|
|
| by Morgan. | |
|
+34Densho Klaudyś Morgan Adria Rołs Kotna halotukarolka Degrassi Ann. Dulczamara KATEE91 Unbridled Jaszka being Akayoru merllo ars_amandi moneyhoney Bexy Aid_than Woofy totallymystery Smee. szomeone Mozbi Izotka87 paos Miss_Lena Eleena_ Rashel Lynette resetka evans. Farey 38 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Aid_than Przemieniony
Liczba postów : 505 Punkty : 12 Join date : 18/07/2013 Age : 27 Skąd : Śląsk
| Temat: Re: by Morgan. 12/2/2014, 21:35 | |
| - Cytat :
- Michał trochę taką fuszere odwaliłam przy tej twojej pracy, ale kółkowa jakoś nie mogła mi wyjść, przepraszam.
Żartujesz tak xD? Nie mogłem się napatrzeć na tę sygnaturę , a ty mi tu wyjeżdżasz z przeprosinami ... A tu jeszcze lepsze cudo wyszło o.0 To porywam i to | |
| | | Jaszka Ugryziony
Liczba postów : 324 Punkty : 9 Join date : 30/12/2013 Skąd : W-w
| Temat: Re: by Morgan. 12/2/2014, 21:46 | |
| | |
| | | Morgan Betha
Liczba postów : 957 Punkty : 29 Join date : 25/06/2012 Age : 27
| Temat: Re: by Morgan. 17/2/2014, 16:06 | |
| | |
| | | Jaszka Ugryziony
Liczba postów : 324 Punkty : 9 Join date : 30/12/2013 Skąd : W-w
| Temat: Re: by Morgan. 17/2/2014, 20:24 | |
| | |
| | | Akayoru Wtajemniczony
Liczba postów : 125 Punkty : 4 Join date : 25/10/2013 Age : 30 Skąd : okolice Krakowa
| Temat: Re: by Morgan. 18/2/2014, 20:54 | |
| Jakie nic Nawet jeżeli są tylko dwa, to nawet więcej niż kilkadziesiąt Odcinek zapadł mi w pamięci, a sygnaturki są uwieńczeniem tego, co najbardziej mnie w nim urzekło | |
| | | ars_amandi Wilkołak
Liczba postów : 1063 Punkty : 0 Join date : 17/10/2013 Age : 31
Beacon Hills Imię i nazwisko: Stiles Stilinski Wiek: 17 Rasa: Człowiek
| Temat: Re: by Morgan. 19/2/2014, 02:22 | |
| T-to jest... niesamowite . Naprawdę, naprawdę rewelacyjne, z tymi szarościami, uchwyconą chwilą, ujednoliconym tłem i napisem z cieniem - aww, aż się nie mogę napatrzeć ! Btw, wybacz, że chwilę tu nie zaglądałam ;***** | |
| | | Annie Wilkołak
Liczba postów : 1040 Punkty : 7 Join date : 03/07/2012 Age : 28 Skąd : Tajlandia ^^
| Temat: Re: by Morgan. 22/2/2014, 15:19 | |
| Dwa cudne komplety | |
| | | Morgan Betha
| Temat: Re: by Morgan. 6/3/2014, 20:16 | |
|
Ostatnio zmieniony przez Morgan dnia 8/3/2014, 14:06, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | Annie Wilkołak
Liczba postów : 1040 Punkty : 7 Join date : 03/07/2012 Age : 28 Skąd : Tajlandia ^^
| Temat: Re: by Morgan. 6/3/2014, 20:24 | |
| Jaka cudna Arden <3 genialna dla dostawa! I ten drugi zajebisty, ale biorę ten A w zasadzie zaklepuje! | |
| | | Morgan Betha
| Temat: Re: by Morgan. 6/3/2014, 20:30 | |
| Aaaaa, strasznie się ciesze, że ci się podobają :* | |
| Temat: Re: by Morgan. 7/3/2014, 22:52 | |
| Te dwie są najpiękniejsze, rewelacyjne, fantastyczne ! Podoba mi się strasznie gra światłem, najpierw to podkreślenie nim pary, a potem ono za Arden, gdy krzyczy i to nadaje temu jeszcze większej mocy.. Cudowny wybór kadrów <3. I napisy! Świetne umieszczenie, genialna czcionka xD. Pięknie ! | |
| | | Morgan Betha
| Temat: Re: by Morgan. 12/3/2014, 22:02 | |
| ars_amandi wbiłaś mi 20 stronę C: Magda świętuje 3x22 wait...Nie zapomniałam o tobie Michale To już nie 3x22, ale robione dawniej A to Hannibal
