Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Jaszkowe randewu

Go down 
+20
Aid_than
Klaudyś
Jaszka
Morgan
Adria
Solve
evans.
Lynette
Rołs
Doma112
Vampurr
Stalia
Degrassi
Rashel
being
merllo
KATEE91
Annie
ars_amandi
Black Rebel
24 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next
AutorWiadomość
Jaszka
Ugryziony
Ugryziony
Jaszka

Liczba postów : 324
Punkty : 9

Jaszkowe randewu - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime3/9/2014, 21:14

ars_amandi, to muszę zobaczyć sobie ten mash-up Wink Szczerze mówiąc, to nie patrzyłam na odcinki i sezony, z których biorę capsy z Willem, więc wyszło mi przez przypadek, że jest tyle s1.. A dostawa była robiona dla Ciebie, więc zasady są takie, że możesz wziąć całość, kilka, jeden albo żaden, wszystko zależy od Ciebie Wink W komplecie z okularami zależało mi właśnie na Abigail, ale później zastanawiałam się czy jest dobrze widoczna, więc cieszę się, że tak jednak jest. Pamiętam, że nawet kiedyś pokazywałaś mi jakiś gif czy obrazek i na nim było napisane coś w stylu Someone please help Will Graham, więc postanowiłam to trochę przerobić, aby dać wrażenie, że on sam wypowiada takie słowa, z naciskiem na help. Tak, właśnie chciałam zastosować u tamtego Willa jesienne barwy, bo w końcu już niedługo będziemy mieć takie za oknem. Cytat o snach i koszmarach to Oscar Wilde. Widziałam s1e1, więc z tym jeleniem poniekąd się domyślam Wink Tak, po bokach jest tekstura. Piosenka z zimowego krajobrazu to Jen Titus - Oh Death (widziałam, że była użyta w SPN). Dziękuję Ci z całego serduszka za ten długaśny komentarz, jestem pod wrażeniem, że wycisnęłaś z każdej pracy tyle przemyśleń ;* Z zamówieniem nie było żadnego problemu, naprawdę nie ma sprawy Wink I dziękuję za wenę, tulę mocno Jaszkowe randewu - Page 6 1844036096
Solve, dziękuję ogroomnie <3 i cieszę się, że dwie prace tak Ci się spodobały Very Happy
Kotna, dziękuję serdecznie  Jaszkowe randewu - Page 6 1844036096
Bexy, kochana dziękuję pięknie za takie słowa uznania ;*
Adria, to tak, jak ja, bo Hannibala również nie oglądam Wink Dziękuję ślicznie ;*

Stydia & Scisaac dla Kotna:

Jaszkowe randewu - Page 6 9jE4aH1 Jaszkowe randewu - Page 6 8daTM2t
Jaszkowe randewu - Page 6 Nj5LRCW Jaszkowe randewu - Page 6 O9KG89J
Jaszkowe randewu - Page 6 WlwGg0w Jaszkowe randewu - Page 6 RnygjQC
Jaszkowe randewu - Page 6 KRwQ7Sk Jaszkowe randewu - Page 6 UG789RJ
Jaszkowe randewu - Page 6 MrmzTR1 Jaszkowe randewu - Page 6 OUuE3LI
Jaszkowe randewu - Page 6 RBv2Pyu Jaszkowe randewu - Page 6 BMAkSlr
Jaszkowe randewu - Page 6 GsJLRss Jaszkowe randewu - Page 6 OVNvibN
Powrót do góry Go down
Adria
Wilkołak
Wilkołak
Adria

Liczba postów : 827
Punkty : 37

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime3/9/2014, 21:37

Aww, jaki klimat tutaj!
Jaszkowe randewu - Page 6 9jE4aH1
i tutaj:
Jaszkowe randewu - Page 6 Nj5LRCW
A tu z kolei jedna z moich ulubionych Stydiowych scenek:
Jaszkowe randewu - Page 6 MrmzTR1

Mrrau, na koniec Scisaacowa chemia:
Jaszkowe randewu - Page 6 GsJLRss
Czekam niecierpliwie na dostawę z 4x11!
Powrót do góry Go down
http://little-bitch-of-kol.tumblr.com
Kotna
Zaatakowany
Zaatakowany
Kotna

Liczba postów : 284
Punkty : 10

Beacon Hills
Imię i nazwisko:

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime3/9/2014, 22:01

Dziękuje, za tyle bardzo ładnych kompletów

Jaszkowe randewu - Page 6 KRwQ7Sk - ale zbieg okoliczności akurat oglądałam tę scenę dzisiaj. A sam komplet jest znakomity. Prosta czcionka, kadr, przekaz cytatu, do niczego nie mogę się przyczepić.

Jaszkowe randewu - Page 6 Nj5LRCW - bajeczne kolorki I love you Lubię ten kadr, bo pokazuje, że Stiles będzie dla niej wsparciem, gdy tylko się zasmuci.

Jaszkowe randewu - Page 6 MrmzTR1 - patrzę na te ich sceny z balu sentymentem, bo zaczęłam ich wtedy shipować.  Lydia wygląda jakby potrzebowała bliskości, subtelna czcionka doskonale uzupełnia pracę.

Jaszkowe randewu - Page 6 9jE4aH1 - a tu jestem pod sporym wrażeniem i zgadzam się z Adrią jest tu klimat.

Jaszkowe randewu - Page 6 WlwGg0w - a to po prostu świetne Wink

Jaszkowe randewu - Page 6 GsJLRss - a z Scisaaca zdecydowanie ten mi się spodobał.

No rozpisałam się, ale trzeba wybrać. Drugiego Scisaaca wybieram na pewno. Pierwsza Stydia taka oryginalna, że ją również. Czwartą i piątą przez sentyment do scen też. Druga no niby już nosiłam taką z tym samym ujęciem, ale twoja jest na tyle inna i równie cudna, że biorę.
A po pozostałe dwa jednak wracam.

Ostatnio zmieniony przez Kotna dnia 17/10/2014, 22:28, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://stilyds.tumblr.com/
Annie
Wilkołak
Wilkołak
Annie

Liczba postów : 1040
Punkty : 7

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime3/9/2014, 22:15

Jaszkowe randewu - Page 6 KyvwG47 jest niesamowita! Magiczna, gdyby były trochę cieplejsze kolory i nie było tego odbicia w szkle okularów, pomyślałabym, że to Harry. Bo na pierwszy rzut oka dostrzegłam w tej pracy magię HP xD Taki błąd z mojej strony. Mimo wszystko ta praca jest genialna, chyba najlepsza ;x
Wszystkie są boskie! Strasznie mi się podoba kolorystyka i tonacja i wgl sposób wykonania ;o 
Jeszcze ta jest taka mega wpadająca w oko -> Jaszkowe randewu - Page 6 CfU03Fz
Awwww. Mój ukochany Scissac  :serce:Obydwie są bardzo ładne te komplety Wink w drugim kolorki bardziej przypadły mi do gustu, ale ta pierwsza jest taka... awww ;D aż mi tęskno za nimi ;/
I Stydia jaka cudowna! ;o dwa pierwsza są po prostu amazing *.* kurcze te... tekturki/teksturki? xD nie wiem, ale strasznie mi się podobają *.*
Jaszkowe randewu - Page 6 WlwGg0w a to jest świetne! Jak z czołówki filmu czy serialu, takie ujęcie i ten a'la kwiatek i wgl, ohhh. ;d
Jaszkowe randewu - Page 6 MrmzTR1 - a ta mi się najbardziej podoba pod kątem... "ustawiłabym sobie kiedyś może", bo to rozmycie dodało takiego mega efektu, że brak słów &.& no i ta scena ;x
Piękne prace!
Powrót do góry Go down
Bexy
Ugryziony
Ugryziony
Bexy

Liczba postów : 449
Punkty : 4

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime4/9/2014, 09:14

Prawdziwe arcydzieło. I love you _____ I love you Koloryzacja, czcionka, wszystko jest doskonałe. Mój faworyt dostawy. Rolling

Kolejna świetna sygnaturka, w dodatku z mojej ulubionej sceny Stydii. Bardzo mi się podoba to rozmycie wokół tańczącej pary. Robi wrażenie. I love you

A jeżeli chodzi o prace ze Scisaaciem, to nie wiem, która jest piękniejsza, bo obydwie mi się równie podobają. Wink
Powrót do góry Go down
http://sexybexy19.tumblr.com/
Solve
Betha
Betha
Solve

Liczba postów : 1337
Punkty : 98

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime4/9/2014, 12:32

Jaszkowe randewu - Page 6 RBv2Pyu
Jakie uśmiechy Very Happy No bomba Very Happy Taki TOPowo friendshipowo bannerek Very Happy No magia Very Happy
Takie pastelowe kolory w tle i cąłość kojarzy mi się z F.R.I.E.N.D.S. Very Happy
Powrót do góry Go down
Ann.
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Ann.

Liczba postów : 189

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime4/9/2014, 18:15

Nie wierzę, że przegapiłam aż dwie dostawy! ;oo Wybacz, kochana! ;*

Jaszkowe randewu - Page 6 KyvwG47
Miażdży! <3 Nie oglądam ani nie ogarniam Hannibala, ale ta praca jest genialna po prostu! Bardzo klimatyczna.

Jaszkowe randewu - Page 6 VXh3kpL
Świetne kolory i tekstura! <3 Napis niby prosty, ale idealnie tutaj pasuje i bardzo ładnie się komponuje. <3

Jaszkowe randewu - Page 6 6V21aWm
Również ta praca rzuciła mi się w oczy minimalnie bardziej niż pozostałe. Ładna czcionka i takie jasne, ładne kolory. No i świetne wyostrzenie (?) postaci. Wink

A tą Stydią to już w ogóle rozwaliłaś system! Kurczę, często mam takie uczucie, że żałuję, iż nie shippuję romantycznej Stydii, bo zawsze robisz z nimi po prostu przepiękne prace. I love you

GENIALNE! I love you Uwielbiam Twoje prace w tym stylu, przepiękna teksturka, kolorki, ale też bardzo, bardzo urzekła mnie ta czcionka. I love you Śliczna jest po prostu. No i kadr bardzo ładny. Przepiękne po prostu, nie mogę oderwać wzroku. <3

Piękny komplet! <3 Bardzo lubię tą scenę i mega podoba mi się to rozmycie, ładne kolorki i ozdobna czcionka przez środek pracy. Nieziemskie. I love you

Scisaac świetni, a zwłaszcza ta pracka :
Takie ładne, żywe kolorki! <3 I jaki ładny napis, ach.
Powrót do góry Go down
http://brief-flicker-of-light.tumblr.com
Jaszka
Ugryziony
Ugryziony
Jaszka

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime8/9/2014, 19:39

Adria, cieszę się, że udało mi się zawrzeć klimat i dziękuję serdecznie ;*
Kotna, jestem bardzo zadowolona, że podoba Ci się Stydiowe zamówienie dla Ciebie Very Happy Dziękuję stokrotnie!   Jaszkowe randewu - Page 6 1844036096
Annie, ojej, dziękuję Ci ogroooomnie za tyle ciepłych słów Jaszkowe randewu - Page 6 1844036096
Bexy, dziękuję ślicznie kochana ;*
Solve, dziękuję bardzo Jaszkowe randewu - Page 6 1844036096
Ann., kochana  absolutnie nic się nie stało i dziękuję ślicznie za komentarz i powrócenie do wcześniejszej dostawy ;*

Scott dla Solve:

Jaszkowe randewu - Page 6 XBqkguP Jaszkowe randewu - Page 6 DMfGBiR
Jaszkowe randewu - Page 6 XJaBg08 Jaszkowe randewu - Page 6 M6ixt1O
Jaszkowe randewu - Page 6 2olY4v4 Jaszkowe randewu - Page 6 40pTbhm
Jaszkowe randewu - Page 6 H0TMEfX Jaszkowe randewu - Page 6 V6z0XJf
Jaszkowe randewu - Page 6 Rk4uCGC Jaszkowe randewu - Page 6 Z4vCXYa

Parrish  z 4x11 dla Morgan:

Jaszkowe randewu - Page 6 LkpY1A4 Jaszkowe randewu - Page 6 MKPmGFG
Jaszkowe randewu - Page 6 SI2Iwgs Jaszkowe randewu - Page 6 DcTuKeI
Jaszkowe randewu - Page 6 TUGVuym Jaszkowe randewu - Page 6 Jn8gadY
Powrót do góry Go down
Adria
Wilkołak
Wilkołak
Adria

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime8/9/2014, 20:11

Och, Boże Ty mój. Scott i Parrish w tej samej dostawie. #życie takie piękne #komplety takie kliamtyczne #Jaszka tak bardzo w formie I love you

Scotty wszystkie są takie fajne, oryginalne, ale to zasługuje na największe wyróżnienie:
Jaszkowe randewu - Page 6 XBqkguP
Świetny cytat i świetne, takie aktualne teraz lęki Scotta.
OŚWIADCZAM, ŻE JEŚLI SOLVE TEGO JAKIMŚ CUDEM NIE WEŹMIE, TO JA TO CHCĘ, KONIECZNIE.

Dalej, to:
Jaszkowe randewu - Page 6 H0TMEfX
niby dość proste, ale ja lubię takie prace. Dodatkowo uwielbiam ten kadr z zakrwawionym Scottem, miałam go na avku na innym forum kiedyś.

Jaszkowe randewu - Page 6 XJaBg08
Ta też niesamowita. Ten klimat!

Ta ostatnia z definicją ( I love you ) też fajna, choć przy takiej czerwieni może Scott mógłby mieć alfowe ślepka..? ;p

Co do Parrisha, to tak bardzo mniam wszystko. I love you

Jaszkowe randewu - Page 6 TUGVuym
to zdecydowanie wygrywa. Cytat z Radioactive plus wykonanie I love you
Zaraz za tym to:
Jaszkowe randewu - Page 6 SI2Iwgs
ze świetnie dobraną definicją i kadrem.

Fantastyczna dostawa!
Powrót do góry Go down
Kotna
Zaatakowany
Zaatakowany
Kotna

Beacon Hills
Imię i nazwisko:

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime8/9/2014, 20:40

Widać, że weny ci nie brakuje i znów zachwycasz dostawą.
Jaszkowe randewu - Page 6 Rk4uCGC - cudne kolory, te światełka, o ile dobrze widzę, współgrają z oczami Scotta. No i ładna definicja.
Jaszkowe randewu - Page 6 XBqkguP - oryginalne. Księżyc w cytacie kojarzy się z wilkołakiem, będącym momentami ciemną stroną człowieka, co podkreśla odcinający się od kolorystyki cień. Bardzo mi się podoba Wink
Jaszkowe randewu - Page 6 2olY4v4 - mniej typowe ujęcia i taka jakby lekko senna atmosfera dają wspaniały efekt Smile
Jaszkowe randewu - Page 6 TUGVuym

Oba są tak świetne wykonaniem i kolorystyką, że trudno oderwać wzrok. Plus znakomity cytat w drugim.
Powrót do góry Go down
Bexy
Ugryziony
Ugryziony
Bexy

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime9/9/2014, 09:07

Jaszkowe randewu - Page 6 2olY4v4

Zabiłaś mnie tymi pracami. Są G E N I A L N E. I love you

Powrót do góry Go down
Solve
Betha
Betha
Solve

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime9/9/2014, 10:55

Ja tak na szybko dziękuję za Scotty, biorę pierwszwe 2 i ostatniego.
Adria....chcęgo sobie kiedyś ponosić, ale jeśli tak bardzo go pragniesz, to będzie to do uzgodniena ;D(chociaż też go narpawdę chcę)

Wszystko skomentuję wieczorem!

Są piękne <3
Powrót do góry Go down
Adria
Wilkołak
Wilkołak
Adria

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime9/9/2014, 13:15

Nie, no, bierz, bierz, Twoje zamówienie! Wink Ja tylko zaklepałam na wszelki wypadek, jakbyś miał zaćmienie umysłowe i tego nie chciał. ;D
Powrót do góry Go down
Bexy
Ugryziony
Ugryziony
Bexy

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime9/9/2014, 20:15

Kochanie, a nie zrobiłabyś mi w wolnym czasie jakichś pięknych komplecików z Linctavią i Bellarke (The 100)? Rolling ;*
Powrót do góry Go down
Ann.
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Ann.

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime9/9/2014, 20:58

Świetne! Bardzo ciekawy kadr i fenomenalnie dobrany napis. No i w ogóle całość piękna i chyba to jest mój faworyt z tej dostawy! <3

Bardzo mi się podoba ta wklejka i treść napisu idealnie pasuje do Scotta. Very Happy

Jaszkowe randewu - Page 6 H0TMEfX
Niby proste, ale bardzo mnie urzekła ta praca. Bardzo lubię ten kadr ze Scottem, podobają mi się kolorki, tekstura i ten prosty, ale ładny napis. ^^

Duuuużo weny! ;***
Powrót do góry Go down
Solve
Betha
Betha
Solve

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime9/9/2014, 22:09

Adrio, wiesz co, pierwszego Scotta możesz sobie wziąć. Tobie się podoba, a ja mam jeszcze 2 super Scotty z tej dostawy i znając życie, i tak wszystkich nie ponoszę.

Za to cytat z tej pracy mam wpisany w podpis <3

Wszystkie prace są genialne.
Zwłaszcza 2 pierwsze.
W pierwszej ubóstwiam napis, i dobór sceny. Idealnie spasowanie lekkiego chaous w tle, i na pierwsyzm planie Scott i cień potwora. No po prostu geniusz!!!
Powrót do góry Go down
Adria
Wilkołak
Wilkołak
Adria

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime9/9/2014, 22:23

Oj, serio? Nie chcę Ci zabierać, naprawdę, i teraz się czuję zachłannie. -_- Ale jak naprawdę-naprawdę go nie będziesz nosić do, powiedzmy, 30.09 (jakbyś zmienił zdanie), to ja go sobie wezmę! O ile oczywiście Jaszka nie ma nic przeciwko...?
Powrót do góry Go down
Solve
Betha
Betha
Solve

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime9/9/2014, 22:26

Poważnie, możesz go sobie wziąć Wink
Ten co mam na sobie mi się podoba, a cytat z tamtej pracy już mam wpisany Wink Poważnie, możesz go zabrać Smile
Powrót do góry Go down
Rołs
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Rołs

Liczba postów : 90
Punkty : 0

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime10/9/2014, 21:36

Kurczę, miałam taki ładny, długi komentarz, a mi się usunął. ;/
Na wstępie przepraszam, że tak długo mnie nie było. Jeśli chodzi o dostawy, to wszystko jest perfekcyjne po prostu, ciężko wybrać najlepsze prace. Rolling

Z dostawy z Willem przegenialny był ten komplet z okularami i ten 'zimowy'! <3 Ale najbardziej jakoś wpadł mi w oko ten komplet :
Jaszkowe randewu - Page 6 VXh3kpL
Bardzo mi się spodobała treść napisu, może nie oglądam tego serialu, ale ładnie mi się wpasował do reszty pracy. ^^

Ze Stydii trudno wybrać cokolwiek, co byłoby minimalnie lepsze od reszty prac. Naprawdę, najbardziej się wahałam właśnie przy tych pracach, ale ostatecznie chyba najbardziej wpadła mi w oko ta :
Ładne to rozmycie, zresztą już sam kadr jest świetny. Wink I ta ozdobna czcionka po środku, no piękniutkie to! <3 Chociaż ten przytulasek z s4 też ma cudny klimacik. ♥️

Ten Scisaacowy komplet chyba minimalnie bardziej mi się spodobał. Taka wesoła praca, ładnie wyglądają, tak pogodnie. I genialne kolorki!

Scotty też cudowni, nie no, ja też się jaram tym Scottem we krwi! ^^
ŚWIETNE! <333

Parrisha raczej nie lubię,więc trudno mi oceniać prace z nim (choć są oczywiście genialnie wykonane!), ale ten jakoś tak bardziej do mnie trafił :
Powrót do góry Go down
http://rosemariewaldorf.tumblr.com/
ars_amandi
Wilkołak
Wilkołak
ars_amandi

Liczba postów : 1063
Punkty : 0

Beacon Hills
Imię i nazwisko: Stiles Stilinski
Rasa: Człowiek

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime11/9/2014, 12:26

Przepiękne dostawy I love you ! Ale to jak zawsze już Laughing

Najpiękniejsze Stydie:

Jaszkowe randewu - Page 6 Nj5LRCW - podoba mi się taka bajkowość, jakbym patrzyła na ilustrację z jakiejś baśni I love you . Piękna czcionka napisu, tekstura, te cienie i jakby świetliki... Naprawdę kocham tę magię w tym <3. Treść napisu również wspaniale pasuje - chwila pocieszenia, a więc i osuszanie łez Wink

Jaszkowe randewu - Page 6 WlwGg0w - kolory!! Ten zachód słońca na oknach i napisie - rewelacja!! Daje taką energię -> urodzili się, by umrzeć, ale wyciągną i tak z życia wszystko to, co najlepsze Wink. Będą jak burzliwy ogień, który mocno płonie i szybko wygasa..

Jaszkowe randewu - Page 6 KRwQ7Sk - uwielbiam to zbliżenie na twarze i napis <33.. Jakby to były słowa Stilesa, który stara się przekonać do nich Lydię, a ona patrzy na niego z... fondness <3. Ponadto do tego właśnie odnosiła się sama scena, więc świetnie wybrane kadry Wink

Najlepszy Scissac:

Jaszkowe randewu - Page 6 RBv2Pyu - słoneczny, kolorowy i pozytywny xD. Wyśmienite kolory i ujęcia - jak patrzę na te ich uśmiechy, to aż mi samej się buzia śmieje Laughing

Najfajniejszy Scott:

Jaszkowe randewu - Page 6 XBqkguP - co prawda, dla mnie Scott w ogóle nie ma mrocznej strony, on to jest jednym wielkim Puppy Defender ( Laughing ), ale czasem widać, że ma te obawy, że podąży śladem swojego twórcy. Dla mnie to w ogóle byłby genialny wątek, bo skomplikowałby prostą postać Scotta-bohatera, ale nie sądzę, że zostanie wykorzystany ;/.. Wracając zaś do sygi, to strasznie podoba mi się ta czcionka i dominująca kolorystyka takiej.. a la pustyni? suszy? Jakby Scott był sam na sam ze swoim cieniem. Śliczne Wink

Jaszkowe randewu - Page 6 XJaBg08 - przepiękny napis, taki rozedrgany, pokazujący ten ryk <3. W ogóle przyciemnienie zdjęcia i roztrojenie Scotta, co ukazuje jego powolną transformację w "potwora". Świetna koncepcja Wink

Jaszkowe randewu - Page 6 2olY4v4 - fajny, pierwszosezonowy Scott xD. Podoba mi się niebieskie tło, a la rozdwojenie postaci i to, że napisem doskonale podsumowałaś jego naturę i motto xD

Mój cudny Parrish:

Jaszkowe randewu - Page 6 SI2Iwgs - jak zwykle uwielbiam słownikowe definicje w połączeniu z ilustracjami od naszych bohaterów <33. Dopasowanie całej kolorystyki do barwy oczu Parrisha też było doskonałym posunięciem, naprawdę końcowy efekt wyszedł wspaniale Smile

Wenyyyyyyyyy, talencie! ;***
Powrót do góry Go down
Jaszka
Ugryziony
Ugryziony
Jaszka

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime15/9/2014, 13:33

Adria, dziękuję baaaardzo za ten komentarz, aż buźka mi się sama cieszy Very Happy Co do pierwszego Scotta, mi naprawdę nie przeszkadza, bo wszystko sobie uzgodniliście, więc kochana możesz śmiało podkradać ten komplet Wink Dziękuję jeszcze raz ;*
Kotna, cieszę się, że udało mi się wywołać taki pozytywny efekt tą dostawą, dziękuję za tyle ciepłych słów  Jaszkowe randewu - Page 6 1844036096
Bexy, dziękuję serdecznie kochana ;*
Solve, jestem bardzo zadowolona, że spodobało Ci się Twoje zamówienie, po prostu zaszczyt, że mod nosi komplet ode mnie Very Happy Dziękuję ogromnie <3
Ann., dziękuję kochana za komentarz oraz wenę ;*
Rołs, nic się nie stało, ale miło mi, że powróciłaś do tamtych dostaw i oprawiłaś je w komentarz Wink Dziękuję pięknie  Jaszkowe randewu - Page 6 1844036096
ars_amandi, dziękuję za jak zawsze cudowny i szczegółowy komentarz oraz wenę i ściskam mocno ;*

Linctavia i Bellarke dla Bexy:

Jaszkowe randewu - Page 6 RtbI3Zz Jaszkowe randewu - Page 6 2FNMccf
Jaszkowe randewu - Page 6 9TmK9WX Jaszkowe randewu - Page 6 HLGLyYH
Jaszkowe randewu - Page 6 KhKJFKG Jaszkowe randewu - Page 6 WQkSO23

Jaszkowe randewu - Page 6 RdtxW9L Jaszkowe randewu - Page 6 B3Nz367
Jaszkowe randewu - Page 6 K1p4s2J Jaszkowe randewu - Page 6 WE2z001
Jaszkowe randewu - Page 6 UBz63do Jaszkowe randewu - Page 6 YOytZnS
Powrót do góry Go down
evans.
Omega
Omega
evans.

Liczba postów : 253
Punkty : 8

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime15/9/2014, 15:07

Nie wiem kto to/ co to/ skąd to, ale dwa pierwsze zestawy naprawdę świetne! Wink
Powrót do góry Go down
http://fuckyeahtv.tumblr.com
Bexy
Ugryziony
Ugryziony
Bexy

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime15/9/2014, 15:30

Jeeeej, piękne. I love you Dziękuję! ;***

Jaszkowe randewu - Page 6 RtbI3Zz
Jaszkowe randewu - Page 6 9TmK9WX
Jaszkowe randewu - Page 6 RdtxW9L
Jaszkowe randewu - Page 6 K1p4s2J
Zaklepuję te śliczności. *_____*
Powrót do góry Go down
Kotna
Zaatakowany
Zaatakowany
Kotna

Beacon Hills
Imię i nazwisko:

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime15/9/2014, 15:57

Jaszkowe randewu - Page 6 RtbI3Zz - cudne kolorki i ujęcie, znakomicie podkreślone napisem.
Jaszkowe randewu - Page 6 KhKJFKG - śliczne, ma taki subtelny nastrój.
Jaszkowe randewu - Page 6 9TmK9WX - bardzo mi się podoba.

Świetne, przyciągające uwagę. I przekonują do Bellarke.
Powrót do góry Go down
Ann.
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Ann.

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime15/9/2014, 17:36

Jaszkowe randewu - Page 6 RtbI3Zz
ALE SIĘ JARAM TYM KOMPLETEM! *______________* I oczywiście - jak zawsze - Bexy zgarnia najpiękniejsze komplety, ech.. Piękne wyostrzenie, napis, kolorki, tekstura! I love you

Śliczne! <3

Jakie słitaśne spojrzenia! <3
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Jaszkowe randewu   Jaszkowe randewu - Page 6 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Jaszkowe randewu
Powrót do góry