| The Pretty Reckless | |
|
+5Eleena_ trollik evans. szmaercia Farey 9 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Farey Ugryziony
Liczba postów : 431 Punkty : 0 Join date : 08/05/2012 Age : 27 Skąd : Gliwice
| Temat: The Pretty Reckless 9/5/2012, 21:23 | |
| The Pretty Reckless - amerykańska grupa wykonująca szeroko pojętą muzykę rockową. Powstała w 2009 roku w Nowego Jorku z inicjatywy aktorki Taylor Momsen. W skład grupy wchodzą także Ben Phillips (gitara), Mark Damon (gitara basowa) i Jamie Perkins (perkusja). Na początku zespół miał nosić nazwę "The Reckless", jednak ostatecznie nazwa została zmieniona na The Pretty Reckless z powodu nacisku wytwórni. Muzyka grupy nawiązuje do takich zespołów jak The Beatles czy Nirvana. Debiutancki album Light Me Up miał swoja premierę 31 sierpnia 2010 roku.
Ja osobiście bardzo i to bardzo lubię ten zespół. Szczerze powiedziawszy to nie mogę jakoś przyzwyczaić się do tego, że taka dziewczyna jak Taylor Momsem, mogła grac słodką Jenny Humphrey w Plotkarze. | |
|
| |
szmaercia Wtajemniczony
Liczba postów : 176 Punkty : 0 Join date : 25/06/2012 Age : 26 Skąd : Małopolska
| Temat: Re: The Pretty Reckless 28/6/2012, 20:43 | |
| Mają niektóre naprawdę dobre kawałki co mi się podobają. Np. Make me wanna die czy Just tunight. Tylko za tą Taylor jakoś nie przepadam. Gra taką wielce dorosłą i rozeznaną we świecie w mediach co mnie czasem po prostu wkurza.
Ostatnio zmieniony przez szmaercia dnia 2/7/2012, 16:38, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
evans. Omega
Liczba postów : 253 Punkty : 8 Join date : 09/05/2012 Age : 32
| Temat: Re: The Pretty Reckless 30/6/2012, 14:23 | |
| pierwsze skojarzenie: make me wanna die. : ) Nie słucham zbyt często, chociaż piosenki są fajne a Taylor ma super głos. Prócz wymienionej wyżej piosenki lubię: just tonight, zmobie i heart : ) | |
|
| |
trollik Stały Bywalec
Liczba postów : 90 Punkty : 0 Join date : 09/08/2012 Age : 29 Skąd : Warszawa
| Temat: Re: The Pretty Reckless 10/8/2012, 17:34 | |
| Ostatnio coś mnie tknęło i zaczęłam ich słuchać. Piosenki mają bardzo fajne, najbardziej lubię My medicine, Blender i Zombie. Nie mogę się do nich do końca przekonać przez Taylor. Okej, śpiewa fajnie, ma swój oryginalny styl, ale zachowuje się jak rozwydrzona nastolatka, która myśli, że ma cały świat u swoich stóp. Poza tym, nie lubię u piosenkarek/ piosenkarzy prób szokowania za wszelką cenę. No ale nie można mieć wszystkiego. | |
|
| |
Eleena_ Stały Bywalec
Liczba postów : 70 Punkty : 0 Join date : 23/08/2012 Age : 25 Skąd : Nowy Sącz
| Temat: Re: The Pretty Reckless 24/8/2012, 12:07 | |
| To jest mój ulubiony zespół Taylor ma taki zaje****y głos! Moje ulubione piosenki to: Victory, My Medicine, You, Make me wanna die, Miss Nothing, Just Tonight i Under The Water | |
|
| |
Annie Wilkołak
Liczba postów : 1040 Punkty : 7 Join date : 03/07/2012 Age : 28 Skąd : Tajlandia ^^
| Temat: Re: The Pretty Reckless 14/12/2012, 20:54 | |
| Też jestem w szoku, tym bardziej, że najpierw poznałam ja ze strony słodkiej Jenny a potem, wow, to ona jest wokalistką The Pretty Reckless? Zonk. W sumie dzięki wam zaczęłam słuchać. Uwielbiam jej Make me wanna die, Just tonight, Zombie | |
|
| |
Dulczamara Wtajemniczony
Liczba postów : 100 Punkty : 0 Join date : 24/01/2014 Age : 31
| Temat: Re: The Pretty Reckless 30/1/2014, 10:34 | |
| Taylor ma coś w sobie, sama byłam zaskoczona, że takie chude, znane z plotkary dzieciątko, ma taki wokal. Z moich ulubionych, to Kill me, Since You're Gone, My Medicine . Make me wanna die, już tyle czasu katowałam, że jak na razie, mam odwyk od tej piosenki ;p
| |
|
| |
Ann. Wtajemniczony
Liczba postów : 189 Punkty : 4 Join date : 05/06/2014 Skąd : Shreveport
| Temat: Re: The Pretty Reckless 17/6/2014, 10:08 | |
| Lubię,bardzo lubię.Taylor ma świetny wokal, fajne teksty i bardzo podoba mi się jej styl ubierania Zespołem zainteresowałam się dzięki Gossip Girl - słyszałam, że aktorka grająca Little J. ma swój zespół,więc z ciekawości przesłuchałam kilka utworów. Najbardziej lubię Make me wanna die, Just Tonight, Zombie, Going to Hell i Under the Water. | |
|
| |
szomeone Stały Bywalec
Liczba postów : 77 Punkty : 0 Join date : 20/07/2012 Skąd : Kielce
| Temat: Re: The Pretty Reckless 26/8/2014, 21:23 | |
| Jeden z moich ulubionych zespołów. Uwielbiam głos Taylor a piosenki są chwytliwe. Najbardziej lubię "House on a hill" i "Miss Nothing". I ogólnie to byłam na ich koncercie. A raczej prawie-byłam, bo występ odwołano godzinę po planowanym rozpoczęciu z powodu zawalenia się sceny. Pozdrawiam | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: The Pretty Reckless | |
| |
|
| |
| The Pretty Reckless | |
|