Ostatnio zmieniony przez Morgan dnia 13/3/2014, 09:09, w całości zmieniany 1 raz | |
| Temat: Re: by Morgan. 12/3/2014, 22:14 | |
| HANNNNNNNNNNIBAAAAAAAAAL!!! Omigosh, piękna dostawa ! - piękny kadr i ładnie umiejscowiony napis . Nasz Willy w jego mind palace <3 - również cudownie wybrane ujęcie xD. I trzeba przyznać, że Will zrobił się dobry w udawaniu płaczu i manipulacji, ale w końcu uczył się od mistrza, nie : : ? Z drugiej strony, ja od jego pierwszej łzy wiedziałam, że coś kręci i w momencie jego "who's the boss, bitch?" wyrazu twarzy w celi, normalnie zaczęłam dumnie mu bić brawo A w syngaturce z Bedelią baaaaardzo podoba mi się czcionka napisu <3 Z TW moimi faworytami zdecydowanie są zaś te sygnaturki | |
| | | Annie Wilkołak
| Temat: Re: by Morgan. 12/3/2014, 22:17 | |
| O, Boże! Gleba! I pozbierać się nie mogę mrrr - piękny, piękny, piękny! Jeden z dwóch moich ulubionych z tej dostawy. Chyba rezerwuje na kiedyś! W ogóle na pewno rezerwuje, bo śliczny! Jak na niego patrzę to mam ochotę naskrobać miniaturkę czy coś! ;o - ten jest po prostu idealny! Te cienie i tony, i kolor i w ogóle wszystko. No i ta scena. N-A-J-L-E-P-S-Z-Y! Ten ciut za ciemny mi się wydaje, ale tak minimialnie, bo ogólnie jest świetny - CUDO! NIEBIESKIE CUDO! - Fajnie to wyszło z tą tekturką. Takie mafijne klimaty A teraz... Nie oglądam Hannibala, bo mnie brzydzi i przeraża, ale komplety nieziemskie. Dwie perełki mam nawet! - Ten tak bardzo ocieka zajebistością, że nie mam słów, by to wyrazić - Tak bardzo klimatyczny! | |
| | | Morgan Betha
| Temat: Re: by Morgan. 12/3/2014, 22:27 | |
| ars_amandi - Po pierwsze dziękuję bardzo :DWsadzili Willa do pudła to się facet uczy, on ich jeszcze zaskoczy - choć nie wiem czy to będzie dla nich jakaś różnica Z tą Paletą Kolorów, ja normalnie zaniemówiłam Jak myślisz na końcu wyjdzie, że Hannibal to Hannibal czy raczej początek sezonu 2 zdradzał coś innego? Annie - Nawet jak by było brzydkie to byś mi nie powiedziała Ale i tak dziękuję, no i przecież w Hannibalu nie ma nic obrzydliwego | |
| Temat: Re: by Morgan. 12/3/2014, 22:34 | |
| Hahah, ja też się zgaaaaaadzam, że w Hannibalu nie ma nic obrzydliwego xDD. Aktualnie ja zwykle jem kolację, oglądając odcinki, więc.. - z drugiej strony, kiedyś miałam zostać lekarzem, więc mam mocny żołądek Paleta Kolorów była świetna <3. A mówiąc od razu o Bev i Willu - zauważyłaś, jak zraniony i rozczarowany był, jak zadrżały mu usta, gdy Bev powiedziała, że przyszła jedynie, by skonsultować się ze sprawą ? Btw, aż mam pytanie ;D. Kostium Hanniego jest cudny, taki odwrócony Dexter, ale dlaczego, na miłość boską, ma odsłonięte włosy pełne DNA ? Myślę, że na koniec s2 wyjdzie, że Hannibal to kanibal xD. W końcu nie było aż takiej dużej różnicy w tygodniach pomiędzy sceną z Jackiem a normalnym początkiem sezonu, więc chyba nie przeciągną tego na s3... oby.. Bo właściwie chciałabym, żeby Will miał swój "I FUCKING TOLD YOU SO!" moment A... czytałaś książki? Ja tak i.. wiesz, jak naprawdę został złapany Hanni, zdradzić ci ? Bo jestem ciekawa, czy zrobią tak samo w serialu.. | |
| | | Morgan Betha
| Temat: Re: by Morgan. 13/3/2014, 19:08 | |
| Nie dziwię się, że posmutniał gdy powiedziała mu, że odwiedza go bo wszyscy inni utknęli. Został skazany za coś czego nie zrobił i być pewnie miała nadzieję, że ktoś przyszedł go zobaczyć, zapytać jak się miewa.. ;c Mimo wszystko nasz Graham przyjął wszystko na klatę i, i tak postanowił im pomóc... Ej, ej może Hannibal używa jakiegoś szamponu na wypadanie włosów, albo naciera się jakimiś ludzkimi skokami ...dobra to było obrzydliwe xD Nie, nie myślę, że całej akcji nie będą nas przeciągać na kolejny sezon. Ja już na ten nie mogła się doczekać.. Tylko, że to może być podpucha No i czy Jack umrze? Nie zdziwiła bym się jednak gdyby wyszło na jaw, że ..jest jak jest. W końcu Will do Jacka nie był chyba tylko pracownikiem, i teraz obwinia się za wynikłe sytuację. Więc śmiało mógł by się na Lectera rzucić.... ale żeby go dusić? Albo wyjdzie sprawa tej dziewczyny z s1, której znaleźli tylko rękę... Książek nie czytałam, ale chyba nie chcę wiedzieć jak go złapią ^^ Ja i tak już oglądam to z cieknącą ślinką : : | |
| Temat: Re: by Morgan. 13/3/2014, 19:38 | |
| Dokładnie ... Tak naprawdę o Willa nikt nigdy nie dbał, nie miał żadnych przyjaciół - okay, Alana się nim zawsze opiekuje ( ), ale z bezpiecznej dla niej odległości - więc gdy pojawił się w jego życiu Hanni, a potem wbił mu dosłownie nóż w plecy, to nic dziwnego, że Will się nie może pozbierać ;/. I przy Bev mógł pomyśleć, że może.. może jednak ktoś jeszcze się o niego troszczy i martwi.. a tu też pech ;/. Shit, strasznie mu współczuję . Ale w sumie Hanni nigdy krzywdy mu zrobić nie chciał, tak tylko przypadkiem wyszło, bo Will wpadł na jego trop, więc czy nie mogliby się pogodzić i przygarnąć kolejnej córki ? Żarcik, żarcik, niech Will skopie mu tyłek Masz rację, że Willy wziął wszystko dzielnie na klatę - podziwiam go za to xD. I... w nim naprawdę jest ta mroczna strona, nie : : ? Facet zawziął się na tę zemstę Hahah, ludzkie soki były dobre . Albo może Hanni używa tyle żelu, że żaden włosek nawet nie ośmieli się drgnąć z miejsca ? Mi się wydaje, że w trzecim sezonie Will miał poznać Molly, swoją przyszłą żonę, więc już musi być na wolności i Hanni oskarżony zamiast niego Huh... Co do Jacka i Willa.. Jack na pewno czuje się za niego odpowiedzialny, bo - spójrzmy prawdzie w oczy - traktował Willa jak konia pociągowego, dosłownie zarzynając go w pracy, szantażując emocjonalnie, gdy próbował odejść i na dodatek mając gdzieś jego problemy psychiczne i tylko na niego wrzeszcząc: "Mamy jakiś problem, Will?". Ugh, dlatego Jacka nie cierpię i nie miałabym problemu z jego śmiercią xD. Ale nie sądzę, by umarł, bo Jack Crawford przecież jest też przełożonym Clarice Starling, która zastąpiła Willa i która zajmowała się Lecterem, gdy ten już był w więzieniu, więc raczej przeżyć musi Lol, ja sądzę, że Jack rzuci się na Hanniego, bo Hanni wodził go za nos i częstował kolacyjkami z ludźmi przez całe 2 sezony, rzucając do tego te urocze kanibalistyczne żarciki . Jack dosłownie jadł mu z ręki i to musi być cios dla dumy człowieka takiego, jak Crawford . Dlatego może się na niego rzucił xD | |
| | | KATEE91 Wtajemniczony
Liczba postów : 151 Punkty : 0 Join date : 02/03/2014 Age : 33 Skąd : Starachowice/Bydgoszcz
| Temat: Re: by Morgan. 17/3/2014, 21:42 | |
| Wszystkie grafiki genialne. Wprawdzie zupełnie się na tym nie znam, ale jak dla mnie świetnie dobrałaś odcienie jak i czcionki. Jeszcze raz genialne. I tutaj moje pytanie, czy nie miałabyś nic przeciwko gdybym sobie pożyczyła ten komplecik: Byłabym bardzo wdzięczna | |
