Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Jessie J ( Jessica Cornish )

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
Klaudyś
Alpha
Alpha
Klaudyś

Liczba postów : 236
Punkty : 53

Jessie J ( Jessica Cornish ) Empty
PisanieTemat: Jessie J ( Jessica Cornish )   Jessie J ( Jessica Cornish ) Icon_minitime4/7/2012, 21:08

Jessie J właściwie Jessica Ellen Cornish (ur. 27 marca 1988 w Londynie) – brytyjska piosenkarka. Obecnie związana z wytwórnią Lava Records i Universal Republic Records.
15 grudnia 2010 roku otrzymała nominację dla krytyka na rozdanie nagród Brit Awards 2011, którą później otrzymała[1]. Dnia 6 grudnia 2010 stacja BBC ogłosiła, że Jessie J dostała nominację do listy BBC Sound 2011. 7 stycznia 2011 roku piosenkarkę ogłoszono zwyciężczynią, pokonując tym samym takich artystów jak: James Blake, The Vaccines, Jamie Woon i Clare Maguire[2].

Słuchacie ? Nie słuchacie ? Co sądzicie o muzyce Jessie ?
Powrót do góry Go down
https://teenwolf.forumpolish.com
evans.
Omega
Omega
evans.

Liczba postów : 253
Punkty : 8

PisanieTemat: Re: Jessie J ( Jessica Cornish )   Jessie J ( Jessica Cornish ) Icon_minitime5/7/2012, 23:53

Słyszałam tyle o niej,że jest. haha nie wiem co ona tworzy ale z pewnością nie słyszałam nic jej, a jeśli już to nawet nie jestem tego świadoma XD haha
Powrót do góry Go down
http://fuckyeahtv.tumblr.com
Eleena_
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Eleena_

Liczba postów : 70
Punkty : 0

PisanieTemat: Re: Jessie J ( Jessica Cornish )   Jessie J ( Jessica Cornish ) Icon_minitime24/8/2012, 18:12

Bardzo podoba mi się jej głos! Taki wysoki... normalnie zazdroszczę jej Razz Bardzo lubię jej piosenkę: Price Tag Smile
Powrót do góry Go down
Annie
Wilkołak
Wilkołak
Annie

Liczba postów : 1040
Punkty : 7

PisanieTemat: Re: Jessie J ( Jessica Cornish )   Jessie J ( Jessica Cornish ) Icon_minitime24/8/2012, 19:15

Niezbyt ją lubię i podobają mi się może... dwie jej piosenki. xd Na pewno Price Tag i Domino. Wink
Powrót do góry Go down
SkylerDewclaw
Wtajemniczony
Wtajemniczony
SkylerDewclaw

Liczba postów : 154
Punkty : 0

PisanieTemat: Re: Jessie J ( Jessica Cornish )   Jessie J ( Jessica Cornish ) Icon_minitime7/2/2013, 20:06

Znam ją jedynie z piosenki Price tag Smile Nie jest moją ulubioną wokalistką ale głos ma całkiem przyjemny dla ucha Smile
Powrót do góry Go down
http://blackword-s.tumblr.com/
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Jessie J ( Jessica Cornish )   Jessie J ( Jessica Cornish ) Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Jessie J ( Jessica Cornish )
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Offtopic :: Muzyka-
Skocz do: