Liczba postów : 1063 Punkty : 0 Join date : 17/10/2013 Age : 31
Beacon Hills Imię i nazwisko: Stiles Stilinski Wiek: 17 Rasa: Człowiek
Temat: Sneak Peek, 3B, Stiles 23/10/2013, 19:05
Jakość tragiczna, wiem, bo nagrane kamerą, ale - uch, och ! Podoba mi się, że mają pójść w kierunku psychologicznego thrillera tym razem, zamiast ciągłych scen walki w zwolnionym tempie . Stiles ma być osobą najgorzej radzącą sobie z tą całą "ciemnością wokół serca", a mottem sezonu jest "Lose your mind", więc... będzie ciekawie ;p. Plus, ten symbole z języka migowego oznaczają coś w stylu: "kiedy drzwi nie są drzwiami?" - "kiedy są otwarte, nie zamknięte" - "kiedy drzwi się zamykają, nie otwieraj ich". I, jako ciekawostka, Dylan powiedział, że jest możliwość, ze Stiles zostanie opętany przez to coś, co przez te drzwi przejdzie:diabel:
Annie Wilkołak
Liczba postów : 1040 Punkty : 7 Join date : 03/07/2012 Age : 28 Skąd : Tajlandia ^^
O rany, wszędzie akcje z tym opętaniem -.-' Nudzi mnie to już trochę. Ale ogólnie to niezła ta scena! No i dodanie języka migowego, to jest coś! Zawsze chciałam się go nauczyć ;o I wgl taki lekko sajko ten Stiles xd
ars_amandi Wilkołak
Liczba postów : 1063 Punkty : 0 Join date : 17/10/2013 Age : 31
Beacon Hills Imię i nazwisko: Stiles Stilinski Wiek: 17 Rasa: Człowiek
^ scena w jakości HD i... te stłumione "wake up" w tle przy ujęciu na zeszyt .. Wow, Stiles niedługo przebije ze swoimi halucynacjami samego Willa Grahama