| | | Morgan Betha
| Temat: Re: by Morgan. 18/3/2014, 16:51 | |
| Dziękuję Bardzo za miłe słowa, aż się zawstydziłam I oczywiście nie miała bym nic przeciwko, a będzie mi strasznie, strasznie miło! <3 ars - nie odpisałam od razu, żeby ktoś nie posądził mnie o off-topowanie Willy nigdy nie miał przyjaciół, ale też zawsze żył sobie w swoim świecie, a jego przyjaciółmi byłe psy, które są mu tak strasznie wierne [że nawet wracają do domu go szukać A gdy chciał się -bliżej, bliżej- przybliżyć do Alany to go odtrąciła, praktycznie. I wgl zapomniałam o fakcie, że przecież Hanni przez cały czas podaje mu ludzkie mięsko Po takim uświadomieniu sobie, to nie dziwię się, ż e się na niego rzucił. Poza tym przez cały czas wpuszcza go w maliny, a Graham go tak skromnie ostrzega
Ostatnio zmieniony przez Morgan dnia 18/3/2014, 16:57, w całości zmieniany 1 raz | |
Liczba postów : 151 Punkty : 0 Join date : 02/03/2014 Age : 33 Skąd : Starachowice/Bydgoszcz
| Temat: Re: by Morgan. 18/3/2014, 16:54 | |
| Dziękuję, dziękuję :* To jest szczera prawda, ja nie potrafię nawet edytować zwykłego zdjęcia, więc tym bardziej podziwiam | |
| | | Morgan Betha
| Temat: Re: by Morgan. 18/3/2014, 17:00 | |
| Gdybyś teraz widziała jak się moje buzia cieszy, gdy widzę swoją pracę u Ciebie <3 Rany, a wiesz jakie były moje początki! Jedyne co mi szło to wycięcie obrazka | |
| Temat: Re: by Morgan. 18/3/2014, 17:25 | |
| - Morgan napisał:
Gdybyś teraz widziała jak się moje buzia cieszy, gdy widzę swoją pracę u Ciebie <3 Rany, a wiesz jakie były moje początki! Jedyne co mi szło to wycięcie obrazka A ja się bardzo cieszę, że użyczyłaś mi Swojego cudu, jeszcze raz dziękuję :* No to może nie poszłoby mi, aż tak źle. xD Ale lepiej nie będę próbować, bo tak przynajmniej mogę się połudzić, że coś potrafię w tej materii. Pozostanę przy innych rzeczach, a grafikę pozostawię innym, utalentowanym osobą ;D | |
| | | Dulczamara Wtajemniczony
Liczba postów : 100 Punkty : 0 Join date : 24/01/2014 Age : 31
| Temat: Re: by Morgan. 19/3/2014, 00:54 | |
| Wszystkie prace śliczne te wcześniejsze i te dodane niedawno - bardzo mi się podobają. ^^ Oczywiście mnie totalnie urzekła ta z Peterem i Lyds, którą miałaś na avku wcześniej. śliczna była. (na tę obecną staram się nie patrzeć bo mam już za bardzo oczy napuchnięte od tych emocji ). Aa i Hannibal - perfecto | |
| | | Morgan Betha
| Temat: Re: by Morgan. 19/3/2014, 17:03 | |
| Dziękuję Ślicznie za komentarz ! Bo ja tak nieśmiało wyczekuję scen Petera z Lydią. I wgl gdy już zrobiłam ten komplet to popatrzyłam w monitor i zadałam sobie pytanie : Jak ja go zrobiłam ^^ I choć nie leży mi za bardzo napis i fakt, że twarz Petera jest trochę za ciemna, to ma w sobie pewną nutkę, która nawet mnie intryguję - a to już jest dziwne I to była jedna taka świetna scena! TAKA CHEMIA! I zazwyczaj nie zmieniam tak szybko kompletów, ostatnio tylko coś tak wariuję ^^ I po prostu musiałam teraz ustawić sobie Scalliosn - mój jeden z pierwszych shippów w TW ;C Hannibal! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: by Morgan. | |
| |
| | | | by Morgan. | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|