| AWWWW! Przepiękne, wszystko, wszystko! Dziękuję Ci bardzo, kochana! ;** Nie masz pojęcia, jak bardzo mi się wszystko podoba. *.* Jeszcze raz bardzo, bardzo Ci dziękuję! <3 | |
| | | Kotna Zaatakowany
Liczba postów : 284 Punkty : 10 Join date : 25/04/2014 Age : 29
Beacon Hills Imię i nazwisko: Wiek: Rasa: Człowiek
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 19/9/2014, 21:52 | |
| Trudno się mi komentuje Soorica, bo ich sceny znam tylko z grafiki i filmików. Ale jak się na tę komplety patrzy, to aż chce się shippować. - ale to śliczne - znakomicie dobrana czcionka do sceny. - ta szczególnie mi się podoba, cudne razem wyglądają. - ta też, plus niezłą tu chemie mają. | |
| | | Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 20/9/2014, 21:20 | |
| Z TB nie skomentuję, bo jakoś odrzucało mnie od tego serialu po pilocie, na którym zakończyłem oglądanie xd Choć podobno potem jest lepiej, a potem jeszcze gorzej xd
A to z The 100 miodzio, nie mogę się doczekać aż zacznę nadrabiać ten serial(ale rok studencki już za niedługo, więc zacznę zaraz po rozpoczęciu studiów xdd) | |
| | | ars_amandi Wilkołak
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 22/9/2014, 11:12 | |
| Sorki za to trzydniowe opóźnienie, ale od kiedy tydzień temu wrzuciłam ostatni rozdział BaD, to niestety, ale już coraz rzadziej i rzadziej zaglądam tu na forum W każdym razie biorę się już za komentowanie i zacieram rączki, bo oto moje oczęta widzą Sookie i Erica . Chociaż przyznam, że oglądanie TB stało się naprawdę przyjemne dopiero wtedy, gdy przestałam kogokolwiek ze sobą shippować, a skupiłam się jedynie na kibicowaniu poszczególnym postaciom, np. Jasonowi, który jakoś mnie ujął w późniejszych sezonach czy niezastąpionej Pam i innym moim fav - uwielbiam to delikatne, miękkie, ciepłe światło, które na nich pada i czyni intymną sytuację jeszcze bardziej prywatną - jakby Sookie i Eric byli zamknięci we własnym świecie, albo po prostu w tej chwili, zagubieni w swoich oczach - piękne . I jeszcze to, że podkreśliłaś to czarnym tłem za łóżkiem - jakby faktycznie tylko to istniało w tym momencie, nic więcej. I tym napisem, awww, że to tylko dla niej <333 (w ogóle przepiękna czcionka) - strasznie podoba mi się, kiedy Sookie zawsze tak przeciwstawia się Ericowi xD. Nie pamiętam, czy to była dokładnie ta scena (coś mi się kojarzy z aktem własności domu), ale to, jak stoją blisko siebie i jest ten napis o zatracaniu się w swoich oczach, hah. Urocze . I znowu to ciemne otoczenie, jakby byli sami na całym świecie <3 - zawsze lubię, gdy skupiasz się na twarzach, gdy łapiesz w kadrach te ulotne spojrzenia i czar chwili <3. W ogóle cudny wybór cytatu . Rany, pamiętam, jak dotarłam do tej sceny w książce i strasznie mnie urzekła, a w serialu też była bardzo dobrze oddana... Wtedy jakoś pomyślałam o shippowaniu ich i shippowałam przez większość serialu, póki nie odpuściłam sobie tego całkowicie - czy to sezon 4? Powiedz, że to sezon 4 xD! Wtedy, kiedy Eric stracił pamięć i był tak kochany jak świeżo kupiony szczeniaczek ? Jezu, przypomniało mi się, jak ścigał krokodyle . W każdym razie tutaj rewelacyjnie oddałaś dla niego wszystko, czym wtedy była Sookie - domem . Napis cudownie podkreśla zarówno całość, jak i wyraz twarzy Erica, do tego doskonale wybrane ujęcie i to oświetlenie, zmiękczające kontury ich postaci i znowu sprawiające, że dosłownie czujemy tę intymność pomiędzy nimi <3... Strasznie mi się podoba Ściskam mocnoooooooo, prześliczna dostawa | |
| | | Morgan Betha
Liczba postów : 957 Punkty : 29 Join date : 25/06/2012 Age : 27
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 22/9/2014, 14:05 | |
| Nie oglądam TB, bo po kilku odcinkach stwierdziła, że to nie dla mnie Ale czytałam książkę, jednak ten jeden komplet - strasznie mi się podoba Ma wyrazistość kolorów i idealnie dobrany napis. No jak ktoś stwierdził ocieka chemią tych dwojga + świetny kadr | |
| | | Jaszka Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 24/9/2014, 20:45 | |
| Adria, Kotna, dziękuję Wam serdecznie i cieszę się, że te komplety sprawiają, że można ich shippować bez oglądania serialu ;** Bexy, kochana dziękuję ślicznie za tyle ciepłych słów ;* Ann., to jest czysta radość czytać, że zamówiony Sooric tak bardzo Ci się spodobał, dziękuję po stokroć ;* Solve, Morgan, dziękuję bardzo <333 ars_amandi, absolutnie nie przepraszaj, bo nie ma za co Tak, to ten Eric-świeżo kupiony szczeniaczek z s4. Kochana dziękuję ogrooomnie i również mocno ściskam | |
| | | Adria Wilkołak
Liczba postów : 827 Punkty : 37 Join date : 30/07/2014 Age : 33 Skąd : Buzolic's bed
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 24/9/2014, 20:52 | |
| (nie oglądałam, więc polecę czysto wizualnymi wrażeniami): Najlepsze zdecydowanie jest to: fantastyczne, te kontury, niebo ma super kolory, no i ten "rozmokły" napis. Super. Drugie miejsce: śliczne, takie... baśniowe z jednej strony, a z drugiej jak te obrazki, co to się wrzuca na hipsterskie blogi z Helveticowym napisem. ;D Mi się podoba. Co do reszty: wyróżniam, bo przykuło moją uwagę To mi się kojarzy z okładką paranormalnego romansu <3 czarna anielica xD A to jest smutne i nastrojowe Co do weny się nie przejmuj, bo widać, że ją masz ;* | |
| | | Kotna Zaatakowany
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 24/9/2014, 21:10 | |
| Śliczna, lekko baśniowa kolorystyka A u z kolei smutno i refleksyjnie jak dla mnie. Elementy pomarańczowe w drugim kojarzy mi z tymi uczuciami z cytatu. - wiosenne, romantyczne i znakomite. - tu mogę się śmiało podpisać pod słowami Adrii W przypadku reszty spora część mi się podoba i przykuwa uwagę. | |
| | | Solve Betha
Liczba postów : 1337 Punkty : 98 Join date : 31/05/2013 Age : 29 Skąd : Podkarpackie
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 24/9/2014, 22:19 | |
| Mega klimat *.* Pierwszych kilka, z jelonkiem czy czym tam, skojarzyło mi się z 4 sezonem TVD i polowaniem Jeleny na jelenia ;D | |
| | | Bexy Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 25/9/2014, 11:41 | |
| | |
| | | Ann. Wtajemniczony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 25/9/2014, 17:18 | |
| Ooo, lubię ten film. <3 Nie potrafię nawet wybrać najpiękniejszego kompletu, wszystko jest cudowne. Nie dość, że w tym filmie były piękne kadry, to jeszcze Ty tak pięknie je wykonałaś. *.* Boskie wszyściuteńko. | |
| | | ars_amandi Wilkołak
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 28/9/2014, 21:29 | |
| Najpiękniejsza dostawa, jaką dotąd stworzyłaś ... Zaczęłam rozglądać się po tych sygnaturach, które wybrałabym do mojego zwykłego omówienia, ale w pewnym momencie zorientowałam się, że nie mogę wybrać paru. Musiałabym wybrać absolutnie wszystkie, bo każdy z nich dosłownie zapiera dech w piersiach... Filmu jeszcze nie oglądałam - zamierzam w przyszłości - a kadry, jakie wybrałaś, zachęcają do niego jeszcze bardziej . W ogóle... wow, dziewczyno xD. Napisy są przepiękne, ujęcia jeszcze bardziej, a tekstury i aranżacje?? Jakbyś przenosiła nas w krainę baśni - te krajobrazy, tła, rozłożone skrzydła i rogi wróżki.. Z każdego obrazka - ba, arcydzieła - bije niepowtarzalny klimat i Angelina po prostu króluje na nich. Masz taki talent, kochana, że... po prostu tym razem nie jestem w stanie wyróżnić najlepszych prac, bo wszystkie, wszystkie są najlepsze. Jestem całkowicie oczarowana. Brak mi słów | |
| | | Rołs Stały Bywalec
Liczba postów : 90 Punkty : 0 Join date : 12/08/2014 Age : 29 Skąd : NYC
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 4/10/2014, 19:41 | |
| A mnie jak zwykle długo nie ma. ;/ Przepraszam za nieobecność i chociaż postaram się poprawić. Przepiękni! <3 Kocham Lincolna z Octavią, a na tym komplecie to w ogóle wyglądają świetnie. To wyostrzenie, tekstura, napis, piękne kolory. Po prostu nieziemska praca. Bellarke to już w ogóle! Moje misiaczki, cudownie wyglądają u Ciebie. <3 Normalnie zazdroszczę Bexy tych kompletów. ;/ A to jakie #married! <3 Dalej, znowu mój ship. Uwielbiam ten moment, te ich spojrzenia, normalnie kadr kipi chemią i jeszcze ten napis - bodajże z Crazy in love? ;p Mam ogromny sentyment do tej sceny, już wtedy zaczęłam ich shippować. Świetnie dobrany napis z piosenki Lany, kojarzy mi się trochę z właśnie Sooriciem, bo oglądałam kiedyś takich filmik do tego. Anyway - cudne. <3 Bardzo lubię ten kadr i w ogóle uwielbiam to, jak Eric głaskał Sookie po włosach, aww. Piękne. A Maleficent to już w ogóle M-A-G-I-A! <333 Naprawdę, wszystko powala na kolana. Zacznę od tego, że w tym filmie były przepiękne kadry, więc na dodatek w Twoim wykonaniu wszystko prezentuje się po prostu idealnie. Te może o milimetry bardziej przypadły mi do gustu, ale naprawdę wszystkie są magiczne. <3 Urzekły mnie kolory, tekstury i to fenomenalne dobranie treści napisów do kadru, ogólnie do filmu. <3 Dużo weny! | |
| | | Jaszka Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 14/11/2014, 19:57 | |
| Adria, dziękuję serdecznie, a film polecam Kotna, Solve, dziękuję Wam baaardzo Bexy, również uwielbiam ten film i cieszę się, że przekonałam Cię do oddalonych kardów, bo sama jestem ich maniaczką Oczywiście dziękuję Kochana za komentarz ;* Ann., cieszę się, że Ci się podobają i ślicznie dziękuję ;* ars_amandi, dziękuję z całego serduszka Sunshine za tyle miłych i ciepłych słów, rozpływam się po prostu i czerwienię z tych komplementów ;** Rołs, absolutnie nic się nie stało i dziękuję ogroooomnie za nadrobienie oraz skomentowanie TVD/Arrow/OUaT/Reign/Outlander: | |
| | | Kotna Zaatakowany
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 14/11/2014, 20:33 | |
| - jaki cudny efekt, wszyscy rozmyci, a na Damonie i Elenie skupiona uwaga. - perełka, tajemnicza i bajeczna - świetny nastrój, taki ciepły. - wspaniały efekt - urocze - podoba mi się kolorystyka, kojarzy mi się właśnie z lwem. - moją pierwszą myślą, było nie wiem czemu, że wygląda to szkocko. Kolorki jesienne ładnie się dopełniają z postaciami Jamiego i Claire Wyróżniłam te, które pierwsze przykuły moją uwagę, ale więc, że reszta jest równie świetna i na wysokim poziomie . Gdybym nie zdystansowała się od Deleny, to bym pewnie którąś podkradła. | |
| | | Ann. Wtajemniczony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 14/11/2014, 20:51 | |
| O MÓJ BOŻE, KOCHANA! Wszystko jest genialne, naprawdę. Nie masz pojęcia, jak bardzo tęskniłam za Twoimi dostawami. <3 Każdy komplecik jest fenomenalny, muszę się zastanowić, które są najlepsze. Jeśli nie miałabyś nic przeciwko, to podkrałabym sobie te dwa kompleciki : Oczywiście pozostałe kompleciki z TVD są również śliczne, ale te najbardziej przykuły moją uwagę. <3 Świetny efekt. Również bym podkradła, gdybym nie była zła na Elenę. Chociaż Frary to nie mój paring, to te komplety są prześwietne. <3 Cudne wyostrzenie, cudne kolorki, piękne czcionki. Bardzo klimatyczne komplety i gdybym była fanką tej pary, to zabijałabym się o te kompleciki. *_* Przyznam, że byłam W MIARĘ zadowolona z moich kompletów z Outlander, ale jak zobaczyłam Twoje cuda, to od razu zwątpiłam w siebie... GENIALNE. Ten komplecik wydaje mi się minimalnie piękniejszy, świetne kolorki. Cudowność. Kochana, nie rób więcej takich długich przerw. <3 Wszystko piękne i życzę Ci dużo weny. PS. Gdybyś zrobiła coś z Rain Kiss Deleny z 6x07, to w ogóle umarłabym ze szczęścia. <3 | |
| | | Adria Wilkołak
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 14/11/2014, 21:08 | |
| to jest najlepsze z całej dostawy i foch na tego kradzieja Ann, że zabrała!!! ;( Ale reszta DE też niesamowita, klimatyczna, aww Wszystkie fajne. To jest superowe: ale też mam lekkiego focha na Elkę, bo sama sobie zrobiła pranie mózgu... awww, defankowo cudne! Reign też cudne, najlepsze chyba to: Te.. Outlandery? fajne też, ale totalnie nie znam ;p | |
| | | Bexy Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 15/11/2014, 11:59 | |
| Łiiiiiiiii, w końcu wróciłaś, kochana!!! Ogromnie się cieszę. <3 OMG, jakie cudowności. Po prostu delenowy raj dla moich oczu. Obydwie prace są doskonałe, nie potrafię oderwać od nich wzroku, ani wskazać ładniejszej. Po raz kolejny przeszłaś samą siebie, love. <3 Nic dziwnego, że Ann podkradła takie CUDA. Ach, Defany, jedyny SHIP, w którym Stefan mnie chwilowo nie denerwuje. Śliczny komplecik. Przepiękne Felicity z przepięknej sceny. Wprawdzie nie widziałam jej jeszcze w serialu, ale na tumblrze robiła ogromne wrażenie. I kolejny do kolekcji zajebisty Kapitan Łabędź. Uwielbiam tą scenę i ten kadr. Zawsze będę się zachwycać Twoim dalekim kadrowaniem. A pomyśleć, iż kiedyś za tym nie przepadałam. Jenyyyyy, DLACZEGO nie jestem za Frary? ;( Toż to są - zaraz po DE - prawdziwe perełki dostawy. Ech. Awww, Outlander i mój SHIP. Nie mogę się nadziwić, jak ta dostawa jest bardzo trafiona w moje GUSTA. Aż mi się buzia śmieje, kiedy na to patrzę. Zakochałam się w tych komplecikach na zabój, serio. Dlatego byłabym mega szczęśliwa, gdybym mogła podkraść: ten komplecik. MOGĘ? ;* Życzę Ci dużo weny i obyś nas znowu tak nie zaniedbywała ze swoimi cudownymi dostawami. | |
| | | Jaszka Ugryziony
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 16/11/2014, 21:06 | |
| Kotna, dziękuję serdecznie za tyle ciepłych słów Ann., oczywiście, że możesz podkraść te dwa kompleciki, jest mi bardzo miło Postaram się już nie robić tak długich przerw. Dziękuję Kochana za wszystkie komplementy ;* Adria, ślicznie dziękuję! Bexy, bardzo mi miło, że mój powrót tak Cię ucieszył, jak i to że akurat dostawa trafiła w Twój gust, a komplecik z Outlandera jest jak najbardziej Twój Dziękuję bardzo za taki długi i szczegółowy komentarz Kochana ;* | |
| | | Kotna Zaatakowany
| Temat: Re: Jaszkowe randewu 16/11/2014, 21:49 | |
| - jakie śliczne , oboje tacy radośni, jak zwykła zakochana para ludzi. - klimat i kadr są cudowne - bajeczne perełki dostawy To wszystko aż sprawia, że mam ochotę odpalić odcinek i obejrzeć sceny. I jeszcze małe pytanko, zrealizowałabyś zamówienie z serialu, którego nie oglądasz? Nie byłoby problemu? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Jaszkowe randewu | |
| |
| | | | Jaszkowe randewu | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|