Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

One Direction.

Go down 
+12
Bratka10
szomeone
Solve
ekspresi
SkylerDewclaw
Eleena_
resetka
Rashel
szmaercia
Cthulu
evans.
Farey
16 posters
AutorWiadomość
Farey
Ugryziony
Ugryziony
Farey

Liczba postów : 431
Punkty : 0

One Direction. Empty
PisanieTemat: One Direction.   One Direction. Icon_minitime9/5/2012, 21:37

One Direction – brytyjsko-irlandzki boysband. W jego skład wchodzą Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne iOne Direction Zayn Malik. W VII brytyjskiej edycji programu X Factor zajęli trzecie miejsce. Grupa podpisała kontrakt z wytwórnią Syco Music.

Debiutancki singiel One Direction "What Makes You Beautiful" został wydany 11 sierpnia 2011 roku. Singiel zadebiutował na UK Singles Chart jako numer pierwszy 18 września 2011 roku i stał się najszybciej sprzedającym się singlem roku ze sprzedanymi 153 965 kopiami. Ich drugi singiel "Gotta Be You" wyszedł 13 listopada 2011 roku i zajął miejsce trzecie. Ich debiutancki album Up All Night miał premierę 21 listopada. Album znalazł się na drugim miejscu UK Albums Chart ze sprzedanymi 138 631 kopiami. Album ten stał się najszybciej sprzedającym się albumem na UK Albums Chart w 2011 roku. Zostało sprzedanych 369.382 egzemplarzy w pierwsze cztery tygodnie po premierze. 'Up All Night' stał się najszybciej sprzedającym debiutanckim albumem w Wielkiej Brytanii w 2011 roku. W dniu 16 grudnia okazało się, że album został 27 najlepiej sprzedającym się albumem 2011 roku w ciągu trzech tygodni sprzedaży.
- Wikipedia.
Powrót do góry Go down
evans.
Omega
Omega
evans.

Liczba postów : 253
Punkty : 8

One Direction. Empty
PisanieTemat: Re: One Direction.   One Direction. Icon_minitime30/6/2012, 14:26

Łan Dajrekszyn. Moja koleżanka lubi, wiec jak jedziemy gdzieś samochodem to niestety i ja muszę słuchać. Zupełnie nie mój gust, ale jeśli nie muszę na nich patrzeć to jedną piosenkę nawet całkiem dobrze się znosi. haha
I lubię ich cover Alphavile. Całkiem udany : D
Powrót do góry Go down
http://fuckyeahtv.tumblr.com
Cthulu
Zaatakowany
Zaatakowany
Cthulu

Liczba postów : 249

One Direction. Empty
PisanieTemat: Re: One Direction.   One Direction. Icon_minitime30/6/2012, 15:17

Generalnie to zespołem tego nie nazwę bo była by to obraza, rozumiem moda na zniewieściałych chłopczyków.Ale żeby od razu mówić coś o muzyce ?
Syf jakich wiele w ostatnich czasach(Dio przewraca sie w grobie).
Powrót do góry Go down
szmaercia
Wtajemniczony
Wtajemniczony
szmaercia

Liczba postów : 176

One Direction. Empty
PisanieTemat: Re: One Direction.   One Direction. Icon_minitime2/7/2012, 16:35

Hmm.. jakoś do mnie nie przemawiają. Może dlatego, że nie słucham tego typu muzyki? Chodź w radiu słyszałam kiedyś chyba jedną z nich piosenek i całkiem mi się spodobała lecz nie aż w takim stopniu żeby ją słuchać w telefonie czy youtubie. Nie mam nic do nich oraz osób którzy gustują w takiej
oto muzyce. Wink
Powrót do góry Go down
Rashel
Ugryziony
Ugryziony
Rashel

Liczba postów : 422
Punkty : 28

One Direction. Empty
PisanieTemat: Re: One Direction.   One Direction. Icon_minitime20/7/2012, 17:56

Od czasu do czasu jak leci w radiu - okej. Obejdzie się bez wyłączania i w ogóle, ale znając życie się to niedługo zmieni, bo pewnie się rozmnożą wszędzie jak Justin Bieber, a cóż ich muzyka pozostawia wiele do życzenia..
Powrót do góry Go down
http://badasscaroline.tumblr.com/
resetka
Wtajemniczony
Wtajemniczony
resetka

Liczba postów : 149

One Direction. Empty
PisanieTemat: Re: One Direction.   One Direction. Icon_minitime23/7/2012, 11:33

One Direction. To nie mój gust, ale uważam, że jeśli ktoś lubi ich muzykę, to niech sobie słucha. Tak samo jak ja słucham rocka nie chciałabym aby ktoś miał do mnie pretensję o to, że słucham Linkin Parka czy nawet SOAD. OD to jeszcze takie w sumie dzieciaki, które teraz są sławni i będą uwielbiani przez setki nastolatek jak JB. Ale jak już mówiłam nie mój gust. Chociaż, jest nawet jedna piosenka, którą gdzieś w radiu usłyszałam i aż tak źle to nie jest. Smile
Powrót do góry Go down
Eleena_
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Eleena_

Liczba postów : 70

One Direction. Empty
PisanieTemat: Re: One Direction.   One Direction. Icon_minitime24/8/2012, 12:09

Nie słucham zazwyczaj piosenek tego typu, ale One Direction nawet lubię. I to
głównie przez koleżanki, które mają fioła na ich punkcie, co mnie wnerwia Very Happy
Moje ulubione piosenki to: One Thing, More Than This i WMYB Smile
Powrót do góry Go down
SkylerDewclaw
Wtajemniczony
Wtajemniczony
SkylerDewclaw

Liczba postów : 154

One Direction. Empty
PisanieTemat: Re: One Direction.   One Direction. Icon_minitime12/2/2013, 20:24

Jest na nich moda. Mam młodszą siostrę więc bądź co bądź słyszałam jedna piosenkę .... W ogóle nie w moim guście ... nie wiem... jakoś nie jestem do nich przekonana Smile I jakoś nie lubię na nich patrzeć... Tak jakoś :3
Powrót do góry Go down
http://blackword-s.tumblr.com/
ekspresi
Odwiedzający
Odwiedzający
ekspresi

Liczba postów : 43
Punkty : 6

One Direction. Empty
PisanieTemat: Re: One Direction.   One Direction. Icon_minitime7/4/2013, 16:32

Moda jest, fakt. Ale niektórzy przesadzają z hejtowaniem ich.

Powiem tak, nie słuchałem jeszcze żadnej ich piosenki (oryginalnej). Za to cover One Way Or Another jest świetny. Teledysk też bardzo pozytywny i podoba mi się idea przekazania pieniędzy na czele dobroczynne, to jest już ich startowy plus Smile
Powrót do góry Go down
Solve
Betha
Betha
Solve

Liczba postów : 1337
Punkty : 98

One Direction. Empty
PisanieTemat: Re: One Direction.   One Direction. Icon_minitime4/6/2013, 17:44

Nie lubię one way or another, jak ich słyszę to coś mi się w głowie dzieje Razz
Za dużo o nich nie powiem, bo się nimi nie interesuję, wolę coś hymm, bardziej przeszlusowego Very Happy Very Happy
Powrót do góry Go down
szomeone
Stały Bywalec
Stały Bywalec
szomeone

Liczba postów : 77

One Direction. Empty
PisanieTemat: Re: One Direction.   One Direction. Icon_minitime10/6/2013, 14:39

Łan łej, or enader, ajm gona fajnd ju, ajm gona geczja geczja geczja geczja...
Zupełnie nie mój styl muzyczny, aczkolwiek moje koleżanki lubią i muszę ciągle słuchać ich piosenek... nie jest tak, że ich jakoś nie trawię, bo muzyka czasem trafia w ucho (chociaż przy dłuższym słuchaniu jest strasznie irytująca).
Moim zdaniem minie moda na nich (jak na np. Biebera), chociaż do tego czasu będę musiała wysłuchiwać tekstów typu: obosze jaki harry jest przystojny, obosze jacy oni są ładni, obosze może będą w polsce, obosze harry spadł z konia wczoraj.. OBOSZE CHCE MI SIĘ RZYGAĆ Smile
No ale niech każdy słucha czego chce!
Powrót do góry Go down
Bratka10
Odwiedzający
Odwiedzający
Bratka10

Liczba postów : 33
Punkty : 11

One Direction. Empty
PisanieTemat: Re: One Direction.   One Direction. Icon_minitime10/8/2013, 19:09

Podobnie jak większości to nie mój gust. Choć osobiście nic do nich nie mam, skoro tworzą muzykę to proszę niech sobie tworzą. Nie bronię im tego oraz nie hejtuje ich. Zresztą mam ich jedną piosenkę na telefonie, ale nic poza tym. Nie hejtuje również tych co ich słuchają i denerwują mnie gadki typu "Łan dajrekszyn? Daj spokój, to co oni tworzą nie można nazwać muzyką!". Każdy słucha w końcu czego chce. Smile
Powrót do góry Go down
Kotna
Zaatakowany
Zaatakowany
Kotna

Liczba postów : 284
Punkty : 10

Beacon Hills
Imię i nazwisko:

One Direction. Empty
PisanieTemat: Re: One Direction.   One Direction. Icon_minitime14/8/2014, 13:35

Zdecydowanie to nie ten typ muzyki. Ot zespół mający raz lepsze, raz gorsze piosenki. Nie przepadam za ich coverem One Way Or Another, brakuje mi tam zadziorności.
Powrót do góry Go down
http://stilyds.tumblr.com/
Bexy
Ugryziony
Ugryziony
Bexy

Liczba postów : 449
Punkty : 4

One Direction. Empty
PisanieTemat: Re: One Direction.   One Direction. Icon_minitime14/8/2014, 19:21

Nie lubię, nie słucham, nie rozumiem ich fenomenu. Dla mnie to nie zespół, tylko jakiś śmieszny boysbandzik dla fangirlujących Harry'ego małolat. Przyznaję, że One Way Or Another całkiem wpada w ucho, ale żeby to śpiewać to prysznicem, to nie bardzo.
Powrót do góry Go down
http://sexybexy19.tumblr.com/
Ann.
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Ann.

Liczba postów : 189
Punkty : 4

One Direction. Empty
PisanieTemat: Re: One Direction.   One Direction. Icon_minitime14/8/2014, 20:52

Nie przepadam. Nie jestem może ich wielką hejterką, jak wiele osób w necie, ale nie jestem też ich fanką. Do chłopaków nic nie mam, średnio się interesuje ich życiem, aczkolwiek ich muzyka do mnie nie trafia. Może kilka piosenek wpada w ucho, ale nie rozumiem fenomenu. ;p Nie mój typ.
Powrót do góry Go down
http://brief-flicker-of-light.tumblr.com
Warrior
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Warrior

Liczba postów : 131

Beacon Hills
Imię i nazwisko: Peter Hale
Rasa: Wilkołak

One Direction. Empty
PisanieTemat: Re: One Direction.   One Direction. Icon_minitime14/8/2014, 21:58

Nie rozumiem czym podbili serca tylu.. nastolatek głównie, chyba słodkimi buźkami. Kilka dobrych piosenek mają, no ale kurcze, nie dajmy się zwariować.. Jest tyle o wiele lepszych zespołów, które nie są aż tak uwielbiane. W każdym razie nie mam nic, nie hejtuje, a słucham tylko jak puszczą w radiu.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

One Direction. Empty
PisanieTemat: Re: One Direction.   One Direction. Icon_minitime

Powrót do góry Go down

One Direction.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Offtopic :: Muzyka-
Skocz do: