Jaszka Ugryziony
Liczba postów : 324 Punkty : 9 Join date : 30/12/2013 Skąd : W-w
| Temat: Re: The Sims 25/8/2014, 14:19 | |
| Gra mojego dzieciństwa Nie grałam już w to kopę lat - nie miałam nawet okazji pobawić się już w The Sims 3 , więc po czwórkę tym bardziej nie sięgnę. Najbardziej rozwiniętą miałam chyba pierwszą edycję, bo kupowałam wtedy praktycznie każdy dodatek. Później przesiadłam się na dwójkę, bo przyciągnęła mnie o wiele lepszą szatą graficzną, tymi wszystkimi nowymi bądź rozbudowanymi funkcjami, ale jakoś nie inwestowałam w rozbudowę Dwójki o dodatki. Najbardziej uwielbiałam tam budować i wyposażać domy, czasami więcej czasu poświęcałam na tą część niż na same kierowanie postaciami Później gra zaczęła mi się powoli nudzić i miałam też coraz mniej czasu, więc nie dotrwałam do kolejnej, trzeciej części. | |
|
Dulczamara Wtajemniczony
Liczba postów : 100 Punkty : 0 Join date : 24/01/2014 Age : 31
| Temat: Re: The Sims 5/9/2014, 22:26 | |
| A powiem wam, że ostatnio znowu się w to wciągnęłam i gram w Simsy 3. Tylko simy których wysyłam na studia nigdy z nich nie wracają ( nie mam pojęcia co się z nimi dzieje chyba jakiś bug). Ściągnęłam też na Origin demo The Sims 4 - to dopiero kosmos xD | |
|
Aid_than Przemieniony
Liczba postów : 505 Punkty : 12 Join date : 18/07/2013 Age : 27 Skąd : Śląsk
| Temat: Re: The Sims 29/12/2014, 12:58 | |
| Grał ktoś już w 4 część? Ja grałem, ale nie wiem za bardzo co o niej myśleć. Jedne elementy mi się podobają, a inne mniej. | |
|